Ja sam pogledao cijelu, mislio sam da na temelju 1.poluvremena necu izdrzat al drugo je izgledalo kud i kamo bolje za nas...
Uglavnom sredina jako dobro izgleda, ova cetvorka koja nam je na klupi u bilo kojeg drugom klubu bi bili glavni igraci...
Kovacic, James, Isco, Asensio - svi redom zeljni dokazivanja i igraju odlican nogomet... Kovacic mi je nekako iskocio iznad ovu predsezonu, jako smireno i uz dozu rizika koja mu je falila proslu sezonu igra...
Bas ima lijep pas i prodor onaj okomiti, sutnuo je takoder par puta kroz predsezonu jako lijepo...
Isco jucer pogodio vratnicu sa 25m, jako lijep sut i odlicno odigrana tekma, na malom prostoru je cudo igrac...
Od ostatka koje se treba dokazivati Danilo je postigao predivan pogodak, nadam se da ce biti bolji prema nazad nego prosle sezone jedino, prema naprijed znamo da je vrlo dobar...
Odegaard jucer odigrao jako lijepo, valjao igrace Bayerna ko ringispil u 2. dijelu, bit ce cudo igrac...
A za Mariana mi je vise glupo i govoriti u smislu dokazivanja, brijem da je bolji i od Benzeme i Morate vec sada... Poslati maximalno na sezonu na posudbu i vratiti, sasvim dovoljno da skupi iskustvo igranja velikih tekmi jer je spricer teski... Jucer u tih par minuta igranja se nasao u vise sansi nego Morata kroz cijelu predsezonu, a gdje sto djeluje hladnije kod svake prilike...
Casemiro odigrao dobru tekmu, a za Modrica, Ramosa i Jamesa se vidi da su se kasnije pridruzili i nisu u natjecateljskoj formi...
Lucas je zakazao jucer i po meni najveci flop predsezone Morata... Kad k tome pridodas non stop ozlijedenog Benzemu, mislim da bi bilo pametno prodati obojicu i dovesti Lewu/Aubameyanga dok se jos moze....