Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.331
|
čitano: 981.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Nije ih moga dovesti jer ti igrači nisu htijeli doći u Real nego im je cilj bio Barcelona. Nije bila situacija da ih se mora dovest, a Perez nije htio bacati miliune pred njih jer je znao da nema smisla. Isto kao sad recimo sa Aubameyangom, otvoreno se zna da želi u Real, a Barceloni ne bi bio od prevelike koristi. 

Što se tiče, Messija mislim da nikad neće doću u Real niti da mu ponudimo sve što imamo jer njegov dom je Barcelona. Barcelona ce vjerojanto napraviti s njim što je real napravio sa Raulom, dok još bude vrijedio nešto kroz nekih 5-6 godina će ga prodat u neku od arapskih zemalja ili u kinu da mogu sastavit novu momča, jer barem po meni Barceloni fali i zvijezda u momčadi a i bolja klupa.

Del_Boy97  misli na Ronalda Fenomena koji je iz Barcelone otišao u Inter pa onda u Real

011000110010.
12 godina
Re: Real Madrid C.F.

mislim i ja, ali to nije ni priblizno napravit kao ono sta je figo napravio

16 godina
Del_Boy97 kaže...

mislim i ja, ali to nije ni priblizno napravit kao ono sta je figo napravio

Figov transfer je jedan od najkontroverznijih svih vremena, nije ni blizu jednom drugom. To bi bilo kao da danas Neymar prede u Real ili Bale u Barcelonu.

011000110010.
11 godina
protjeran

Pa ja to znam objasni to svom kolegi...Jest da Perez namješta kuglice i ždrijebove ali da je toliko jak da dovede Messija e to nije.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa ja to znam objasni to svom kolegi...Jest da Perez namješta kuglice i ždrijebove ali da je toliko jak da dovede Messija e to nije.

OK, ima par pitanja za tebe. Predpostavljam da si navijač Barcelone, prvo pitanje je vezano uz proslogodišnju ligu prvaka. Real možda je imao slabije protivnike ali u finalu smo igrali s protivnikom od kojeg je Barcelona pošteno izgubila i dobili ih. Jest na penale ali smo dobili. Čemu onda to o namještanju? Pobjedili smo protivnika kojeg Barcelonea nije? Također pitanje za sezonu prije (14/15), Barcelona igra sa Cityem, City velik i jak klub nije fer. 15/16 Real igra sa Cityem, City je slab klub. 16/17 Barcelona sa Cityem u grupi, City opet dobar klub. Objasni mi to molim te.

Druga stvar, zašto nam je Perez izvukao Sevillu ove godine u kupu ovako rano?

Što se tiče Messija, ne kažem da je nemoguće neog teško moguće. Figo je i sam reko da neće napustit Barcelonu, a za par dana potpisao za Real.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 13:22 (michael).
11 godina
protjeran
Tu sam te čekao.

Nije isto kad dobiješ Citya u osmini finala gdje u ždrijebu postoje još 4 lagana protivnika a mi dobijemo najtežeg za razliku od ostalih.

A da ne govorimo kolika je to razlika kad u 3 godine u polufinalu uvijek naslabijeg na papiru Real dobije i to svaki put igru prvu u gostima što je velika prednost.

Real,Bayern,Barca i Dortmund.
Dortmund-Real

Barca,Bayern,Juve Real.
Juve-Real

Atletico,Bayern,City,Real
City Real.

Velika je razlika između finala i ko faze...Real je izvukao x golom iz zaleđa.

Tako da se nadam da shvaćaš da nije isto igrati jake utakmice kroz cijeli ždrijeb i igrati samo finale u kojem se izvućeš golom iz zaleđa i na kraju na penale pobjediš.

16 godina

Ovako, za Dortmund se slažem, za Juventus ne, prije svega zbog obrane. Dok za treći slučaj nisam baš siguran tko bi bio najlakši protivnik iako sam osobno htio vidjet okršaj sa Bayernom. 

A što se tiče zaleđa i suđenja ne možeš ništa pričat, na to ću ti samo reć Chelsea 2009. 

I jednu i drugi imaju dosta toga o čemu bi se dalo raspravljat, ali i dalje smatram da nem namještanja na izvlačenjju prije svega jer svaki puta netko drugi izvlači i tu je bilo i bivših igrača Barcelone. Da je koji put bilo namještanja vjerujem, ali svaki put ne. 

Na koji točno X misliš? Ako ovaj od prošle godine, bio je upitan ali je to jedna od onih situacija di je bilo na sudcu da presudi.

Misliš li da je Napoli lakši protivnik od PSG-a? I koliko dugo navijaš za Barcelonu ako se smije znat?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 14:38 (michael).
11 godina
protjeran

City ni sam nezna kako je došao u polufinale a o tome kakvi su vidjeli smo da nisu šanse stvorili u 2 utakmice.To što si htio Bayerna ne znači ništa jer je Bayern za 3 koplja iznad Citya.

A na papiru Juve je slabiji protivnikod svih navedenih bio te godine tako da...

Para vrti ondje gdje burgija neće, svi su oni marionete...Ipak se zna da jedan klub ko Real koji sa Barcom čini najveći dvojac mora biti u polufinalu ili finalu bez obzira na formu jer inače bi se zarada prepolovila.

A Real sa 2-3 LP i 2 prvenstva u 10 godina nije ispunio kvotu pa se sada rade svakve malverzacije.

Da mislim da su lakši protivnik jer imaju padove u formi samo takve, u Italiji gube bodove do svakoga...

PSG nije bajan ove sezone ali ima više iskustva u LP i bolji roster igrača tako da mislim da su jači protvnik.

Mogao bih reći da navijam za Barcu odkad je Ronalidngo došao.

16 godina

Samo ću ti reć ovo jer mi se ne da vise, Barcelona je imala dobru momčad i osvajala sve od reda kako god to bilo i svaka čast na tome. U tom periodu Realova momčad je bila uvijek par koraka iza iz raznih razloga, po meni najviše jer je previše igrača mjenjalo i oslanjalo na surovi talent, a ne na rad i disciplinu. Sad je drukcija situacija i ako Barcelona ne napravi par dobrih transfera i uozbilji momčad imat će iste komentare na svoj račun za 5 godina.

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Samo je jedan El Presidente.

Fortune favours the brave
11 godina
protjeran

Ne pričamo o formi klubova uopće...Samo si izbjegao moju konstatacije i surove istine ali eto neka ti bude.

Prvi ste na tablici nakon par godina i sad kao da je cijela prošlost izbrisana zbog Barcine trenutne loše forme.

12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ne razumijem naoštrenost pojedinih "navijača" tzv FC Barcelona. I pticama na grani je jasno da je Messi jedini igrač koji išta vrijedi u toj rupi od kluba. Ni trenara nemaju. Imaju samo potrčka kojeg krive kad se Messiju ne da potrčati. Te iste ptice znaju da je dotičnom 30 godina i da hormonske terapije i konstantan napor dolaze na naplatu. Tim više što je Messi fizički slab igrač.

Ne treba plakati nad nasumičnim izborom. Isto vam je nakantao vas Atletico, Real, Leverkusen, Benfica ili PSG...

17 godina
Predator003 kaže...

Ne razumijem naoštrenost pojedinih "navijača" tzv FC Barcelona. I pticama na grani je jasno da je Messi jedini igrač koji išta vrijedi u toj rupi od kluba. Ni trenara nemaju. Imaju samo potrčka kojeg krive kad se Messiju ne da potrčati. Te iste ptice znaju da je dotičnom 30 godina i da hormonske terapije i konstantan napor dolaze na naplatu. Tim više što je Messi fizički slab igrač.

Ne treba plakati nad nasumičnim izborom. Isto vam je nakantao vas Atletico, Real, Leverkusen, Benfica ili PSG...

To su govorili i za Modrića. TI mora da si iz Hajduka :)

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
el pistlero123 kaže...

Glavno da je dupin terminator.

Zar ne zovu Neymara od milja "dupin"?

Fortune favours the brave
16 godina
Real Madrid C.F.

Najviše volim naviječe Barcelone koji daju nadimke Ronaldu i Realu i ne mogu jednostavno prihvatit da postoji nešto dobro van Barcelone. 

Da se vratim na temu...objavili su popis za Sevillu, jesam li ja jedni koji mislim da ovo možda ne prođe najbolje?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 16:15 (michael).
10 godina
neaktivan

Jesam ja jedini kome se bljuje kad vidim kakve komentare pise michael. Tri razlike protiv nas ne mogu oni nadoknaditi da se igra tri dana. Nije bitan ni onaj niz nego je najbitnije da najbolji igrac svijeta i najbolji veznjak svijeta budu odmorni za vikend. A daleko od toga da ovisimo o dva igraca i da imamo bijedne zamjene koje sluze jedino kao vodonose kao npr Real Sociedad ili Barcelona.

17 godina
Real Madrid C.F.

Kovačić, Kroos i Cesemiro svježe oporavljeni, Marcelo nema kvalitetne zamjene. Ne bi mi igrali. Isca bi gurnio u vatru, jer se na početku sezone bunio na minutažu. Ne znam jel' on zdrav.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
ks95hr kaže...

Jesam ja jedini kome se bljuje kad vidim kakve komentare pise michael. Tri razlike protiv nas ne mogu oni nadoknaditi da se igra tri dana. Nije bitan ni onaj niz nego je najbitnije da najbolji igrac svijeta i najbolji veznjak svijeta budu odmorni za vikend. A daleko od toga da ovisimo o dva igraca i da imamo bijedne zamjene koje sluze jedino kao vodonose kao npr Real Sociedad ili Barcelona.

Ako misliš da su Nacho, Coentrao i Enzo kvalitetne zamjene onda ne znam koje si igrače gledao. Pgotovo Coentrao koji nije odigrao dobrih 10 min zadnjih 2 godine. 

Što se tiče Seville, mogu nadoknadit, a i više od toga. Pogledaj što je Las Palmas napravio Atleticu, misliš da Sevilla nije sposoba za takvo nešto? 2. je na ljestvici i ako gledaš malo unazad igraju dobar  nogomet.

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

Šta je da je, tekma u prvenstvu nam je puno bitnija od kupa. To natjecanje je ionako specifično i uvijek ima iznenađenja tko god igrao. Onako na prvu izgleda dosta hrabro od Zidana (al ono, sreća prati glupe i hrabre) uopće ne pozvati neke igrače, ali nadam se da će sve ići po planu. 

Bajdevej,

kad je otvorena ova nova tema rekao sam da će se prvi post updateati sa nečim ukratko o Realu, pa ako tko ima volje nešto sastaviti ili već ima neki tekst koji je pisao negdje drugdje nek mi slobodno šibne na pp. Kolega michael me podsjetio pa sam rekao i njemu ak nitko ništa ne pošalje, budem nešto ukratko smislio uz pomoć wikipedie.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Real Madrid C.F.

Istina, ljepše bi bilo osvojiti par liga u nize nego kup.

U kakvom stilu bi htio da bude teks. Onako čisto povijest ili više o nekim rekordima, legendarmin igračima ili nešto treće?

011000110010.
14 godina
Pa svejedno mi. Možemo napisati sve i svašta. Može se čak podijeliti na cjeline da se ubuduće lakše ažurira.

Nabacite prijedloge tu ili u pp pa ćemo vidjet.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

Nacho je solidna zamjena.Lik je ove sezone dobro odigrao protiv Atletica i ostalih kad je igrao

Coentrao nije,pošto nikad ni ne igra

Enzo je također loš

Ali tu su Kova,Isco,Morata itd kao zamijene

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
11 godina
protjeran
Mogu li ja o Francu i njegovom utjecaju ?
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mogu li ja o Francu i njegovom utjecaju ?

Hajde predvidi nam ishod utakmice, broj prekšaja na Realu odnosno broj ne postojećih, broj golova iz zaleđa i tako dalje...

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid C.F.

Danilo lijepo zakucao samo u krivu mrežu

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
17 godina
Danilo 😕
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Real Madrid C.F.

Ajde barem naši zabijaju 

011000110010.
11 godina
Nije mi jasno cemu odmaranje toliko igraca
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Eto da sudci nisu naklonjeni Realu i da nije svirana ona sramota od penala u kojoj Morata gura Modrića sad bi bili na pragu ispadanja iz kupa.

Ali ipak Perez i mafija su svoje odradili na vrijeme.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice