Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.319.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
piksic kaže...
. I koliko god bude lopti dobio i dalje bude losa osoba i dalje bude ruzan i dalje bude CR imao bolje zenske a to pokazuje tko je zapravo pobjednik, CR ili Messi.

Ono, izbjegavam ovu temu jer ne volim neke konflikte (jest da je čitam jer je ultra-zabavno {#} ), ali, šta bi ovo trebalo značiti? Kakve ovo ima veze sa bilo čime. Nadam se da je samo pokušaj trolanja kao kod Hexa, ali opet, ne znam jesi li sposoban izvesti nešto tako.

Btw, šta misliš da Messi ne može imati kakvu god žensku poželi?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
odjavljen
Real Madrid - Kraljevski klub!

Pa ovakve rasprave nemaju niti osnovnoskolke o biberu

ajde da pricate o nekim zenskama ,a ne tko je zgodniji od 2 muska {#}

http://revohd.com
16 godina
odjavljen
Hocu ti reci da Ronalda boli ono nesto za te lopte jer je pravi muz i ljepsi je nije takvo djubre. Messi zenski nema kaj dati osim eure a to je ruzno kad znas da te zenska iskoristava za svoju promociju samo jer si slavan i bogat. Jasno da ni Ronaldo ne bi trosio manekenke da nije faca ali ako ih ne gledamo kao nogometase krcate eurima, Ronaldo je puno cooliji od Messija i to je poanta, to nikakve lopte ne mogu promijeniti i zato je Ronaldo pobjednika, a prosle tri stranice u ovoj temi nemaju nikakvog smisla.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
15 godina
neaktivan

Dobro lol, vidim da sam bio u krivu, stvarno trollas.

Barem se nadam. :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
piksic kaže...
Hocu ti reci da Ronalda boli ono nesto za te lopte jer je pravi muz i ljepsi je nije takvo djubre. Messi zenski nema kaj dati osim eure a to je ruzno kad znas da te zenska iskoristava za svoju promociju samo jer si slavan i bogat. Jasno da ni Ronaldo ne bi trosio manekenke da nije faca ali ako ih ne gledamo kao nogometase krcate eurima, Ronaldo je puno cooliji od Messija i to je poanta, to nikakve lopte ne mogu promijeniti i zato je Ronaldo pobjednika, a prosle tri stranice u ovoj temi nemaju nikakvog smisla.

bolje onda da se bavi manekenstvom mozda tamo dobije koju nagradu

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
piksic kaže...

bolje onda da se bavi manekenstvom mozda tamo dobije koju nagradu

Pametniji si kad sutis.,tvoji postovi su na razini 13 godisnjaka {#}

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
Arnold Layne kaže...

Pa ovakve rasprave nemaju niti osnovnoskolke o biberu

ajde da pricate o nekim zenskama ,a ne tko je zgodniji od 2 muska {#}

Mislio sam da ljudi iz zezancije govore o drkanju na njih dvojicu, ali ovako ispada da je to istina. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Pametniji si kad sutis.,tvoji postovi su na razini 13 godisnjaka {#}

to je zbog sve droge koje sam pojeo... znaci droga pomlađuje ljude {#}

16 godina
odjavljen
Ma ne trollam nego mi je smjesno kad citam da je Ronaldo tuzan jer nije dobio loptu, decki pa on nema razloga za to, ima izgled, novce, zdrav je, moze imati bilo koju zensku, bilo koji auto, moze si kupiti Alienware i 1000 iPhona 5 i onda mi nije jasno jesu mozda oni koji tu pisu protiv njega lobotomirani, on ima tisucu puta bolji zivot od svih nas, radje odite zaradjivati a ne kaj tu s malom djecom vodite rasprave. edit: koji si ti fail MrSkunk
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:52 (piksic).
15 godina

Obožavam ovu temu {#}.

@Plasma

Kakvi pokušaji, vidiš da mi svaki put uspije {#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 14:16 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

Bar Ronaldo u javosti ne glumi nesto sta nije...a onaj messi...vidi mu se vec po izgledu, faci i ponašanju da je mali podmukli stakor...i da uopce nije ono sta se prikazuje u javnosti...a i mora da mu je ronaldo napumpao zensku, jer dijete uopce ne lici na njega hahaha xd...

EDIT: Sta je najbolje od svega nama se govori da smo djeca, da kukamo i placemo radi messia sta je dobio ovo ono, sta nije ronaldao i ovo ono...a tko dezura na ovoj temi? tko dolazi ovdje pravdat sebe, messia, barcelonu, uefu, nasu, ciu, fbi, mossad itd itd? Mi ili doticni? 24 satno dezuranje u etapama i kolektivno davanje TD-u svima u ovoj temi koji napisu nesto sta im ne paše za messia i barcelonu. TKo je tu onda jadniji? Mi koji pisemo u svojoj temi sta god nam padne na pamet, ili outsideri? Izgleda da nakraju, iako se hvale da imaju najboljeg igraca na svijetu i sta sve ne, da jos uvijek su u zavisti, da jos uvijek ih kopka sta se ovdje piše, jos uvijek imaju potrebu doc branit ili izvlacit nekog. Prolistao sam temu barce jednom, i koliko sam vidio, tamo nema nikog od nas...a kamoli da pisemo, ili da branimo, izvlacimo nas klub ili ronalda, ili nesto trece. Toliko o tome ko je kakav navijac!

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:35 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Bar Ronaldo u javosti ne glumi nesto sta nije...a onaj messi...vidi mu se vec po izgledu, faci i ponašanju da je mali podmukli stakor...i da uopce nije ono sta se prikazuje u javnosti...a i mora da mu je ronaldo napumpao zensku, jer dijete uopce ne lici na njega hahaha xd...

EDIT: Sta je najbolje od svega nama se govori da smo djeca, da kukamo i placemo radi messia sta je dobio ovo ono, sta nije ronaldao i ovo ono...a tko dezura na ovoj temi? tko dolazi ovdje pravdat sebe, messia, barcelonu, uefu, nasu, ciu, fbi, mossad itd itd? Mi ili doticni? 24 satno dezuranje u etapama i kolektivno davanje TD-u svima u ovoj temi koji napisu nesto sta im ne paše za messia i barcelonu. TKo je tu onda jadniji? Mi koji pisemo u svojoj temi sta god nam padne na pamet, ili outsideri? Izgleda da nakraju, iako se hvale da imaju najboljeg igraca na svijetu i sta sve ne, da jos uvijek su u zavisti, da jos uvijek ih kopka sta se ovdje piše, jos uvijek imaju potrebu doc branit ili izvlacit nekog. Prolistao sam temu barce jednom, i koliko sam vidio, tamo nema nikog od nas...a kamoli da pisemo, ili da branimo, izvlacimo nas klub ili ronalda, ili nesto trece. Toliko o tome ko je kakav navijac!

Oprosti ali ako se tema zove Real Madrid,po mojim nekim nacelima bi se prvenstveno trebalo pisati o tom klubu i igracima,malo mi je smijesno da je 90% postova o Barci i Messiju ili bilo kome vezanom za Barcu...i to jos provokativni postovi...normalno da nekome od nas do*izdi i dode to da kaze...niko ne zabranjuje niti ima pravo da zabrani da pisete takve stvari ali jednostavno nije u redu od vas...ja neznam da se u nasoj temi toliko pisalo o Realu,CR-u i slicno...ako i je to je onda bila neka vijest,zanimljivost ili slicno...a kod vas su to samo uvrede,ismijavanja i tako to...i ne kuzim zasto ako od nas neko dode ovdje i pokusa nesto objasniti ili reci,odmah mora biti popljuvan,nazvan provokatorom i slicno...pa poanta ovakvih stranica je da se raspravlja,a ne vrijeda...ja osobno nemam nista protiv da i vi dolazite kod nas i komentirate ako se s necim ne slazete ali ponavljam da to bude kulturno i da nikoga ne vrijeda...eto toliko od mene,znam da cu opet biti popljuvan al na kraju krajeva to me ni ne dira

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 16:08 (barcafan12).
18 godina

katastrofa kakvi se komentari ovdje mogu pronaci.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

Oprosti ali ako se tema zove Real Madrid,po mojim nekim nacelima bi se prvenstveno trebalo pisati o tom klubu i igracima,malo mi je smijesno da je 90% postova o Barci i Messiju ili bilo kome vezanom za Barcu...i to jos provokativni postovi...normalno da nekome od nas do*izdi i dode to da kaze...niko ne zabranjuje niti ima pravo da zabrani da pisete takve stvari ali jednostavno nije u redu od vas...ja neznam da se u nasoj temi toliko pisalo o Realu,CR-u i slicno...ako i je to je onda bila neka vijest,zanimljivost ili slicno...a kod vas su to samo uvrede,ismijavanja i tako to...i ne kuzim zasto ako od nas neko dode ovdje i pokusa nesto objasniti ili reci,odmah mora biti popljuvan,nazvan provokatorom i slicno...pa poanta ovakvih stranica je da se raspravlja,a ne vrijeda...ja osobno nemam nista protiv da i vi dolazite kod nas i komentirate ako se s necim ne slazete ali ponavljam da to bude kulturno i da nikoga ne vrijeda...eto toliko od mene,znam da cu opet biti popljuvan al na kraju krajeva to me ni ne dira

Oprosti u vasoj se temi najvise postova provokativnih moze naci od Mrstunk43,peredinamita i ostale ekipe koji nazivaju ronalda tetkicom kristinom i rade se budale s reala..,a i u nasoj temi primjerice jucer doticni gospodin mrstunk43 se izruguje i tako ..pohvala ANTIMADRIDISTI .,covjek stvarno vise ne provocira niti ne vrijeda,ocito je shvatio da su rasprave besmislene,sljedite njegov primjer !

14 godina
neaktivan

.

22 Zasluženo
11 Ronaldo je trebao dobiti
Love is in the air :)
14 godina
ajdin99 kaže...

.

kaj to uopće pitaš,kad ima više barcelonoša  {#}

16 godina
neaktivan

Liverpool iz Reala želi dovesti Zidaneovog sina?

Sin legendarnog Zinedinea Zidanea na meti je Liverpoola. Enzo Zidane ima 17 godina i trenutno je član rezervne momčadi Real Madrida.

Enzo igra za Castillu, a u budućnosti se očekuje njegov ulazak u prvu momčad “kraljevskog kluba”, u kojem je najbolje dane svoje slavne karijere proveo njegov otac.

Ipak, mladog bi Zidanea i drugi veliki klubovi voljeli vidjeti u svojim redovima. Najveći interes navodno je pokazao Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers koji bi ga mogao dovesti na posudbu, ako ga Madriđani ne odluče prodati.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
barcafan12 kaže...
i ne kuzim zasto ako od nas neko dode ovdje i pokusa nesto objasniti ili reci,odmah mora biti popljuvan,nazvan provokatorom i slicno...pa poanta ovakvih stranica je da se raspravlja,a ne vrijeda...ja osobno nemam nista protiv da i vi dolazite kod nas i komentirate ako se s necim ne slazete ali ponavljam da to bude kulturno i da nikoga ne vrijeda...

Ova tema je posvećena Realu i tu uglavnom nema mjesta za navijače barcelone, osim par iznimaka, nije važno tko su. Bilo kakvo objektivno, smireno diskutiranje je u velikom broju slučajeva nemoguće izvesti. Evo zadnji primjer. Većini tu je Messi nezaslužen pobjednik jer nije osvojio vrijedan trofej prošle sezone (ne, nemojte mi pisati da je osvojio vražji Super kup jer nikog, apsolutno nikog nigdje nikad nije bilo briga za taj trofej). Vaša strana smatra da, pošto je (osobno mislim i ja tako) najbolji igrač današnjice, mora i osvojiti tu nagradu (koliko god ona bila danas nebitna) bez obzira na trofeje. I kako sad od toga napraviti raspravu? Nikako. Čemu uopće pokušavati kad se uvijek svede na vrijeđanje, trolanje, žute kartone i sve ostalo što ide s tim.

Većina stvari oko kojih smo nesložni su takve da nema tu mjesta za normalnu diskusiju. PES - FIFA, Android - iOS, iPhone5 - Samsung Galaxy 3 itd., su isto teme koje u velikom broju slučajeva završavaju kao ova naša. Jednostavno je to tako. I dok vaša strane ne dođe k pameti i prestane dolaziti ovdje, kao što smo i mi prestali dolaziti u vašu (ako netko dolazi kod vas provocirat, prijavite ga, obračunajte se s njim osobno, šta već hoćete) do onda će biti ovakvih rasprava.

I ne okreći ploču molim te --- Nama ne smeta da vi dođete i kulturno raspravljate itd ---. To nije nikakvo opravdanje da vi dolazite ovdje i ponovno i ponovno tupite jednu te istu stvar. Poanta foruma je rasprava, ali ima tema koje jednostavno nisu predviđene za tako nešto osim od strane uskog kruga ljudi. Konkretno u ovom slučaju, navijača, fanova, simpatizera, kako god hoćete, Reala iz Madrida. 

Stvarno ne znam više šta reći, što napraviti da nas ostavite na miru. Ako mi ne volimo barcu, messija, guardiolu itd. to je naš "problem" i ne znam kojom logikom vi mislite da ćete uspjeti uvjeriti nas da mislimo drugačije. 

A opet s druge strane, možemo nastaviti i po starom ako to vama odgovara. Trolati vas je još uvijek nevjerojatno lako, pa nema problema s moje strane. Sigurno da bi bilo lijepo jednom doći u ovu temu i znati da ako i napišem nešto kontra našeg najvećeg rivala, neće na mene skočiti cijela banda klinaca/ljudi koji misle drugačije, ali šta ću, svijet nije savršen.

Do slušanja.

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

.

Oprostite nismo trazili misljenja susjeda iz barcine teme nego misljenje nas! 

14 godina

Evo koliko se vidi kakvi smo mi ciganski narod...

@Obi Wan Dobro si rekao, ima takvih komentara da se zamisliš kakvi smo mi. Imam osjećaj da bi ovdje par forumaša ubilo Messia zato jer je dobio tu nagradu, zbog nečega što vama ništa, ali bašništa ne predstavlja u životu, vi ga pljuvate ko da je zadnje smeće na svijetu, nazivati ga podmuklim štakorom(??) ili da mu je ronaldo napumpao zensku, jer dijete uopce ne lici na njega, mislim zar ste toliki hebeni idioti??? Ekipa koja dnevno visi na kompu gledati kako ce samo popljuvati nekoga, a i Ronaldo i Messi su popularniji, uspijesniji i bogatiji nego sto cemo mi ikada biti. Pa vas nekakva ljubomora dira?

Ali glavno da  @TheDarkSide puca koliko je on stariji i iskusniji od nas, a ponaša se kao da je navršio 13 godina jučer.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
barcafan12 kaže...
i ne kuzim zasto ako od nas neko dode ovdje i pokusa nesto objasniti ili reci,odmah mora biti popljuvan,nazvan provokatorom i slicno...pa poanta ovakvih stranica je da se raspravlja,a ne vrijeda...ja osobno nemam nista protiv da i vi dolazite kod nas i komentirate ako se s necim ne slazete ali ponavljam da to bude kulturno i da nikoga ne vrijeda...

Ova tema je posvećena Realu i tu uglavnom nema mjesta za navijače barcelone, osim par iznimaka, nije važno tko su. Bilo kakvo objektivno, smireno diskutiranje je u velikom broju slučajeva nemoguće izvesti. Evo zadnji primjer. Većini tu je Messi nezaslužen pobjednik jer nije osvojio vrijedan trofej prošle sezone (ne, nemojte mi pisati da je osvojio vražji Super kup jer nikog, apsolutno nikog nigdje nikad nije bilo briga za taj trofej). Vaša strana smatra da, pošto je (osobno mislim i ja tako) najbolji igrač današnjice, mora i osvojiti tu nagradu (koliko god ona bila danas nebitna) bez obzira na trofeje. I kako sad od toga napraviti raspravu? Nikako. Čemu uopće pokušavati kad se uvijek svede na vrijeđanje, trolanje, žute kartone i sve ostalo što ide s tim.

Većina stvari oko kojih smo nesložni su takve da nema tu mjesta za normalnu diskusiju. PES - FIFA, Android - iOS, iPhone5 - Samsung Galaxy 3 itd., su isto teme koje u velikom broju slučajeva završavaju kao ova naša. Jednostavno je to tako. I dok vaša strane ne dođe k pameti i prestane dolaziti ovdje, kao što smo i mi prestali dolaziti u vašu (ako netko dolazi kod vas provocirat, prijavite ga, obračunajte se s njim osobno, šta već hoćete) do onda će biti ovakvih rasprava.

I ne okreći ploču molim te --- Nama ne smeta da vi dođete i kulturno raspravljate itd ---. To nije nikakvo opravdanje da vi dolazite ovdje i ponovno i ponovno tupite jednu te istu stvar. Poanta foruma je rasprava, ali ima tema koje jednostavno nisu predviđene za tako nešto osim od strane uskog kruga ljudi. Konkretno u ovom slučaju, navijača, fanova, simpatizera, kako god hoćete, Reala iz Madrida. 

Stvarno ne znam više šta reći, što napraviti da nas ostavite na miru. Ako mi ne volimo barcu, messija, guardiolu itd. to je naš "problem" i ne znam kojom logikom vi mislite da ćete uspjeti uvjeriti nas da mislimo drugačije. 

A opet s druge strane, možemo nastaviti i po starom ako to vama odgovara. Trolati vas je još uvijek nevjerojatno lako, pa nema problema s moje strane. Sigurno da bi bilo lijepo jednom doći u ovu temu i znati da ako i napišem nešto kontra našeg najvećeg rivala, neće na mene skočiti cijela banda klinaca/ljudi koji misle drugačije, ali šta ću, svijet nije savršen.

Do slušanja.

ako se gledaju trofeji onda je torres trebao osvojiti ZL ako cemo po tvome, a ne ronaldo kako bi ti htio.. torres LP, kup, osvojen euro, finale svjetskog klupskog prvenstva, finale europskog super kupa..

14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Evo koliko se vidi kakvi smo mi ciganski narod...

@Obi Wan Dobro si rekao, ima takvih komentara da se zamisliš kakvi smo mi. Imam osjećaj da bi ovdje par forumaša ubilo Messia zato jer je dobio tu nagradu, zbog nečega što vama ništa, ali bašništa ne predstavlja u životu, vi ga pljuvate ko da je zadnje smeće na svijetu, nazivati ga podmuklim štakorom(??) ili da mu je ronaldo napumpao zensku, jer dijete uopce ne lici na njega, mislim zar ste toliki hebeni idioti??? Ekipa koja dnevno visi na kompu gledati kako ce samo popljuvati nekoga, a i Ronaldo i Messi su popularniji, uspijesniji i bogatiji nego sto cemo mi ikada biti. Pa vas nekakva ljubomora dira?

Ali glavno da  @TheDarkSide puca koliko je on stariji i iskusniji od nas, a ponaša se kao da je navršio 13 godina jučer.

Ko kaze da sam stariji? Pa u postu gore sam naveo da imam tli i po godine...jos malo cetili...al hvala sta mi dajes 13:)

Ja se ponasam kao dijete? Ili vi koj nasjedate cijelo vrijeme na mine i provokacije? Meni je gust namjerno provocirat jer znam da ce te odma svi ko naruguseni pjetlovi doc i pravdat sebe i sta sve ne...

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Hexfire kaže...
barcafan12 kaže...

Do slušanja.

ako se gledaju trofeji onda je torres trebao osvojiti ZL ako cemo po tvome, a ne ronaldo kako bi ti htio.. torres LP, kup, osvojen euro, finale svjetskog klupskog prvenstva, finale europskog super kupa..

Pa tako je messi osvojio 2011 radi trofeja !

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

a tko je trebao osvojiti?

14 godina
neaktivan

Ficho28 sta se cudis? Jedne godine se govori da je osvoji zaslzeno radi trofeja, a druge se govori radi golova, pa ti sad vidi ko je tu lud, krece se ploca kako paše...Pa ako je messi osvojio radi trofeja koje je osvojio, zasto onda nebi i ronaldo dobio ako je isto osvojio trofeja? Al ne, ove godine se ploca promjenila da se lopta daje onom ko najvise zabije gol...da vidimo sljedece godine sta ce bit? Uzmimo, primjer...da messi jako lose odigra sezonu, ne osvoji nikakav tofej, sta bi se onda uzimalo u obzir samo da uzme loptu? Opci dojam van travnjaka? Zalaganje? Donacije udrugama? Jer se zove messi?

Kad je osvoji dosta golova, onda se okrene ploca da mora dobit radi golova, kad je osvoji trofeje, onda trofeji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:15 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ali Messi igra sve bolje i bolje. {#}

14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
TheDarkSide kaže...

Ali Messi igra sve bolje i bolje. {#}

:D Eto, primjere vam moze bit PLASMAorLCD...neznam ni za kog navija niti nista...al i provokacije, koje nisu njemu upucene, shvati kroz salu i uzvrati "Podmuklom" salom...zasto tako nemozete svi bit? Ne nego doc naroguseni i onda ispadne kao WW3..

15 godina
Hexfire kaže...

Većina stvari oko kojih smo nesložni su takve da nema tu mjesta za normalnu diskusiju. PES - FIFA, Android - iOS, iPhone5 - Samsung Galaxy 3 itd., su isto teme koje u velikom broju slučajeva završavaju kao ova naša.

To ti mislis i ljudi koji raspravljaju na taj nacin su fanboy-evi vecina njih bez trunke objektivnosti tj. imaju je ali uporno pile naopako.

Rasprava se vodi argumentima i kontra-argumentima a ne trollanjem i podj*bavanjem i vadenjem gluposti iz konteksta kako

kome odgovara , tako raspravljaju primitivni i neogdojeni ljudi.

Trollanje na taj nacin nije nikakva vjestina ili tome slicno nego debilizam.

Ja neznam tko ljudima uljeva gluposti u glavu ako podrzavaju X da moraju mrzeti i pljuvati po Y  to su za mene primitivci.

NPR. Ja CR-a zovem Kristina jer je to moj subjektivni dojam o njemu koji sam ja stekel no to ne mijenja cinjenicu da je jedan

od najboljih igraca danasnjice i ja to priznam unatoc tome sto navijam za Barcu pa zar bi trebal uporno piliti naopako da on

ne valja i da nije do koljena Messi-u ili nekom drugom jer ne navijam za njegov klub tj. njega ? Pa dajte odrastite vise..

Kao sto rekoh ljudi koji na takav nacin razmisljaju ako podrzavaju X da moraju mrzeti Y su primitivni i najblaze receno neobjektivni.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan

Pa pola ovog foruma je neobjektivno, odnosno svatko pise kako mu pase, i sad bi mi u ovoj temi morali odjednom bit OBJEKTIVNI?

Dobio sam poruku da se mene cak spominje u FC Barcelona temi, iako tamo nisam napisao ni post...al ajde...postajem senzacija haha...samo moraju pazit da im ne otmem nagrade messiu za "osobu godine"...Moram ic vidit za sta me to spominju..sigurno nesto lijepo xd....

To je dokaz ko za vise koga brine:9 Mnee cisto boli k tko za mene sta pise i ne osvrcem s ena to, odnosno hladokrvan sam, a njih ocito toliko dira da se mene spominje cak i u njihovoj "svetinji"

Ili ih bodem dosta u zivac, ili jednostavno neznaju prihvatit provokaciju:)

BTW, liverpool nesto oce malog zidana...al nece mali zidan kod njih xd

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Ficho28 kaže...

a tko je trebao osvojiti?

Sigurno ne on!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice