Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 974.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Re: Real Madrid C.F.
Boixus Nois PS kaže...

Eto da sudci nisu naklonjeni Realu i da nije svirana ona sramota od penala u kojoj Morata gura Modrića sad bi bili na pragu ispadanja iz kupa.

Ali ipak Perez i mafija su svoje odradili na vrijeme.

Pa naravno, zašto bi strepili kao Barcelona jučer do 78. minute i onda bili oprezni kad sudci mogu sve rješit tako lako

011000110010.
11 godina
protjeran

Logično.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Ovaj mali je takav potencijal da je to strašno. Kakav majstor.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Ovaj mali je takav potencijal da je to strašno. Kakav majstor.

Bit će nešto od njega ako dobije više prilika

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina

Za koju godinu bi trebao bit u 1. postavi ako se ne ozljedi

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 22:29 (michael).
14 godina
Real Madrid C.F.

Osim što je rekord ošao što i nije tako bitno,nadam se da nećemo i mi jer Sevilli fali još samo jedan gol

11 godina
protjeran

Ne brini sudac je svirtao penal na vrijeme hahahah

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne brini sudac je svirtao penal na vrijeme hahahah

Pa zar si mislio da može proć bez penala, hajde uozbilji se 

011000110010.
11 godina
Real Madrid C.F.

nema porazaaaaaaa haha karimmmmm

16 godina

3-3, Benzema izvukao rekord

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Messi style Benz 

Još na kraju i rekord.

Šteta što na kraju onaj korner nije išla lopta unutra, sve kamere su gledale Ramosa 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Da je Modrić nabacio onda bi uslo, ne može bilo tko 

011000110010.
12 godina
Kmek, 2 penala u 2 tekme, sudac produzuje dok Real ne zabije. Namjesten zdrijeb Realu otvoren put do finala. Sudjedna tema na aparatima.
12 godina
LeskiRM kaže...
Kmek, 2 penala u 2 tekme, sudac produzuje dok Real ne zabije. Namjesten zdrijeb Realu otvoren put do finala. Sudjedna tema na aparatima.

kakve baljezgarije ti pričaš gelipteru

12 godina
Ohladi. Radije baci neku floskulu o Francu.
12 godina
Real Madrid C.F.

još jedan "zreli" kompleksaš iz radionice realove teme

prvo se sjetimo matica, onda lucka, onda onog varaždinskog redikula i sad je ovaj leski dosao na red

11 godina
protjeran
I ovaj će otići kad ga razkrinkamo.

Iako je Matić pobjegao sam nakon što se odao da ima 14 godina.

Lučko je čovijek u 50-ima a ovaj je vjerovatno neki pubertetlija od 15 godina.
12 godina

Lucko nije covijek vec je covjek. A ti si koliko ja se sjecam velika nada Hrvatskog nogometa.

Leon, 26. Samobor. Boksicu moj pise ti sve u mom profilu na bugu a mozes i u fejs utipkat Leon Leskovar. Ja se ne skrivam iza nekog wanna be ultrasa 

U slobodno vrijeme dijelim lekcije iz nogometa kompleksasima kao Boksic 

Molim natrag na temu.

Koja je ovo u nizu utakmica bez poraza tocno? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 0:28 (LeskiRM).
17 godina
Real Madrid C.F.

Moram priznat da sam mislio da ćemo izgubit, čak jedno vrijeme i da će Sevilla uspjet doć do penala ili prolaza dalje. A onda je došao čudesni gol Asensia u stilu Balea, pa panenka Ramosa i u zadnjoj minuti Benzema koji vjerojatno ni sam ne zna kako je ono zabio. Čudo, s obzirom kako je Sevilla igrala i kakve je prilike imala!

40 utakmica za redom nismo izgubili. 30 pobjeda, 10 remija. Zadnji put smo izgubili od Wolfsburga u travnju prošle godine.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 1:03 (Hyperion).
17 godina
toma20 kaže...
Nije mi jasno cemu odmaranje toliko igraca

Ne kužim kako ti nije jasno. Pa boriš se na nekoliko frontova i imao si zabranu transfera. Prvi si u prvenstvu, igraš LP i imaš 3:0 u prvoj utakmici u kupu. Ono što imaš zdravih igrača čuvaš. Ja sam mislio da ni Kroos ni Marcelo neće igrati. Sve manje od poraza s 3 razlike je uspjeh. Misliš da je Zidanu do rekorda? Vjerovatno su mu se noge odsjekle kad je Marcelo ležao. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina

Da li misliš da je ipak bilo malo prehrabro od Zidana? Ok treba odmorit igrače ali recimo Ronaldo da je igrao 45 min njemu nije puno, a zabio bi barem jedan od Marcelovih ubačaja. Zidan očito zna šta radi jer dobro radi ali po mom nekom mišljenu je prehrabar, ali možda je baš to trebalo Realu, a nekim igračima je sigurno trebala koja utakmica na klupi i da se odmore, a još više da dobiju želju za igrom.

011000110010.
11 godina
Jasno je meni,al nije da smo igrali protiv nk spickovine nego protiv odlicne Seville u gostima npr zasto james nije bio u sastavu?
14 godina
Real Madrid C.F.

U 1/4 igram protiv Celte Vigo

17 godina
Real Madrid C.F.

Vjerovatno zato što mu je 10 puta bitnija utakmica u nedelju na istom stadionu, i što mu je važnije 10 puta osvojiti ligu nego jebeni kup...

Pogotovo nakon onog kiksa Barce opet u ligi, imati sigurnu prednost ispred, nije loše, pogtovo jer dolazi liga prvaka, gdje će biti opet svega, tko zna kako će završavati te utakmice i u koje će (ne)zgodno vrijeme dolaziti.

Sve u svemu, drago mi je da ima muda reći Ronaldu da sjedne na TRIBINE (čak ne ni na klupu, već ga ostaviti na tribinama).

Da je kojim slučajem ostao Benitez, ili neki drugi trener, vjerovatno bi Ronaldo igrao od 0-24.

Ovak igra kad može, kad se treba odmoriti, odmori se, odmaraju se manje više svi igrači redovito, jedino jadni Marcelo nema zamjene (ima, ali kao i da nema) a vidjeli smo i sinoć kako se proslavio Danilo...

16 godina

Slazem se sa svim što kažeš, ali i dalje mislim da je malo slabo krenuo. Ubacio je Benzemu, a izvadio Moratu, a Kovačića ubacio umjesto Mariana. Ok Mariano treba igrat, ali mislim da je njega možda trebao zamjenit Benzema. Ne znam da li kužiš šta pokušavam reć. Sve je dobro završilo, ali mislim da je moglo bolje. Dok u nedjelju mislim da ćemo gledat najbolju postavu i sigurno odličnu igru. Ukolik ta utakmica bude pobjeda sezona je naša.

Mislim da je Zidan prvi trener kojeg Ronaldo poštuje od Fergusona. Možda zato što je bio odličan igrač ili što su sličnih karaktera pa zna kako se nosit s njim, kako god bilo zna s njim i vidi se da imaju dobar odnos. 

Danilo je barem zabio gol 

Očekivao sam više od tog igrača, a jučer je zabio autogol i moga je spriječit ubačaj kod drugog, a on je stajao i čekao da Vazquez dođe na tog igrača.

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

Malo bih stao na loptu. Sezona će biti naša kad se osigura dovoljno bodova. Dva kiksa za redom i eto nas opet na početku. Trenutno nas mazi sreća neviđeno, ali teško da će potrajati cijelu sezonu. Zadnjih par godina je Primera do samog finiša bila neizvjesna, pa to očekujem donekle i ove godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

Updatean je prvi post teme sa par informacija o klubu, tekstom koji mi je posalo kolega michael, trenutnom postavom i popisom utakmica do kraja sezone.

Ako je nešto netočno javite na pp da ispravim i naravno ako želite da se nešto doda/promijeni, imate prijedlog itd.

Nastojat ću ažurirati rezultate i popis utakmica kako će sezona odmicati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 21:22 (Hexfire).
12 godina
Sad kad je onaj klinac boksic suspendiran mozemo na miru nastaviti temu.

Jel se zna ko sudi utakmicu protiv seville
16 godina

Sudi Alejandro Jose Hernandez Hernandez (da ima dva ista prezimena) ako ti to išta znači. Zdanji put je Realu sudio protiv Sporting Gijona, rezultat 2-1 za Real, 4 žuta i penal za Real, postojeći bez dvojbe

011000110010.
17 godina
LeskiRM kaže...
Sad kad je onaj klinac boksic suspendiran mozemo na miru nastaviti temu.
Jel se zna ko sudi utakmicu protiv seville

Ti i takvi kao ti raspravljate s njim i citirate ga. Većini u ovoj temi on je na ignore. Biste li bili tako ljubazni pa i vi tako postupili ili vi to jednostavno ne možete shvatiti. Pročitajte njegov post, duboko udahnite, popijte čašu vode i ignorirajte.

Za nedjelju, Pepea i Balea nema, ali čini se da i su i James i Isco na nekim poštedama, ozljeda ili transfer? Vraćaju se Modrić, Ronaldo.

Povratak na 4-2-3-1. Pretpostavljam Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Modrić - Ronaldo, Kovačić, Lucas - Benzema

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice