Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
sstrmi kaže...

ovo nije ništa neočekivano,kao navijač reala ja sam se još prije utakmice pomirio na poraz,nažalost stvari su takve kakve jesu

tko prizna pola mu se oprasta

14 godina
lnova65 kaže...
sstrmi kaže...

ovo nije ništa neočekivano,kao navijač reala ja sam se još prije utakmice pomirio na poraz,nažalost stvari su takve kakve jesu

ja mislim da ce barca imati veliku prednost skroz dok xavi bude igrao za barcu,tek kad on završi karijeru za koju godinu-ipak ima 32-33,onda ce real moci nesto napraviti

17 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Samo ću jedno reć:" Vidjeli ste nesportsko ponašanje Realovih igrača, to je dovoljno i to sve govori!"

14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
lnova65 kaže...
sstrmi kaže...

ja mislim da ce barca imati veliku prednost skroz dok xavi bude igrao za barcu,tek kad on završi karijeru za koju godinu-ipak ima 32-33,onda ce real moci nesto napraviti

bez brige,iniesta,fabre,thiago,busi su tu

17 godina
neaktivan

.

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 23:55 (Fićo_CoD 5).
16 godina

Opet su neki igrači Reala pokazali kakve su seljačine zapravo...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Logigamer kaže...

oni su p*čkin dim bez xavia,to je samo moje mišljenje

16 godina
neaktivan

vjerovatno najlosija i najgrublja utakmica reala ove sezone katastrofa pepe treba dobit suspenziju da malo smiri tu vrucu glavu a i poceo je buseqea glumit :) sramota

daleko bolja barca bila jedino pozitivno u svemu ronaldo zabio barci XD

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Logigamer kaže...

oni su p*čkin dim bez xavia,to je samo moje mišljenje

veceras je iniesta bio nabolji igrac na terenu steta sto nije zabio gol zasluzio je a ne onaj krkan abidal{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan

Sta je bilo s Pepeom nisam gledao 2. pol? 

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
odjavljen

Real jednostavno pukne kad igra protiv Barce stvarno su me razocarali pa nikako da dobiju vise tu Barcu

15 godina

Da mi je samo znati što ima u glavi igračima Real Madrida, pa oni već drugu utakmicu kontra Barcelone povedu 1:0 i onda, što, blok u tintari ili koji qurac {#} {#}??!!

Pojedinci bi zasigurno ostali bez najmanje mjesečne plaće, a i ostali bi se debelo zabrinuli za svoja primanja, ovo je stvarno bilo večeras jadno, bijedno {#}!!!!

Kao što sam ranije napisao; svaka čast igračima Barcelone, utakmica nije bila neka ljepotica, napeta malo premalo, sada ostaje samo pokušati okrenuti u gostima, tko zna, morti bu tamo lakše, još da si uzmu Bronhi, kao što je onaj čovjek u reklami rekao, slijedjeći puta uplatite, pa se možda i nadajte pobijedi, ovako, svaka čast boljima, večeras Barceloni, opet {#}{#}!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Sta je bilo s Pepeom nisam gledao 2. pol? 

Stao je na ruku mesiju i malo glumio barcelonine igrače na travnjaku. 

14 godina
neaktivan

Pepeu treba zabraniti igrati nogomet!!! Idemo barca!!!

15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
lnova65 kaže...
sstrmi kaže...

Poslije Xavija dolazi Thiago koji je isto tako veliki talent, a tu su i dalje Fabregas i Iniesta..

16 godina
neaktivan

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:06 (CreaToR).
14 godina

dobro svi znamo da je pepe divljak,ali da i barcini igrači svejedno glume tako da nemora više tuda spamati sa time kako je pepe divljak,itd

18 godina
neaktivan

Nije mi jasan mourninho, a i ta mentalna blokada Realovca kad igraju s Barcom.

Ezil? Di Maria, Kaka? Marcelo?

Neobična postava, eto vidjelo se da nikako ne funkcionira, Barca zasluženo pobjedila.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Bravo CR7 ♥! Di ste Katalonci ahahhaha? :) 

evo tu smo...nešto si htio reč???

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:11 (Tomy Lee).
16 godina
FlyBoy kaže...

Nije mi jasan mourninho, a i ta mentalna blokada Realovca kad igraju s Barcom.

Ezil? Di Maria, Kaka? Marcelo?

Neobična postava, eto vidjelo se da nikako ne funkcionira, Barca zasluženo pobjedila.

Ozil i Marcelo igraju katastrofalno protiv barcelone. Di maria je ozlijeden, ali nije mi jasno zašto kaka nije igrao. Čovjek se ne boji velikih utakmica, opasan prema naprijed, odlično surađuje s ronaldom i benzemom, sigurno bi stvarao dosta problema barceloni. 

18 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

evo tu smo...nešto si htjeo reč???

Daj molim te editiraj taj post, bode u oči nepismenost.

Btw, nisam bio previše upućen u utakmicu, jel ima nekir azlog zašto je Real s ovakvom postavom krenuo il' se Mourinho opet igrao genija? Eto kolega mi odgovorio u postu prije.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:10 (FlyBoy).
15 godina
sstrmi kaže...

dobro svi znamo da je pepe divljak,ali da i barcini igrači svejedno glume tako da nemora više tuda spamati sa time kako je pepe divljak,itd

Ok nije divljak,več divljačina.Svaka čast igračima Barce na suzdržavanju,al ja bi ga na njihovom mjestu tuko ko mladog majmuna...

15 godina
FlyBoy kaže...
Tomy Lee kaže...

Btw, nisam bio previše upućen u utakmicu, jel ima nekir azlog zašto je Real s ovakvom postavom krenuo il' se Mourinho opet igrao genija? Eto kolega mi odgovorio u postu prije.

To ti se zove hrvatska gramatika...ma glavno da smo se mi skužili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:16 (Tomy Lee).
14 godina
neaktivan
Nagazio Messia :D i malo glumio alvesa
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
16 godina
Tomy Lee kaže...
FlyBoy kaže...
Tomy Lee kaže...

Molim???

Jedno je kad stisneš krivu tipku na tipkovnici, a drugo kad si nepismen. 

htjeo=htio

reč=reći

16 godina
neaktivan

niko nespominje bezobrazan potez Coentrao-a nad Messiem...Coentrao može slobodno pravit društvo sa Pepeom iza rešetaka lol

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:22 (CreaToR).
14 godina

dok mourinho nije došao,real nije nikad igrao tako prljavo

ali mislim da ako ove sezone mourinho ne osvoji barem ligu ili ligu prvaka da če ga oterati

14 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

niko nespominje bezobrazan potez Coentrao-a nad Messiem...Coentrao može skup sa Pepeom pravit društvo iza rešetaka lol

portugalac,dalje ne treba komentirat........

16 godina
sstrmi kaže...

ali mislim da ako ove sezone mourinho ne osvoji barem ligu ili ligu prvaka da če ga oterati

Ako ne osvoji ligu ili ligu prvaka trebao bi otići sam {#}

Iduću utakmicu napadački, pa kako bude. Nemaju šta izgubit. 

18 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Ma ja bih ga odma' otjerao, baš ružno igra Real otkad je on na klupi.

Rađe gledam Real koji je 5. na tabeli, ali zato svi u napadu kao u Brazilskom prvenstvu, a ne kao da gledam partiju šaha.

Ova večeras predstava Reala je jad i bijeda, možda i najlošije izdanje u zadsnjih godinu dana, ako ne i više.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice