- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moglo bi bit svega na ljeto ako ova sezona zavrsi debaklom, a i opcenito mislim da bi moglo bit svega...mislim da ce navas ca...perez bi mogao opet poludit pa potrosit ogromnu lovu..samo se nadam na pametne igrace.
Obrana nam je komedija, sa neutralne strane utakmica super, al kao navijac reala...uf...na svu srecu mislim da mi jedini imamo na svijetu mentalitet da se igra do zadnje minute bezobzira na sve..taj karakter nas je izvukao u zadnjih par tekma, al nemozemo tako vise.
Nije to nikakav mentalitet što se moraju vaditi u zadnjim sekundama iz vlastitih govana. Da možda igraju od prve minute kako treba, a ne tek kad prime par komada, i ne bili u toj situaciji.
A ljudi glavno da ste vi mene pljuvali kad sam vam ja još davnik dana rekao da Real nema igre i da je Zidane panj.
Morate cijeniti ljude kao što sam ja koji kažu sve u lice i onako kako je.
Sjećam se Fakeve izjave da je Zidane najbolji trener na svijetu i da je uspotavio dominaciju Reala.
A ljudi glavno da ste vi mene pljuvali kad sam vam ja još davnik dana rekao da Real nema igre i da je Zidane panj.
Morate cijeniti ljude kao što sam ja koji kažu sve u lice i onako kako je.
Sjećam se Fakeve izjave da je Zidane najbolji trener na svijetu i da je uspotavio dominaciju Reala.
"Gledao sam neki dan Real razbili su Napoli imaju igru...
Ako ne ide igra po podu kombinatorika uvijek mogu centrirati sa strana na Benzemu i Ronalda i opet pobjeđuju...
Mi nemamo ni jedno ni drugo..."
Tvoja izjava od prije koji tjedan. Tko će cijeniti tvoje mišljenje kad ga mijenjaš svaki drugi dan 
This time next year we'll be millionaires
Pozvani igrači za utakmicu protiv Eibara:
Goalkeepers: Navas, Casilla and Yáñez.
Defenders: Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Marcelo and Danilo.
Midfielders: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio and Isco.
Attackers: Benzema, Lucas Vázquez and Mariano
Primjećujete nešto?
Nema Balea (2 utakmice zabrana igranja), Ronalda (Propustio trening) ni Morate (Nakupio 5 žutih).
Disaster or miracle in disguise?
Sada cete vidjet koliko modric znaci realu,jedva cekam utakmicu biti ce napeto...
Move on. Samo još jedna tekma ove sezone gdje sa zamjenama igramo puno bolje nego sa prvotimcima u napadu.
Samo dva komentara na da dašnju utakmicu; prvi: obrana i dalje nije na najvišoj razini; drugi: mladi igrači odlični danas, Asensio odličan, Kovačić isto tako još da je zabio onaj solo prodor bio bi šlag na kraju.
Već sljedeću utakmicu sve po starom XD
Mislim da ne, sljedeci je Napoli vjerujem da ce tu dat sve od sebe jer ne smiju si dopustit losu formu u tom natjecanju u ovom trenutku
To smo davno ustanovili, ali treba igradi tako da nam sudacne greske ne mogu previse nastetit
Mislim da ne, sljedeci je Napoli vjerujem da ce tu dat sve od sebe jer ne smiju si dopustit losu formu u tom natjecanju u ovom trenutku
Iskreno, ne bih se začudio ako bi ispali.
Nece bit lako proc to svakako, ali da ce dat vise od sebe nego protiv las Palmasa sigurno hoce. Da Napoli prode nije samo mogucnos nego postoje i velike sanse za to jer ipak je to ekipa koja je dosla do tu di je. Samo da Zidane ne eksperimentira sa nekim defanzivnim taktikama i sve ce bit dobro i da cemo primit gol je cinjenica jer obrana nije na nivou.
S obzirom kakav kontinuitet igara imamo i mi i Barca ove sezone, lako bi se moglo dogoditi da oni prođu dalje, a mi ispadnemo.
Ako se igra rasplamsa protiv napolija, treba jednostavno ic na gol vise...ako obrana ne bude na nivou i budu padali golovi nadam se da ce napad bit raspolozen da nadoknađuje to. Al opet nadam se da se utakmica odradi kako treba i da nam obrana bude na zadatku.
Nadam se da će Rog zaigrati večeras i opravdati povjerenje pa možda i završi u bilježnici nekog iz našeg stožera. Taj dečko bi stvarno mogao biti poseban za koju godinu.
bale bjezi od koulibalyja lagano
Real će proći dalje sad će se bgovi sreće okrenuti na vašu stranu.
Ne vidim veliku korist Casemire ovdje. Prođu ga kao da ne postoji, a loš je s loptom i ne može pomoći Modriću i Kroosu u napadu.
Da smo krenuli sa postavom iz prethodne utakmice u ligi mislim da bi bilo osjetno bolja i brža igra.
ima li sretnije ekipe na svijetu od reala
Ali ovaj Ramos. Zna kiksat ali boljeg obrambenog napadaca nema.. kolko je taj golova dao
Normalno da nećeš igrati isto ako je 0:0 ili ako imaš 3:1 i još u gostima. Ali Zidane definitivno ne zna šta radi. Benzema je igrač manje. Čovjek izgubi svaku loptu koju dobije ili je krivo doda i onda niti ne potrči za protivnikom, a i zašto bi kad zna da će igrati. Navodno PSG priprema ponudu za Kovačića, a ni za Isca i Moratu ne vjerujem da će ostat s ovakvom minutažom. Quo vadis Zidane?
Je netko gledao Betis u zadnje vrijeme? Ja sam gledao protiv Atletica u Madridu di su se dobro držali, ali vidim da zadnjih 5 utakmica imaju 1-1-3, a ova pobjeda je protiv Malage koja stoji jos gore na tablici od njih. Mislim daleko je to od opasne utakmice za Real ali tko zna što ce Zidane poslat na teren
I jedno pitanje, dalje u ligi prvaka Real može izvući bilo koga?