Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Perez objasnio situaciju, ima pravo u potpunosti o Mbappeu zato i je tu di je

011000110010.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Trebaju doci: Mbappe, Hazard, Lukaku. Ronalda se treba rjesit, i Morate i onog Jamesa, Morata i James su bilje, a Ronaldo ostario.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2017 16:53 (Evil Access).
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.
Evil Access kaže...

Trebaju doci: Mbappe, Hazard, Lukaku. Ronalda se treba rjesit, i Morate i onog Jamesa, Morata i James su bilje, a Ronaldo ostario.

Odjavi se sa foruma molim te.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina
Real Madrid C.F.

Jebeno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Real Madrid C.F.

Sinoc odem vecerat u Zadru i stol do mene Modric i Kovacic :D

Cestitao sam im na prosloj sezoni i malo se naslikao s njima :D , bili su full opušteni

12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Odlična politika kluba i sva ta pojačanja su igrači za budućnost. Barcelona Realu ne moze parirati na tržištu jer je Real ipak stepenica više.

Imali su sreće sa tom jednom genercijom koja je stvarno savršena ali sada na tržištu mogu dobiti samo ono što Real ne želi. Osvajanje b2b LP još više Realu ide u prilog.

Ceballos odbija Barcu i dolazi u Real gdje na klupi sjede vrhunske igračine sve govori o veličini Reala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 18:16 (LeskiRM).
9 godina
protjeran
Stryder kaže...

Cestitao sam im na prosloj sezoni i malo se naslikao s njima :D , bili su full opušteni

screenshot or it didn't happen!!!

...
15 godina
Real Madrid C.F.

Moguće da Kova odlazi, ako dolazi Caballos. Mariana su prodali u Lyon, ali vjerojatno su stavili unutra buyback klauzulu. 

Pitanje je što s Moratom. United je propao jer su naši cjepidlačili za par eura, eventualno Chelseau ga prodati. Doveo bih jednog iskusnog stopera bez obzira što ih sad imamo 4 na papiru. I ove godine nam je Pepe puno značio bez obzira na godine. Sve je dobro kad je Ramos u zadnjoj liniji. Ak se potrefi da ga nema dulje vrijeme, bit će svega.

I ajd nek dovedu tog Mbappea pa da vidimo bude li što od njega. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Evil Access kaže...
Stryder kaže...

Ajd evo, zamaskirao sam se radi privatnosti 😄

9 godina
protjeran
Stryder kaže...
Evil Access kaže...
Stryder kaže...

Ajd evo, zamaskirao sam se radi privatnosti 😄

PRO!!!

...
11 godina
Ode vam james rodriguez u bayern
15 godina
Real Madrid C.F.

Samo posudba, ali bolje i to nego ništa

11 godina
Hvala na informaciji za posudbu, mislio sam da su ga prodali jer sam negdje pročitao da je prešao u Bayern, a nisu napisali da je posudba...
14 godina
Zar nije posudba i otkup nakon dvije godine sve skupa za 45 mil eura. Tako danas pročitao na više mjesta pa sad šta je istina? Svaka godina po 5 mil eura i onda otkup 35. Malo je to ako je istina.
15 godina
mariclius kaže...
Zar nije posudba i otkup nakon dvije godine sve skupa za 45 mil eura. Tako danas pročitao na više mjesta pa sad šta je istina? Svaka godina po 5 mil eura i onda otkup 35. Malo je to ako je istina.

Tako sam i ja pročitao, ali tko zna kakve su točno stavke ugovora. Koliko sam vidio Bayern pokriva njegovu kompletnu plaću (20m za 2 godine) i nama plaća još 10m, a nakon isteka može ga kupiti za 30-35. Moguće da postoje i neki bonusi za golove/nastupe ili čak postotak od slijedeće prodaje, ako ga otkupe.

Realno, za njega bi teško dobili 50m+ eura. Godinu dana ništa nije igrao. S druge strane možda se malo išlo na ruku Bayernu nakon one tekme u LP, a i sigurno je i Ancelotti imao dosta velik značaj kod transfera. Uglavnom, mi smo se riješili nezadovoljnog i nedovoljno kvalitetnog igrača, a to je ono što smo htjeli. Otvara se više mjesta za Asensia, Kovačića ili nekog trećeg.

Ali i dalje se nije napravilo mjesta za Mbappea, ako je to još u igri.

14 godina
Ovo su provjerene novine i po tim informacijama ako sam dobro shvatio 15+15 mil za dve godine i onda otkup, ali ako netko ponudi više za njega Real ima mogućnost i dalje prodati. Ima tu i zbog Krosa dobre suradnje. Kako god upravu si. Najgore je da ostane u Realu jer očito je nezadovoljan iako mi je drag igrač. Fino smo popunili ekipu. Jedini problem ove ekipe i nadam se zadnja godina BBC. To mi je muka gledati forsiranje BBC. Ali, Bale se često ozljeđuje, a Benzema sve gori pa ima nade da se to jednom zauvijek raspadne i nadam se stigne mladi Francuz:)
14 godina
Novine su ABC, ali ne prihvaća mi link preko moba.

Las cifras del adiós de James Rodríguez al Real Madrid
El club blanco podría ingresar más de 60 millones por la marcha del colombiano al Bayern de Múnich

James no ha cogido el avión del Real Madrid a California. No tenía sitio en el equipo y no quería vivir un tercer año como suplente de lujo. ABC informó ayer de la apuesta de Ancelotti por su fichaje y la operación se firmó horas después. El entrenador italiano, con el que disputó 46 partidos y 3.690 minutos de juego en el conjunto blanco en la primera campaña del colombiano en España, le llamó para que viniera al Bayern y el jugador aprobó el cambio al instante. Será futbolista del conjunto alemán las dos próximas temporadas en un acuerdo que es administrativamente pionero entre los grandes clubes: el centrocampista tiene contrato con el equipo español hasta 2020 y ha rubricado una cesión de estrella, hasta 2019. Un préstamo que significa en realidad un precio de traspaso repartido temporada a temporada.
PUBLICIDAD
La entidad bávara abonará al campeón de Europa quince millones por cada cesión anual, un total de treinta millones. Cubrirá además los seis millones de salario que el colombiano percibe en el Real Madrid por cada campaña. Es decir, doce millones en el cómputo absoluto de sueldos, que para el club español eran 20,6 millones con el impuesto de la renta del 43 por ciento.
Diálogo constante con Carlo

El Bayern tiene opción de compra, tanto en 2018 como en 2019. Dentro de dos años podrá decidir su traspaso definitivo. Pero si otro club oferta más dinero por James, el Real Madrid elegirá esa segunda posibilidad. Y hay una tercera variable importante: el club madrileño podría decidir quedarse con el futbolista y renovarle por más campañas, dado que solo le restaría una de contrato. Dos años en fútbol son una eternidad, pero en ese momento Modric tendría 33 años y el colombiano, con 28, curtido también en la Bundesliga, optaría a ser el hombre que adquiera ese rol. Todo dependerá de su deseo de volver a la Liga y de las propuestas que existan entonces.
12 godina
neaktivan
Ceballos sluzbeno u Realu. Iskreno nisam ga puno pratio do ovog EP-a mladih
Ali onim izjavama mi je svakako skocio u ocima. Decku je mjesto u Realu. Sjajan transfer.
Real dominira na trzistu, kog odaberu taj i dolazi.
:)
12 godina
LeskiRM kaže...
Ali onim izjavama mi je svakako skocio u ocima. Decku je mjesto u Realu. Sjajan transfer.

onda si stvarno debil, mržnja ni u kom slučaju nije prihvatljiva

13 godina
James nedovoljno kvalitetan igrac? U 131 utakmici odigranoj za real 40 golova i 49 asistencija. Prosle godine u 33 utakmice od cega je vecinu igrao 45 minita ili manje 11 golova i 10ak asista. Jedino tko je tu profitirao je Bayern i James i treba ih se paziti ove godine u LP. To sto njegov stil igre ne pase Zidaneu ne znaci da ne valja. Po meni nije Zidane svojom taktikom i trenerskom kvalitetom digao dvije lige prvaka i la ligu nego igraci zeljom i time sto su jedina ekipa sa sirinom na klupi bili ove sezone dok je drugim ekipama pa cak i juventusu falilo igraca kojo mogu u finisu sezone izdrzati 90 minuta. U finalu Pjanic i khedira nakon 30minuta igre nisu mogli disat i samo su greske radili. James je bomba i Bayern ce biti ozbiljan kandidat za osvajanje lp ove godine.
13 godina
Kovacic ce biti vrhunski tek kad nauci sto napraviti s loptom nakon sto predribla dva igraca gdje je vrhunski, ali vecinom njegova zadnja lopta zavrsi kod protivnika, u outu ili on na podu.
12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
LeskiRM kaže...

Nije to zbog mrznje nego zbog stava kojeg jasno i kaze. Smjestio ga je fino onima koji igraju za Spanjolsku samo radi slave, a deklariraju se kataloncima. Ako netko nekoga mrzi u cijeloj prici to su pacenici iz Katalonije koji bi samo dizali pobune.

17 godina
LeskiRM kaže...
Del_Boy97 kaže...
LeskiRM kaže...

Nije to zbog mrznje nego zbog stava kojeg jasno i kaze. Smjestio ga je fino onima koji igraju za Spanjolsku samo radi slave, a deklariraju se kataloncima. Ako netko nekoga mrzi u cijeloj prici to su pacenici iz Katalonije koji bi samo dizali pobune.

Stari moj knjigu i ruke i prekini prolivat proljev na forumu. Stvarno ne znam kakve ti izvore vijesti čitaš i na kojim glupostima temeljiš svoje mišljenje.

Katalonija je 20% Španjolskog BDPa i preko 60% izvoza. A tek su iz krize izašli. To će biti najveći kolaps u EU nakon Grčke ako Katalonci odluče izać iz Španjolske. Imaju svako pravo se odvojiti.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ceballos navijač Barce haha...Još jedan igrač kojeg je Real kupio da mu grije klupu i da nebi bio klasa u nekom drugom klubu...Jadno ko inače ali ko ga je*e dabogda ne zaigrao minutu do kraja ugovora.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
LeskiRM kaže...
Del_Boy97 kaže...
LeskiRM kaže...

Stari moj knjigu i ruke i prekini prolivat proljev na forumu. Stvarno ne znam kakve ti izvore vijesti čitaš i na kojim glupostima temeljiš svoje mišljenje.

Katalonija je 20% Španjolskog BDPa i preko 60% izvoza. A tek su iz krize izašli. To će biti najveći kolaps u EU nakon Grčke ako Katalonci odluče izać iz Španjolske. Imaju svako pravo se odvojiti.

Hoćeš reć da lažem kad kažem da Pique sere po Španjolskoj gdje stigne i doslovno ne priznaje tu državu, a onda nastupa za reprezentaciju u njenim najboljim godinama kako bi se okitio brojnim titulama a kad reprezentaciji krene loše, najavi kraj reprezentativne karijere i dalje sere po Španjolskoj. Kaj drugo su ti ljudi nego pačenici?

Ja nemam pojma čije ti postove čitaš a onda odgovaraš na moje, ja nisam nigdje spomenuo BDP i ostale piz*arije, Ako su toliko ponosni Katalonci onda neka niti se ne odazovu za nastup u Španjolskoj reprezentaciji, ali zov trofeja, slava i novac su ipak bitniji. Nauči čitati sa razumijevanjem, neka se odvoje čisto me zaboli ona stvar. Samo ističem činjenicu kako nisu dosljendni svojem stavu. Kite se zastavama katalonije a sutradan dižu trofej prvaka svijeta sa kastiljcima. ;)

Boixus Nois PS kaže...

Ceballos navijač Barce haha...Još jedan igrač kojeg je Real kupio da mu grije klupu i da nebi bio klasa u nekom drugom klubu...Jadno ko inače ali ko ga je*e dabogda ne zaigrao minutu do kraja ugovora.

Pa opće je poznato da za Barcelonu igraju sve samo novi Messiji iz la masije te ako nekoga i kupe to su igrači kojima novac nije bitan i sanjaju da igraju za Barcelonu još od malih nogu i uvijek odaberu Barcu ispred Reala. Isco, Modrić, Figo, Ceballos, Ozil, nastavi niz? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 19:20 (LeskiRM).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Majke ti, zar te još toliko boli poraz prošle sezone da možeš takve svinjarije i sraćke od teksta pisati ?!?! 

U ovakvoj konstelaciji razvoja situacije i odnosa snaga, jedino je sigurno da ćete opet Kraljevskom Klubu puhat u auspuh, i da nebute vidjeli niti Beli Zagreb grad, a niti finala Lige Prvaka, jazavac jedan! 

A baš imaš muuuuda, kao grdelin, kada se skrivaš iza nekih znakovčića! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran

pobrkao si loncice real nije pobjedio barcu posle godine...napuhali ste se vi zadnjih 20 godina dovoljno a i corava koka ubode zrno 

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

pobrkao si loncice real nije pobjedio barcu posle godine...napuhali ste se vi zadnjih 20 godina dovoljno a i corava koka ubode zrno 

Kak nije?

2.4.2016. Barcelona 1 - 2 Real

Jesi li htio reći prošle sezone? :D Btw, budeš nastavil niz il ne? Izjasni se, kaj više igrači za barcu ne igraju iz ljubavi? Kad će novi Messi?  Gdje je nestao Krkić veliki talenat? 

Evo jedne slikice iz sezone 02/03

Tu već vidimo puyola i xavija, dvoje od četvero sjajnih igrača na kojima je nastao mit la masije (Messi i Iniesta su druga dvojica)

Također vidimo hrpetinu Nizozemaca. Dakle još la masija nije bila u punom pogonu.

Rezultat? 

6 Mjesto u primeri, četvrtfinale LP i prvo kolo CDR

Dakle, uvijek se uzima određeni period u kojem barca ima bolju statistiku ali nikad se ne uzima početak početaka.

Ali nema veze, u zadnjih 20 godina Barca ima 10 primera Real 7

Real 6 LP barca 4. 

Znači, tih zadnjih 20 godina ti okarakteriziraš kao najbolje godine Barce u povijesti sa samo jednim trofejem (velikim) ispred Reala. Odličan uspjeh.. :)

Real kad ima loš period iza Barce osvoji b2b LP, Barca kad ima loš period iza Reala bude 6. u primeri.. :D

Dalje u povijest niti nećemo ići jer si sad već zaglibio 10 godina previše pošto je najpoznatija fraza barcelonaša (u zadnjih) 10 godina. A već si se jednom obrukao jer si dokazao da nemaš pojma o igračima barcelone do prije 10 god što znači da si nekakvi klinac vjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 20:16 (LeskiRM).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice