Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.315.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Ja ponavljam ono...ramos nije trebao dobit drugi zuti, jer su bile okolnosi protiv kojih nije mogao...znaci protivnicka noga ispod njegove, tako nije mogoa savit nogu previse...a i u trku i inerciji pada jednostavno noga mu je ostala dignuta. I sam daje to htio napravit da su bile drukcije okolnosi vjerovatno nebi uspio, zato su iskljucenje i faul neopravdani...a za vrijeđanje, e to je druga prica..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Super mi je šta su suci inače pod takvim protektoratom, daleko će se tako poboljšat suđenje kad svak zna da se slučaj Ovrebo može ponovit. Ja još nisam pogledao dobro suđenje u utakmici Reala u Primeri, protiv Citya nas je uzvrat na Etihadu pokralo...ostale utakmice se ne sjećam ali kako ljudi sude to je pre pre teška katastrofa. Trebalo bi im oduzet licencu.

14 godina
neaktivan

Cim nesto napisem..dobim TD...pa izgleda da vise barceloninih navijaca posjecuje ovu temu nego nas samih. I onda se cude kad im govorimo da dezuraju i sta sve ne? Onda se nama govori da nisko padamo i sta sve ne. Ja nzenam ko tu nize pada, ja koj, ok pisem nekad sta god mi padne na pamet ili dezurna ekipa koja samo roka nama u temu TD-e i sve i svasta, nadgleda. Ma dajte, zar vam se zivot sastoji od toga da dezurate na ovoj temi da nebi slucajno netko napisao nesto sta vamne pase ili za barcelonu/messia? E jao jao...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...

Cim nesto napisem..dobim TD...pa izgleda da vise barceloninih navijaca posjecuje ovu temu nego nas samih. I onda se cude kad im govorimo da dezuraju i sta sve ne? Onda se nama govori da nisko padamo i sta sve ne. Ja nzenam ko tu nize pada, ja koj, ok pisem nekad sta god mi padne na pamet ili dezurna ekipa koja samo roka nama u temu TD-e i sve i svasta, nadgleda. Ma dajte, zar vam se zivot sastoji od toga da dezurate na ovoj temi da nebi slucajno netko napisao nesto sta vamne pase ili za barcelonu/messia? E jao jao...

Ekipa se ohrabrila sad kad se više ne vidi tko daje TD. Dijele ih šakom i kapom. Još da znaju i sami sastaviti rečenicu sa više od 5 riječi, njihovi TD-ovi bi možda i imali smisla.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Ekipa se ohrabrila sad kad se više ne vidi tko daje TD. Dijele ih šakom i kapom. Još da znaju i sami sastaviti rečenicu sa više od 5 riječi, njihovi TD-ovi bi možda i imali smisla.

ja sam mu dao TD samo zato sto se buni za TD neznam kako to nekom je uopce vazno boli me briga koliko cu TD-ova imat..

13 godina
neaktivan

Sluzbeno!!

Ramos dobio 5 utakmica kazne ... najvise ce nam falit u 3 tekme protiv valencije !

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina

Dobro, možda se nauči pameti za ubuduće. Osobno bih mu opalio još milijun dva kazne.

13 godina
neaktivan

susretu sa Celtom Vigo ozlijedio se igrac Hugo Mallo, a Ronaldo mu je došao u posjetu, te poklonio dres. “Uvijek ću se sjećati ovog poteza Ronalda. Želim mu se zahvalit, jer je došao i poklonio mi dres. Dao mi je podršku i to mi mnogo znači”, rekao je Mallo

Bravo ronaldo,jako lijepa gesta , po tebi mnogi pljuju govore da si bahat ,umisljen i arogantan, a malo njih zna da dajes krv u dobrotvorne svrhe,posjecujes bolesnu djecu,doniras bolnicama.. a to je tako kod nas jer nasi portali vecinom favoriziraju barcu i messija pa nemozemo to nigdje procitat nego moramo traziti po stranim portalima., ali sve u svemu VELIK SI IGRAC i odigraj nam jos puno utakmica i donesi puno trofeja

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 1:19 (Ficho28).
16 godina
neaktivan

Nuri Şahin se vratio u Dortmund.
Na pozajmici u Borussiji će ostati narednih 18 mjeseci, uz mogućnost otkupa ugovora.

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan

Veceras bez ronalda na osasunu , ako pocnemo od pocetka kao na prosloj tekmi protiv celte pobijedit cemo.. Koga bi mogao mou stavit mjesto cr-a?

Ja bi dao priliku kaki

15 godina
Ficho28 kaže...

Veceras bez Ronalda na Osasunu {#} , ako pocnemo od pocetka kao na prosloj tekmi protiv celte pobijedit cemo.. Koga bi mogao mou stavit mjesto cr-a?

Ja bi dao priliku kaki

Otkuda ti ta informacija, daj nabaci neki link {#} !!

Ja ne znam, ali mi se svejedno čini da je to malo prerizičan potez, pa makar se radilo o jednoj Osasuni, nisu ni oni bez nekih mogućnosti dudeki ili lajbeki!!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ficho28 kaže...

Veceras bez Ronalda na Osasunu {#} , ako pocnemo od pocetka kao na prosloj tekmi protiv celte pobijedit cemo.. Koga bi mogao mou stavit mjesto cr-a?

Ja bi dao priliku kaki

Otkuda ti ta informacija, daj nabaci neki link {#} !!

Ja ne znam, ali mi se svejedno čini da je to malo prerizičan potez, pa makar se radilo o jednoj Osasuni, nisu ni oni bez nekih mogućnosti dudeki ili lajbeki!!!!

Ronaldo je suspendiran zbog 5 kartona.Što se tiče formacije moguće da zaigramo s 2 napadača ( Benz i Higuain).Inače Osasuna ima najgori napad lige (samo 14 golova su dali), ali ove sezone nam gostovanja nisu bajna tak da bi moglo biti vatreno.

16 godina
neaktivan
Xabi-Khedira-Kaka-Modric-Ozil-Benzema... eto po meni tako vezni i napad. Nemaj bas puno ljevaka.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina

Benzemu na CR-ovo mjesto, a Moratu u napad.

16 godina
neaktivan
iMoljac kaže...
 Inače Osasuna ima najgori napad lige (samo 14 golova su dali), ali ove sezone nam gostovanja nisu bajna tak da bi moglo biti vatreno.

Vec par sezona imamo problema s gostovaniima kod Osasune. Tek prosle god smo im uspjeli uzeti 3 boda, 5-1 za Real je bilo.

EDIT: Reklama za El Clasico

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 15:54 (Legendic1911).
16 godina
neaktivan

SASTAV:

Casillas; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Modrić, Di María; Callejón, Higuaín

15 godina
iMoljac kaže...

SASTAV:

Casillas; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Modrić, Di María; Callejón, Higuaín

Obzirom na ovaj sastav i neigranje Cristiana Ronalda, prognoza večerašnje utakmice {#} ?!?!

1 Pobjeda uz hendikep!
5 Pobjeda, taman gol razlike!
3 Remi, teško izvojen!
3 Možda i poraz1
ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Pobjeda Reala...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan

kako se real pati{#} mislim da bi coentrao mogao pocrveniti.očajan igrač

igra na ništa ne liči.modrića kao da namjerno sabotiraju

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 20:32 (hitmanovich).
16 godina
neaktivan

Di Maria se nikako ne uklapa, ovo nije ni blizu njegovoj igri od prošle sezone.Sad mogu ući Kaka ili Ozil, vjerojatnije Ozil.I možda zamjena Coentrao-Marcelo.Trebali bi ovo dobiti, Osasuna nešto pokušava ali nisu tolko opsasni po gol.Očekujem bolju igru u 2. poluvremenu, naravno.{#}

15 godina

Igra ko i cijele sezone, bezidejno i bezopasno. Ako Higuain i Di Maria nastave ovako, uskoro ih nećemo moći dati ni Hajduku na posudbu, a kamoli zaraditi nešto na njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 20:59 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

Moze link hd ak neko ima??

17 godina
neaktivan

Recite što hoćete ali Barca je bolja!. Hajdemo svi Mes que un club. Bitno da se igra decki.

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 21:08 (Maxy).
15 godina
Maxy kaže...

Recite što hoćete ali Barca je bolja!. Hajdemo svi Mes que un club. Bitno da se igra decki.

I to si sam samcat uspio zaključiti? Impresivno.

Majke ti koji je ovaj Higuain panj, pa ne znam dal smo ikad imali nekog toliko lošeg u napadu.

EDIT: Evo izlazi Argetinski duo, hvala Bogu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 21:15 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Maxy kaže...

cemu provociranje?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
Logigamer kaže...
Maxy kaže...

cemu provociranje?

Bio je mir dva dana...

13 godina
neaktivan

Moze neko dati LINK???

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Moze link hd ak neko ima??

probaj tu:

http://www.rojadirecta.me/goto/vip1usa.blogspot.com/2012/12/vip4.html

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...
Maxy kaže...

cemu provociranje?

Bio je mir dva dana...

nikad mi nisu bili jasni ovakvi padobranci koji iz cista mira samo dodu provocirat

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan

A ne znam dečki, nisam ja protiv reala. Baš gledam utakmicu, nejde im nikako. Modrić im je trenutno najbolji igrać.

A jbg, Barca je bolja na ljestvici. Igraju ko ludi, ko nikad do sad.

Mislim da ovo sve govori o tome tko je bolji.

http://barcabih.com/313-messi-najbolji-igrac-svih-vremena

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice