Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.012.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
9 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
LeskiRM kaže...
Casemiro doktor. Zacementiral si je mjesto u momcadi a polako mi postaje i najdrazi igrac. Svaki posao koji Zidane trazi od njega odradi odlicno. Toliku podredenost momcadi dugo nisam vidio. Neki ce to nazvat limitiranoscu ali Kroos i Modric pokazuju da odlicno funkcioniraju kad im Casemiro cuva leda

Casemiro jede malu djecu za dorucak. Mislim da mu stavis na ramena 50kg da bi istrcao i stigao sve na tekmi bez problema. Lav.

...
16 godina

Samo sto ce uz to napravit 65 faulova i od toga 10 riskantnih a nepotrebnih 

Slavlje uzivo sa Bernabeua, jedva cekam da jednog dana dozivim atmosferu tog stadiona

011000110010.
12 godina
neaktivan
Cinjenica je da otkad Modric i Kroos imaju igraca tipa Casemiro iza leda Real ima rezultatsku konstantu. ;)
14 godina
neaktivan
michael kaže...

Samo sto ce uz to napravit 65 faulova i od toga 10 riskantnih a nepotrebnih 

Slavlje uzivo sa Bernabeua, jedva cekam da jednog dana dozivim atmosferu tog stadiona

Pomalo naucit ce, mlad je. Definitivno je materijal za jednog od najboljih veznjaka na svijetu, na nama je samo da cekamo i divimo se kako do sad igra skupa sa kroosom i modrinjom.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina

Zamislite krosa, modrica i xabi alonsa iza :D

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Zamislite krosa, modrica i xabi alonsa iza :D

pa cak bi rekao da je Casemiro bolje legao nego Xabi. Xabi ima i kreaciju koju Casemiro nema. Ali Xabi pak nema pluca i snagu Casemira. Xabi je dmf koji se "pametno" krece. Casemiro je box to box dmf. A vec sad je dao vise golova nego Xabi. Realno Xabi mi je i bolji igrac al mislim da u ovom konceptu Casemiro/Kante i takav tip igraca vise pasu. Ono kaj bih volio vidjeti kod Casemira je barem pola Xabijeve takticke zrelosti. Jer istina da nekad ulazi u nepotrebne duele 120% Xabi je pametniji igrac bio, Zidane moze to popraviti

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 0:44 (LeskiRM).
13 godina

Hazard out barem 3 mj, slomio glezanj, znaci transfer propada i ako je bio planiran

14 godina
TheDarkSide kaže...

Hazard out barem 3 mj, slomio glezanj, znaci transfer propada i ako je bio planiran

Pročitao na fejsu jutros, ali jedan komentar, jako dobar na Hazard-a u svezi toga; 

"Nema on kostur za igrati za Real Madrid"! 

Neznam u kojem kontekstu se je dogodila povreda, nezgodan korak ili kontakt sa drugim igračem, ali to je pokazatelj dva detalja, prvi da ima mekanih/krhkih točaka, i da se jako malo posvetila pažnja razgibavanju/istezanju prije i poslije treninga, što me jaaaako čudi, pa ipak su to skupo plaćeni profesionalci, zar ne?! 

ATJ Lučko
13 godina

U svakom slucaju sigurno manje ozljeda ce imat nego Bale, balea prodat dok jos ima budala koje bi dale velik novac za njega. Reus isto, da nije pod ozljedama koliko je bio, vjerujem da bi danas igrao u Realu

16 godina
Real Madrid C.F.

Real treba 1 poštenog stopera i 1 pripravnika. Za ostalo lako.

15 godina
plavi08 kaže...

Slao sam im ja mail za stručno osposobljavanje, ali mi nikad nisu odgovorili.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

A pod posteni stoper kog bi vi doveli? Da je na razini za real?

8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

ja sa arsenalom razbio reala 4:1 u gostima

4231 wide, very fluid attacking

grozim se nasilja nad sobom
16 godina
Gorstak79 kaže...

ja sa arsenalom razbio reala 4:1 u gostima

4231 wide, very fluid attacking

Ti si bas neki saljivdzija 

011000110010.
8 godina
protjeran

football manager 2017....simulacija, nije ni fifa ni pro evolution

Nakon potrosenih preko 10 tisuca sati u football managerima, mogu reci samo da je nogomet igra u kojoj profitira onaj koji najvise riskira....dakle najbolje kretanje igraca + pressing kroz very fluid i najjaci mentalitet, attacking i to je to....juve je po meni igrao prezatvoreno, da su napali, bila bi druga prica...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 16:17 (Gorstak79).
9 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
TheDarkSide kaže...

Pročitao na fejsu jutros, ali jedan komentar, jako dobar na Hazard-a u svezi toga; 

"Nema on kostur za igrati za Real Madrid"! 

Neznam u kojem kontekstu se je dogodila povreda, nezgodan korak ili kontakt sa drugim igračem, ali to je pokazatelj dva detalja, prvi da ima mekanih/krhkih točaka, i da se jako malo posvetila pažnja razgibavanju/istezanju prije i poslije treninga, što me jaaaako čudi, pa ipak su to skupo plaćeni profesionalci, zar ne?! 

Hazadr je poznat kao netko tko zna "malo" zabusavati i zna mu se desiti da nije bas u formi. 

...
16 godina
Hexfire kaže...
plavi08 kaže...

Slao sam im ja mail za stručno osposobljavanje, ali mi nikad nisu odgovorili.

Pa tebe ni smečari nećeju di bi Real 

15 godina
Gorstak79 kaže...

football manager 2017....simulacija, nije ni fifa ni pro evolution

Nakon potrosenih preko 10 tisuca sati u football managerima, mogu reci samo da je nogomet igra u kojoj profitira onaj koji najvise riskira....dakle najbolje kretanje igraca + pressing kroz very fluid i najjaci mentalitet, attacking i to je to....juve je po meni igrao prezatvoreno, da su napali, bila bi druga prica...

A lol, simulacija. Pa ja sam s Dinamom osvojio Ligu Prvaka na FM 2016. i prodao Pivarića za 30m eura. Neš ti simulacije, jebote.

Pa to je tipična talijanska momčad. Znaš kako vele: 1:0, dovoljno. Di će sad oni igrat napadački kad gaje defanzivni stil od stoljeća sedmog. I s kojim im je sasvim solidno išlo kad im jedna Barca nije uspjela napraviti ni pravu priliku, a kamoli zabiti gol. Ok, najgora Barca u zadnjih par godina, ali opet.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

pa u pravu si, ali da dinamo zapravo igra kako si ti igrao, prezimljavali bi u europi malo cesce...stvar je u tome da u stvarnom nogometu rijetko tko riskira...standard ili eventualno control je najvise sto su usude, i to obavezno samo protiv slabijih klubova...i obicno igraju rigidno iz straha da ih ne izvozaju sa pozicija...osram je sa bayernom igrao fluid control i raznio barcelonu 7:0 u dvi utakmice...a da je igrao very fluid attacking, bio bi ih osramotio do kraja....ne moze to bas svaki klub igrati, potrebni su vrhunski igraci, ali pozitivan mentalitet ce uvik dobit negativan, bar iz mog testiranja...

16 godina
Gorstak79 kaže...

pa u pravu si, ali da dinamo zapravo igra kako si ti igrao, prezimljavali bi u europi malo cesce...stvar je u tome da u stvarnom nogometu rijetko tko riskira...standard ili eventualno control je najvise sto su usude, i to obavezno samo protiv slabijih klubova...i obicno igraju rigidno iz straha da ih ne izvozaju sa pozicija...osram je sa bayernom igrao fluid control i raznio barcelonu 7:0 u dvi utakmice...a da je igrao very fluid attacking, bio bi ih osramotio do kraja....ne moze to bas svaki klub igrati, potrebni su vrhunski igraci, ali pozitivan mentalitet ce uvik dobit negativan, bar iz mog testiranja...

Na cemu si ti? Baziras svoje neke teze na nekoj igri koja nema veze za stvarinim nogometom. Kad je sve tako jendostavno po tebi bi ligu prvaka mogao uzet svaki klub. Nije sve tak jednostavno kao u igri di je igra linearna i radi na sistemu koji ako skuzis mozes razvaljivat kao sto ja mogu iz 50% ubacaja sa Marcelom ili Carvajalom na FIFI 17 realizirat gol. Taktcki nadmudrit protivnika nije nesto tako jednostavno. A druga stvar, Dinamo nije sposoban prezimit u Ligi prvaka jer su koma i tako ce bit dok vode politiku kakvu vode, a da igraju otvoreno Bayern bi im utrpao toliko golova di bi igrace bilo sram rec da su igrali na toj utakmici.

011000110010.
8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

zapravo mislim da igra vjerno simulira pravi nogomet, s tim da joj match engine-u obicno ljudi nadju neku manu, pa naprave milion taktika na istu exploit shemu...i obicno iduci patch sve to pregazi...ja tako taktike ne radim, oduvijek sam igrao nogomet u toj igri kako se igra i u stvarnom zivotu. Kao sto sam napisao, potrebni su vrhunski igraci za very fluid attacking, dakle ne moze dinamo to igrati sa par miliona vrijednim igracima. Moze u domacoj ligi, ali ne protiv jakih stranih klubova. Moja poanta je bila da klub koji igra fluidnije i agresivnije, a ima igrace koji to mogu izvesti, uvijek ima prednost nad zatvorenijim klubom. Probavao sam ja igrati na svakakve nacine u ovih 10 000h, i tako i dosao do tog zakljucka, ne izvlacim ovo iz guzice pobogu...arsenal ima i moze very fluid attacking, i tako sam i uspio dobit reala...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:49 (Gorstak79).
13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ima li vas zainteresiranih da idemo organizirano u Skopje?

PSN: RayzCRO
10 godina
TheDarkSide kaže...

A pod posteni stoper kog bi vi doveli? Da je na razini za real?

Ćorluka

13 godina

Dobro koj je vama da uspoređujete FM sa pravim nogometom ai promasili ste skroz temu, ovo je real, ne FM Real Madrid. Ja pitam kog bi stopera doveli da je za real, ovaj meni pise da je s arsenalom dobio real u FM-u...aj dobro za tebe..imam i ja u FM11 28 liga prvaka sa realom(cak i vise ne sjecam se tocno jer igram trenutno FM 15) i osvojeni euro cup sa Istrom pa sta bi sad trebao to upisivat u CV?

Dobro daj, čorluka, govorimo za stopere razine reala, čorluka to nije koliko god mi htjeli jer je naš

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:52 (TheDarkSide).
10 godina

Nije? Po čemu? Zato ga je Bayern želio?

Gledao si Euro?

15 godina
Real Madrid C.F.

Čorluka je sasvim ok, ali pretpostavljam da ga Real nikad ne bi platio koliko trenutno ima u Rusiji jer bi ga doveli prvenstveno kao zamjenu. Jedan od onih igrača za kojeg je stvarno čudno da nikad nije napravio karijeru u ozbiljnijem klubu. Kvalitete zasigurno ima.

13 godina

Znam znam i gledao sam, al po meni nema konstantu za jedan real madrid.

12 godina
neaktivan

Jedan od tottenhamovih belgijskih stopera? Mozda Koulibaly iz Napolija. S obzirom da Real dosta trguje s njima, moguce da bi lakse realizirali te transfere. 

8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

moram priznati da ne pratim igrace, ali vidim da iz afrike stizu sve bolji i bolji igraci...onaj evertonov striker, doveden iz chelsea, i onaj veznjak iz totenhama, wanyama....zivotinje obojica...takvog jednog bih ja stavio realu za stopera...

10 godina
Real Madrid C.F.

Nekak mi je više ta opcija realnija Ćorluka-Real nego Srna-Barca kako se šuškalo.

Nije da trolam, neutralan sam navijač, no mišljenja sam da Čarli bi mogao/trebao u puno bolji klub od Lokomotive. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice