- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo in njihov veliki "gospodin" Guardiola, na 4:13.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nNRQ7fnlxN0
Veliki sam navijač Barcelone, ali ovo nije lijepo od Guardiole, ima razloga zbog čega je to napravio (kada ga je Ronaldo gurnuo), bar je trebao pokazati da je "bolja" osoba.
to bi bio idealan mec .
idealnih 11 premier lige; Hart, Branislav Ivanović,Nemanja Vidic,Kompany,Baines,Fellaini,Mata,Yaya Toure,Bale,Suarez,Robin van Persie
Klupa :Cech,Cole,Zabaleta,Kazorla, Silva, Aguero i Rooney.
Bilo bi jako dobro da se svake godine najbolji 11 iz premiere,la lige,bundes lige i serie a odmjere snage,pa makar i humanitarno !
Vase misljenje??
| 19 | Bilo bi super |
|---|---|
| 3 | To je glupo |
Veliki sam navijač Barcelone, ali ovo nije lijepo od Guardiole, ima razloga zbog čega je to napravio (kada ga je Ronaldo gurnuo), bar je trebao pokazati da je "bolja" osoba.
Nažalost, nije to pokazao.
to bi bio idealan mec .
idealnih 11 premier lige; Hart, Branislav Ivanović,Nemanja Vidic,Kompany,Baines,Fellaini,Mata,Yaya Toure,Bale,Suarez,Robin van Persie
Klupa :Cech,Cole,Zabaleta,Kazorla, Silva, Aguero i Rooney.
Bilo bi jako dobro da se svake godine najbolji 11 iz premiere,la lige,bundes lige i serie a odmjere snage,pa makar i humanitarno !
Vase misljenje??
Gdje je DŽEKO? 
Gdje je DŽEKO? 
ko je taj?
i da se igra ta utakmica,ovogidišnjih 11 su bolji
Gdje je DŽEKO? 
ko je taj?
i da se igra ta utakmica,ovogidišnjih 11 su bolji
To ti je najbolji igrac Engleskog prvaka M. City-a 
'El sad znas?
Daj bokte kakvi vražji Džeko. Valjda nitko u povijesti nije toliko preplaćen ko on.
'El sad znas?
pa nitko ne spominje Aguera tu? 
Daj bokte kakvi vražji Džeko. Valjda nitko u povijesti nije toliko preplaćen ko on.
Haha preplaćen svi veliki timovi ga žele Modrić vam je preplaćen eno već ga hoće vratit u Englesku LOL 
Haha preplaćen svi veliki timovi ga žele Modrić vam je preplaćen eno već ga hoće vratit u Englesku LOL 
svi su oni preplaćeni
'El sad znas?
pa nitko ne spominje Aguera tu? 
Nisam rekao 2. najbolji 
Odkud ti vadiš te informacije? Ajde mi pronađi jedan jedini klub koji je u ovom trenu spreman za Džeku platiti svotu koju je glupi City platio kad ga je dovodio.
Nisam rekao 2. najbolji 
pa i ja se slažem da đeko nije ni 2 najbolji
Odkud ti vadiš te informacije? Ajde mi pronađi jedan jedini klub koji je u ovom trenu spreman za Džeku platiti svotu koju je glupi City platio kad ga je dovodio.Int
Inter nudi 30 miliona eura i jos klubova bi ga voljelo vidit u svojim redovima
Nažalost, nije to pokazao.
Veoma bezobrazno od jednog gospodina i dobrog trenera kao sto je Guardiola, nebi to od njega ocekivao .., bas je gnjoj ! heheh
Ma kakav dobar...sad se tek vidi da je tito vise napravio i radio kao asisten mu nego on...a i dobio je vec poslozenu ekipu da vodi...sad nesto citam, da ce nakraju ove sezone preuzet neki klub...pa da vidimo kako ce to ispast...tamo nece imat gotov team...ni inieste, ni xavia a ni messia...tek kad pokaze sa jos par kluba sta moze i kad osvoji stvari sa drugim klubovima onda ga se tek moze cak i pocet uspoređivat sa mourinhom...dotad oni dvoje nemogu u istu recenicu...mou di god dodje sve zivo poosvaja, a ovaj osvojio sa barcom pa ga ljudi proglasavaju najboljim...
Jedan del boske je 5× bolji od njega...freguson, wenger cak...kakav crni guardiola...
Ma kakav dobar...sad se tek vidi da je tito vise napravio i radio kao asisten mu nego on...a i dobio je vec poslozenu ekipu da vodi...sad nesto citam, da ce nakraju ove sezone preuzet neki klub...pa da vidimo kako ce to ispast...tamo nece imat gotov team...ni inieste, ni xavia a ni messia...tek kad pokaze sa jos par kluba sta moze i kad osvoji stvari sa drugim klubovima onda ga se tek moze cak i pocet uspoređivat sa mourinhom...dotad oni dvoje nemogu u istu recenicu...mou di god dodje sve zivo po osvaja, a ovaj osvojio sa barcom pa ga ljudi proglasavaju najboljim...
Jedan del boske je 5× bolji od njega...freguson, wenger cak...kakav crni guardiola...
Potpis
Thiago Silva je izjavio nakon gala večeri povodom dodjele Zlatne Lopte, da je svoj glas dao Cristianu Ronaldu, a ne Lionelu Messiju. Pored njega, Paulo Duarte je takođe glasao za portugalskog reprezentativca, no ni njegov glas, kao ni Silvin nisu brojali.
Thiago Silva je izjavio nakon gala večeri povodom dodjele Zlatne Lopte, da je svoj glas dao Cristianu Ronaldu, a ne Lionelu Messiju. Pored njega, Paulo Duarte je takođe glasao za portugalskog reprezentativca, no ni njegov glas, kao ni Silvin nisu brojali.
Ma nije valjda nešto namještano.Dajte molim vas, pa nebi oni tako.
netočno, Thiago Silva je glasao i na listi je:
http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf
a ovaj Paulo Duarte, čiji je to kapetan da i za njega provjerim?
edit. sad vidim, Paulo Duarte je Portugalac, kako je on mogao glasati kad nije kapetan niti je uopće u reprezentaciji Portugala? priča vam ne drži vodu...
U slucaju polaska celte slijedi nam valencia koja je pobjedila osasunu...barca ide na malagu...u slucaju prolaska barce i reala, gleda se
El Clásico...Thiago Silva je izjavio nakon gala večeri povodom dodjele Zlatne Lopte, da je svoj glas dao Cristianu Ronaldu, a ne Lionelu Messiju. Pored njega, Paulo Duarte je takođe glasao za portugalskog reprezentativca, no ni njegov glas, kao ni Silvin nisu brojali.
http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf
edit. sad vidim, Paulo Duarte je Portugalac, kako je on mogao glasati kad nije kapetan niti je uopće u reprezentaciji Portugala? priča vam ne drži vodu...
Thiago Silva jeste glasao ali za Ronalda, što je i on sam izjavio.Igrom slucaja njegov glas je pribrojan Messiu.Paulo Duarte je Portugalac, ali ujedno i izbornik Gabona.Ne vidim zašto on nebi glasao.
Thiago Silva jeste glasao ali za Ronalda, što je i on sam izjavio.Igrom slucaja njegov glas je pribrojan Messiu.Paulo Duarte je Portugalac, ali ujedno i izbornik Gabona.Ne vidim zašto on nebi glasao.
neka netko zalijepi link na tu izjavu Thiaga Silve. A može biti da je Paulo Duarte izbornik Gabona, ali Gabon ne glasa za Zlatnu loptu, njihov kapetan ni trener ne glasaju, to se vidi i na listi.
nemam pojma zašto ste tako zapeli i nećete se pomirite s istinom, pa Messi je imao skoro duplo više glasova od Ronalda, da je riječ o maloj razlici još bi vas i razumio...
José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."
neka netko zalijepi link na tu izjavu Thiaga Silve. A može biti da je Paulo Duarte izbornik Gabona, ali Gabon ne glasa za Zlatnu loptu, njihov kapetan ni trener ne glasaju, to se vidi i na listi.
nemam pojma zašto ste tako zapeli i nećete se pomirite s istinom, pa Messi je imao skoro duplo više glasova od Ronalda, da je riječ o maloj razlici još bi vas i razumio...
Iz Gabona su isto trebali glasati, ali njima su papiri "kasnili".
EDIT:
Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je otišao Messiju.
Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu.
Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija."
Iz Gabona su isto trebali glasati, ali njima su papiri "kasnili".
ovo su, pretpostavljam, Marca ili AS?
zanimljivo kako nitko nije objavio tu vijest na netu, niti jedan sportski portal poput goal.coma ili nečeg sličnog jer bi to sigurno brzo odjeknulo kad i ovako prenose svake sitnice od izjava popularnih igrača. Može biti da je istina i da će se tek objaviti, ali samo kažem...