Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 972.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Real Madrid C.F.

Isprva sam mislio da je bilo zaleđe kod Ramosovog gola, ali Vazquez je bio u liniji

.. a Ramos se poslije aktivirao i nije zaleđe kad mu je Vazquez nabacio. 

But how do it know
14 godina
Real Madrid C.F.

Zbog čega je na kraju Ramosu poništen onaj gol? Zbog onog sitnog povlačenja (barem je tako izgledalo)? Dosta strogo po meni.

Zabavna tekma sve u svemu. Neki su odskočili, neki razočarali, ali bitno da je trofej tu. Ipak je to prva ozbiljna tekma sezone i još je trebalo 120 minuta igrati. Ali bilo je lijepo za vidjeti da smo mogli još dosta u tom istom tempu. Je da nam je crveni pomogao, ali dobro su fizički pripremljeni već sad.

Modrić tata mata, razlika nebo i zemlja s njim u ekipi ko i dosad. Po meni bi možda trebali uložiti 200-300m eura u istraživanje kloniranja pa da nam naprave još jednog Modrića. To bi bilo pravo pojačanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Hehe, a koliko je Modric priznat u svijetu je jucer pokazalo skandiranje kad je ulazio u mec... 

Ah, lijepo li je danas Madridista biti! Ajmo remizirati... 

Znaci vjerujem da bi svi ovdje lagano kakili po svemu da smo izgubili 2-1 jer ono sta smo mogli vidjeti od gola u 21.minuti do 80.minute je bila blaga katastrofa... Sevilla vodi igru, ima kontrolu i posjed lopte... Ali uskace neponovljivi Ramos i jos jednom dokazuje zasto svi mi ovdje navijamo za Real Madrid i ukazuje da takav osjecaj valjda samo taj klub na svijetu ti moze pruziti... 

Sergio Ramos se pretvara u apsolutnog pobjednika i glavnog igraca na tekmi jer se na njemu igra lomila 3x.... 

Prvo, penal po meni nije postojao... Kontakt je mozda bio sitni u prolazu, ali bez ikakve namjere i ako se ista ovdje vidi to je da Ramos svom silom nastoji izbjeci igraca al hajd.... 

Gol u 93. sasvim regularan i na kraju mu u produzetku ponisten cisti gol jer Ramso nije ni dotaknuo protivnika vec ga je laznjakom izbacio... 

Ramos i 93.minuta, still a better love story then Twilight! 

Pogodak Asensia, WOW! Ako se ikako zelis nametnuti pored Jamesa i Isca i postati starter, ovo je pravi nacin.... Decko je osvojio upad u A momcad Reala, svaka cast! 

https://vine.co/v/5bOEaKZdlQ2

I na kraju Carvajal samo potvrduje da je Real Madrid klub koji se nikad ne predaje, ne odustaje i da je najveci klub svih vremena i da se samo ovako moze igrati u istome!

I da imamo ubjedljivo najbolje bekove na svijetu.... 

Bravo Zidane, radis nevjerojatan posao... Upravo ovo sto Hex kaze decki su na izmaku 120. izgledali kao da bi mogli jos kakve produzetke ubaciti, a Zidane bas na fizickoj spremi je radio ovu predsezonu...

Jos kad se vrate standardni prvotimci jer jucer smo igrali bez 60% momcadi, igra ce svakako dobiti na ljepoti i tecnosti jos vise.... 

Vasquez odigrao jako dobro, Kovacic pronasao cojones, Casemiro odradivao prljav posao.... Sve u svemu sezona je pocela na najljepsi moguci nacin i mislim da se imamo fkt cemu nadati! 

14 godina
Real Madrid C.F.

.

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 20:33 (sstrmi).
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Moussa 'The Tank' Sissoko:

"Nadam se da će Real Madrid doći po mene. Još čekam... Kada se jedan Real interesira za vas, onda ste svakako sretni, ali ja sam trenutno još uvijek igrač Newcastlea" "Ovdje sam proveo tri i pol godine. Dao sam sve od sebe za ovaj klub. Sada je vrijeme za mene da igram velike utakmice, a za to moram otići negdje drugdje. Želim igrati u klubu koji može igrati Ligu prvaka. Navijači bi trebali razumjeti moju odluku. Nadam se da i hoće i da će sve proteći u najboljem redu."

11 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
fakEEE kaže...

Moussa 'The Tank' Sissoko:

"Nadam se da će Real Madrid doći po mene. Još čekam... Kada se jedan Real interesira za vas, onda ste svakako sretni, ali ja sam trenutno još uvijek igrač Newcastlea" "Ovdje sam proveo tri i pol godine. Dao sam sve od sebe za ovaj klub. Sada je vrijeme za mene da igram velike utakmice, a za to moram otići negdje drugdje. Želim igrati u klubu koji može igrati Ligu prvaka. Navijači bi trebali razumjeti moju odluku. Nadam se da i hoće i da će sve proteći u najboljem redu."

Moussa Sissoko poznatiji pod nadimkom Tank je  najbolji zadnji vezni na svijetu(dodjeljen od strane navijača Reala Madrida sa Bug foruma).

Što se moliš nebi da vam Makelele u najboljim godinama dolazi.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 18:41 (Boixus Nois PS).
14 godina
Real Madrid C.F.

Ekipa kojoj je Busquets najbolji DMC svih vremena je stvarno autoritet da ocijeni Sissoka. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Da igrac iz 2. engleske se moze usporedivati sa igracem za kojeg Del Bosque kaže da je najbolji na svijetu. ;)
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Smijesno, a nista drugo nije bilo ni za ocekivati od istoga.... 

Niko ne kaze da je Sissoko igrac za 100milijuna, ali je igrac koji bi Realu itekako dobro dosao narednu sezonu da bude tu kad Casemira nema ili da istome bude konkurencija... 

Za 25-30milijuna negdje bi to bio i vise nego odlican transfer, igrac u najboljim godinama i otkrice Eura...

U svakom slucaju Sissoko>>>>Gomes.... 

11 godina
protjeran
Je da gledao si Newcastle prošle sezone pa to možeš reći.

Vrijeme ce pokazati svoje a čini mi se da taj Sissoko nije opcija za Real
jer ništa nisu poduzeli.
17 godina
Sissoko nije bolji igrač od Gomesa, ako ih se uspoređuje jedan s drugim. Ali za real, koji je ionako ako pretrpan s tim kreativnim igračima, Sissoko je za tri klase potrebniji od Gomesa. Za barcu je svejedno, njima treba svakakvih veznjaka, jer njima treba odmarati i biskvita i Iniestu...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Real Madrid C.F.

Kako god bilo trebaju nam pojačanja. Matić, Sissoko, Matuidi, Veratti, Alaba... baš svejedno, ali moramo ojačati klupu. Pogotovo ako je istina što se priča o transfer banu. A možda i uspiju u zadnji čas Jamesa nekom uvaliti.

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

James je na stolu imao ponudu od 85mil eura ali je odlucio ostati u klubu i boriti se za poziciju koju s obzirom na Modric, Kroos, Casemiro nece sigurno dobiti kao standardni prvotimac tako da valja zakljuciti da je zajedno sa Iscom i Kovacicem zadovoljan sa pozicijom u klubu.... 

Nista ni od Sissoka, intervju koji je imao Sissoko pokazuje samo njegovu zelju no nazalost ne i interes nasega kluba... 

Malo je reci da nakon ne dovedenja Pogbe, Sissoka i ostatka odlicnih crnih igraca proslih godina u klubu 'ne vole' iste.... Vec se pisalo o tome ali necu duljiti.... 

Mozda jos jedino nekakvo iznenadenje da se dovede, mislim da je Zidane dobro svjestan da mu fali igrac na Casemirovoj poziciji pa cemo vidjet... 

Naime, atmosfera u svlacioni je napokon sjajna nakon tko zna koliko sezona 'bez duse' a to je ujedno i najbolje sto se klubu moze desiti.... Zidane ne zeli remetiti tu idilu dovodenjem nepotrebnih igraca i to svakako podrzavam, mislim da smo dosta godina vidjeli da top transferi i nepotrebna prodaja potrebnih igraca ne donose previse dobroga... 

Jedino sto brine je transfer ban ali ajde nije bas da nemamo sirinu klupe samo ta DMC pozicija je deficitarna svakako, budimo realni Casemiro odraduje posao ali nije top igrac jbga.... 

14 godina

Sigurno neće dovesti jer je crnac,lol.

Pa imaš Marcela koji je tamnoput,kao i Casemiro i čak i Navas

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
11 godina
Bojim se da ovo u vezi transfera sta ne misle nikoga dopeljati da ce biti pogreska,pogotovo kada vidim da vecinu ovih klinaca zele poslati na posudbu na ova 2 prijelazna roka,uglavnom bilo bi super kada bi bar zamjenu Casemiru kupili...
13 godina

Ove sage oko realovih transfera su prava komedija. Bayern oce 70, real iz inata nudi 65 za alabu hahah...a obadvoje znaju da real nije siroce i da tih 5 milja vise manje im je nista...al mora real pregovarat kao da ce radi tih dodatnih 5 milja propast :D. Vjerovatno ce se natezat oko tih 5-10 milja i onda ce real nakraju kao "teskog" srca dat to ostalo sta bayern trazi..

U neku ruku ajde i pametna taktika da ne misle svi ostali klubovi da mogu lupam cifre koje stignu za igrace jer znaju da real moze platit, nek se malo natezu, ionako se zna, ako real nekog stvarno zeli, on ce ga i kupit bezobzira na cijenu i sve ostalo.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Real Madrid C.F.

Zidane izjavio da neće kupovati igrače, samo zato da bi se nešto kupilo.

Uz to, navodno se radi na tome da se Realu i Atleticu omoguči i sljedeći transferni rok na zimu da mogu kupovati a onda nakon toga transfer-ban.

Što se mene tiče, tako je možda i bolje, jer kako zabrana ide na praktički 2 transferna roka, onda možda bolje da opet za dvije godine se može kupovati na ljeto, da se stigne uigrati ekipa prije prvenstva.

Uz to, neki mladi Martinez priča da je Real zainteresiran za njega, ali da je realu problem ošteta od 8 miliona (!?!). Nikad čuo za dečka prije, ali ima smisla pokušati nači nekoga tko će kroz 2-3 sezone zamjeniti Benzemu.

S druge strane, ta izjava da je realu problem 8 miliona mi nikako ne drži vodu, pogtovo kad se uzme u obzir da jer Real praktički jedini velikan koji je u plusu ove godine po izlazno-ulaznim transferima.

A da ne pričamo da sigurno imaju još nekih 100ak miliona bar za potrošit kao i svake sezone prije, ali da im se jednostavno ne kupuje.

Po internetu sam našao dvije stvari vezano za transfere Reala ove godine, to jest manjak istih. Jedan kaže da je Perez odlučio maknuti onih 600ak miliona eura duga koje vuče kroz par sezona, i o na način da sljedeće dvije godine neće ništa kupovati, jednim dijelom zbog transfer-bana a drugim korištenjem sve više igrača iz vlastitog pogona. Priča se da Perez to forsira nebi li dobio još koji mandat kao predsjednik, a Realova skupština odobrava, s obzirom da Real želi time natjerati konkurenciju da napravi isto, a to bi druge puno više pogodilo nego Real, s obzirom da osim je real za sljedeće 3 sezone pošteno pokriven na svakoj poziciji (osim naravno dmf).

Drugo objašnjenje je da je Real dobio naredbu od strane vlasti da značajno smanji dug u zamjenu da mu država obnovi stadion. Što opet ima smisla, jer trošak stadiona će sigurno biti pozamašan, a vrlo vjerovatno će radove izvoditi, nitko drugi, nego firma gospodina Pereza 

Sve u svemu, zanimljovo razdoblje pred Realom, Zizu ionako forsira igrače iz omladinske škole, i iz druge momčadi (neke od njih je i sam vodio), a ako mu se da 2-3 sezone bez pojačanja da radi s mladima, mogli bi trpjeti trofeji, ali dugoročno moglo bi ispasti odlično za real da stvori momčadski duh, što je svih ovih godina falilo realu među silnim zvjezdama i zvjezdicama.

Samo što mi je malo čudno gledati prijelazni rok bez reala 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
protjeran
Neznam zašto bi Ancelotti prodao Alabu Realu,uz to bi Alaba bio praltički zamjena Marcelu.

Nema nekog smisla a i ta opcija da igra zadnjeg veznog i stopera može lroći protiv slabijih ekipa.
13 godina

Koliko sam ja citao, Perez je rekao da mu je ovo zadnji mandat i da nakon ovog se nece vise pokusavat kandidrat, odnosno produzavat jer da je kao to dosta stresno za njega i da je vec u nekim godinama. Sad pitanje koliko je od toga on zapravo rekao a koliko su mediji iskrivili i nadodali, al ako je istina onda nema logike da sad pokusava na sve nacine izvuc jos koj mandat, al dobro vidit cemo. Real treba nadogradit stadion, i vratit dug, realno gledano mogu to napravit, al onda ce nesto morat patit sezonu dve, dal su to transferi ili nesto trece. Real je jedini klub koji ima toliko novca a ne drze ga arapi niti nikakva nafta i sta sve ne, to sve radi imiđa i branda, dok man city psg i ovi imaju cak i vise para od reala, al sve kroz privatne financije i naftu, nista od brenda i imiđa, to je razlika između bogatog i "bogatog" A i đabe man citu i psgu sve pare svijet kad svaki igrac kojem je bitan prestiz prije ce otic u real nego u psg bezobzira na platu. Sad ovaj dio igrac akoji trci za parama, to je vec drugo

17 godina
TheDarkSide kaže...

Koliko sam ja citao, Perez je rekao da mu je ovo zadnji mandat i da nakon ovog se nece vise pokusavat kandidrat, odnosno produzavat jer da je kao to dosta stresno za njega i da je vec u nekim godinama. Sad pitanje koliko je od toga on zapravo rekao a koliko su mediji iskrivili i nadodali, al ako je istina onda nema logike da sad pokusava na sve nacine izvuc jos koj mandat, al dobro vidit cemo. Real treba nadogradit stadion, i vratit dug, realno gledano mogu to napravit, al onda ce nesto morat patit sezonu dve, dal su to transferi ili nesto trece. Real je jedini klub koji ima toliko novca a ne drze ga arapi niti nikakva nafta i sta sve ne, to sve radi imiđa i branda, dok man city psg i ovi imaju cak i vise para od reala, al sve kroz privatne financije i naftu, nista od brenda i imiđa, to je razlika između bogatog i "bogatog" A i đabe man citu i psgu sve pare svijet kad svaki igrac kojem je bitan prestiz prije ce otic u real nego u psg bezobzira na platu. Sad ovaj dio igrac akoji trci za parama, to je vec drugo

Mislim da je Bayern jedini klub bez ikakvih dugova i umješanosti u arapska posla. Mi imamo Fly Emirates na dresu i imamo ugovor sa IPIC-om, arapskom naftnom kompanijom...

31.08 je rok za transfere, a sve se čini da ću prije dovršit diplomski nego Real nekog kupit ili prodat Jamesa XD

Fortune favours the brave
13 godina
Hyperion kaže...
TheDarkSide kaže...

Mislim da je Bayern jedini klub bez ikakvih dugova i umješanosti u arapska posla. Mi imamo Fly Emirates na dresu i imamo ugovor sa IPIC-om, arapskom naftnom kompanijom...

31.08 je rok za transfere, a sve se čini da ću prije dovršit diplomski nego Real nekog kupit ili prodat Jamesa XD

Nisam mislo sad na sponzora, to sa fly emirates je sponzor..man city, psg bas drze šeici tako rec...real ne drzi nikakav šeik koji se obljeva u nafti i tako to. Njima da vlasnici nisu šeici nebi imali odkud bit bogati, osim sponzorstva, al s tim nebi ni priblizno bili kao real.

11 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
Hyperion kaže...
TheDarkSide kaže...

Nisam mislo sad na sponzora, to sa fly emirates je sponzor..man city, psg bas drze šeici tako rec...real ne drzi nikakav šeik koji se obljeva u nafti i tako to. Njima da vlasnici nisu šeici nebi imali odkud bit bogati, osim sponzorstva, al s tim nebi ni priblizno bili kao real.

Perez ništa?A o novima iz državne blagajne ne treba govoriti.

Barcelona je jedini klub kojeg ne drži privatnik.Također i Bayern.A ostali klubovi su plodovi privatnog kapitala.

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sutra pocinje Liga za nas! Protiv Sociedada u gostima... Ah, falila je! 

U roosteru nije Modric, suspenzija, tako da se nadam da ce zapoceti Kovacic i nastaviti sa odlicnim partijama koje je imao ovu predsezonu... 

Isto tako, Mariano je promoviran u Real Madrid iz Castille... 

Tako smo sa proslosezonskog jednog napadaca, dosli na trio za jednu poziciju - Benzema, Morata i Mariano.... Nije lose! 

12 godina
fakEEE kaže...

Sutra pocinje Liga za nas! Protiv Sociedada u gostima... Ah, falila je! 

U roosteru nije Modric, suspenzija, tako da se nadam da ce zapoceti Kovacic i nastaviti sa odlicnim partijama koje je imao ovu predsezonu... 

Isto tako, Mariano je promoviran u Real Madrid iz Castille... 

Tako smo sa proslosezonskog jednog napadaca, dosli na trio za jednu poziciju - Benzema, Morata i Mariano.... Nije lose! 

u pijetlu?

13 godina

E od veceras pocinje za ozbiljno. Da vidimo kako ce to izgledat :)

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Casilla - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Casemiro, Kroos - Bale, Morata, Asensio

E bas sam ovako htio vidjeti ekipu veceras, mnogo mi se svida na papiru... Jedva cekam vidjeti Kovacica i Asensia, nadam se da nece razocarati! 

17 godina
Dok sam ja našao stream, promašio gol
😐
14 godina
Ja taman upalio kad je išla snimka gola.

Dva gola prednosti, ništa spektakularno, ali dosta teška tekma za početak sezone. Morata me zasad najviše impresionirao. Samo da ne zeznu nešto u drugom poluvremenu.
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Morata je zvijer, pitanje hoce li Benzema biti prvi izbor...

Da nije Asensio novi prekriveni Ronaldo... 

Teska tekma na papiru, ali Zidane je cudo... Sta je od Casemira samo napravio.....

17 godina
I dalje je obrana loša, ali ofenziva ubija. Morata je doktor za Benzemu u ovoj formaciji. Ali kad se vrati Ronaldo, onda je Benzema u prednosti jer je više podređen Ronaldu nego što bi to bio Morata.
Kakva prečka kroosa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice