Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.311.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Iggx kaže...
Tomy Lee kaže...
FlyBoy kaže...
Tomy Lee kaže...

evo tu smo...nešto si htjeo reč???

Daj molim te editiraj taj post, bode u oči nepismenost.

Btw, nisam bio previše upućen u utakmicu, jel ima nekir azlog zašto je Real s ovakvom postavom krenuo il' se Mourinho opet igrao genija? Eto kolega mi odgovorio u postu prije.

Molim???

Jedno je kad stisneš krivu tipku na tipkovnici, a drugo kad si nepismen. 

htjeo=htio

reč=reći

Izvini profesore iggx,nismo svi štreberi.Dok ste vi nabijali knjigu pred oči ja sam se bavio loptom,pi*ama,cicama, itd,itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:26 (Tomy Lee).
16 godina
Tomy Lee kaže...

Izvini profesore iggx,nismo svi štreberi.Dok ste vi nabijali knjigu pred oči ja sam se bavio loptom,pi*ama,cicama, itd,itd...

Imaš krivi dojam o meni. Niti sam profesor niti štreber. Pisati si trebao naučit još u osnovnoj školi.

Napisao si komentar "Molim???" i jednostavno sam ti morao odgovorit. Da nisi pitao, ne bih ti ni odgovorio. 

Btw. obično takvi poput tebe koji se hvale o "cicama", pi.kama itd. nisu ništa od tog ni vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:32 (Iggx).
16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ovo bi Kapelo ili neko drugi sa Robenom ili Snajderom mjesto Ronalda dobio. Ovi Realovi igraci ne mogu igrati Morinjovu taktiku to je i pticama na grani jasno!

17 godina
FlyBoy kaže...
sstrmi kaže...

dok mourinho nije došao,real nije nikad igrao tako prljavo

ali mislim da ako ove sezone mourinho ne osvoji barem ligu ili ligu prvaka da če ga oterati

Ma ja bih ga odma' otjerao, baš ružno igra Real otkad je on na klupi.

Rađe gledam Real koji je 5. na tabeli, ali zato svi u napadu kao u Brazilskom prvenstvu, a ne kao da gledam partiju šaha.

Ova večeras predstava Reala je jad i bijeda, možda i najlošije izdanje u zadsnjih godinu dana, ako ne i više.

Takav ti nogomet više ne prolazi, sorry.  Jel bi rađe gledao Hrvatsku na Euru 12 na 12. mjestu sa super utakmicama (bez sreće) ili sa srećom ,taktičkom pripravnošću i nezanimljivom igrom tipa Grčka na 3. mjestu?

Današnja tekma je bila koma. Žalosno je da dobivaju golove glavom od Barcelone i da im ljudi od 174 cm visine nadvise obrambene i zabiju ili pogode stative. Prgava igra od strane Reala je bila očita, a kad sam na početku pogledao postave (veza - Pepe, Diarra i Alonso) sva 3 zadnja vezna, jedino Alonso može odigrati centralnog , ali opet to nije dovoljno za napad.  Obrana koma, pogotovo Altintop, ne znam zašto tamo nije stavio Ramosa desno koji nije bio nešto u centru , a na centra postavio Varanea koji je budućnost Reala.
Napad neću komentirati sa Benzemom , Higuainom i Ronaldom... Ronaldo jedini dostojan spomena sa golom i pokušajima protunapada koje je Mou ucrtao kao no 1.

Svaka čast Barci na pobjedi mada nisu u nekoj posebnoj formi, ali protiv Mallorce je i Real pokazao da ne ide.

Samo neka Real drži prednost u ligi koliko mogu i bit će dobro..

P.S. prvi gol - poklon od Pinta čisti , zapakirani sa mašnom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:34 (matekws).
15 godina
Iggx kaže...
Tomy Lee kaže...

Imaš krivi dojam o meni. Niti sam profesor niti štreber. Pisati si trebao naučit još u osnovnoj školi.

Napisao si komentar "Molim???" i jednostavno sam ti morao odgovorit. Da nisi pitao, ne bih ti ni odgovorio. 

Btw. obično takvi poput tebe koji se hvale o "cicama", pi.kama itd. nisu ništa od tog ni vidjeli.

U pravu si iggx....idem žena me zove u krevet{#}

15 godina

Ovom Pepeu treba raskinut ugovor još večeras. Mourinho nek se vrati u Englesku, a ovi zaposle nekog normalnog trenera koji ne podržava takvo ponašanje. Guardiola će bit slobodan na ljeto, nek ga dovedu.

Sve u svemu, dosadna utakmica. Puno glumatanja s jedne i druge strane, puno grubosti, a malo prave igre. Kao i zadnjih par El clasica. Imamo još šanse u prvenstvu, ali bit će gusto do kraja.

Abidal je bio igrač utakmice, svaka mu čast. U stilu Henrya riješio tekmu.

18 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ovom Pepeu treba raskinut ugovor još večeras. Mourinho nek se vrati u Englesku, a ovi zaposle nekog normalnog trenera koji ne podržava takvo ponašanje. Guardiola će bit slobodan na ljeto, nek ga dovedu.

Guardiola u Real-u? Prije će Višnja Pevec propjevati nego Guardiola završiti kao trener Real-a.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
S obzirom na stanje naše estrade, to ni nije toliko nerealno :).

Šalu na stranu, Guardiola je samo bio primjer trenera kakvog bi trebalo tražit. Ne vidim na koju foru bi ga stvarno uspjeli dovesti na klupu. Ono što je sigurno, je da Mourinho mora otići i što prije to bolje. Onakvo ponašanje igrača je nedopustivo u tako velikom klubu. Zadnjih 2 godine me više puta bilo sram što sam navijač Reala, nego u zadnjih 15 od kad sam fan.
17 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

<3 Vamos Barca <3

Decki necemo se provocirati, oba kluba su velika i jaka iako je trenutno Barcelona bolja, kako je tako je...

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
neaktivan

barca je odigrala puno bolje sto i radi u zadnje vrijeme protiv reala i definitivno je zasluzila pobjedu i to vecim rezultatom od 1-2. Steta, nadam se da ce real jednom pobjedit.

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
14 godina
neaktivan

Najbolje prestati dolaziti u ovu temu, vidim u zadnje dvije stranice igraci Barcelone su napisali sve postove. Puj, ************. Otprilike sve ono ruzno sta znam je sadrzano u tim zvjezdicama.

17 godina
neaktivan

Popij tabletu za smirenje i ne sekiraj se oko gluposti. 

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxmbu1oJtp1qe8s6wo2_500.gif

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
16 godina
Zuja007 kaže...

Najbolje prestati dolaziti u ovu temu, vidim u zadnje dvije stranice igraci Barcelone su napisali sve postove. Puj, ************. Otprilike sve ono ruzno sta znam je sadrzano u tim zvjezdicama.

zanimljivo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Zuja007 kaže...

zanimljivo

Pa da, odmah nakon Twittera i FBa dolaze ovdje u Realov thread da pljuju po njima. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina

ma kakav guardiola,pa taj če završiti kao Frank Rijkaard kad ode iz barce. Frank Rijkaard je imao sreče što je onda imao ronaldinha,deca i ettoa,naravno i xavia.Guardiola ima Messia,Xavia i Iniestu,tako da realno takvu ekipu bi mogao i Ilija Lončarevič voditi

15 godina
Pričaš gluposti. Možeš imat ti sve zvijezde na okupu, ali ako nemaš trenera koji će ih znati posložiti, nemaš ništa.
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Pričaš gluposti. Možeš imat ti sve zvijezde na okupu, ali ako nemaš trenera koji će ih znati posložiti, nemaš ništa.

Istina ali covjek ima pravo Bracelona je bila gotov proizvod prije nego je Guardiola dosao je on uveo neke promjene ali to je igra koju ta ekipa igra 30 godina tako da nije on morao od nistice kreniti on je trebao samo malo kockice posloziti da to funkcionira i od Franka Barcelona je 2 godine bila nezaustavljiva dok nije doslo do nemira u svlacionici i pada Ronia{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina

Moram napisati, malo zakašnjen, osvrt na el classico i općenito ova dva kluba. Prvo da spomenem da sam navijač Reala i to duže godina.

Objektivno, Barcelona je bolja momčad, kompletnija. Ponajviše zbog savršenog veznog reda, Xavi i Iniesta su najbolji na svijetu na svojim pozicijama, Fabregas je odmah uz rame njih dvojice, Busquets odlično odrađuje posao zadnjeg veznog, Puyol i Pique su sigurni stoperi, odlično uigrani i igraju na visokoj razini, šlag na torti je Messi koji uz to što savršeno oslobađa prostor dijeli lopte za koje se ponekad i Xavi zamisli. Zabija golove, asistira, jednostavno-najbolji igrač na svijetu. To se mora priznati.

Nadalje, Guardiola je doprinjeo ekipi time što je u potpunosti dio te ekipe i odlično se nadovezao na Rijkaard-ov posao. 

Ono što me najviše smeta je to što čim se spomene Real ljude asocira na ne kolektivnu igru i skupinu zvijezda, što sada definitivno nije tako. Drugo što me smeta je to što zbog Pepea-koji definitivno nekad pretjera-Realu dodjeljuju neprimjerene pridjeve, kao što je "mesari" i sl. 

Ono što bih takve ljude pitao-često neupućeni i neobjektivni novinari-je zašto Inter nisu nazivali mesarskim klubom zbog Materazzi-a? Zašto zbog požrtvovnog i agresivnog Gatusso-a, Milan ne zovu "mesarski" klub? 

Koji je to još igrač Reala mesar? MOžda Sergio Ramos koji već godina igra na visokoj razini u Realu? Carvalho? Diarra koji se trudio kao da mu je svaka utakmica zadnja? Ne budite smiješni. Pepe će otići kako je i došao, ali budite uvjereni, na ostalim utakmicama igra sasvim disciplinirano, vjerojatno ga muči kompleks što su često nemoćni protiv Barcelone.

Često se prigovara Mourihnou i njega krivi za neuspjehe protiv Barcelone, a jako često čitam da je neke navijače sramota što su navijači Reala (!) zato što su neki "wanna be" nostalgičari za vremenom Di Stefanoa. Ljudi moji, Mourinho je pokušao igrati otvoreno i konkurirati Barceloni na taj način (5:0), pokušao je zatvoreno (2:1), što je bolje? Da na Realu nabijaju gol razliku ili da Realovci muški odigraju jednu utakmicu i ne budu osramoćeni?

Vjerojatno najbolji trener svih vremena, Sir Alex Ferguson, odigrao je najbolje što zna protiv Barcelone u finalu Lige Prvaka, gdje svaki igrač daje 120 %, završilo je 3:1. Dakle, imamo zaključak, nitko ne može zaustaviti Barcelonu, za sada.

Mou je uspio i to na ovaj svoj način, izbacio je Barcelonu bunkerom. Tko se toga sjeća? Svi znamo samo da je Inter te godine osvojio LP. Ono bitno je to da nema nadigravanja s Barcelonom, eventualno taktičko nadmudrivanje u što ne sumnjam što se Mou-a tiče.

Sada na Real Madrid... Nije skupina zvijezda, nije skupina individualaca koji igraju za sebe. Pogledajte jednu njihovu utakmicu, a da nije el classico. To je ekipa gdje se igra disciplinirano, a ujedno atraktivno i učinkovito. Imaju odličnu veznu liniju, Xabi Alonso i Ozil odlično razigravaju, dok Diarra ili Khedira smiruju igru. Imaju, po mojem mišljenju, dva od recimo pet najboljih napadača na svijetu. Higuain je igrač koji će zabiti iz svih mogućih situacija, a Benzema je igač koji je prodoran, efikasan i spremam pomoći u izgradnji napada isto kao i u obrambenim zadatcima. Ronaldo nije tolika prekretnica u igri koliko se odlično uklapa u Mourinhovu filozofiju nogometa, Di Maria tađer.

Nije Real bez razloga trenutno prvi na u Španjolskom prvenstvu, Mourinho točno zna što radi, jedino mu još fali da pronađe lijek za Barcelonu, ali to sigurno neće uspjeti uz navijače koji su protiv njega i one koji ga ne podržavaju. 

Volio bih vidjeti te sve silne kritičare i novinare kako bi vodili jedan Real Madrid protiv jedne Barcelone. Sasvim drugo je bilo voditi Real prije 10 godina i sada, a mislim da sada svi mogu biti zadovoljni jer Real ima velike šanse osvojiti prvenstvo što znači najbolja momčad Španjolske lige, a koga će za 10 godina biti briga za El Classico? Zato budite uz Real, a ne protiv njega. Ja sam uvjeren da je Mourinho najbolji potez Realove uprave jer bojim se da ne želim niti zamišljat kako bi bilo da je neki drugi trener na klupi.

Još nešto, kako "okaljan" Realov ugled i kako je su neki navijači "osramoćeni" zbog ponekog grubljeg starta Pepe-a, mislim da je i Barcelona isto tako dupustila sebi stvari koje nije trebala. Simuliranje, iako su tako nadmocni? Zašto? 

Zašto Pitno/Valdes i cijela kluba Barcelone ulete u teren nakon prekršaja, zašto toliki pritisak na suca ako su u tolikoj mjeri bolji? Molim Vas suzdržite se i jedni i drugih bespotrebnog nabacivanja jer argumenti koji se upućuju jednoj strani istih ima i na drugoj. 

Uostaloj, izjave Guardiole su mi nekako previše iscenirane, više volim kad Mou kaže što misli i kad se ne glumata u izjavama.

Imam dojam kao da žele da ispadne dobri vs zli i da je Barcelona "dobri", a Real zli. Ne vidim gdje to vodi kad smo već stotinu godinu uživali u predstavama oba kluba i dalje možemo uživati, osim u međusobnim susretima.

14 godina
Hexfire kaže...

zamapti šta si rekao,i pogledaj kad "gvardiola" ode u neki drugi klub šta če napraviti!napravit če ku*ac

16 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Pepe će otići kako je i došao, ali budite uvjereni, na ostalim utakmicama igra sasvim disciplinirano, vjerojatno ga muči kompleks što su često nemoćni protiv Barcelone

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 13:39 (Praetorian1).
14 godina
Praetorian1 kaže...
Cordas kaže...

Pepe će otići kako je i došao, ali budite uvjereni, na ostalim utakmicama igra sasvim disciplinirano, vjerojatno ga muči kompleks što su često nemoćni protiv Barcelone

Što tebi nije jasno? Pogledaj koju utakmicu unazad godinu dana i nemoj mi lijepit link protiv Getafea i vidjet ćeš da igra sasvim dobro.

16 godina
neaktivan

Igrat dobro i gazit po igračima nije isto. Nije on gazio samo protiv Getafea.... potraži na netu.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Igrat dobro i gazit po igračima nije isto. Nije on gazio samo protiv Getafea.... potraži na netu.

Pogledao sam sve utakmice Reala ove sezone, to nije dovoljno?

14 godina

pepe je divljak,to je dokazano.Nego koliko je on igrača ozlijedio u karijeri,mislim da nije puno,gledaj malo i na to

16 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Praetorian1 kaže...

Onda ti ja nemogu pomoći.

16 godina
Cordas kaže...
Praetorian1 kaže...

pogledaj utakmicu protiv Levantea kad su izgubili ove sezone,Pepe je udario igraca dok je ovaj bio na zemlji. on to radi skoro uvijek kad Real gubi,nebitno protiv koga i glupo je braniti takvog igraca,a usput jeste vidjeli da je rekao da nije namjerno nagazio Messija? wtf,pa sto on misli da su ljudi glupi i da nisu vidjeli da je prvo pogledao gdje mu je ruka,pa ga onda nagazio?

evo to protiv Levantea:

mislim da mu je ovo zadnja sezona u Realu,jer zasigurno ne zaslužuje biti ni u kojem velikom klubu na svijetu i stvarno mi je čudno kako su ga trpili dosad.

Koliko god mi se ne sviđa Real,moram priznati da su uvijek u prošlosti imali igrače koji su se ponašali gospodski, da bi im sad ovi poput Pepe-a uništavali ugled kluba za koji su časno nastupali bez ovakvih ispada.

pa pogledajte npr.samo 2 sezone unazad kad Pepe nije bio standardan u ekipi Reala,a Barca je dominirala,ovakve stvari se nisu događale nikad,isto tako s druge strane kad je Real dominirao u sezonama 06/07 i 07/08 Barcelonini igrač isu gubili časno bez takvih gluposti.

Sad,moguće je da je Mourinho utjecao na to,ali nebi znao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:21 (antimadridista).
14 godina
iskreno, to nisam vidio, ali po tvojem nicku zakljucujem da nisi navijac Barcelone, nego da navijas protiv Reala tako da se s tobom nemam namjeru raspravljat.
16 godina
Cordas kaže...
iskreno, to nisam vidio, ali po tvojem nicku zakljucujem da nisi navijac Barcelone, nego da navijas protiv Reala tako da se s tobom nemam namjeru raspravljat.

nemam namjeru raspravljati,samo sam napisao činjenicu. Pepe -a se ne smije braniti nikako jer to što on radi ne spada u sport i uvijek kad gubi radi takve stvari. Čovjek ne zaslužuje igrati u Realu.

Casillas je pravi primjer o čemu govorim. Iako mi se Real nimalo ne sviđa,taj čovjek mi je uvijek bio drag i definitivno najbolji golman na svijetu,jer se čovjek zna ponašati sportski i ljudski i u pobijedi i u porazu,isto tako vjerujem da vi poštujete Xavi-a i Iniestu a npr.da vas živcira Busquets zbog simuliranja.

a za podebljano sam već objašnjavao razlog zbog kojeg imam ovaj nick,nisi ga pročitao i to nije moj problem. Samo ću ti reći da se ne sjećam kad sam propustio utakmicu Barcelone,čak sam je gledao i uživo,a i da posjećuješ Barceloninu temu vidio bi da to što si napisao nije istina. Ali ok,svatko ima svoje mišljenje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:31 (antimadridista).
14 godina

Procitaj moj post na prosloj stranici pa ces vidjet da sam napisao hvalospjeve o Barceloni. btw gledao sam i ja Real uzivo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:34 (Cordas).
16 godina
Cordas kaže...
Procitaj moj post na prosloj stranici pa ces vidjet da sam napisao hvalospjeve o Barceloni. btw.gledao sam i ja Real uzivo.

opet ti,nije uopće stvar u tome,nego si napisao da je Pepe takav samo kad igra protiv Barcelone,što sam ja demantirao jer to nije istina,takav je kad gubi protiv bilo koga. Mene nije briga što ćeš ti pisati o Barceloni kao klubu,možeš ih hvaliti,možeš ih pljuvati,nije moja stvar.

Isto kao što nije vaša stvar kakav je moj nick kad pišem objektivne i istinite stvari, pogledajte samo kad igraju Barca i Real na Nou Campu pa ćete vidjeti da se cijeli stadion oslovljava "antimadridistama". Ako imalo razmišljate,znati će te da nije stvar samo u Realu,nego o cijelom odnosu Madrida prema Kataloniji,od prošlosti pa do danas,i upravo zbog toga imam ovaj nick.

ovo podebljano: pa jeli ti netko rekao da nisi ili osporavao tebe kao navijača Reala? koliko se ja sjećam ti si meni napsiao da nisam pravi navijač Barcelone,a niti me poznaš,niti gledaš moje postove lol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:57 (antimadridista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice