Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Jesu li odlicili kad ce se odigrat ova utakmica? Vidio sam nesto da bi se igralo kad Real ne igra u ligi prvaka?

011000110010.
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.
michael kaže...

Jesu li odlicili kad ce se odigrat ova utakmica? Vidio sam nesto da bi se igralo kad Real ne igra u ligi prvaka?

22. valjda...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid C.F.

Možda bace na 2 mala u poluvremenu tekme s Napolijem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Gledao Jesea za Las Palmas protiv Grenade. Ušao u 70. i promašio jedine dvije prave prilike koje su imali. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
hrvooje kaže...

Gledao Jesea za Las Palmas protiv Grenade. Ušao u 70. i promašio jedine dvije prave prilike koje su imali. 

I ja lol, čak je i Halilović pokazao više

16 godina

Nikad mi nece bit jasno sto je PSG uzeo tog igraca, bio je mlada nada i imao je potencijal ali je trebao klub di ce biti prvi izbor da skuplja iskustvo da i ako grijesi i sa svojim manama bude najbolji izbor. Ikreno se nadam da ce doc na svoje u Las Palmasu   

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Ona ozljeda ga je unazadila par godina. Da je onda nastavio u istom ritmu danas se ne bi mogao zamisliti Real bez njega. Ali život nekad krene krivim putem, jbg. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid C.F.

shebo ga onaj krmak bosanski kolašinac, majku mu ljigavu seljačku

16 godina
Real Madrid C.F.

Vratit ce se on na svoje, jos je on mlad. Koliko smo se Benzeminih promasaja nagledali gorih od onog Jeseovog sinoc pa je opet redovito u prvo postavi 

011000110010.
12 godina
Real Madrid C.F.

Link hmm mozda bih bilo bolje da gledaju obranu i napad..

17 godina
toma20 kaže...

Promjena golmana je najteža promjena.

Navas funkcionira savršeno. Nisam dugo doživio da je on baš bio individualni krivac za gol.

A ako nešto funkcionira onda to ne treba mijenjat.

12 godina
Mitch kaže...
toma20 kaže...

Promjena golmana je najteža promjena.

Navas funkcionira savršeno. Nisam dugo doživio da je on baš bio individualni krivac za gol.

A ako nešto funkcionira onda to ne treba mijenjat.

tocno to,ocito moraju dovesti "zvijezdu" 

16 godina
Real Madrid C.F.

Jedini golman koji mozda dode je de Gea iz razloga sto je spanjolac i limita na strane igrace, to je bio i primarni razlog sto ga se htjelo dovest proslo ljeto, inace Navas je sasvim dobar golman ali nije spanjolac i mislim da cak ni uzeo dvojno drzavljanstvo sto je nije bas najbolje...

011000110010.
11 godina
protjeran

zbog čega nije najbolje ?

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa recimo sad da zele dovest Aubameyanga i jos jednog igraca izvan EU, ne mogu. Marcelo je recimo uzeo spanjolsko drzavljanstvo tako da se vodi kao spanjolski i EU igrac. Nisam 100% siguran da li to pravilo jos stoji ali mislim da da, takoder mislim da se ne smije na teren poslat vise od 3 ne EU igrca, a ako je Navas konstanta na golu to je automatski 2.

EDIT: sad sam se sjetio, grijesim za Aubameyanga jer on ima francusko drzavljansto ali skuzio si poantu

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 23:19 (michael).
15 godina
michael kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pa recimo sad da zele dovest Aubameyanga i jos jednog igraca izvan EU, ne mogu. Marcelo je recimo uzeo spanjolsko drzavljanstvo tako da se vodi kao spanjolski i EU igrac. Nisam 100% siguran da li to pravilo jos stoji ali mislim da da, takoder mislim da se ne smije na teren poslat vise od 3 ne EU igrca, a ako je Navas konstanta na golu to je automatski 2.

EDIT: sad sam se sjetio, grijesim za Aubameyanga jer on ima francusko drzavljansto ali skuzio si poantu

Keylor već 3 godine ima španjolsko državljanstvo. Ovo što ti spominješ ti smeta jedino u Football manageru. U stvarnom svijetu postoji milijun rupa u toj Non-EU odredbi koje se mogu iskoristiti i opet imaš hrpu stranaca u ekipi. Tipa lik je iz Brazila, šukundjed mu je 1867. bio tri tjedna na godišnjem u Portugalu. A i sam Real je dovoljno jak da, ako će i biti potrebno prisili vodstvo lige da poveća taj broj na 4 ili 5 recimo.

Dal je baš sila za novog golmana sigurno nije, ali baš da je Keylor neka velika zvijezda i nije. Sigurno da Courtois, Neuer ili De Gea nose veći prestiž klubu. A to nije ništa manje bitna stavka od same kvalitete kao golmana.

16 godina
Hexfire kaže...

Keylor već 3 godine ima španjolsko državljanstvo. Ovo što ti spominješ ti smeta jedino u Football manageru. U stvarnom svijetu postoji milijun rupa u toj Non-EU odredbi koje se mogu iskoristiti i opet imaš hrpu stranaca u ekipi. Tipa lik je iz Brazila, šukundjed mu je 1867. bio tri tjedna na godišnjem u Portugalu. A i sam Real je dovoljno jak da, ako će i biti potrebno prisili vodstvo lige da poveća taj broj na 4 ili 5 recimo.

Dal je baš sila za novog golmana sigurno nije, ali baš da je Keylor neka velika zvijezda i nije. Sigurno da Courtois, Neuer ili De Gea nose veći prestiž klubu. A to nije ništa manje bitna stavka od same kvalitete kao golmana.

Znam da se manipulira jako puno s tim i da bi Real i Barcelona mjenjali pravila ako im to bude potrebno, ali nije im bas nuzda zajebavat se s tim. Znam da je u Rusiji bilo problema s tim pa je Putin cak nekom dao drzavljanstvo. 

De Gea bi bio takoder veliki profit klubu jer se u Spanjolskoj prodaje jako puno njegovih dresova, a taj bi se broj sigurno povecao njegovim dolaskom u Real.

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Jel itko od vas uopće gleda De Geu?

Čovjek nije ništa super specijalno sposoban.

Uzeo bi Neuera prije njega bilo koji dan.

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Jel itko od vas uopće gleda De Geu?

Čovjek nije ništa super specijalno sposoban.

Uzeo bi Neuera prije njega bilo koji dan.

Ti ocito nisi gledao istog golmana onda. Covjek je spasavao Man U proslih sezona, posebno pod VG-om...obrana je bila katastrofalna al De Gea je spasavao. Neuer je za mene precjenjen, dobar je, al ne toliko koliko ga guraju. Da biram uzeo bi De Geu bez razmisljanja.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Real Madrid C.F.

Koliko je Neuer dobar vidimo svake godine u Ligi Prvaka kad je to bitno, a De Gea nije mozda najbolji ali prosle sezone je spasavao United dosta. Golmana je jako tesko procjenit kako bi se uklopio u momcad jer dosta ovisi o stilu igre lige tj ostalih momcadi...

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Definitivno da je De Gea brutalan što se tiče refleksa, ali govorim o igri s loptom

15 godina
Real Madrid C.F.

Neuer ima već 30 godina. Ipak je poprilična razlika u odnosu na De Geu i Courtoisa bez obzira što može još 5-6 godina igrati na vrhunskoj razini. A i vjerojatno bi bio pun k skup. I zašto bi uopće išao u Real.

De Geu će vjerojatno forsirati jer je Španjolac. A što se prodaje tiče, on ih proda hrpu prvenstveno jer igra za United. 

16 godina
Mitch kaže...

Definitivno da je De Gea brutalan što se tiče refleksa, ali govorim o igri s loptom

Ali opet cesto zna zeznut Neuer s tim, u Njemackoj mu se tako nesto moze oprostit je Bayern nema pravog konkurenta za naslov prvaka, a i one koje imaju do kraja sezone izgube tempo.

Hexfire kaže...

Neuer ima već 30 godina. Ipak je poprilična razlika u odnosu na De Geu i Courtoisa bez obzira što može još 5-6 godina igrati na vrhunskoj razini. A i vjerojatno bi bio pun k skup. I zašto bi uopće išao u Real.

De Geu će vjerojatno forsirati jer je Španjolac. A što se prodaje tiče, on ih proda hrpu prvenstveno jer igra za United. 

I to isto sto kazes, tesko da bi on i napustio Bayern, doma je u Njemackoj, svi ga navijaci vole i osvaja barem jedan trofej svake godine 

Da to stoji, ali jednom sam naletion na podatak (ne sjecam se tocnih brojki) i kad usporedis sa ostalim igracima van Spanjolse pogotovo golmanima jako dobro stoji, a sto bi tek bilo da je dio spanjolskog kluba. 

Link, sto mislite hoce li se dopustit?

Link, da li bi vi da Perez ostane ili da ipak nekom drugom prepusti stolicu?

I jedna anketa, cisto iz znatizelje: Da li posjedujete koji Realov dres, ako da koliko?

4 0
4 1
2 2
2 3
0 4
0 5+
011000110010.
11 godina
protjeran
Izgleda da svake godine popravljate zahode na Bernabeu :)
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

bas sam mislio napisati Perez ce to opet srediti da se ne igra hh

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mozda ove godine treba radit generalnu zamjenu zarulja 

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Pa i nema mi to nekog smisla...Barca ima veći presing, a i kao da bi Realovci došli gledat finale na Bernabeu u kojem nema Madridskih momčadi.

16 godina
Mitch kaže...

Pa i nema mi to nekog smisla...Barca ima veći presing, a i kao da bi Realovci došli gledat finale na Bernabeu u kojem nema Madridskih momčadi.

Glavni razlog sto se to radi i sto bi isto Real napravio da je umjesto Barcelone je zato sto zele podignuti trofej jedni na stadionu drugih. Po mo nekom misljenju bi bilo zanimljivo da se kup ili superkup igraju van granica, gledanost bi sigurno bila velika

011000110010.
11 godina
protjeran

Da sam u Španjolskoj sigurno bi oštra kontra toga jer je to kup španjolske a ne neke druge države.A i ovako ne vidim zašto bi se mijenjalo...Samo bi ja unaprijed dogovorio gdje će biti pa kaka bilo...

Nego palo mi je napamet koji je uvijet za dobivanje finala LP?

Zadnjih godina većinom su to bili Wembley,Alianz,San Siro..

17 godina
michael kaže...
Mitch kaže...

Glavni razlog sto se to radi i sto bi isto Real napravio da je umjesto Barcelone je zato sto zele podignuti trofej jedni na stadionu drugih. Po mo nekom misljenju bi bilo zanimljivo da se kup ili superkup igraju van granica, gledanost bi sigurno bila velika

Hah pa nisam debil, ali nema u tome poante kada gledatelji nisu iz toga grada niti navijači Reala...razumiješ.

Mogu ja dić k*rac na Bernabeu pa nitko to neće vidjet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 23:16 (Mitch).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice