Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.311.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
antimadridista kaže...
Cordas kaže...
Praetorian1 kaže...

Igrat dobro i gazit po igračima nije isto. Nije on gazio samo protiv Getafea.... potraži na netu.

Pogledao sam sve utakmice Reala ove sezone, to nije dovoljno?

pogledaj utakmicu protiv Levantea kad su izgubili ove sezone,Pepe je udario igraca dok je ovaj bio na zemlji. on to radi skoro uvijek kad Real gubi,nebitno protiv koga i glupo je braniti takvog igraca,a usput jeste vidjeli da je rekao da nije namjerno nagazio Messija? wtf,pa sto on misli da su ljudi glupi i da nisu vidjeli da je prvo pogledao gdje mu je ruka,pa ga onda nagazio?

evo to protiv Levantea:

mislim da mu je ovo zadnja sezona u Realu,jer zasigurno ne zaslužuje biti ni u kojem velikom klubu na svijetu i stvarno mi je čudno kako su ga trpili dosad.

Koliko god mi se ne sviđa Real,moram priznati da su uvijek u prošlosti imali igrače koji su se ponašali gospodski, da bi im sad ovi poput Pepe-a uništavali ugled kluba za koji su časno nastupali bez ovakvih ispada.

pa pogledajte npr.samo 2 sezone unazad kad Pepe nije bio standardan u ekipi Reala,a Barca je dominirala,ovakve stvari se nisu događale nikad,isto tako s druge strane kad je Real dominirao u sezonama 06/07 i 07/08 Barcelonini igrač isu gubili časno bez takvih gluposti.

Sad,moguće je da je Mourinho utjecao na to,ali nebi znao.

I sta si sad tu doso nama dokazivati? Nerazumijem te, stalno dolazite ovdje i kakate po Realu i njegovi igracim. STFU vec jednom.

16 godina
Zuja007 kaže...
antimadridista kaže...
Cordas kaže...
Praetorian1 kaže...

Igrat dobro i gazit po igračima nije isto. Nije on gazio samo protiv Getafea.... potraži na netu.

Pogledao sam sve utakmice Reala ove sezone, to nije dovoljno?

pogledaj utakmicu protiv Levantea kad su izgubili ove sezone,Pepe je udario igraca dok je ovaj bio na zemlji. on to radi skoro uvijek kad Real gubi,nebitno protiv koga i glupo je braniti takvog igraca,a usput jeste vidjeli da je rekao da nije namjerno nagazio Messija? wtf,pa sto on misli da su ljudi glupi i da nisu vidjeli da je prvo pogledao gdje mu je ruka,pa ga onda nagazio?

evo to protiv Levantea:

mislim da mu je ovo zadnja sezona u Realu,jer zasigurno ne zaslužuje biti ni u kojem velikom klubu na svijetu i stvarno mi je čudno kako su ga trpili dosad.

Koliko god mi se ne sviđa Real,moram priznati da su uvijek u prošlosti imali igrače koji su se ponašali gospodski, da bi im sad ovi poput Pepe-a uništavali ugled kluba za koji su časno nastupali bez ovakvih ispada.

pa pogledajte npr.samo 2 sezone unazad kad Pepe nije bio standardan u ekipi Reala,a Barca je dominirala,ovakve stvari se nisu događale nikad,isto tako s druge strane kad je Real dominirao u sezonama 06/07 i 07/08 Barcelonini igrač isu gubili časno bez takvih gluposti.

Sad,moguće je da je Mourinho utjecao na to,ali nebi znao.

I sta si sad tu doso nama dokazivati? Nerazumijem te, stalno dolazite ovdje i kakate po Realu i njegovi igracim. STFU vec jednom.

nađi ti jednu rečenicu gdje sam ja sad "kakao" po Realu i možeš mi ruku odsjeći slobodno. Ali ajde,maknut ću se kad ti toliko smetam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Da, zivciras me, previse. Vjerujem da bi i ja tebe da pokusavam stalno te uvjeriti da su Barcelonini igraci losi ljudi. Ok, Pepe ga je udario, i ja bi, sad dovidenja.

16 godina
neaktivan

A zašto nećete dragi Realovci priznat da je Pepe nenormalan, evo ja sam navijač Liverpoola, i njihovog igrača Suareza ne volim ni najmanje. I nije mi teško za njega reć da se gubi iz kluba zbog svog zaostalog i primitivnog ponašanja.

I sad idem iz ove teme zzzz

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 16:36 (Praetorian1).
15 godina

Samo je jedno vrijedno spomena, a to je da Real ne zna igrati protiv Barcelone. Badavo vama Realovcima sve pobjede u prvenstvu kada vas Barca nakanta svaki puta unazad pet šest godina. A Real je itekako toga svjestan jer im još samo nedostaje pobjeda protiv Barce, a uvijek izgube i to je ono što najviše njih boli, a i vas ovdje. Da usred Madrida Barca ima 70 i nešto posto loptu u nogama i da pogotcima okruni tu igru, eh to nije samo igra, to je neopisivo. I branite sad svoj Real, nemam ništa protiv toga jer ja branim Barcu, ali gledajući realno, sremotno je da se jedan klub zove kraljevski, a nije ni k od kraljevskog danas jer je po prljavoj igri pokazao da to nije. I netko je spomenuo igru mesara. Svaka čast Realu, ali ja vam mogu nabrojati tko je jedan veliki mesar u igri - Pepe. Nije se ni Coentrao previše pokazao, no Pepea stvarno ne razumijem. To nije nogometaš. I da je barem jednom napravio incident, to bi bilo ok. Ali stalno ponavlja svoje prljave ispade i to nije čovječno. I na kraju, neki dan smo vidjeli tko je najbolji klub na svijetu, priznali vi to ili ne. I zato vas sve molim da pročitajte ovaj članak koji je neki dan postao kolega u temi Barce. S ovim člankom sve je rečeno: http://www.hrsport.net/kolumne/432642/packe/pepe-udario-pecat-realovom-priznanju

15 godina
jurica_m kaže...

Samo je jedno vrijedno spomena, a to je da Real ne zna igrati protiv Barcelone. Badavo vama Realovcima sve pobjede u prvenstvu kada vas Barca nakanta svaki puta unazad pet šest godina. A Real je itekako toga svjestan jer im još samo nedostaje pobjeda protiv Barce, a uvijek izgube i to je ono što najviše njih boli, a i vas ovdje. Da usred Madrida Barca ima 70 i nešto posto loptu u nogama i da pogotcima okruni tu igru, eh to nije samo igra, to je neopisivo. I branite sad svoj Real, nemam ništa protiv toga jer ja branim Barcu, ali gledajući realno, sremotno je da se jedan klub zove kraljevski, a nije ni k od kraljevskog danas jer je po prljavoj igri pokazao da to nije. I netko je spomenuo igru mesara. Svaka čast Realu, ali ja vam mogu nabrojati tko je jedan veliki mesar u igri - Pepe. Nije se ni Coentrao previše pokazao, no Pepea stvarno ne razumijem. To nije nogometaš. I da je barem jednom napravio incident, to bi bilo ok. Ali stalno ponavlja svoje prljave ispade i to nije čovječno. I na kraju, neki dan smo vidjeli tko je najbolji klub na svijetu {#}, priznali vi to ili ne {#} . I zato vas sve molim da pročitajte ovaj članak koji je neki dan postao kolega u temi Barce. S ovim člankom sve je rečeno: http://www.hrsport.net/kolumne/432642/packe/pepe-udario-pecat-realovom-priznanju

Nakon što sam došao doma, imam što i vidjeti, opet bareclonaši trolaju na krivom mjestu, a baš me živo zanima i interesira hoće li administratori i moderatori udijeliti koji karton zbog uz sve i offtopičarenja, živo me zanima, ili se mora prijavljivati pojedince!!!!

Sada da dam svoj odgovori i Jurici_m, koji je jedan od največih trolčina na ovoj temi, pa ga samo želim upitati, što se ne sjete "one" utakmice Lige Prvaka kada je onaj zgubidan Ovrebro (ako sam dobro napisao, ako ne, svi znamo o kojem se {#} radi), pokrao i kakoChelsea, jesu li onda bili najbolji na svijetu, kako je onda Barcelona osvojila LP, svaki prekršaj tipa Pepe, za strogu osudu i zgražanje, ali osvajanje pod MUS Lige Prvaka, vidjeti i doživiti ono, NEPROCIJENJIVO!!!!!!!    

Stoga, lijepo molim trolčine da otalahaju sa ove treme, osim, ako neće govoriti isključivo o Real Madridu i njegovim dobrim i lošim stvarima, lijepim i sretnim ili ružnim i tužnim trenutcima, a svoje članke o ljubljenoj barci slobodno zadržite sebi, mrtvi se broje na kraju, nakon uzvratne utakmice kupa, u drugoj utakmici Primere, u utakmicama Lige Prvaka ove sezone, ako se bude imalo sreće sastaviti u boj za "kantu snajvećim ušima", a do tada, naprijed bijeli {#} {#} !!!!  

ATJ Lučko
14 godina

šteta što se nemože pojedinim ljudima zabraniti ulazak u temu,prvom bi zabranio antimadridisti

lik je naporan,non stop spama,hejta.....ono boli realove k za tvoje mišljenje u ovoj temi

16 godina
neaktivan

mah, daleko je real od kraljevskog kluba kakvim se predstavljaju.

mourinho je rekao da nema nikakvih problema s tim da osvoji prvenstvo bez pobjede nad barcom, samo je pitanje kako ce na to gledati perez i navijaci ;)

15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

ma kakav guardiola,pa taj če završiti kao Frank Rijkaard kad ode iz barce. Frank Rijkaard je imao sreče što je onda imao ronaldinha,deca i ettoa,naravno i xavia.Guardiola ima Messia,Xavia i Iniestu,tako da realno takvu ekipu bi mogao i Ilija Lončarevič voditi

Razlika je ta što Guardiolu već sada žele mnogi svjetski klubovi. Frank je potonuo odmah, a i Pep je taj koji je dodatno unaprijedio Barcu i podigao im moral.

15 godina
Đapa club kaže...
sstrmi kaže...

ma kakav guardiola,pa taj če završiti kao Frank Rijkaard kad ode iz barce. Frank Rijkaard je imao sreče što je onda imao ronaldinha,deca i ettoa,naravno i xavia.Guardiola ima Messia,Xavia i Iniestu,tako da realno takvu ekipu bi mogao i Ilija Lončarevič voditi

Razlika je ta što Guardiolu već sada žele mnogi svjetski klubovi. Frank je potonuo odmah, a i Pep je taj koji je dodatno unaprijedio Barcu i podigao im moral.

Dragi kolega Đapa club, najte se naći uvređeni, ali ovi komentari su u ovoj temi trolanje!

Ne kažem da možda nisu točni, ali im ovdje nije mjesto, već u drugo temi i.

BTW; apropo makar i ja idem u off, kada bih analizirao puteve Franka i Pepa, da Frank nije napravio ono što je, Pep tu nebi se snašao kao niti jelen na ledu.

Činjenica je da je odmah po odrastanju "sjeo" u Porsche 911 GT3RS 4.0, što će pravi znalci o automobilima znati što je i koliko je bolji čak i od Porsche-a 911 GT3RS 3.8!

Ali, o tomemožemo nastaviti u onoj drugoj temi, OK {#} {#}!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Sta je to Frank napravio?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
roadkill kaže...

mah, daleko je real od kraljevskog kluba kakvim se predstavljaju.

mourinho je rekao da nema nikakvih problema s tim da osvoji prvenstvo bez pobjede nad barcom, samo je pitanje kako ce na to gledati perez i navijaci ;)

Svaki normalan navijač će biti sretan jer smo napokon ispred Barce.

15 godina

ATJ, koliko znam mi smo prije  bili kolege u veze HTC-ovih telefona, a sad jedno drugome stiskamo td-ove i dopuštamo da nas ova tema posvađa. Ja nisam niti malo trolao po temi. I sam si rekao da se maknemo s ove teme OSIM AKO NE ŽELIMO RASPRAVLJATI O REALU I NJEGOVIM DOBRIM I LOŠIM STVARIMA. Ja sam rekao svoje mišljenje o Pepeu i svatko malo razuman će reći da taj čovjek nije normalan. Ne samo što se tiče tekama s Barcom, već i u drugim tekmama je radio ono što nije smio. Sad samo da na kraju velim za onu tekmu protiv Cheleseae. Da, to si u pravu jer Barcelona po nikakvim kriterijima nije mogla proći dalje. Chelsea je u onoj sezoni bio definitivno najjači europski klub po meni. I ja se ne skrivam od istine i veliim da Barcelona je prošla uz sumnjive sudačke odluke. To nije nikakvo trolanje. Svaka čast Realu, ali kada pobijede Barcu, ali kada pobijede bez grubosti i kada nadigraju Barcu usred Nou Campa sa tolikom nadmoću kao što je Barca pobijedila neki dan Real, onda će taj Real biti za mene pravi klub. Igraju lijep i brz nogomet, ali mene bi bilo sram da mi je u ekipi Pepe koji nije normalan čovjek (samo pogledaj ovaj video:

-JE LI TO NORMALAN ČOVJEK) i naravno Mourinho koji je danas izjavio da vjeruje Pepeu kada je rekao da nije namjerno radio ovakve prekršaji, a koji je i začetnik ovakve prljave igre u Realu. Jer, budimo realni, Real prije dolaska Mourinha nije igrao ovako grubo.

14 godina

Ja sam Realovac več dug niz godina i Braca mi nikad nije bila draga ali ovo u što se Real pretvorio u utakmicama Barcelone s Pepeom na čelu mi se gadi!Pepe definitivno ne zaslužuje nosit dres kraljevskog kluba!!A i Mourinho mi več lagano na kujac ide!

AUDIOFIL
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Naravno za ocekivati ovakvo pitanje kad si u vrijeme franka drko na ronalda kojeg sad mrzis:))) kako se to kaze ono? sta ti sad ispadas?

napravio je sve sto i ovaj hehe samo sto njegova ekipa se raspala nakon 2 godine zbog svada u svlacionici i pada ronaldhina{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...

Naravno za ocekivati ovakvo pitanje kad si u vrijeme franka drko na ronalda kojeg sad mrzis:))) kako se to kaze ono? sta ti sad ispadas?

napravio je sve sto i ovaj hehe samo sto njegova ekipa se raspala nakon 2 godine zbog svada u svlacionici i pada ronaldhina{#}

Sta pricas ti?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
14 godina
neaktivan

Soo true.

Supporting Barcelona - Fashion, Supporting Real Madrid - Tradition ♥

Zanima me koliko ce, kad se desi pad naseg najmrzeg rivala, ostati tih takozvanih navijaca.

16 godina
neaktivan
Znam mnogo ljudi koji navijaju za Real zbog Cristiana Ronalda. Sta je to?
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Znam mnogo ljudi koji navijaju za Real zbog Cristiana Ronalda. Sta je to?

ja znam mnogo njih koji ne navijaju pa skoro da ga i mrze radi njega.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina
neaktivan

Necu ti se niti potruditi odgovoriti jer si obicni mucki provokator. Ajde bok, lagano odskakutaj u svoju temu.

14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Necu ti se niti potruditi odgovoriti jer si obicni mucki provokator. Ajde bok, lagano odskakutaj u svoju temu.

frende ti imas dvostuka mjerila,tvoje provokacije su ok,a njegova konstatacija nije,svasta

16 godina
neaktivan
Just asking ^^
14 godina

kako možeš mrziti nekoga tko ti ne predstavlja ništa u životu?nit imam koristi od njega,ili išta

14 godina
Logigamer kaže...
Zuja007 kaže...

frende ti imas dvostuka mjerila,tvoje provokacije su ok,a njegova konstatacija nije,svasta

U pravu je, malobrojni su ti koji vole Real zbog Ronalda. 

15 godina

Nemam ništa protiv dobre igre gostiju, ali potez obrambenog igrača nad Kakom u šesnaestercu je morao biti sankcioniran, sudac {#}, jako si me {#} i zaslužuješ {#}!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Evo ajde 4-1 na kraju :D

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina

zbog raida nisam mogao gledati utakmicu,pa me zanima vaše mišljenje kako je real odigrao?

15 godina
neaktivan

Bit ću pošten pa ću ovu poruku ostaviti ovdje (inače bih lako mogao otići trollat u temu Farse).

Pa, dakle želim pokazat jedan video :

Da je umjesto Balotellija ovdje Pepe, a da na zemlji leži Lessi - ja mislim da bi ovi Pepeu dali kaznu od 8 utakmica neigranja i još k tome bi ga mediji popljuvali gore nego Sanadera. Ovako, Parker i Balotelli su si dali ruke, i sve 5. Jedino valjda, niko Lessija nesmije ni pipnut a da novinari ne skoče sa stolca i popljuju onoga ko se drznuo staviti nogu ispred Lessija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 0:38 (ll2p).
16 godina
ll2p kaže...

Bit ću pošten pa ću ovu poruku ostaviti ovdje (inače bih lako mogao otići trollat u temu Farse).

Pa, dakle želim pokazat jedan video :

Da je umjesto Balotellija ovdje Pepe, a da na zemlji leži Lessi - ja mislim da bi ovi Pepeu dali kaznu od 8 utakmica neigranja i još k tome bi ga mediji popljuvali gore nego Sanadera. Ovako, Parker i Balotelli su si dali ruke, i sve 5. Jedino valjda, niko Lessija nesmije ni pipnut a da novinari ne skoče sa stolca i popljuju onoga ko se drznuo staviti nogu ispred Lessija.

koliko vidim,Pepe nije kažnjen zbog onog sramotnog poteza tako da ti priča ne drži vodu.

I što pokušavaš reći,da je Messi trebao lijepo Pepe-u dati ruku nakon što ga je ovaj namjerno nagazio? Svašta. Ma najbolje i najpravednije bi bilo da se Messi ispričao Pepeu što je stavio ruku ispod njegove noge i da je Messi kažnjen sa 5 utakmica neigranja zbog takvog ponašanja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 0:55 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Dovoljno je sta najboljeg igraca svijeta zove Lessi ... dalje nemoras ni citat, obicni hejter...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice