Igrat dobro i gazit po igračima nije isto. Nije on gazio samo protiv Getafea.... potraži na netu.
Pogledao sam sve utakmice Reala ove sezone, to nije dovoljno?
pogledaj utakmicu protiv Levantea kad su izgubili ove sezone,Pepe je udario igraca dok je ovaj bio na zemlji. on to radi skoro uvijek kad Real gubi,nebitno protiv koga i glupo je braniti takvog igraca,a usput jeste vidjeli da je rekao da nije namjerno nagazio Messija? wtf,pa sto on misli da su ljudi glupi i da nisu vidjeli da je prvo pogledao gdje mu je ruka,pa ga onda nagazio?
evo to protiv Levantea:
mislim da mu je ovo zadnja sezona u Realu,jer zasigurno ne zaslužuje biti ni u kojem velikom klubu na svijetu i stvarno mi je čudno kako su ga trpili dosad.
Koliko god mi se ne sviđa Real,moram priznati da su uvijek u prošlosti imali igrače koji su se ponašali gospodski, da bi im sad ovi poput Pepe-a uništavali ugled kluba za koji su časno nastupali bez ovakvih ispada.
pa pogledajte npr.samo 2 sezone unazad kad Pepe nije bio standardan u ekipi Reala,a Barca je dominirala,ovakve stvari se nisu događale nikad,isto tako s druge strane kad je Real dominirao u sezonama 06/07 i 07/08 Barcelonini igrač isu gubili časno bez takvih gluposti.
Sad,moguće je da je Mourinho utjecao na to,ali nebi znao.
I sta si sad tu doso nama dokazivati? Nerazumijem te, stalno dolazite ovdje i kakate po Realu i njegovi igracim. STFU vec jednom.

, priznali vi to ili ne
. I zato vas sve molim da pročitajte ovaj članak koji je neki dan postao kolega u temi Barce. S ovim člankom sve je rečeno:
radi), pokrao i kakoChelsea, jesu li onda bili najbolji na svijetu, kako je onda Barcelona osvojila LP, svaki prekršaj tipa Pepe, za strogu osudu i zgražanje, ali osvajanje pod MUS Lige Prvaka, vidjeti i doživiti ono, NEPROCIJENJIVO!!!!!!!
!!!!

i zaslužuješ
!!