Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.012.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
9 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
Boixus Nois PS kaže...

Realnost i vjerovtnost da se ostvare su veoma velike ali o tome ne treba sad...

Ronaldo je odigrao dvije dobre utakmice u kojima je Real kao ekipa odigrao odlično...NJegovi golovi su bili plod pripremljnih centaršuteva i akcija...Izrađene te vaše akcije preko bekova gdje centriraju u 5 metara...

Ništa specijalno u tim golovima nema...Mislim svaka mu čast treba se naći tu skočiti pogoditi, ali ROnaldova je svaka partija ista...

Stoji u 5 metara i nada se da će Carvajal i Marcelo odraditi svoje...

Taj Juventus o kojem pričaš je svemirski brod za Atletico...Ako si pratio prvenstvo znao bi da je Messi srušio sam Atletico u kupu,zabio u gostima u prvenstvu za pobjedu...

Srušio Real,2 golva valenciji u gostima,hattrick protiv citya,gol i asistencija za pobjedu protiv seville u gostima,pa ponovo 2 gola valenciji i sevilli...

Toliko o nebitnim golovima.

Uglavnom stvorila se pompa oko Ronalda koji za 40% ima lošiju statistiku od prošle sezone...2 dobre utakmice i odmah je ponovo najbolji...

A u el clasicu se zaboravio pojaviti...

Messi za današnjom utakmciom Ronald aima 15 golova više i 3 asistencije više, a da ne govorimo o drilbilinzima i stovrenim šansama gdje je za 3 koplja ispred.

Messi je imao 180 minuta protiv Juventusa da nesto uradi, kad tamo flop, nije ga bilo na terenu, prepao se Mandzukuca hahaha. Kakav Lessi, CR7 = NAJVECI SVIH VREMENA!!!

...
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Cristiano R. sigurno nije najveći svih vremena i ove sezone pogotovo nakon onog s Portugalom i pauze od nekoliko tjedana nije na svojoj razini. Reći da je Messi ove sezone zabio bezveze golove je bezveze. Makni Messija iz Barcelone i dobiješ prosjek. Makni Ronalda iz RM i dobiješ jednako dobru ekipu. Ovo i nije loše. Barcelona je kao Intel, sve su dali na jednu jezgru i digli joj GHz, a RM je ove sezone kao AMD, polaže nade u multithreading :) Messi je izravno odgovoran za barem 80% bodova Barcelone. RM nema takvog igrača, ali ima klupu i barem ima desnog bočnog. I najboljeg lijevog bočnog u ligi i šire, kao i najboljeg defenzivnog veznog za kojeg su to rekli kolege iz lige, a to ima težinu.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 11:13 (hrvooje).
17 godina
Real Madrid C.F.

E sad, koliko ima tog desnog bočnog je pitno, s obzirom da se sinoć jadan polomio.

Što se tiče Realovih šansi u ovih mjesec dana, može sve dobiti i sve izgubiti.

Liga prvaka će opet igrati najjača momčad, čisto da se zabije ako je moguće jedan gol, a onda, čisto sumnjam da će Atleti zabiti 5 golova.

A ako se prođu atleti, pretpostavljam juve s druge strane, Realu će biti jaako teško, i pretpostavljam utakmica s jako malo golova.

S druge strane, ako Monaco prođe, to će biti festival golova u finalu  iako monacu dajem 5% šanse protiv Juvea...

A za premieru, tu može bit svega. Nekako mi ne izgleda da će Barca negdje izgubiti bodove, tako da osim dvije lagane utakmice, ona protiv Sevile i Celte će biti odlučujuće.

Dakle u te dvije utakmice nam treba barem 4 boda.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
protjeran
Sanse da real izgubi ligu su ravne 0
This time next year we'll be millionaires
12 godina
Carvajal 3-4 tjedna oporavka ako je istina
16 godina
toma20 kaže...

Neka ga Nacho mjenja i bit ce ok, samo da Danila ne ubacuje

011000110010.
14 godina
toma20 kaže...

Najvažnije vrijeme za ligu,šteta.Samo da Danilo igra što manje

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina
Real Madrid C.F.

Sta je tu je, sad se treba okrenut Granadi i rjesit to. I nadat se da ce Villarreal odigrat dobru utakmicu u Barceloni da barem X izvuku, ali ne oslanjat se na to.

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.
16 godina
Real Madrid C.F.

Ocekivano Ronaldo nije niti pozvan protiv Granade, a za neko cudo nema ni Navasa. Ostali su svi tu ali vjerojanto ce neki bit na klubi da ne propuste Sevillu radi zutih.

EDIT: nema ni Varanea i Carvajala (i Bale) koji su ozljedeni, Pepe se vratio treninzima pa bi uskoro trbao bit za sam kraj sezone

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.5.2017 12:33 (michael).
14 godina

Nema ni Varana

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Moglo bi se igrati za gol vise uz Coentraoa, Danila, Casillu iza i Kovačića, Isca, Moratu prema naprijed. 5+

16 godina
hrvooje kaže...

Moglo bi se igrati za gol vise uz Coentraoa, Danila, Casillu iza i Kovačića, Isca, Moratu prema naprijed. 5+

Isco vjerojatno nece igrat jer je udaljen jedan zuti od pauziranja

011000110010.
16 godina
Real Madrid C.F.

Stream?

13 godina

Rijesili smo tekmu u 36min...0:4 za nas...ugasio stream.rijesena utakmica..nek ih napune, al kako je krenulo jos bar 2-3 gola ne ginu.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
Real Madrid C.F.

Laganih 4:0 na poluvremenu s rezervama.Očekivao jesam pobjedu,ali ne baš i ovakvo razbijanje s B momčadi

16 godina
Real Madrid C.F.

Prestao sam gledat na pola, sta je bilo u drugom poluvremenu da nije bilo vise golova?

011000110010.
14 godina
michael kaže...

Prestao sam gledat na pola, sta je bilo u drugom poluvremenu da nije bilo vise golova?

Promašaji

12 godina
neaktivan
Theo Hernandez u Realu.
Misljenja?

Meni Coentrao nije los ali ima problem s ozljedama
9 godina
protjeran
LeskiRM kaže...
Theo Hernandez u Realu.
Misljenja?

Nudila mu barca vise love, on im se zahvalio i rekao: "Real je Real". Drag mi je ovaj momak, zna sta valja.

...
16 godina
Evil Access kaže...
LeskiRM kaže...
Theo Hernandez u Realu.
Misljenja?

Nudila mu barca vise love, on im se zahvalio i rekao: "Real je Real". Drag mi je ovaj momak, zna sta valja.

Nije on jos uvijek rekao nista, samo je bio na lijecnickom pregledu. Ne bi bio ni prvi ni zadnji igrac koji je pregovorao s vise klubova da bi dobio na kraju vecu placu 

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Dok nije službeno nije gotovo. Ne mogu reći da sam u toku sa tim dečkom, ali vidim da ga i u Barca temi zazivaju pa vjerojatno barem nešto valja. A i nije da LB-ova ima na bacanje. Coentrao nikad nije opravdao novac ulupan u njega i dobar je potez tražiti ovako mladu zamjenu. Od Marcela će puno naučiti, a uz ove silne rotacije solidno će se i naigrati. Uz drugog kvalitetnog beka otvara se i opcija da Marcelo ide na ofanzivno krilo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Pa mogoa bi Marcelo napred, jedino da malo poradi na ofsideu, da se zna povuc kad treba i da zna otic kad treba i mislim da bi se dobro snasao on napred

11 godina
protjeran

Neznam koliko je tehnički dobar za Realov i Barcin stil ali je konjina od igrača...Zna povući , agresivan i jak...Sad koliko zna ne bih znao...Koliko sam vidio po YT dosta je jednodimenzionalan 

to jest voli puno driblati i nasilu ubacivati u 16 metara...

A kakvog ste to klinju iz Brazila za 60 miliona eura doveli to mi ne ide u glavu...a lik 16 godina.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Neznam koliko je tehnički dobar za Realov i Barcin stil ali je konjina od igrača...Zna povući , agresivan i jak...Sad koliko zna ne bih znao...Koliko sam vidio po YT dosta je jednodimenzionalan 

A kakvog ste to klinju iz Brazila za 60 miliona eura doveli to mi ne ide u glavu...a lik 16 godina.

Ima se može se.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Jos ako dodju Hazard i De Gea...svasta bi moglo bit. Izborna godina je...doc ce neka velika bomba a mozda i vise...samo je pitanje tko...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nije decko los, dapace dobar je i ima talenta, ali ne zna ga koristit na pravi nacin. Mozda uz Marcela nauci da igra kako Realu treba tj kako Marcelo igra. Cesto bude da ti igraci na posudbama dobro igraju jer kraj ostalih igraca koji su tamo izgledaju kao tri puta bolji nego sto jesu i imaju puno vecu slobodu da rade sta zele a u Realu i Barci on se mora uklopit u igru.

Mozda si ga gledao protiv Barcelone, ima dobar osjecaj za prostor, ima i idejus ta napravit ali cesto ga nema tko pratit u tome i u obrani je obar isto tako

011000110010.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Naravno, kad su pare u pitanju sve je moguće, ali čini se da su u RM zadovoljni Kovačićem, kao i on njima. Rotacije su učinile svoje. Baš me zanima koliko je Zidane koristio igrača kroz sezonu i usporedna s ostalim klubovima

https://www.tportal.hr/sport/clanak/jasna-poruka-onima-koji-realu-zele-oteti-kovacica-ovog-ljeta-20170509

Modrić ostao bez gaća kod Granade :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 14:18 (hrvooje).
8 godina
neaktivan
U finalu borba titana, obrana obicno odigra na razini protiv jakih ekipa,ocekujemo pobjedu na penalima
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Dani Alves je čudo od igrača, najbolji igrač Juvea u polufinalu. Kao kad bi Perez prodao Marcela ...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice