Modrić i Kroos drže 3 ćoška kuće RM. Ronaldo može i ne mora doći na utakmicu
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Modrić i Kroos drže 3 ćoška kuće RM. Ronaldo može i ne mora doći na utakmicu
Čovjek je je više više hustler nego talent. Neka to nama ostalima bude putokaz u životu.
Potvrde povratak Valleja
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/jesus-vallejo-se-vraca-u-real-s-posudbe-iz-kovacevog-eintracht-frankfurta---479633.html
Na Realu je odluka o Morati, on si našao angažman u ManUtd. Navodno Conte traži da potpiše Insignea iz Napolija, ako ode Hazard. E sad gdje bi mogao otići ... Sevilla ima novog trenera Argentinca, a Veratti dosegao cijenu od 100m :)
Danas mi susjed rekao da je čuo jutros na tržnici kako Buffon dolazi u Real za 80mil.
Danas mi susjed rekao da je čuo jutros na tržnici kako Buffon dolazi u Real za 80mil.
Ajd usput pitaj koliko je kila trešanja.
Rekao sam to odavno. Ostaviti Navasa i dovesti Donarummu kao backup.
Rekao sam to odavno. Ostaviti Navasa i dovesti Donarummu kao backup.
misliš da će si mališa to dopustit, il ce igrat ili neće doć
pa agent mu je raiola pobogu
Pa naigrao bi se i kao drugi golman. Teško da bi baš odmah mogao uletjeti na vrata bez obzira na talent. Ali ako uspije dokazati da je bolji od Navasa zašto ne.
Donnarumma je premlad igrac za Reala, nedokazan, on Realu ne treba. Realu treba Mbappe, Lukaku, Hazard, jedan zadnji vezni od 50ak milijuna eura i jedan branic za 30-50 milijuna eura, ovisi sta ispane i to je to.
Iduca sezona za Real je najvaznija sezona u povjesti klubskog nogometa uopce. Treba uzeti trecu ligu prvaka za redom i tako ispisati novu, nedostiznu za sve druge klubove, stranicu svjetskog nogometa.
HVALA MADRID!!!
Donnarumma je premlad igrac za Reala, nedokazan, on Realu ne treba. Realu treba Mbappe, Lukaku, Hazard, jedan zadnji vezni od 50ak milijuna eura i jedan branic za 30-50 milijuna eura, ovisi sta ispane i to je to.
Iduca sezona za Real je najvaznija sezona u povjesti klubskog nogometa uopce. Treba uzeti trecu ligu prvaka za redom i tako ispisati novu, nedostiznu za sve druge klubove, stranicu svjetskog nogometa.
HVALA MADRID!!!
Sve regularno.
HVALA MADRID!!!
Sve regularno.
Pa on ti ne razumije što je nogomet, kad igra Real gleda u komentare na forumu, fejsu i semafor.
Uostalom ne vidim da komentira za CR7 i poreznu aferu kao što je za Messija provodio dane i noći na forumu da ga popljuje 
Smiješan lik
HVALA MADRID!!!
Sve regularno.
Pa on ti ne razumije što je nogomet, kad igra Real gleda u komentare na forumu, fejsu i semafor.
Uostalom ne vidim da komentira za CR7 i poreznu aferu kao što je za Messija provodio dane i noći na forumu da ga popljuje 
Smiješan lik
Razlika je u tome sto se Messi pravi blesav i povlaci po sudovima. CR7 je rekao odmah da nije svjestan nikakvih nepravilnosti, da se ispricava ako ih ima i da ce platiti sve. Postoji razlika?
Iako moram reci da mi i taj CR7 polako ide na zivce. Nesto glumata, ovo, ono, treba se njega rjesit ako se mene pita, dovesti ove sto sam ih spomenuo i nakon 3 utakmice se nitko vise nece sjecati tko je CR7. Gade mi se ljudi koji misle da mogu biti iznad kluba.
Sve dobre vijesti danas :)
HVALA MADRID!!!
Sve regularno.
Smiješan lik
Messi je osuđena i dokazana lopina. Dok za CR se to tek treba dokazati, a do tada nevin dok se ne dokaze suprotno...
HVALA MADRID!!!
Sve regularno.
Smiješan lik
Messi je osuđena i dokazana lopina. Dok za CR se to tek treba dokazati, a do tada nevin dok se ne dokaze suprotno...
hhahahahahahahahah nemojte me zajebavat, razapeli ste ga i dok su bile samo glasine u novinama tako da se ne pravite grbavi
Ti dečko očito nemaš pojma kako pravosudni sustav funkcionira, pa je tako svaka rasprava s tobom suvišna. Cristiano Ronaldo i bilo tko drugi (Sanader, Mamić) Na sudu ne moraju dokazati da su nevini nego tužilaštvo mora dokazati da su krivi. Nikakvi mediji, nikakav Index i ostale p*zdarije.
Onog trenutka kad sudac lupi čekićem i izrekne presudu e onda je on utajivač poreza. Dakle, Messi je lopina i prevarant, utajivač poreza. Ronaldo (još) nije. :)
Ti dečko očito nemaš pojma kako pravosudni sustav funkcionira, pa je tako svaka rasprava s tobom suvišna. Cristiano Ronaldo i bilo tko drugi (Sanader, Mamić) Na sudu ne moraju dokazati da su nevini nego tužilaštvo mora dokazati da su krivi. Nikakvi mediji, nikakav Index i ostale p*zdarije.
Onog trenutka kad sudac lupi čekićem i izrekne presudu e onda je on utajivač poreza. Dakle, Messi je lopina i prevarant, utajivač poreza. Ronaldo (još) nije. :)
znam ja dobro, samo znam i tendencije navijača reala da ga se osudi prije nego što je išta dokazano
dakle, ako ste vi imali to pravo onda imamo i mi
uostalom zašto bježi iz reala ako nije kriv
Da bar ode u Barcelonu. I povede Benzemu :)
To za ronalda se svaku sezonu pise da odlazi, a evo jos uvijek nije otisao tako da to mediji samo pisu da pisu o necem i prodaju tirazu odnosno navlace clickove. Ronalda su u zadnjih 5 god selili u city, united, psg bezbroj puta, navodo je i mendez rekao da je prosle sezone stigla ogromna, dosad najveca ponuda za ronalda pa je odbio jer oce za real igrat, zna i on da novca ima na bacanje a da neki tamo kinezi a i man city, psg nisu ni blizu realu po statusu kluba i svime ostalime, tako da do kraja roka vidit cemo sta ce bit..dal ce stvarno otic ili opet mediji navlace kao i predhodnih sezona. Da je htio otic mogoa je davnih dana..imaju arapi para da keširaju, al izgleda nije zelio on.
Go full retard
Može otići gdje želi, ALI, nikada više nečega kao u Real Madridu.
Trška srca ovo pišem, ali bi u tom slučaju Real Madrid izvukao dvostruku korist, kako onu financijsku kao primarnu, tako i sa nekim novim pojačanjima, pa makar i dugoročno za sezonu 2019/20, a gdje će on biti u toj priči, skorom nebitno!
ATJ Lučko
Pa onda isto tako ti nemaš. Jer Messiju nije ništa dokazano, pala je njegova optužnica, a ostala je samo ona od njegovog oca koji vodi financijsku agenciju za njega i njegove knjige.
Tako da...uostalom ovo bježanje samo dodaje ulje na vatru.
Može otići gdje želi, ALI, nikada više nečega kao u Real Madridu.
Trška srca ovo pišem, ali bi u tom slučaju Real Madrid izvukao dvostruku korist, kako onu financijsku kao primarnu, tako i sa nekim novim pojačanjima, pa makar i dugoročno za sezonu 2019/20, a gdje će on biti u toj priči, skorom nebitno!
tko god da dode nece ga moci zamjeniti (moje misljene),negdje sam procitao da Perez nece ni ulaziti u pregovore dok ne dode cifra od 400 milijuna
Slabo čitate, jer Mendes je rekao da ide za prvu ponudu od 180 unutar Europe.
A to će ponuditi PSG i/ili Man UTD.
Mogla bi pasti trampa Veratti + Di Maria za Ronalda + 10 mil navodno. A tu će izvisit Barca.