Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.319.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
dad0r kaže...

/cut

1. Uopće nisi skužio što sam htio reći.

2. Super što si tako blizak sa Ronaldom pa si "stekel" takav dojam.

3. Ako dolaziš u ovu temu i oslovljavaš ga sa Kristina, time provociraš navijače Reala, to nema apsolutno nikakve veze sa tvojim stavom o njemu. I samim time si ti jednako primitivan kao i ti ljudi koje spominješ.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:46 (Hexfire).
16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

aj da si i ti nesto pametno reko,samo to ti i govorimo da je to sve platinijev veliki cirkus, od sneijdera koji nije dobio ZL pa nadalje

14 godina
neaktivan
crack kaže...

aj da si i ti nesto pametno reko,samo to ti i govorimo da je to sve platinijev veliki cirkus, od sneijdera koji nije dobio ZL pa nadalje

Cirkus je bar zanimljiv:9 Ovoo je sprdacina u rangu "naj fail godine"..cudim se samo da platini nije uspio ugurat kojeg francuza u top 3, benzemu ili netko drugi...pa da i on dobije jos :)....Ja prvi, da ronaldo osvoji nesto nezasluzeno, prvi bi rekao da se ne slazem sa time...makar ja navijao za real, i gledao sve igrace reala...ma i da iker osvoji nesto sta nije zasluzio, isto bi napravio...a kamoli za nekog drugog:)

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
15 godina
TheDarkSide kaže...
crack kaže...

Cirkus je bar zanimljiv:9 Ovoo je sprdacina u rangu "naj fail godine"..cudim se samo da platini nije uspio ugurat kojeg francuza u top 3, benzemu ili netko drugi...pa da i on dobije jos :)....Ja prvi, da ronaldo osvoji nesto nezasluzeno, prvi bi rekao da se ne slazem sa time...makar ja navijao za real, i gledao sve igrace reala...ma i da iker osvoji nesto sta nije zasluzio, isto bi napravio...a kamoli za nekog drugog:)

Po meni nije zaslužio biti u momčadi godine.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...
crack kaže...

Po meni nije zaslužio biti u momčadi godine.

A sad, diskutabilno je to, ko je trebao a ko ne bit u momcadi godine...po meni je iker na granici, al nekako mi marselo neide, mislim da bi stavio nekog drugog umjesto marsela, a i dani alvesa...pique isto, mislim da nije zasluzio bit...

16 godina
Ficho28 kaže...
Pa tako je messi osvojio 2011 radi trofeja !

otkud tebi ova glupost molim te lijepo?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

JA JEDNOSTAVNO MRZIM NASE SVE PORTALE I TELEVIZIJU ! kako ih nije sram.,upravo sada na dnevniku rtla kaze filip da je ronaldo tuzno gledao messija, isto i da ronaldo nazalost zivi u sjeni messija ! pa ti novinari tolko mrze real puni su mrznje pa tako sire i lazi ! fuj kako ih nije sram!

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...
Pa tako je messi osvojio 2011 radi trofeja !

otkud tebi ova glupost molim te lijepo?

to nije glupost nego cinjenica 

16 godina
Ficho28 kaže...

kakva činjenica? čija, tvoja činjenica? Uzmi 5 kriterija po kojima se dijeli Zlatna lopta i to ti je činjenica, a ne ono što ti zamišljaš u svojoj glavi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Hexfire kaže...
dad0r kaže...

/cut

1. Uopće nisi skužio što sam htio reći.

2. Super što si tako blizak sa Ronaldom pa si "stekel" takav dojam.

3. Ako dolaziš u ovu temu i oslovljavaš ga sa Kristina, time provociraš navijače Reala, to nema apsolutno nikakve veze sa tvojim stavom o njemu. I samim time si ti jednako primitivan kao i ti ljudi koje spominješ.

2.

Eto vidis ti opet vadis kontekst kako tebi odgovara , ja imam dojam o njemu da je prgavi,narcisoidni egomanijak i to je dojam koji sam ja dobil od njegovih istupa/nastupa na tv

i nekih textova na netu koji naravno ne moraju biti istiniti i to je moj subjektivni dojam no mozda je u RL cista suprotnost  i nije nista od navedenog super odlicno za njega  i jedva cekam da me demantira

i ja cu priznati da sam u krivu np, ali taj moj subjektivni dojam ne mijenja cinjenicu da je fenomenalan igrac.

Isto tako imam dva frenda koji su die hard RM fanovi od djetinstva i dijele isto misljenje sa mnom tj. stekli su takav dojam i ne moras znati nekoga u RL da imas ili steknes dojam

dal on bil pozitivan ili negativan no cinjenica je naravno da taj dojam moze biti pogresan posto je u ovome slucaju proizasao vise manje s TV-a i nekih drugih medija.

3.

To je bil primjer.Napisal sam Kristina zbog one izjave da se ne osjeca voljenim ( ko neka cura koja trazi romantiku a ti bi samo s guza do suza).

I eto unaprijed se ispricavam zbog svojeg dojma kojeg sam gore napisal da nebi bilo 5 postova da vrijedam i provociram jer mi to nije namjera.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:09 (dad0r).
14 godina
neaktivan

dad0r cuj, on se prikazao takav kakav je, i sam je rekao, ili ce me volit ili mrzit...nema izmjedju...al bar je prikazao sebe iskreno, a ne kao neki doticni...ne glumi, pokaze iskreno sta misli i zeli, i nije ga sram rec, ljudi danas nevole iskrenost i direktnost...nego vise vole ljude pod maskama, i koj se prikazuju kao sveci...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:11 (TheDarkSide).
16 godina
TheDarkSide kaže...

dad0r cuj, on se prikazao takav kakav je, i sam je rekao, ili ce me volit ili mrzit...nema izmjedju...al bar je prikazao sebe iskreno, a ne kao neki doticni...ne glumi, pokaze iskreno sta misli i zeli, i nije ga sram rec, ljudi danas nevole iskrenost i direktnost...nego vise vole ljude pod maskama, i koj se prikazuju kao sveci...

j*ebena ti je to logika. S tom logikom se onda i jedan Casillas, Xavi, Iniesta samo prave da su dobri momci, a zapravo su prgavi? po toj logici ne postoji pristojan i dobar čovjek na svijetu, samo oni prgavi i oni koji se prave da su pristojni. Možeš ti naći situacija kad je Messi postupio loše na terenu, to možeš naći kod svakog igrača jer je to igra i svatko napravi glupost u žaru borbe, ali van terena je gospodin i to je činjenica, nikad nije dao neku kontroverznu izjavu, nikad nije stavio sebe ispred ekipe. Samo nemoj sad pomisliti da ja njega branim za neke stvari koje je napravio na terenu, naravno da je postupio krivo i da to nije trebao napraviti.

i zašto ne govorite o tome što je Ronaldo napravio u ovom izboru? dao je Brunu Alvesu da glasa iako je on kapetan Portugala, ali ovako nije mogao glasati sam za sebe pa mu je kolega to napravio za njega. To je jedina stvar koja je bila neregularna i koju treba zabraniti i ubuduće oštro kažnjavati u ovim izborima.

14 godina
neaktivan

antimadridista TKo zna, mozda je bas iker prgav,a l u javnosti dodje tko zna sta...mozda je jedan pepe kojeg zovu svakakvim imenima, u pravom zivotu super humoristican decko, tko zna, tko zna

16 godina
TheDarkSide kaže...

antimadridista TKo zna, mozda je bas iker prgav,a l u javnosti dodje tko zna sta...mozda je jedan pepe kojeg zovu svakakvim imenima, u pravom zivotu super humoristican decko, tko zna, tko zna

pa valjda ljude procjenjuješ po onome što vidiš, a ne onome što ne vidiš?

15 godina
TheDarkSide kaže...

To je absolutno ok ali sorry ja ne volim takve ljude ( ako je takav kakav dojam ja imam).

Neznam ako mislis da Messi nije iskren ili da ima "masku" sve ok niko ti to ne brani ali slobodno mi pokazi ili reci

zasto mislis da glumi jer ja osobno dok gledam covijek se uvijek smije i igra a ne zali se.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Cuj, pametni ljudi mogu napravit da vidis ono sta oni zele da vidis :) A drugi ne mare za ono sta ces vidit, nego idu i rade kako i inace, pa sta bude bude...

Procjenjivat nekog po izjavama, ili javnim istupima je jako slabasna procjena...jer on moze bit u javnosti najveci svetac, a u privatnom zivotu ziva katastrofa...ljudi imaju lica..posebno ovi poznatiji..jedno lice za javnost, a drugu privatno i pravo...

16 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Cuj, pametni ljudi mogu napravit da vidis ono sta oni zele da vidis :) A drugi ne mare za ono sta ces vidit, nego idu i rade kako i inace, pa sta bude bude...

Procjenjivat nekog po izjavama, ili javnim istupima je jako slabasna procjena...jer on moze bit u javnosti najveci svetac, a u privatnom zivotu ziva katastrofa...ljudi imaju lica..posebno ovi poznatiji..jedno lice za javnost, a drugu privatno i pravo...

naravno da to može biti istina, ali je problem što ti za to nemaš dokaza, a blatiš ga da glumi, da je isti kao netko drugi i slično.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

kakva činjenica? čija, tvoja činjenica? Uzmi 5 kriterija po kojima se dijeli Zlatna lopta i to ti je činjenica, a ne ono što ti zamišljaš u svojoj glavi.

Prijatelju.,ti ocito imas nekih problema,zaslijepljen si igracima barcelone i mislis da ne postoji niti jedan drugi dobar igrac !

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

naravno da to može biti istina, ali je problem što ti za to nemaš dokaza, a blatiš ga da glumi, da je isti kao netko drugi i slično.

Ponovit cu se opet...ja sam rekao...da za mene on nije ono sta se prikazuje...ZA MENE, ja nisam rekao opcenito..vidio sam neka njegova reagiranja, i procitao neke stvari, mozda jesu istina, mozda nisu istina...al rekao sam da ZA MENE, on nije ono za sta se predstavlja i kako se prikazuje...istina, ja nemam dokaza, al ja kazem to kao moje mišljenje...:)

16 godina
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

Prijatelju.,ti ocito imas nekih problema,zaslijepljen si igracima barcelone i mislis da ne postoji niti jedan drugi dobar igrac !

kakvih ti probelma imaš? otkud tebi ovo da ja mislim da ne postoji niti jedan drugi dobar igrač? problem je u tome što si napisao da je Messi osvojio 2011. zbog trofeja, ja tebe pitam otkud ti to, ti govoriš da je to činjenica. Sad okrećeš priču i počinješ meni govoriti da sam zaslijepljen. Di su ti argumenti? od jučer samo pišeš ono što je u tvojoj glavi i ono što samo ti vidiš i nagađaš, a argumenata nigdje.

14 godina

bla bla bla bla bla bla

15 godina

O super, već sam se bojao da će ova noć završiti, a da antimadridista ne podijeli sa nama svoja zrnca mudrosti.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

kakvih ti probelma imaš? otkud tebi ovo da ja mislim da ne postoji niti jedan drugi dobar igrač? problem je u tome što si napisao da je Messi osvojio 2011. zbog trofeja, ja tebe pitam otkud ti to, ti govoriš da je to činjenica. Sad okrećeš priču i počinješ meni govoriti da sam zaslijepljen. Di su ti argumenti? od jučer samo pišeš ono što je u tvojoj glavi i ono što samo ti vidiš i nagađaš, a argumenata nigdje.

Cinjenice su te da je ove godine kad nije osvojio nikakav trofej osim superkupa najbolji igrac isto kao sto je 2011 radi trofeja bio najbolji ...al tu je problem sto je ekipa osvojila puno trofeja a ne on i te 2011 nisam vidio da igra nesto posebno

18 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Evo koliko se vidi kakvi smo mi ciganski narod...

@Obi Wan Dobro si rekao, ima takvih komentara da se zamisliš kakvi smo mi. Imam osjećaj da bi ovdje par forumaša ubilo Messia zato jer je dobio tu nagradu, zbog nečega što vama ništa, ali bašništa ne predstavlja u životu, vi ga pljuvate ko da je zadnje smeće na svijetu, nazivati ga podmuklim štakorom(??) ili da mu je ronaldo napumpao zensku, jer dijete uopce ne lici na njega, mislim zar ste toliki hebeni idioti??? Ekipa koja dnevno visi na kompu gledati kako ce samo popljuvati nekoga, a i Ronaldo i Messi su popularniji, uspijesniji i bogatiji nego sto cemo mi ikada biti. Pa vas nekakva ljubomora dira?

Ali glavno da  @TheDarkSide puca koliko je on stariji i iskusniji od nas, a ponaša se kao da je navršio 13 godina jučer.

zalosno je to kako je u ovoj temi poticanje na mrznju doseglo toliki nivo da vise ne moze normalno pricati o odredenim stvarima jer cim spomenes messija, barcelonu ili bilo sta vezano uz to dvoje nastaje kaos.

ne razumin samo jedno. svi su znali da ce messi dobit nagradu. ali svejedno to su neke teorije zavjere i slicne gluposti. ko ono kad je mourinho izjavija da se unicef urotija protiv reala. cast svaka mourinho ali to mu nije tribalo.

jednostavno se ne isplati sudjelovati buduci da su forumasi koji koriste ovu temu kao jednosmijerna ulica.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Ficho28 kaže...

Cinjenice su te da je ove godine kad nije osvojio nikakav trofej osim superkupa najbolji igrac isto kao sto je 2011 radi trofeja bio najbolji ...al tu je problem sto je ekipa osvojila puno trofeja a ne on i te 2011 nisam vidio da igra nesto posebno

ajmo ponovno probati, možda ovaj put uspije. Otkud tebi ovo, jeli kao i inače iz tvoje glave? argumenti, činjenice? 0 bodova.

da, te godine baš nije odigrao ništa posebno, samo je zabio oko 60 golova, bio najbolji strijelac LP, najbolji asistent u Europi. Ali imaš pravo, to za Messija i nije ništa posebno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

svi mi niti nemozemo mislit nista drukcije o ronaldu i messiju jer:

Messi-super decko,igra dobro,mali,jadan gazi ga se svaku tekmu...znači svi mediji prenose to tako,ako se krene kopati po netu,onda se nađe snimki di on udara igrače,gdje se "zabavlja" sa curom od najboljeg frenda...

Ronaldo-arogantan,svijet se vrti oko njega,..onda mediji još nadodaju jedini on bezobrazan je uzeo od sponzora audi R8,svi drugi neke jeftinije,smeće ovakvo onakovo,stalno u svađama s trenerom...

zapravo kad se isto krene malo kopat netom...vidi se da čovjek donira ogromne novce za pomoć drugima,da uopce nije smeće nekakvo,već je normalan s prijateljima,i da nema samo on R8 od sponzora,nego mislim da ima dimaria i jos netko.

ubiti svatko će pročitati o nekom što hoće..

kako barcelonaši govore o pepeu da se udara da je životinja... a s druge strane messi isto tako udara igrače s leđa šakom i kad onda pitaš nekog barcelonaša kako to nevidi, odgovor je već po defaultu pa neradi on to stalno.

14 godina
neaktivan

Tako je to uvijek bilo..mediji od nekog rade heroja, a od nekog najgoreg...ono sta sam ja rekao...mediji nevole iskrene, i ljude sa stavom, odnosno koji se ne srame pokazat ono sta jesu i sta zele...oni vole one kao "samozatajne"...jer na njihov conto mogu stavit jos puno toga i sebi podignut citanost, a i naravno...s to sta dodaju ronaldu stvari, da je ovakav da je onakav, kakav, los ovako....je cisto da jos vise budu citani...

A ina veicni portala ce te danas vidit da se duplo vise vrte lose stvari nego dobre...jer lose stvari de svadja, pljuje se bolje i vise citaju nego tamo di se pise o necem lijepom...

Udaraju igraci svi, samo neki udaraju podmuklo, a neki to rade bez oduska jer ih briga za tudje misljenje i novinare...messi nije nista bolji od pepea ili koga vec...svi su tu oni isti, al ponavljam, neki "Pametno" i podmuklo udaraju da se ne skuzi ili ispadne slucajno, dok drugih boli briga..

15 godina
Obi Wan kaže...

zalosno je to kako je u ovoj temi poticanje na mrznju doseglo toliki nivo da vise ne moze normalno pricati o odredenim stvarima jer cim spomenes messija, barcelonu ili bilo sta vezano uz to dvoje nastaje kaos.

jednostavno se ne isplati sudjelovati buduci da su forumasi koji koriste ovu temu kao jednosmijerna ulica.

O ne, urota protiv messija na bug forumu je napokon otkrivena. Prokleti jedii.

A opet, dolaziš ovamo i "sudjeluješ". Zanimljivo...

13 godina
neaktivan

klik!

izgleda da polako dolazi na vidjelo messievo ponasanje! procitati obavezno do kraja clanak, spominje se odlazak ville jer se ne uklapa u messievu viziju igre isto kao sto je i ibra otisao jer messo ne trpi konkurenciju ! isto kada se glasa za najboljeg igraca godine ne glasa se za najbolje prijatelje kao sto je messi glasao!  izgleda da nije onakav kakav se prikazuje u javnosti!

dok s druge strane u susjednoj temi se pise da ronaldo nije u top 3 igraca ... jednostavno neznam sto da kazem,taj koji je to napisao ili mrzi ronalda ili ne zna sto je nogomet jer je ronaldo sigurno uz messija najbolji na svijetu!

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

klik!

izgleda da polako dolazi na vidjelo messievo ponasanje! procitati obavezno do kraja clanak, spominje se odlazak ville jer se ne uklapa u messievu viziju igre isto kao sto je i ibra otisao jer messo ne trpi konkurenciju ! isto kada se glasa za najboljeg igraca godine ne glasa se za najbolje prijatelje kao sto je messi glasao!  izgleda da nije onakav kakav se prikazuje u javnosti!

dok s druge strane u susjednoj temi se pise da ronaldo nije u top 3 igraca ... jednostavno neznam sto da kazem,taj koji je to napisao ili mrzi ronalda ili ne zna sto je nogomet jer je ronaldo sigurno uz messija najbolji na svijetu!

vidis kao sto ti smatras da je ronaldo bolji od messija i mi smatramo da su iniesta i xavi bolji od ronalda

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice