Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Koja ljepota

16 godina
Real Madrid C.F.

Pepe, jos jedan igrac koji nije dobio oprostaj kakav zasluzuje pa kad ce vise prestat s tim

gamer_101, cak mi izgleda ruzno jer je taj prvi od sredine na lijevo podignut pa izgleda ruzno, nesimetricno

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 15:42 (michael).
9 godina
Real Madrid C.F.

Tin Jedvaj bi bio dobar transfer za Real Madrid. Može pokriti sve u obrani, mlad i ima iskustva u jakoj ligi. A nije ni previše skup, pa bi dugoročno bio dobra investicija.

16 godina
Re: Real Madrid C.F.

Stakleni je isto kao Hazard i Bale 

15 godina
michael kaže...

gamer_101, cak mi izgleda ruzno jer je taj prvi od sredine na lijevo podignut pa izgleda ruzno, nesimetricno

A jbg, moramo pod hitno osvojiti 13 kantu da opet bude simetrično. 

Blackstorm kaže...

Tin Jedvaj bi bio dobar transfer za Real Madrid. Može pokriti sve u obrani, mlad i ima iskustva u jakoj ligi. A nije ni previše skup, pa bi dugoročno bio dobra investicija.

Za Jedvaja sam "navijao" još prije 100 godina kad je tek otišao iz Dinama. Ali ko što kolega veli, upitno je njegovo fizičko stanje. Ove godine recimo je odigrao samo 20 tekmi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Sta mislite tko ce braniti iduce sezone? Prvo procitam da Zidane i igraci zele da Navas ostane,zatim procitam ovu linkanu vijest i onda procitam na marci drugu vijest:Real Madrid will not sing De Gea this summer,sta vi mislite? U jednu ruku mi je drago da Navas ostane simpa lik digao se u formi pred kraj sezone,a onda se opet sjetim kakve je golove znao primiti.

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/06/07/5937b75c468aeb7e498b4576.html
16 godina
Real Madrid C.F.

Navas nece ic ovo ljeto, treba dovest nekog novog galaticosa tako da golman nije prioritet jer je on ok, ali ne mislim da ce on dugo izdrzat na golu bas zbot toga jer nije zvijeda

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Rekao sam već da ima daleko pametnijih načina za utrošiti tih 60-80m koliko bi koštao De Gea u ovom trenutku. Bilo je padova u formi kod Navasa, ali nije to bilo toliko drastično da ga se prekriži. On i Casilla se sasvim solidno nadopunjuju i ne bih to dirao ove sezone. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Vama osim nekog stopera netreba praktički nitko...Možda zamejna za Modrića ili Casemira.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Treba kupit Mbappe, Lukaku i Hazarda i jos jednog defanzivnog veznog, samo sto nema puno dobrih, i jos jednog stopera vrhunskog, za ne daj boze scenario i to je to.

...
15 godina
Real Madrid C.F.

Odkud si Lukakua izvukao. Kamo bi još s njim ako nitko od napadača ne ode.

Od DMC-a je Kante najbolja solucija. Isti ko Casemiro, samo zna dodati i nije glup.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ovaj Evil nebi sa Realom osvojio prvenstvu u menageru a to govori o kakvom se djetetu radi.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ovaj Evil nebi sa Realom osvojio prvenstvu u menageru a to govori o kakvom se djetetu radi.

Sa tobom se znam ne slagat jer stojimo sa razlicitih strana, ali njegove poruke sam odavno prestao citat i ova mi je pokazala zasto

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Realno, Realu je trenutno potrebna zamjena za Casemira, i vjerovatno napadač neki koji nebi imao problema sjedit na klupi (ako Morata ode).

Što se tiče ostalog, vraćaju se jedan vezni i i jedan stoper sa posudbe, dolazi taj dečko iz Atletica koji je zamjena za Marcela.

Još bi možda trebalo zamjeniti Danilas nekim, ali nije baš potrebno, onoliko koliko je igrao ove sezone, mislim da će sljedeće igrati i manje, tako da ne treba ulupati neke pare u tu poziciju.

Ako ćemo stavljati želje tu, onda bi bilo najbolje da se dovede još samo Kante, ali mislim da je to nemoguća misija.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
slazem se ne treba Realu nitko osim napadaca ako Morata ode,dolazi Vallejo na stopera,bocni Theo,zadnji vezni Llorente i to je to :)
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Mbappe se mora kupiti, o tome nema rasprave, isto tako jedan extra za odbranu i zadnji vezni extra igrac, mislim da bi se to moglo rjesit za 250 000 000 Eur, to nije puno za Real. Hazard je super igrac, dobro bi se uklopio, a treba nam i jos jedan napadac kao Lukaku. Ja ne znam kako se netko moze ne slagati sa mnom, ali dobro...

Ono sto vi ne shvatate je da je puno lakse doci do vrha nego ostati na vrhu, treba duplo vise i trenirati i torsiti. Ako Real iduce godine uzme ligu prvaka to bi bio astronomski doseg, jer niti jedan klub nije uspio da odbrani naslov osim Reala, a tri puta za redom, e onda bi se ovi forumasi sto navijaju za barcu poubijali hahahhahaha. 

...
15 godina
Real Madrid C.F.

Ronaldo, Benzema, Bale i Morata su sasvim dovoljni. Ako tu dođe do nekog odlaska (a mislim da neće svi ostati) onda treba tražiti još jednog ofanzivca. Mbappe je trenutno "najvruća roba" i svatko tko pozna Real imalo zna da je taj transfer pri vrhu liste potencijalnih. Ali koliko je realan, teško je reći.

Lukaku je bio hit, pa propao u velikom klubu. Vratio se u mali pa je opet hit. Teško je reći već sad, ali ima onih igrača koji su vrhunski samo u određenom okruženju, a ne uspiju u klubovima najvišeg ranga.  

13 godina

Balea I jamesa prodat, koj ce nam bale koji prakticki jos malo ce se upisat u visu skolu za medicinara posto vise boravi kod njih nego na terenu

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Evil Access kaže...

Mbappe se mora kupiti, o tome nema rasprave, isto tako jedan extra za odbranu i zadnji vezni extra igrac, mislim da bi se to moglo rjesit za 250 000 000 Eur, to nije puno za Real. Hazard je super igrac, dobro bi se uklopio, a treba nam i jos jedan napadac kao Lukaku. Ja ne znam kako se netko moze ne slagati sa mnom, ali dobro...

Ono sto vi ne shvatate je da je puno lakse doci do vrha nego ostati na vrhu, treba duplo vise i trenirati i torsiti. Ako Real iduce godine uzme ligu prvaka to bi bio astronomski doseg, jer niti jedan klub nije uspio da odbrani naslov osim Reala, a tri puta za redom, e onda bi se ovi forumasi sto navijaju za barcu poubijali hahahhahaha. 

Najbolje da se osnova još jedan klub, Fakee Madrid pa da sve te zvijezdice igraju 

Ti si lud, Perez je uništio desetak vrhunskih igrača kroz zadnjih par godina. Dobro ne baš on, više sami oni što su odlučili igrat za Real (tipa James itd. koji je limitiraniji od Kovačića).

Pola igrača koje si naveo su precijenjeni. A i sistemski igrači koji igraju godinama u klubu se uvijek na kraju pokažu boljim opcijama. Nisu Tottenham, Atletico i BVB nakon hrpu prodaja postali nerelevantni.

Busquets npr. ne bi igrao nigdje ovako dobro kao u Barci. A netko bi ga kupio za 60 mil i bio bi flop.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Morata upravo zabio za 2:2 protiv Kolumbije glavom iz ničega. Ubačaj s lijeva. Prije toga se svađao s pola tima radi lošeg pasa. 

Da se mene pita prodao bih Benzemu, Balea i Jamesa. Svakako ostavio Moratu , Isca i Kovačića.  Pepe odlazi. Vratiti onog klinca iz Frankfurta, probati s austrijancem Alabom i onog brzanca egipćana iz Rome Salaha za RW. Real je dobio prvenstvo na rotacije, jer je praktički i B tim većinu klubova bez problema dobio par razlike. To iziskuje jake financije, ali očito se ima pogotovo nakon ovogodišnjih titula te boljeg sponzorskog ugovora.

RM je trenutno u petoj brzini. Ima najboljeg veznog na svijetu, najboljeg lijevog bočnog na svijetu, te jednog od najboljih strijelaca na svijetu. Jedina slabija točka je trener, ali i on je godinu dana iskusniji pa možda i to bude ok. I Perez se treba moliti za Marcelovo zdravlje, 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 23:38 (hrvooje).
9 godina
protjeran
hrvooje kaže...

Morata upravo zabio za 2:2 protiv Kolumbije glavom iz ničega. Ubačaj s lijeva. Prije toga se svađao s pola tima radi lošeg pasa. 

Da se mene pita prodao bih Benzemu, Balea i Jamesa. Svakako ostavio Moratu , Isca i Kovačića.  Pepe odlazi. Vratiti onog klinca iz Frankfurta, probati s austrijancem Alabom i onog brzanca egipćana iz Rome Salaha za RW. Real je dobio prvenstvo na rotacije, jer je praktički i B tim većinu klubova bez problema dobio par razlike. To iziskuje jake financije, ali očito se ima pogotovo nakon ovogodišnjih titula te boljeg sponzorskog ugovora.

RM je trenutno u petoj brzini. Ima najboljeg veznog na svijetu, najboljeg lijevog bočnog na svijetu, te jednog od najboljih strijelaca na svijetu. Jedina slabija točka je trener, ali i on je godinu dana iskusniji pa možda i to bude ok. I Perez se treba moliti za Marcelovo zdravlje, 

Cuj prodao bi Benzemu? Bale ne treba Madridu(ionako ne igra), James moze ostati, ali mislim da on zeli igrati u prvoj, ali Benzema?! Gledaj i placi:

...
13 godina

Bale( netreba nam) James i Morata( oce vise igrat) out, dovest nekog napadaca, koji bi bio voljan sjedit izgleda ili igrat kad je benz ozljeđen, jer ocito je da zidane gura benzemu i da nece prestat.  Dovest neku zamjenu za isca ili desni bok, branica po dobavezno dovest, al nekog dobrog, i eventualno alternativu za casemira kad je ovaj ozljeđen

Origin ID: ReaLazio
17 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Cuj prodao bi Benzemu? Bale ne treba Madridu(ionako ne igra), James moze ostati, ali mislim da on zeli igrati u prvoj, ali Benzema?! Gledaj i placi:

Gledao sam 99% utakmica RM ove sezone. Jedan dribling ili jedna dobra utakmica me ne može razuvjeriti. Ne trči dovoljno kad se RM brani i 50% lopti krivo doda. Nešto slično kao i Ronaldovi driblinzi, svaki treći uspije, al njega golgeterski instinkt izvlači.

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

...
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Makni se, nisi Brazilac

Da Roberto, Luka nije Brazilac nego svemirac :) 

12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Koji ste vi likovi, kazete "Trebamo zamijenu za Casemira" a onda bacite igraca koji kosta duplo od njega. Kaj vi mislite da bude takav igrac sjedil na klupi i cekal?

Iako bih volio vidjet i Carvalha ili Jorginha da dijele tu poziciju sa Casemirom 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sto se dogadja sa Ronaldom? Lik je nezaustavljiva zvijer na terenu...

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
LeskiRM kaže...

Koji ste vi likovi, kazete "Trebamo zamijenu za Casemira" a onda bacite igraca koji kosta duplo od njega. Kaj vi mislite da bude takav igrac sjedil na klupi i cekal?

Iako bih volio vidjet i Carvalha ili Jorginha da dijele tu poziciju sa Casemirom 

Pa Kantea trebamo za prvih 11, a ne da sjedi na klupi lol

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

I onda kada netko kaze da nije najveci svih vremena. JEDAN I JEDINI CR7!!!

...
15 godina
Lol koja debilana. Uljepšalo mi dan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice