Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.339
|
čitano: 1.011.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...

Pa Real je kupio Jamesa za 70m na temelju jednog postignutog gola. Baš da bi bilo šokantno da daju 120 za nekog klinca i nebi.

Zidane je previše puta tokom sezone pokazao da nije još spreman za klupu Reala. Dal mu dati još jednu godinu teško je reči jer ne pokazuje baš da napreduje kao trener. Ima vremena za njega, a trenutno nam treba netko iskusan sa pravom vizijom kako momčad mora izgledati u slijedećih par godina. Ozbiljniji remont je blizu, a Zidane ne ostavlja dojam kao da zna što točno momčadi treba.

Jednog gola? Nisi ga vidio dok je bio u Portu? Istina kljuc je bio njegov uspijeh na svijetskom u Brazilu ali njegove sezone u Portu i Monacu nisu bile lose kao ni prva u Realu, njegov problem je sto nije niciji prvi izbor.

Opet pitam koga bi doveo ili tko bi htio doc?

011000110010.
15 godina
michael kaže...

Jednog gola? Nisi ga vidio dok je bio u Portu? Istina kljuc je bio njegov uspijeh na svijetskom u Brazilu ali njegove sezone u Portu i Monacu nisu bile lose kao ni prva u Realu, njegov problem je sto nije niciji prvi izbor.

Opet pitam koga bi doveo ili tko bi htio doc?

Doveden je ko zamjena za Di Mariu što su definitivno prevelike cipele za njega. U dvije godine nije uopće napredovao. Niti je opravdao tolike novce niti je blizu početne 11ice. I još mu Messi uništi šansu da barem jednom bude junak. Nema baš nikakvog razloga da on na ljeto ne ode. Kupljen je bezveze, reda radi jer se Real mora praviti važan i to je jedina istina. Ni prvi ni zadnji koji je tako prošao u Realu.

Kako to misliš tko bi htio doć? Pa nije ovo klupa Dinama jbt. Svatko bi htio doć, a izbora imaš na pretek.

Evo Morata zabije odličan gol u prvoj minuti i opet će sjediti na klupi nakon ove tekme. Jebeš trenera koji ne zna prepoznati kad mu je neki igrač u formi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ista stvar kao i protiv Leganes, domaćin nema namjeru da otkine bodove Realu i zato Real komotno ide sa rezervama, labav pristup čitaj puštena tekma, jer inače krc bi u ovako bitnoj utakmici odmarao toliko prvotimaca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 21:39 (Silent horror1992).
12 godina
Kako igra ova druga postava...nema onih ubacaja odmah milina za gledati
16 godina

Prodaja Di Marie je bila greska, ali sta je tu je. Osobno mislm da James nije zamjena da bi imao solidne resultate, trenutno uz Isca ima najbolji sut iz vana. 

Nisam mislim na taj nacin nego da nece doci tipa Conte ili Klopp. Daj mi neko konkretno ime koga bi doveo, a da postoje realne sanse za to...

Svi znamo da izbor igraca nije samo na Zidaneu, ali da Morata mora i treba igrat to stoji

011000110010.
12 godina
Low ili Pochettino zasto ne?
15 godina
michael kaže...

Prodaja Di Marie je bila greska, ali sta je tu je. Osobno mislm da James nije zamjena da bi imao solidne resultate, trenutno uz Isca ima najbolji sut iz vana. 

Nisam mislim na taj nacin nego da nece doci tipa Conte ili Klopp. Daj mi neko konkretno ime koga bi doveo, a da postoje realne sanse za to...

Svi znamo da izbor igraca nije samo na Zidaneu, ali da Morata mora i treba igrat to stoji

Zbog čega bi Conte i Klopp bili nerealni? Sve je uvijek moguće. Za Lowa je pitanje koliko brzo bi se prešaltao natrag na klupski nogomet, ali može se probati. Osobno bih najradije vratio Ancelotija. A odmah iza njega riskirao sa Pochetinom. Tottenham igra fenomenalno već par godina zaredom, zašto ne probati. Više manje svejedno samo da ne gledam više Zidanea kako luta. A ako izbor igrača nije na njemu onda nam trener i ne treba. Nek Perez odredi tko igra i gotovo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Evo zašto real pod hitno treba dovesti napadača, ono što benz i morata mogu promašit u tjedan dana, pravi napadači ne promase u pola godine.
BTW kova za sad izvanredan!
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Evo zašto real pod hitno treba dovesti napadača, ono što benz i morata mogu promašit u tjedan dana, pravi napadači ne promase u pola godine.

Je, nisu mu trebala ta dva promašaja. Dosta nonšalantno je pucao, ko da je već tekma odavno gotova. Ali ajd, mladost i neredovito igranje.

Ovaj Kiko Casilla isto ima više sreće nego pameti. 

Ajd bar su zabili za 3:1, ali tko zna što će biti do kraja.

Poništen nam i čist gol, ali tko broji.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Isco je u strašnoj formi. Trener ga ne stavi u najvažnijoj utakmici sezone. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 22:19 (hrvooje).
16 godina
Hexfire kaže...
michael kaže...

Zbog čega bi Conte i Klopp bili nerealni? Sve je uvijek moguće. Za Lowa je pitanje koliko brzo bi se prešaltao natrag na klupski nogomet, ali može se probati. Osobno bih najradije vratio Ancelotija. A odmah iza njega riskirao sa Pochetinom. Tottenham igra fenomenalno već par godina zaredom, zašto ne probati. Više manje svejedno samo da ne gledam više Zidanea kako luta. A ako izbor igrača nije na njemu onda nam trener i ne treba. Nek Perez odredi tko igra i gotovo. 

Conte, zato sto sad nakon sto se dokazao trenerski nema potrebe mjenjat klub svako malo, a i ne cini mi se kao netko kome je cilje mjenjat klub svako malo. Klopp, obecao je naslov Liverpoolu i to ce pokusat i napravit. 

Löw, je olican reprezentativni trener ali ne i klupski. Ancelotij, za sad se sigurno nece vratit mozda za 5,6 godina.

Ako gledam engleski nogomet onda je to United, tako da za njega ne mogu reci niti da li je los ili dobar, ali to sto vidim kako klub kojeg vodi stoji zadnjih godina nevih rekao da je los.

011000110010.
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A što je to Morata promašio u zadnjih par mjeseci? Jučer 1-2 zicera i možda još jedan u zadnjih 10 utakmica. Evo ti slike usporedbi koliko često zabijaju npr. Morata, Suarez i Griezmann. Koliko igra, odlično zabija. U ligi svakih 88 min.

Morata Morata

Suarez Suarez

Griezmann Griezmann

A Benzema je priča za sebe

Benzema Benzema
 Jučer utakmica kao da su mlade snage željele pokazati kako se igra i da su s pravom zapostavljeni. Ronaldu, Benzemi, Kroosu i Modriću stvarno bi koristilo malo klupe. Jučer Isco, Kovačić i Marcelo za 5. Dalo bi se izdvojiti Iscovih i Kovačićevih 5 minuta videa odličnih poteza. Tko nije gledao nek mu bude žao :)

Kovačić jučer. Nijedan izgubljeni duel. Samo tri pogrešna dodavanja. 

Kovačić+vs+Depor Kovačić+vs+Depor

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 12:10 (hrvooje).
17 godina
Benz igra sam zato kaj je francuz
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Meh, mislim da je vanbračni Perezov sin. Ne vidim drugi razlog.

17 godina
hrvooje kaže...

A što je to Morata promašio u zadnjih par mjeseci? Jučer 1-2 zicera i možda još jedan u zadnjih 10 utakmica. Evo ti slike usporedbi koliko često zabijaju npr. Morata, Suarez i Griezmann. Koliko igra, odlično zabija. U ligi svakih 88 min.

Mitch kaže...

Morata igra odlično kad uđe u igru, jako često odigra loše kad igra cijelu utakmicu. Ovo jučer je trebalo biti rješeno u prvih 20 minuta.

A da je kojim slučajem ušlo ono za 2:2, a samo drago Bog zna kako nije, utakmica bi bila puno drugačija.

S druge strane, mislim da se Benz forsira jer je on manje sebičan, a to više odgovara Ronaldu. Realno, Ronalda se ne smije naljutiti, jer to igleda loše...

I izgleda da je Aubameyang potpisao s PSG-om, jučer su valjda sve novine o tome pisale. Iskreno ne znam ni koga bi se moglo dovesti, eventualno Lewu (u zamjenu za Balea) i treba početi davati više šansi ovim mlađim, i malo nedodirljive gurati na klupu.

Jučer Kova odigra strašnu utakmicu, doslovno izgleda kao da vrijeme stane kad on uzme loptu i krene ih redati. Mislim da je jučer bilo takvih prodora jedno 5-6. A čak dvije akcije za gol su počele s njegovom presječenom loptom, koju on u nogama iznese 20ak metara i onda produži dalje.

Jučer me Real podsjetio na onaj od Decime, sa kontrama koje su strašne, križanjima naprijed, Iscom, koji je "glumio" DiMariu. Uglavnom super utakmica za pogledati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Real Madrid C.F.

Prednost Benzeme je što se puno bolje zna s Ronaldom. Neke stvari koje oni dva odigraju su stvarno odlične, ali nije to dovoljno da ima zacementiranih prvih 11. Kovačić je odigrao možda najbolju tekmu dosad, ali teško je očekivati da u svakoj tekmi može tako lako stvarati višak. A i dosta je riskantno ako izgubi loptu. Ali šteta je ne iskoristiti igrača koji ima takvu snagu. Samo što nemamo trenera koji bi ga znao ukomponirati u prvih 11 već sad.

Kako god, za 2-3 godine bi Asensio - Kova - Isco trebao biti jeben trokut u sredini. Samo dal će do toga doći, ne znam baš. Možda da je u pitanju neki normalniji klub. 

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Bivši Sevillin, sada Romin sportski direktor Monchi slaže novu moćnu Romu. Na tapeti mu je Mateo Kovačić. Kovin agent izjavio da je Kova sretan u RM

https://www.whoscored.com/News/DYugpF2tcEGQZrVj7zHyoA/Show/Real-Madrid-midfielder-not-interested-in-Serie-A-move-says-agent

15 godina
Real Madrid C.F.

Uopće me ne bi čudilo da ga prodaju ovog ljeta za nekih 30-40m eura. 

16 godina
Real Madrid C.F.

'Katalonski šljam neće vidjeti naslov zbog onoga što su rekli o našem treneru Michelu', bila je to objava na TwitteruMalaginog gazde šeika Abdullaha Al Thanija" 

11 godina
protjeran
Toliko o regularnosti lige...
This time next year we'll be millionaires
15 godina
Real Madrid C.F.

Možda Malaga bude prvak, tko zna.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Kovin prolaz i peta

13 godina

Mislim da bi malaga mogla igrat pod rucnom u slucaju da stvarno zagusti, i to ce bit komedije haha :D nece Michel dat na Real kako god okrenuli :)

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Pustit ce Malaga Realu vjerojatno jer im nista ne znaci tekma....ali Barca si je sama kriva kaj je spuhala 2-0 tako da se nema kaj ljutit itko
17 godina
Real Madrid C.F.

Real je u stanju sve zaj.... do kraja, pa ce bit klinac od trofeja....

A i Zidan mi nimalno ne ulijeva povjerenje....jos ako će se Ronaldo forsirat da igra....j...s to ako će on bljesnut u jos jednoj tekmi, a ostale će biti samo statist.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Dobro je da ce pustiti jer RM nema šanse protiv Malage 11 vs 11

16 godina
Real Madrid C.F.

Kad ce nam Malaga ionako pustit, jos 3 ekipe odplatit sa kojim miliunom, a Sevilli jer su oni malo bogatiji nesto rjesit oko sudaca da ih malo poguraju koju utakmicu, jbg mora se taj trofej uzet 

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 13:04 (michael).
16 godina
Real Madrid C.F.

Lista igraca koji su pozvani za danas, a uskoro ce izac i postava. 

Sto je s Varaneom? Zar se i on opet ozljedio?

Koga ocekujete danas u napadu?

011000110010.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Očekujem užas ako bude igrao Benzema i ne bude igrao Isco 

16 godina
hrvooje kaže...

Očekujem užas ako bude igrao Benzema i ne bude igrao Isco 

Mislim da ce Isco igrad na Baleovoj poziciji i da ce ga kasnije zamjenit Vasquez (ili obrnuto), a Benzema ce sigurno krenut a Morata ga mozda zamjeni

011000110010.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice