Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.317.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

S obzirom da ni preostale dodijeljene nagrade, najbolji trener i momčad kola, nemaju veze s zdravim mozgom, lako je moguće da je bilo nekih zaje*a sa glasovima. Naravno, sigurno ne toliko da bi Ronaldo osvojio, a ne messi.

16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
antimadridista kaže...
iMoljac kaže...

Iz Gabona su isto trebali glasati, ali njima su papiri "kasnili".

ovo su, pretpostavljam, Marca ili AS?

zanimljivo kako nitko nije objavio tu vijest na netu, niti jedan sportski portal poput goal.coma ili nečeg sličnog jer bi to sigurno brzo odjeknulo kad i ovako prenose svake sitnice od izjava popularnih igrača. Može biti da je istina i da će se tek objaviti, ali samo kažem...

Sad još Ibra u intervjuu za BeIN Sports veli da nije dal glas Messiju nego Iniesti uz Pirla i Xavija.Bumo vidli dal je sve to istina.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 19:54 (iMoljac).
14 godina
neaktivan

Ajde da to jedan igrac ili selektor ili netko kaze, da su glasovi krivi, al da toliko ljudi govori jednu te isu stvar, znaci da nisu glasali za onogtko je na listi, nesto ocito ne stima...naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...

Ajde da to jedan igrac ili selektor ili netko kaze, da su glasovi krivi, al da toliko ljudi govori jednu te isu stvar, znaci da nisu glasali za onogtko je na listi, nesto ocito ne stima...naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit...

prvo se te izjave trebaju pojaviti u medijima, ovo je samo čisto pisanje bez dokaza. Mogu i ja npr. izmisliti da je Štimac glasao za Pirla, a tamo mu pisalo da je glasao za nekog drugog. Onda to počneš objavljivati na svim mogućm portalima. Ako nešto ima u tome, onda će se sigurno pojaviti u medijima jer je to dosta velika stvar, ipak je riječ o izboru za najboljeg igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

I da je sve ovo istina scenariji je sljedeci...

".naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit..."

To ce se dogodit...polako ce se zaboravit taj skandal i svi idemo nastait zivote kao nekad...i to ti je to...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...

".naravno UEFA/FIFA ce napravit njima vec stndardno...ko fol pokrenut istragu, koje nece ni bit, i nakon tjedan dana se javit "tijekom istrage nismo naisli na nikakve nepravilnosti" i to ti je to..sami ce sebe pokrit..."

To ce se dogodit...polako ce se zaboravit taj skandal i svi idemo nastait zivote kao nekad...i to ti je to...

ja bi rekao da je najveći problem u svemu to što će vas većina ovo sve uzeti za istinu čak i ako od toga ništa ne bude. Onda će se za nekih godinu-dvije opet stvoriti mit da je izbor bio namješten.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

ja bi rekao da je najveći problem u svemu to što će vas većina ovo sve uzeti za istinu čak i ako od toga ništa ne bude. Onda će se za nekih godinu-dvije opet stvoriti mit da je izbor bio namješten.

Bumo vidli kaj bude od toga svega, kaj je istina kaj nije.Al meni je cudno kad novinar iz Kolumbije da 5 bodova Falcau, a trener Kolumbije da 5 bodova Messiju, i onda izađe izjava da nije dao 5 bodova Messiju nego upravo Falcau.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Jbga, sta da vam ja ako se oko vas stalno vrte kontroverze, nagrade i dobici, golovi, pehari pod upitom...sami ste si krivi...i onda se jos cudite..kao i za glumu...cudite se da pola svijeta barcelonu smatra timom glumca...nas kako se kaze...sta si posijes..to ces i dobit...

16 godina
neaktivan

Konstatirali smo već početkom 2012. godine da je izbor namješten kad su "promijenjeni kritteriji" pa odjednom su individualna postignuća jedino brojivo što nije bio slučaj 2011.

Nego, ima li netko nekakav dobar link za utakmicu Kupa?

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
iMoljac kaže...
antimadridista kaže...
sstrmi kaže...

Thiago Silva je izjavio nakon gala večeri povodom dodjele Zlatne Lopte, da je svoj glas dao Cristianu Ronaldu, a ne Lionelu Messiju. Pored njega, Paulo Duarte je takođe glasao za portugalskog reprezentativca, no ni njegov glas, kao ni Silvin nisu brojali.

netočno, Thiago Silva je glasao i na listi je:

http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf

a ovaj Paulo Duarte, čiji je to kapetan da i za njega provjerim?

edit. sad vidim, Paulo Duarte je Portugalac, kako je on mogao glasati kad nije kapetan niti je uopće u reprezentaciji Portugala? priča vam ne drži vodu...

Thiago Silva jeste glasao ali za Ronalda, što je i on sam izjavio.Igrom slucaja njegov glas je pribrojan Messiu.Paulo Duarte je Portugalac, ali ujedno i izbornik Gabona.Ne vidim zašto on nebi glasao.

neka netko zalijepi link na tu izjavu Thiaga Silve. A može biti da je Paulo Duarte izbornik Gabona, ali Gabon ne glasa za Zlatnu loptu, njihov kapetan ni trener ne glasaju, to se vidi i na listi.

nemam pojma zašto ste tako zapeli i nećete se pomirite s istinom, pa Messi je imao skoro duplo više glasova od Ronalda, da je riječ o maloj razlici još bi vas i razumio...

A evo i tomas rosicky i buffon se kunu da su glasali za cr-a .,a na papiru ne pise tako !

edit: i ibra je glasao za iniestu ali je glas pripao messiu, isto kao i novinar iz indonezije koji je glasao za xavi a glas je pripao messiu ,, pa sta se to desava??

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:44 (Ficho28).
16 godina

{#}

kriteriji za dodjelu su uvijek bili isti, imaš članak iz 2010. na Sportnetu pa pogledaj ako meni ne vjeruješ, mislim da sam čak i u ovoj temi zalijepio taj članak.
@DarkSide - znači Barcelona je kriva što netko izmišlja izjave i stvara teorije zavjere? aha, sad mi je sve jasno...
@Ficho - daj mi link na tu izjavu Buffona.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:40 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

Real Madrid: Casillas, Essien, Ramos, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Modrić, Cristiano Ronaldo i Benzema.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

{#}

kriteriji za dodjelu su uvijek bili isti, imaš članak iz 2010. na Sportnetu pa pogledaj ako meni ne vjeruješ, mislim da sam čak i u ovoj temi zalijepio taj članak.
@DarkSide - znači Barcelona je kriva što netko izmišlja izjave i stvara teorije zavjere? aha, sad mi je sve jasno...

Ti kazes izmišljotine i teroija zavjere...nas kako se kaze...u svakoj lazi ima i istine...tako da sigurno ima nesto...a sad pitanje sta:)

16 godina
neaktivan

Može link za stream? :)

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

{#}

moja greska.,glasao je za pirla a glas je otisao messiju., oprosti 

edit : ovo mi je frend poslao upravo na skype         Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija."

Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu.

"Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..." 

— Thiago Silva (PSG)

Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je naravno otišao Messiju. 

José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:54 (Ficho28).
16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Može link za stream? :)

http://www.rojadirecta.me/goto/vip1usa.blogspot.com/2012/12/vip4.html

u 21 i 30 pocinje

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:56 (iMoljac).
16 godina
neaktivan

graficki prikaz:

16 godina
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...

{#}

moja greska.,glasao je za pirla a glas je otisao messiju., oprosti 

edit : ovo mi je frend poslao upravo na skype         Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija."

Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu.

"Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..." 

— Thiago Silva (PSG)

Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je naravno otišao Messiju. 

José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."

pa to ste već sve napisali, ali mene zanima izvor toga - otkud se ta informacija pojavila? jer ne vidim ništa od toga na poznatim sportskim portalima. Može biti da će se tek pojaviti to sve, ali samo kažem da mi je čudno i mislim da bi se već to doznalo da ima nešto u tome.

13 godina
neaktivan

Vamos Madrid!! VAmos Modric!

13 godina
neaktivan

To je golcina !! svaka cast ronaldo

14 godina
neaktivan

ni govora o zaledu

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ni govora o zaledu

grozno je suđenje u primeri/kupu ove sezone, previše grešaka sa svih strana a ne samo u korist barce i reala.

16 godina
neaktivan

Iskočilo mu koljeno... jbg : /

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ni govora o zaledu

Kad je cr zabio gol koji je ponisten nije bilo zaleda.,a sada je kada je ozil dodao benzu!

14 godina
neaktivan

Cisti gol ponisten, sta je najbolje ramos nije taknuo onog igraca koj je pao pa se onako drzao za nogu..gledao sam usporeno, ista pasta kao i ono pepe-aves......zar je sindrom barcelona dosao i u celtu vigo?

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Cisti gol ponisten, sta je najbolje ramos nije taknuo onog igraca koj je pao pa se onako drzao za nogu..gledao sam usporeno, ista pasta kao i ono pepe-aves......zar je sindrom barcelona dosao i u celtu vigo?

kod alvesa je pepe udrio po loptu,a lopta po alvesu,a ode je ramos koljenom u koljeno...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Modric poslije Ronalda sigurno najbolji zasad, i ofenzivno i defanzivno. Trebao je biti hattrick uz 2 njegove asistencije, pa coravi majmun nebi sudio ono zaledje...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

kod alvesa je pepe udrio po loptu,a lopta po alvesu,a ode je ramos koljenom u koljeno...

Gledaj usporeno, ramos ga nije ni taknuo, ni koljenom ni nicime...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

ako nije problem daj link ako ima igdje

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

ako nije problem daj link ako ima igdje

E nemam link, nego sam premotavao na streamu...ima opcija pa usporeno vidio...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice