Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Mitch kaže...

Slabo čitate, jer Mendes je rekao da ide za prvu ponudu od 180 unutar Europe.

A to će ponuditi PSG.

Mogla bi pasti trampa Veratti + Di Maria za Ronalda + 10 mil navodno. A tu će izvisit Barca.

Veratti jos ajde ali,Di Maria nista nece ga Perez vratiti sigurno on ga se i rijesio,a vec ulazi u 30-te,a ocito je da Real pomladuje ekipu,Ronaldo out Hazard in

15 godina
Real Madrid C.F.

Uf kad bi uspjeli izvest bilo kakvu Ronaldo - Veratti trampu to bi bilo jebeno. Dobili bi slatke brige u veznom redu za slijedećih 6-7 godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Real Madrid C.F.

Pa vi bi bili super novinari, na razini ovih iz gol.hr-a i onih sportskih novosti ili kako se vec zovu. Samo to od kud je ta novost potekla je sumnjivo, sjetimo se samo sta se sve pisalo o Messiju kad mu se sudiolo i kad nije htio produzit ugovor s Barcelonom. Od svih opcija koje se navode, znaci Engleska, Francuska, Italija, te Kina i SAD, zadnje dvije otpadaju jer automatski gubi zlatnu loptu koju toliko zeli. Isto tako vrijedi za Italiju, ono sto nam ostaje su PSG, United i City. Price koje se vrte za City i ovako i onako nisu bas nesto argumentirane tako da ne znam bas da li bi od toga ista moglo bit. Na kraju ostajemo samo sa PSG-om i United koje mozemo smatrat "ozbiljnim" kupcima. 

Ikreno se nadam i mislim da nece otic jer od toga ni sam nema prevelike koristi jer i sad sasvim dovoljno zaraduje, ako uzmemo u obzir samo klubski placu. A drugo Real je njemu dao puno vise (ne misleci samo na novce) nego sto je on (za sad) navodno ostetio drzavu iako su i on i Real tu krivi, ali tko zna sta ce tu sve dogadalo. Svi su oni ostetili drzavu za koji milum na razne nacine kroz siva podrucija zakon.

I jedna malo poruka za doticnog koji je dotakako pravosuda, ne funkcionira pravosude svugdje na istu nacin i nemoj pisat vise takve gluposti i po 56. put da treba dovest Hazarda i Lukakua. 

EDIT I samo link o tome sto se pise da Real nije stao na Ronaldovu stranu, ja sam prvo saznao za to preko Realove stranice

EDIT2 Koji ce nam vrag Verrati, hocemo skupljat vezne kao pokemone?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 14:43 (michael).
15 godina
Real Madrid C.F.

Veratti je novi Modrić

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...

Veratti je novi Modrić

Ne nije, ako se za Verattia moze rec da je novi netko onda je to Iniesta. Modric je drukciji igrac od njega, a i nece taj doc sjedit na klupi

011000110010.
9 godina
protjeran
michael kaže...
Hexfire kaže...

Veratti je novi Modrić

Ne nije, ako se za Verattia moze rec da je novi netko onda je to Iniesta. Modric je drukciji igrac od njega, a i nece taj doc sjedit na klupi

Di ces stavit Verattia i Inestu u istu recenicu... Veratti je mediski napuhanko i nista vise od toga.

...
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Po cemu je Veratti slicniji Iniesti a ne Xaviju?

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Sto se tice Ronalda, neka ide, Mbappe, Hazard i Lukaku kada dodju niko ga se vise nece sjecati. Real iznad svega, nitko nije iznad kraljevskog kluba, REALA IZ MADRIDA!!!

...
12 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Sto se tice Ronalda, neka ide, Mbappe, Hazard i Lukaku kada dodju niko ga se vise nece sjecati. Real iznad svega, nitko nije iznad kraljevskog kluba, REALA IZ MADRIDA!!!

Nitko nije iznad kluba je istina, ali da ga se nitko neće sjećati? Osim sto je porusio sve rekorede kluba u 8 godina. Ja cu ga se sjecat zauvijek. Ustvari, i meni se cini ozbiljnije da odlazi, pa sam brze boje narucio si njegov dres da imam uspomenu na najboljeg igraca kojeg sam gledao u Realu

15 godina
michael kaže...

Veratti je oduvijek CM/DCM. Igrač koji je odličan defanzivno, solidan ofanzivno i sa jako dobrom kontrolom lopte. Doslovno nikad nisam pročitao da ga netko uspoređuje s Iniestom. Eventualno Xavi/Busquets kombinacija igrača. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 19:19 (Hexfire).
16 godina
Evil Access kaže...

Sta god uzimas daj mi malo molim te. Mozemo se i osobno vidjet da mi otkrijes svoju tajnu

Hexfire kaže...
michael kaže...

Veratti je oduvijek CM/DCM. Igrač koji je odličan defanzivno, solidan ofanzivno i sa jako dobrom kontrolom lopte. Doslovno nikad nisam pročitao da ga netko uspoređuje s Iniestom. Eventualno Xavi/Busquets kombinacija igrača. 

Kako god, taj nece doc u Real, ukoliko Ronaldo ode takav nam igrac nece trebat nego netko tko ce zabijat golove pogotovo u bitnim utakmicama 

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Moj problem s Ronaldom je što ću ga se podjednako sjećati i po dobrom i po lošem. Za razliku od pravih legendi tipa Raul ili Casillas.

16 godina

I danas i uvijek kad netko kaze Ronaldo pa makar u istoj recenici sa Real (Madrid) ja prvo pomislim na pravog Ronalda kojeg je uzivancija danas gledat, a s time sto si ti rekao se slazem. 

011000110010.
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

ajde smirite se, ne ide ronaldo nigdje na zalost nekih laznih fanova reala. pa covjek je porusio sve moguce rekorde i da sad ode kad je na vrhuncu iz reala? smijesno 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nogomet je momčadski sport. Nećeš rušit nikakve rekorde ako ti netko ne doda ili ne obrani gol. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina
Real Madrid C.F.

Jedino u čemu je na vrhuncu je prodajna cijene i zato to treba iskoristiti. Ako se stvarno može izvući 150m+ onda tu nema puno razmišljanja. 

12 godina
Hexfire kaže...
michael kaže...

e a može li se on sjetit?

15 godina
Del_Boy97 kaže...

e a može li se on sjetit?

Naravno da može. On ima doma kopije svih ugovora i EULA agreementa koje je u životu prihvatio pa nema frke.

12 godina
neaktivan
Niko ne spominje jučerašnju partiju Marca Asensia U21 tekmi protiv Makedonije. Hattrick - sve evrogolovi.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Gledao sam danas malo Portugal, ma sve neki cigani i taj Ronaldo, a cini mi se da sve sve vise i ponasa kao neki cigan. Ciao Ronaldo, Real je njemu dao puno vise nego on Realu. Ne znam zasto ga Florentino trpi. Treba se rjesit nezahvalnog magarca.

...
16 godina
Evil Access kaže...

Gledao sam danas malo Portugal, ma sve neki cigani i taj Ronaldo, a cini mi se da sve sve vise i ponasa kao neki cigan. Ciao Ronaldo, Real je njemu dao puno vise nego on Realu. Ne znam zasto ga Florentino trpi. Treba se rjesit nezahvalnog magarca.

Mislim da nikad nisam nikoga vrijedao na ovom forumu i unaprijed se ispricavam moderatorima i nek mi daju karton ili sta vec.

TI SI KRETEN KAKVOG U ZIVOTU NISAM VIDIO!!!! Samo gledajmo ovu godinu sta je donio Realu, pocevsi od Lige prvaka. A ti koji moras nekoga vrijedat na taj nacin da ih nazivas "ciganima" govori o tebi kakvo si dijete i o tome kako nisi i vjerojatno nikad neces nesto postic u zivotu. Da imas malo vise pameti u toj svojoj ogranicenoj glavi bi znao zasto ga je Perez "trpio".

011000110010.
17 godina
Evil Access kaže...

Kakav si ti kralj pa tebi treba spomenik dić, epski trol 

16 godina
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Kakav si ti kralj pa tebi treba spomenik dić, epski trol 

Nadam se da je trol i da netko stvarno ne razmislja na oavj nacin

011000110010.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ma gledajte, Ronaldu svaka cast, ali bio je Real i prije njega prvak, a biti ce i poslije njega, tako da, rjesit se cigana i gotvo pa nek mami pametuje.

Treba kupit Hazarda, Mbappea i Lukakua i jos nekoliko igraca i osvojiti i kup iduce godine, tri pehara i treci put prvak europe.

...
15 godina
Real Madrid C.F.

Šta je da je, ti Evil si počeo malo previše glumatati. Ublaži malo riječnik, ako želiš da ti postovi ostanu tu.

16 godina
Evil Access kaže...

Ma gledajte, Ronaldu svaka cast, ali bio je Real i prije njega prvak, a biti ce i poslije njega, tako da, rjesit se cigana i gotvo pa nek mami pametuje.

Treba kupit Hazarda, Mbappea i Lukakua i jos nekoliko igraca i osvojiti i kup iduce godine, tri pehara i treci put prvak europe.

Ajde reci mi jedan klub u kojemu je dobro zavrsilo dobro kad je dosla hrpa novih igraca? 

Druga stvar Hazard i Lukaku ne idu nigdje

011000110010.
12 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Trebao bi paziti šta pišeš, to je već vrijeđanje na rasnoj/nacionalnoj osnovi.

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Čovjek zabija iz dana u dan i vi bi ga prodali, sramite ste sto ste '' madridiste '' 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina

Lik je samo brz i okretan. Kontrola lopte ocajna i nije taj ni blizu razine da zaigra za Real. Nadam se da ce Mbappe doci i da ce Bale i James otici jer ce se ubrat dobri novci za njih. Na svim drugim pozicijama odlicno pokriveni sa bar 2 igraca. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice