Ficho necu ti stisnuti TD reci cu ti ovako da si naporan i nemas zivota, po cijenu moguceg zutog kartona.
Jbli vas Pep i Mou, 1 klub ili vise klubova ne cini nikakvu razliku, gospodin Ferguson 3 desetljeca je u Unitedu i drzi ga u vrhu, promjenile su se generacije i generacije igraca, on je jos tu, legenda kluba. Kakvi mrtvi Mou i Pep, jedan s viskom srece, drugi s jakim timom. Ajde sad djecace, reci "Mou je najbolji jer trenira Real".
Slicno kao sto je to rekao atjlucko, BIG MOU. Kakav "LOL", da je Kruno Jurcic osvojio La Ligu s Realom za vas bi bio BIG JURA ili kako vec. Jednostavno skoro 20 bodova ste iza i dosadno vam je pa nas pozivate na ugodne razgovore, pa eto ja
kazem da pojma nemate.
Ad1; Sir Alex Ferguson, svaka čast legendi, ali on ničim nije dokazao da bi unkcionirao u španjolskom nogometu, talijanskom ili njemačkom! To što je najtrofejniji trener na otoku, vjerojatno i šire i duže služi mu na čast, ALI, znaš li koliko godina i drekeca je pokusao dok nije počeo ubirati plodove svojeg rada u Manchester Unitedu, dok ga nije posložio, a kada je prešao iz čini mi se Aberdeen-a?!?!
Ad2; kada već navodiš i/ili citiraš, daj bar znakove navoda i VELIKA slova uporabljaj tamo gdje barem ima smisla po pravopisu, i kada me već citiraš, dovrši citat do kraja a ne preskači sa teme na temu, odnosno sa BIG MOU-a na tamo nekog potrčka i izgubljeni slučaj Jurčić, bez kralježnice i karaktera, kakvi su nažalost većinom treneri našeg najdugovjećnijeg Građanskog nogometnog kluba Dinamo, nažalost
!!!!
Ono što je BIG MOU učinio na otoku, na čizmi, iberijskom poluotoku, niti je učinio približno toliko Sir Alex Ferguson niti približno za sada tako i toliko gospodin Pep Guardiola, a dok ne učine nešto u tom pogledu, ja držim da sam 200% u pravu, a vi me konkretnim ARGUMENTIMA pokušajte demantirati, ako možete
!!!!
Logika ti bas drzi vodu...pa cuj...porto, inteter su isto imali neogranicene buđet :)) S tobom nema ni smisla "raspravljat/polemizirat" jer ne vidis prst ispred nosa koliko velicas barcelonu i sve sta ima veze s njom :) Realnost ti ne drzi vodu :)
a ti si realan u PM... koliko je mourinho doveo igraca i potrosio € za 3 trofeja?? i to je najbolji trener? da li si cuo za busqetsa, pedra, thiaga, tella itd. prije guardiole on je od tih mladica stvorio igracine.. mozda i nije neki trener sa impresivnom povijescu ali zna napravit od klinca igraca sto mourinho moze samo sanjat ili kupit... i nemojte jednog prevoditelja uspoređivat sa SAF-om... saf je trener koji zna prepoznat talent i napravit igraca,
prevoditelj to nikada nece moci posto nikad nije bio nogometas i to ne shvaca kao sto mu je lijepo ramos rekao...
Mister, bez uvrede, ali lupetaš gluposti kao Maxim po diviziji, zašto, pa evo nekih argumenata, od mene
!!!!
Big Mou je dovodio igrače ( btw, daj nabroji koji su to trofeji i sa kojim klubovima ) u klubove jer, pazi sad, ti klubovi NEMAJU NITI SVOJU ŠKOLU, i sada je po tebi tome glavni krivac Big Mou, sada ja kAžem BIG LOLOLOLOL.
Što se tiče Sir Alex Ferguson-a, a ne "saf"
, kada je on prepoznao talent, a da ga nije i oćerao, počinjem sa Eric Cantona-om, pa nastavljam sa David Beckham-om pa sve do Cristian Ronalda, a siguran sam da ih ima još nekoliko! PSIKOLOGIJA Sir Alex Fergusona je JA, JA I SAMO JA, kome se to sviđalo ili ne, priznali ili ne, ali na osnovu takvog stava i postupanja, on traje, i ima veeeeeliku sreću da ga vlasnici Manchester Uniteda više ne mogu smijeniti i da mogu, jer je on jednostavno IKONA Manchestera. Ali i da je napravio nekog igrača, pa niti jedan od trojice kojih sam nabrojao nije iz škole mančestera, svi su došli odnekuda, kao već poprilično podobro profilirani i nogometaši i karakteri!
A što nam ostaje na kraju kao šlag na tortu, kao unikatan potpis, u nedostatku argumenata, najniži oblik vrijeđanja, glavna odlika i karakteristika dobrane većine štovatelja i kao kulturnih navijača FC Barcelone, gdje je najžalosnije da vam je u startu pravopis pun nedostataka a kamoli da znate ući kvalitetno u nekakvu dubiozu i debatu, sačuvaj me Bože nešto kvalitetnijeg akademskog nivoa! Ako Big Mou nije bio nogometaš, kakvi su bili nogometaši Sir Alex Ferguson, Pep Guardiola i Tito Villanova, obzirom da su njih trojica SVE, ALI SVE napravili sa samo 2 kluba, jedan koji je on godinama gradio i ona dvojica koji su došli na sve već servirano, ohohoho LOLOLOLOLOL
i naravno od tebe samo prazan
!!!!

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
!!!!
i zbog toga se
!!!!

LOL TRRRRROLOLOLOL !!!!