Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Perez ako se ne rijesi Zidane na kraju sezone ludi je od celavog,ovaj jednostavno nije trener za Real..kao sta sam rekao prije Navas je takoder bivsi na kraju sezone,ovako se bilo pisalo da traze golmana a sada je sigurno,vec ne znam koliko tekmi mi se riga kada vidim Marcela sa loptom i ubacaj u 16...
13 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Perez ako se ne rijesi Zidane na kraju sezone ludi je od celavog,ovaj jednostavno nije trener za Real..kao sta sam rekao prije Navas je takoder bivsi na kraju sezone,ovako se bilo pisalo da traze golmana a sada je sigurno,vec ne znam koliko tekmi mi se riga kada vidim Marcela sa loptom i ubacaj u 16...

Moglo bi bit svega na ljeto ako ova sezona zavrsi debaklom, a i opcenito mislim da bi moglo bit svega...mislim da ce navas ca...perez bi mogao opet poludit pa potrosit ogromnu lovu..samo se nadam na pametne igrace.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Obrana nam je komedija, sa neutralne strane utakmica super, al kao navijac reala...uf...na svu srecu mislim da mi jedini imamo na svijetu mentalitet da se igra do zadnje minute bezobzira na sve..taj karakter nas je izvukao u zadnjih par tekma, al nemozemo tako vise.

Nije to nikakav mentalitet što se moraju vaditi u zadnjim sekundama iz vlastitih govana. Da možda igraju od prve minute kako treba, a ne tek kad prime par komada, i ne bili u toj situaciji.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

A ljudi glavno da ste vi mene pljuvali kad sam vam ja još davnik dana rekao da Real nema igre i da je Zidane panj.

Morate cijeniti ljude kao što sam ja koji kažu sve u lice i onako kako je.

Sjećam se  Fakeve izjave da je Zidane najbolji trener na svijetu i da je uspotavio dominaciju Reala.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

A ljudi glavno da ste vi mene pljuvali kad sam vam ja još davnik dana rekao da Real nema igre i da je Zidane panj.

Morate cijeniti ljude kao što sam ja koji kažu sve u lice i onako kako je.

Sjećam se  Fakeve izjave da je Zidane najbolji trener na svijetu i da je uspotavio dominaciju Reala.

"Gledao sam neki dan Real razbili su Napoli imaju igru...

Ako ne ide igra po podu kombinatorika uvijek mogu centrirati sa strana na Benzemu i Ronalda i opet pobjeđuju...

Mi nemamo ni jedno ni drugo..."

Tvoja izjava od prije koji tjedan. Tko će cijeniti tvoje mišljenje kad ga mijenjaš svaki drugi dan 

11 godina
protjeran
To vrijedi samo za LP .
12 godina
Real Madrid C.F.

LINK bas me zanima kako ce to izgledati + nema Morate na popisu wtf?

17 godina
Real Madrid C.F.

Pozvani igrači za utakmicu protiv Eibara:

Goalkeepers: Navas, Casilla and Yáñez.

Defenders: Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Marcelo and Danilo.

Midfielders: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio and Isco.

Attackers: Benzema, Lucas Vázquez and Mariano

Primjećujete nešto?

Nema Balea (2 utakmice zabrana igranja), Ronalda (Propustio trening) ni Morate (Nakupio 5 žutih).

Disaster or miracle in disguise?

Fortune favours the brave
12 godina
Taman mislio napisat edit sjetio se za Moratu hh
14 godina
Real Madrid C.F.

Sada cete vidjet koliko modric znaci realu,jedva cekam utakmicu biti ce napeto...

17 godina
Real Madrid C.F.

Move on. Samo još jedna tekma ove sezone gdje sa zamjenama igramo puno bolje nego sa prvotimcima u napadu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 17:17 (Hyperion).
16 godina
Real Madrid C.F.

Samo dva komentara na da dašnju utakmicu; prvi: obrana i dalje nije na najvišoj razini; drugi: mladi igrači odlični danas, Asensio odličan, Kovačić isto tako još da je zabio onaj solo prodor bio bi šlag na kraju.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 18:08 (michael).
17 godina
Real Madrid C.F.

Već sljedeću utakmicu sve po starom XD

12 godina
I jos jedna stvar Spanjolska ima najgore sudce u ligama petice
16 godina
Hyperion kaže...

Mislim da ne, sljedeci je Napoli vjerujem da ce tu dat sve od sebe jer ne smiju si dopustit losu formu u tom natjecanju u ovom trenutku

toma20 kaže...
I jos jedna stvar Spanjolska ima najgore sudce u ligama petice

To smo davno ustanovili, ali treba igradi tako da nam sudacne greske ne mogu previse nastetit

011000110010.
17 godina
michael kaže...
Hyperion kaže...

Mislim da ne, sljedeci je Napoli vjerujem da ce tu dat sve od sebe jer ne smiju si dopustit losu formu u tom natjecanju u ovom trenutku

Iskreno, ne bih se začudio ako bi ispali.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 1:49 (Hyperion).
16 godina

Nece bit lako proc to svakako, ali da ce dat vise od sebe nego protiv las Palmasa sigurno hoce. Da Napoli prode nije samo mogucnos nego postoje i velike sanse za to jer ipak je to ekipa koja je dosla do tu di je. Samo da Zidane ne eksperimentira sa nekim defanzivnim taktikama i sve ce bit dobro i da cemo primit gol je cinjenica jer obrana nije na nivou. 

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

S obzirom kakav kontinuitet igara imamo i mi i Barca ove sezone, lako bi se moglo dogoditi da oni prođu dalje, a mi ispadnemo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Ako se igra rasplamsa protiv napolija, treba jednostavno ic na gol vise...ako obrana ne bude na nivou i budu padali golovi nadam se da ce napad bit raspolozen da nadoknađuje to. Al opet nadam se da se utakmica odradi kako treba i da nam obrana bude na zadatku.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Real Madrid C.F.

Sretan vam svima rodendan naseg najdrazeg kluba uz jedan mali video, valjda ce nas sutra nagradit lijepom utakmicom

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Nadam se da će Rog zaigrati večeras i opravdati povjerenje pa možda i završi u bilježnici nekog iz našeg stožera. Taj dečko bi stvarno mogao biti poseban za koju godinu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Ovaj Bale je takvo sugavo sebicno govno fuj
12 godina
Real Madrid C.F.

bale bjezi od koulibalyja lagano

12 godina
Ovaj Real je gori od Benitezevog,u jednu ruku bi bilo dobro da ispadnu iz lige prvaka i da se ne osvoji prvenstvo,valjda bi se onda Perez rijesio Zidanea jer ovaj nije trener za Real...sta su oni napravili u prvom poluvremenu? Stativa Ronalda i to je to
11 godina
protjeran

Real će proći dalje sad će se bgovi sreće okrenuti na vašu stranu.

17 godina
Real Madrid C.F.

Ne vidim veliku korist Casemire ovdje. Prođu ga kao da ne postoji, a loš je s loptom i ne može pomoći Modriću i Kroosu u napadu.

Da smo krenuli sa postavom iz prethodne utakmice u ligi mislim da bi bilo osjetno bolja i brža igra.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

ima li sretnije ekipe na svijetu od reala

10 godina
A mislim malo je gadljivo gledat real. Posjed akcije iz igre dodavanja niceg nemaju. Cesto losiji od drugih ekipa u tome. I onda daju golove ili iz ubacaja ili iz kornera..

Ali ovaj Ramos. Zna kiksat ali boljeg obrambenog napadaca nema.. kolko je taj golova dao
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Normalno da nećeš igrati isto ako je 0:0 ili ako imaš 3:1 i još u gostima. Ali Zidane definitivno ne zna šta radi. Benzema je igrač manje. Čovjek izgubi svaku loptu koju dobije ili je krivo doda i onda niti ne potrči za protivnikom, a i zašto bi kad zna da će igrati. Navodno PSG priprema ponudu za Kovačića, a ni za Isca i Moratu ne vjerujem da će ostat s ovakvom minutažom. Quo vadis Zidane?

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
Real Madrid C.F.

Je netko gledao Betis u zadnje vrijeme? Ja sam gledao protiv Atletica u Madridu di su se dobro držali, ali vidim da zadnjih 5 utakmica imaju 1-1-3, a ova pobjeda je protiv Malage koja stoji jos gore na tablici od njih. Mislim daleko je to od opasne utakmice za Real ali tko zna što ce Zidane poslat na teren

I jedno pitanje, dalje u ligi prvaka Real može izvući bilo koga?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 10:17 (michael).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice