Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.314.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Luka je odlicno odigrao prvo poluvrijeme! Nadam se da ce i ubuduce igrat ovako, mozda cak i bolje :)

EDIT: Ako netko nije vidio {#}

http://www.dailymotion.com/video/xwmiww_reaccion-de-mou-spherachannel_sport#.UO3hheSgJZh

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 22:32 (Legendic1911).
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Ma ko je naso ove sudce? I ko ih je pustio da sude? Pa oni na ciste sanse dizu zastavicu...ovakve greske ne rade ni u nasoj Prvoj seljackoj ligi...sudac katastrofa...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

Opet nezamisliv šprint tako kasno u utakmici za kontru i hat trick. 2 utakmice 5 golova, ne loše! :)

13 godina
neaktivan

Svaka cast na tekmi.,malo smo pali u 2.poluvremenu,ali zato je cr rijesio utakmicu ,danas je trcao puno,borio se kao i ostatak momcadi!

Hala Madrid!

edit: svaka cast carvalhu,puno godina ima,al jos ima snage trcati ! 

edit 2: ronaldo je pokazao opet nevjerovatnu snagu, sprint od 70 i nesto metara u 87 minuti! to moze samo 1 covjek cr !

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 10:24 (Ficho28).
16 godina
neaktivan
Stvarno ocajno sudenje, po 2-3 nepostojeca offsidea s obje strane...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
neaktivan

Jos nek sutra pobijedi Barca pa cemo se nadati el clasicu , samo prvo trebamo proci valenciju!

14 godina
neaktivan

Ono nije bilo za drugi zuti ramosu, ostala mu noga gore, a nije je mogo savit prema dole kad je protivnicka noga bila ispod njegove...kao poluga se desilo...nezasluzen zuti...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan

18. hat-trick za Real, svaka čast Ronaldo{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 23:29 (iMoljac).
15 godina

Prvo poluvrijeme fenomenalno, agresivno, sa mnogo oduzetih lopti, Celte nigdje. Modrić na razini kakvoj ga trebamo. Zašto se tako ne igra stalno, ne znam. I hvala Isusu i dragom Bogu da igraju Modrić i Ozil u prvoj, a ne prokleti Di Maria. Drugi dio dosta slabije, bez obzira na 2 gola pred kraj. Obrana je dosta konfuzna, ponekad na razini Dinama u LP, ali ostalo je bilo super. I Casillas je bio na nivou.

Bilo je par diskutabilnih odluka sudaca. Ramosov "prekršaj", ajde može biti za žuti, iako takvih situacija ima hrpa na utakmici, ali za drugi žuti nikako. Sudac je bio zbunjen cijelu tekmu, pa ne čudi.

Da je Celta kojim slučajem zabila odmah nakon crvenog, opet bi bilo žestoke paljbe (opravdane) po sucima. Valjda sad neće biti govora o tome.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Prvo poluvrijeme fenomenalno, agresivno, sa mnogo oduzetih lopti, Celte nigdje. Modrić na razini kakvoj ga trebamo. Zašto se tako ne igra stalno, ne znam. I hvala Isusu i dragom Bogu da igraju Modrić i Ozil u prvoj, a ne prokleti Di Maria. Drugi dio dosta slabije, bez obzira na 2 gola pred kraj. Obrana je dosta konfuzna, ponekad na razini Dinama u LP, ali ostalo je bilo super. I Casillas je bio na nivou.

Bilo je par diskutabilnih odluka sudaca. Ramosov "prekršaj", ajde može biti za žuti, iako takvih situacija ima hrpa na utakmici, ali za drugi žuti nikako. Sudac je bio zbunjen cijelu tekmu, pa ne čudi.

Da je Celta kojim slučajem zabila odmah nakon crvenog, opet bi bilo žestoke paljbe (opravdane) po sucima. Valjda sad neće biti govora o tome.

Čim je izašao Alonso, Real odma pao u igri.

14 godina
neaktivan
windir_zg kaže...
Hexfire kaže...

Čim je izašao Alonso, Real odma pao u igri.

Nije to baš tolko usko povezano. Zabili smo 2 gola, imali smo prolaz ne treba držat onoliko visok tempo, oni će se morat otvorit i onda na kontre dat gol. Šta se i vidilo iz dvije eksplozivne kontre.

16 godina
neaktivan
Essien i Khedira najlosiji danas (Essien zbog par riskantnih gresaka u 1.pol, Khedira zato jer ide glumit Benzemu a panjina je, ovaj gol je sretno dao -.-)... CR, Modric, Casillas najbolji.
15 godina

Nevjerojatno je koliko se Khedira nađe u čistim situacijama u zadnje vrijeme, a nema apsolutno nikakav osjećaj za gol. 

14 godina
neaktivan

Cim je alonso izasao, vezni red je drasticno oslabio, a i znao sam kad je ramos dobio crveni da ce mou rec da se povuku, i ubacijo je di mariu sta sam tocno i ja mislio...jos sam rekao " Sad ce di maria uc povuc ce se se i igrat na kontre" i etobas se to i desilo...

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

I da je sve ovo istina scenariji je sljedeci...

".naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit..."

To ce se dogodit...polako ce se zaboravit taj skandal i svi idemo nastait zivote kao nekad...i to ti je to...

Mozda je i bilo greske kod nekih glasova ali 20 posto glasova kolika je bila razlika nije sigurno bilo. Messi je osvojio i nikada nitko nije izjavio da je osvajanje trofeja glavni preduvjet da bdues najbolji, ovo je individualna nagrada u kojoj je Messi pobjedio. Iskreno boli me briga bitno je sta igrac radi za klub nagrade su manje bitne.

16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
TheDarkSide kaže...

I da je sve ovo istina scenariji je sljedeci...

".naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit..."

To ce se dogodit...polako ce se zaboravit taj skandal i svi idemo nastait zivote kao nekad...i to ti je to...

Mozda je i bilo greske kod nekih glasova ali 20 posto glasova kolika je bila razlika nije sigurno bilo. Messi je osvojio i nikada nitko nije izjavio da je osvajanje trofeja glavni preduvjet da bdues najbolji, ovo je individualna nagrada u kojoj je Messi pobjedio. Iskreno boli me briga bitno je sta igrac radi za klub nagrade su manje bitne.

ovo da 20% glasova razlike je tesko navuc ti ne stoji jer ako se prebacuju glasovi direktno sa ronalda na messija,postotak ne raste isto kao da se prebacuju sa ronalda na ramosa ili nkog drugog. nadam se da shvaćaš to ti hoću reć

16 godina
neaktivan

Celta's coach have said that Cristiano went to Celta's locker-room after the match ended to check on the injured player who twisted his knee.

16 godina
odjavljen
Odi doma fanboy. Kako Ronaldo rastura, zbog ovakvih golova volim Real. Modric je lijepo asistirao a i Khedira mi je sve drazi.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
14 godina
neaktivan
piksic kaže...
Odi doma fanboy. Kako Ronaldo rastura, zbog ovakvih golova volim Real. Modric je lijepo asistirao a i Khedira mi je sve drazi.

bolje vidit ovakve golove kakve ronaldo daje nego sve iz peterca :)

14 godina

zašto je Alonso izašao?

Why so serious?
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

zašto je Alonso izašao?

Valjda ga odlucio mou odmarat, ili je mislio da je utakmica rijesena..sve usvemu, poslje njega defenzivno smo postali jako losi...kad on izaje iz igre se tek vidi koliko je real bolji sa njime...a zamislite tek protiv jacih momcadi koliko bi se vidla razlika kad alonsa nema...on kad jednom onde, ja nemam pojma tko ce ga zamjenit i dal ima tako kvalitetna i vrhunska zamjena kao alonso...defanzivno sa takvom vizijom..

17 godina
Cordas kaže...

zašto je Alonso izašao?

Ma lakša ozljeda, nasjeo mu jedan na vrat pa je ostao na poluvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 1:07 (RePlaY).
16 godina
neaktivan

Ja se i dalje ne mogu oteti dojmu da igra djeluje na silu, da se preskače i svodi na kontre, da se igra na bljeskove individualnih poteza. Obranu ne želim niti spominjati.... sve u svemu 4:0 ovako izgleda lijepo na oči.....

16 godina
neaktivan

DA LI STE ZNALI: Karim Benzema je u karijeri odigrao ukupno 290 utakmica, a pri tome nije zaradio ni jedan crveni karton. U karijeri je dobio samo 5 žutih kartona.

Otprilike kao Pepe i Ramos zajedno xD

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Nisu mu čak ni pravi broj na dresu stavili.{#}

16 godina
neaktivan

Ramosu prijeti pet utakmica suspenzije!

Nakon isključenja protiv Celte u utakmici Kupa kralja, glavni sudac Miguel Angel Ayza Gamez je podnio izvještaj sa utakmice u kojem stoji:
- Nakon pokazanog drugog žutog kartona, kažnjeni igrač (Sergio Ramos) je rekao: "Ti si lopov, kao i uvijek je*eni lopov! Je*eš nas cijelu utakmicu!"
- Prema pravliniku i točki 94. iz pravilnika o suđenjuLFP-a, zahtijevam da igrač bude kažnjen sa četiri utakmice zabrane nastupa zbog nediscipline, te jednom utakmicom zabrane zbog crvenog kartona.

13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Ramosu prijeti pet utakmica suspenzije!

Nakon isključenja protiv Celte u utakmici Kupa kralja, glavni sudac Miguel Angel Ayza Gamez je podnio izvještaj sa utakmice u kojem stoji:
- Nakon pokazanog drugog žutog kartona, kažnjeni igrač (Sergio Ramos) je rekao: "Ti si lopov, kao i uvijek je*eni lopov! Je*eš nas cijelu utakmicu!"
- Prema pravliniku i točki 94. iz pravilnika o suđenjuLFP-a, zahtijevam da igrač bude kažnjen sa četiri utakmice zabrane nastupa zbog nediscipline, te jednom utakmicom zabrane zbog crvenog kartona.

Taj sudac i njegovi pomocnici su jedan veliki GNJOJ!{#}

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Ne mogu da vjerujem da su napisali da je Ramos najlosiji pa on je ekstra odigrao samo crveni karton ga je okaljao, ali inace imao je mnogo oduzimanja lopti, uspjesnih startova itd.

Love is in the air :)
15 godina
ajdin99 kaže...
N3N0 kaže...

Ne mogu da vjerujem da su napisali da je Ramos najlosiji pa on je ekstra odigrao samo crveni karton ga je okaljao, ali inace imao je mnogo oduzimanja lopti, uspjesnih startova itd.

Ostavio je momčad 20 minuta na cjedilu, sasvim opravdano je proglašen najgorim.

Što se 5 utakmica kazne tiče. Iako je crveni bio neopravdan, to ne znači da može vrijeđat suca. Kazna sigurno neće biti neopravdana ako ju dobije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice