Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 971.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ja sam pogledao cijelu, mislio sam da na temelju 1.poluvremena necu izdrzat al drugo je izgledalo kud i kamo bolje za nas... 

Uglavnom sredina jako dobro izgleda, ova cetvorka koja nam je na klupi u bilo kojeg drugom klubu bi bili glavni igraci... 

Kovacic, James, Isco, Asensio - svi redom zeljni dokazivanja i igraju odlican nogomet... Kovacic mi je nekako iskocio iznad ovu predsezonu, jako smireno i uz dozu rizika koja mu je falila proslu sezonu igra... 

Bas ima lijep pas i prodor onaj okomiti, sutnuo je takoder par puta kroz predsezonu jako lijepo... 

Isco jucer pogodio vratnicu sa 25m, jako lijep sut i odlicno odigrana tekma, na malom prostoru je cudo igrac... 

Od ostatka koje se treba dokazivati Danilo je postigao predivan pogodak, nadam se da ce biti bolji prema nazad nego prosle sezone jedino, prema naprijed znamo da je vrlo dobar...

Odegaard jucer odigrao jako lijepo, valjao igrace Bayerna ko ringispil u 2. dijelu, bit ce cudo igrac... 

A za Mariana mi je vise glupo i govoriti u smislu dokazivanja, brijem da je bolji i od Benzeme i Morate vec sada... Poslati maximalno na sezonu na posudbu i vratiti, sasvim dovoljno da skupi iskustvo igranja velikih tekmi jer je spricer teski... Jucer u tih par minuta igranja se nasao u vise sansi nego Morata kroz cijelu predsezonu, a gdje sto djeluje hladnije kod svake prilike...

Casemiro odigrao dobru tekmu, a za Modrica, Ramosa i Jamesa se vidi da su se kasnije pridruzili i nisu u natjecateljskoj formi...

Lucas je zakazao jucer i po meni najveci flop predsezone Morata... Kad k tome pridodas non stop ozlijedenog Benzemu, mislim da bi bilo pametno prodati obojicu i dovesti Lewu/Aubameyanga dok se jos moze.... 

17 godina
Real Madrid C.F.

1:20 i Marcelovo dodavanje :)

But how do it know
11 godina
Real Madrid C.F.

http://en.as.com/en/2016/08/03/football/1470259959_979281.html

takoder nije potreban kako Marcelo igra,jedino je dobro sta moze na vise pozicija igrat,ali naravno cijena smijeh

11 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
Preglupa izmišljotina Marce.
Vjerovatno vam dolazi neko krilo buduci da je Jese u PSGu
This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ne dolazi nikakvo krilo nego ostaje Asensio. Kova odigrao najbolje predsezonu Lucas Vasquez najgore. Mariano ne moze cistiti kopacke Morati. Nadam se da cim prije odlazi negdje drugdje napucavati loptu u tribine. 

14 godina
Real Madrid C.F.

Za Alabu bih bome dao i 80m. Riješimo si pitanje LB-a za slijedećih 10 godina praktički. Može biti Marcelo najbolji LB današnjice, ali nitko ne može igrati cijelu sezonu na istoj razini. I za silu Alaba može pokriti i CB ili DMC poziciju. Kamo bolje.

Taj transfer bi bio prava bomba. Iznenađenje cijelog roka bez dvojbe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 20:56 (Hexfire).
11 godina
Hexfire kaže...

Za Alabu bih bome dao i 80m. Riješimo si pitanje LB-a za slijedećih 10 godina praktički. Može biti Marcelo najbolji LB današnjice, ali nitko ne može igrati cijelu sezonu na istoj razini. I za silu Alaba može pokriti i CB ili DMC poziciju. Kamo bolje.

Taj transfer bi bio prava bomba. Iznenađenje cijelog roka bez dvojbe.

mislis da bi netko od njih dvojice htio sjediti na klupi? jedino da svatko igra jednu tekmu sto je smijesno,ovo da moze igrati vise pozicija to se slazem to je odlicno,po meni radije bi doveo Brazilca iz Bayera kao zamjenu Marcelu,jer Coentrao je 80% sezone ozljeden...   I'd walk all the way to Madrid, says Wendell

14 godina
Real Madrid C.F.

Bale,Griezmann i CR 3 finalista

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Bale,Griezmann i CR 3 finalista

Naravno, jedini zasluzili i takav ce poredak biti i za Zlatnu loptu... 

Smatram da ce Ronaldo svakako pokupit oboje, bilo bi gusto da je Griezmann osvojio Euro ali jedan je CR7 king... 

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Pogba u Unitedu, sluzbeno! 

Koliko sam nesretan, toliko sam i sretan jer cifre koje su se spominjale su bile stvarno pretjerane.... 

Jbga, nama sada ostaje i dalje samo Casemiro na poziciji DMCa... Je da imamo uzasno kvalitetnu klupu sto se sredine tice, pogotovo sto ce najvjerojatnije Asensio ostati u klubu posto je Jese prodan ali klasicnog defanzivca samo jednog.... Vjerujem da se mozemo skrpat i prilagodit neke tekme ofanzivnijoj varijanti sa Kovacicem/Iscom/Jamesom u vezi ali nekako bih ipak vise volio da imamo jos nekog uz Casemira.... 

Tako izgleda, i drugi prijelazni rok za redom ostajemo bez nekog zvucnijeg pojacanja... Jedino sto se jos moze desiti, a da bude jedan u vrhu transfera ovog prijelaznog roka je dolazak Alabe oko kojeg vjerujem smo podijeljenih misljenja... Bayern je za Alabu trazio Varanea i neke novce sto je Real odlucno odbio, tako da brijem da je zadnja vijest vezana oko toga da bi trebali ponuditi ~80mil. da ga dovedemo... S jedne strane dobili bi vrhunskog polivalentnog igraca za narednih 10 sezona koji po potrebi moze i DMCa igrat, a s druge strane ne vjerujem da bi bio zadovoljan sjedenjem na klupi jer Marcelo trenutno je broj 1 uopce, ne samo u Realu... Coentrao je jos uvijek na terapijama tako da koliko god on bio odlican i srcan igrac kad je na terenu, puno vise nazalost nije na istome..... 

Bale bi po zadnjim najavama mogao biti spreman vec za Superkup protiv Seville 9.8. jer je po izjavama strucnog osoblja dosao i odradio trening u istome intenzitetu kao i ostatak ekipe koja je bila na predsezoni jer se spremao individualno kod kuce sto je odlican nagovjestaj predstojece sezone.... 

Ronaldo je takoder skratio svoj odmor i dosao na Valdebebas, on se takoder oporavlja od ozljede i trebao bi na teren kraj 8./pocetkom 9.mj.... 

17 godina
Real Madrid C.F.

Kinezi koji su kupili Milan, po ugovoru, moraju potrošiti 350M€ u sljedeće tri godine :) Govori se da su zainteresirani za Isca

But how do it know
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ode

14 godina
ks95hr kaže...

Ode

Za koliko?a i vjerojatno je prodan kao i Morata.Da su prvi koji ga mogu vratiti

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
14 godina
Real Madrid C.F.

Spominje se oko 25m što je poprilično velika cifra. Dečko nije skoro ništa odigrao nakon ozljede. 

Još uvalimo Isca za nekih 60m i to je to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nema buy back a i da ima ne bi ga iskoristili. Nikad nece biti kapacitet za biti starter

17 godina
Real Madrid C.F.

Dakle još 3 tjedna transfernog roka, i Real još ništa neije kupio (ako ne računamo povratak Morate, Coentraoa i ovih klinaca što su igrali po posudbama)

Ne zvuči mi to nikako dobro, opet će se kupiti jedan dva igrača na brzinu, koji neće proći pripreme, i s ekipom će se upoznati odmah na početku prvenstva, tako da se opet neće uigrati svi do zime,

a do tada će nam prvenstvo vjerovatno već biti izgubljeno ako se ozlijedi netko od središnjeg trojca (Casemiro, Modrić, Kroos).

Pitanje je što je s Moratom još, jel on ostaje ili ide nekamo? Ako ostaje onda nam sigurno ne treba još jedan napadač, a ako ide, onda sigurno treba, jer s odlaskom Jesea, ta pozicija postaje kritična i više nego inače.

Što je s ovim mladim Diazom, koliko vidim relativno se dobro uklopio u ovim pripremnim utakmicama, samo je pitanje dali je spreman za Real, i možda je bolje da ode nekamo na posudbu.

I što je s tim vražijim zadnjim veznim, nije da ih baš ima puno na tržištu. Razbacite se malo s parama i kupite nešto pošteno ovaj puta. Nadam se da je Jese pušten u PSG da se olakšaju pregovori da se dovede Matuidi ili Verrati.

Ostale pozicije su manje više pokrivene. Kupiti Alabu nebi bilo loše, ali ne vjerujem da čovjek vrijedi 60 miliona. Pogotovo jer bi vjeovatno bio na klupi pored Marcela u ovoj formi. Osim ako ga se ne forsira na zadnjem veznom možda...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Dakle još 3 tjedna transfernog roka, i Real još ništa neije kupio (ako ne računamo povratak Morate, Coentraoa i ovih klinaca što su igrali po posudbama)

Ne zvuči mi to nikako dobro, opet će se kupiti jedan dva igrača na brzinu, koji neće proći pripreme, i s ekipom će se upoznati odmah na početku prvenstva, tako da se opet neće uigrati svi do zime,

a do tada će nam prvenstvo vjerovatno već biti izgubljeno ako se ozlijedi netko od središnjeg trojca (Casemiro, Modrić, Kroos).

Pitanje je što je s Moratom još, jel on ostaje ili ide nekamo? Ako ostaje onda nam sigurno ne treba još jedan napadač, a ako ide, onda sigurno treba, jer s odlaskom Jesea, ta pozicija postaje kritična i više nego inače.

Što je s ovim mladim Diazom, koliko vidim relativno se dobro uklopio u ovim pripremnim utakmicama, samo je pitanje dali je spreman za Real, i možda je bolje da ode nekamo na posudbu.

I što je s tim vražijim zadnjim veznim, nije da ih baš ima puno na tržištu. Razbacite se malo s parama i kupite nešto pošteno ovaj puta. Nadam se da je Jese pušten u PSG da se olakšaju pregovori da se dovede Matuidi ili Verrati.

Ostale pozicije su manje više pokrivene. Kupiti Alabu nebi bilo loše, ali ne vjerujem da čovjek vrijedi 60 miliona. Pogotovo jer bi vjeovatno bio na klupi pored Marcela u ovoj formi. Osim ako ga se ne forsira na zadnjem veznom možda...

Verratti ima 2 tjedna produžio ugovor do 2021.A Matiudi je ozbiljnija opcija.

14 godina
Real Madrid C.F.

Baš bitno što je produljio ugovor.

Alaba bi mogao pokriti DCM u Realu, a može se i ići na neko kemijanje sa 3 u zadnjoj liniji. 

Također, ako odlazi i Isco onda sigurno trebamo barem jednog novog veznjaka. Dao bih šansu i Asensiu i Diazu pa se slijedeće godine ili sad na zimu može s njima na posudbu. 

10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

13.08. krece transfer ban

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Potreban nam je DMF, Iscov odlazak po tom pitanju nebi bio problem a i za tu poziciju vec imamo 3 jednako kvalitetna igraca (James/Kovacic/Asensio) tako da ako se da na Kinezima obrnut 60milja zasto ne i njegova prodaja sigurno ne uvjetuje dolazak nekog novog veznjaka.... 

Jedino ukoliko se sa Jeseom otvorio koridor prema Madridu po pitanju Matuidia, ili jos puno bolje Verrattia... Sve ostalo ce biti jako zeznuto i ne dovedemo li nikog kroz par dana bojim se da bi moglo biti propuha na poziciji Casemira, a mi naredna 2 prijelazna roka brijem nemamo pravo dovoditi igrace.... 

Mislim da je pitanje napadaca rijeseno vracanjem Morate i ostankom Benzeme, nema se tu sta previse bolje ni iskombinirat....

Jos bi jedino trebali na posudbu poslati Odegaarda i Mariana, i to bi bilo to za ovaj prijelazni rok... Koji sve u svemu niti smrdi niti mirisi, ne svida mi se to bas ali sta je tu je... Valjda ce ovi klinci opravdat povjerenje.... 

Danas protiv Seville ce biti jako za*ebano, nema BBC ni Kroosa ni Pepea ni Navasa.... Marca je izbacila da bi Isco i James trebali igrati prvi sastav no po meni puno bolje da Kovacic i Asensio pocnu.... 

Ovako bih ja to volio vidjeti veceras ali po najavama ne nadam se previse : 

Casilla - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kovacic, Casemiro, Modric - Asensio, Morata, James/Vasquez

11 godina
protjeran
A gdje si to vidio?(Postedi me odgovora na bazšteli,mješalici i vreći cementa).
10 godina
neaktivan

Nisam vidio na bausteli kad ja nisam na bausteli. A da ti u pauzi za sendvic umjesto da smisljas sljedecu glupost koju ces ovdje napisati malo proguglas sto ima van baustele znao bi da je to na press konferenciji rekao veliki Zinedine Zidane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 17:52 (ks95hr).
11 godina
protjeran
Daj link.Ne mogu naći to.
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nisam puno ni fulao, jedino iznenadenje koje nisam ni mogao predvidjeti Modric, valjda nije 100%.... 

Casilla - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Isco, Casemiro, Kovacic - Asensio, Morata, Vasquez

Vamossssssss! 

14 godina
fakEEE kaže...

Danas protiv Seville ce biti jako za*ebano, nema BBC ni Kroosa ni Pepea ni Navasa.... Marca je izbacila da bi Isco i James trebali igrati prvi sastav no po meni puno bolje da Kovacic i Asensio pocnu.... 

Ovako bih ja to volio vidjeti veceras ali po najavama ne nadam se previse : 

Casilla - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kovacic, Casemiro, Modric - Asensio, Morata, James/Vasquez

Goal.com trenutno navodi da Morata, Isco i Asensio čine napadački trio. Vidjet ćemo uskoro.

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Asensio - cudo.

17 godina
Real Madrid C.F.

Opa, Kovačić pronašao cojones

But how do it know
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Tako jeeeeee, goni gubuuuuu!!!

Puj penala nije bilo, stavi im ga majstore onako najslade!!

12 godina
Meći meći idemo dalje 😁
17 godina
Real Madrid C.F.

Kakav Messi, mi imao Carvajala 

Uz sve one ofanzivce u timu, nama dva od 3 gola zabiju obrambeni igrači 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice