steta Simoncellia velika steta a bio bi prvak sigurno.. a glupo sad vidim i f1 ivo kao ima njegovu sliku na profilu, najjaci su mi taki odma kao sasvim slucajno je bio fan Simoncellia.heh
Nisam njegov fan bio nego čisto iz poštovanja.
steta Simoncellia velika steta a bio bi prvak sigurno.. a glupo sad vidim i f1 ivo kao ima njegovu sliku na profilu, najjaci su mi taki odma kao sasvim slucajno je bio fan Simoncellia.heh
Nisam njegov fan bio nego čisto iz poštovanja.
ko kaze da je bio fan? stavis sliku odas pocast covjeku
zašto bi moro bit fan?
pa ja ni nepratim moto gp, možda ponekad poredak i znam da je dećko bio talentiran i žao mi je što je pogino na taj naćin, ne razumijem ćemu prijezir
RIP :( A strašno je da je u nesreći udarac u glavu zadao upravo Rossi koliko sam ja uspio vidjeti, koji je bio njegov prijatelj i sunarodnjak. Poginuli su mnogi u Moto GP-u kroz 15 godina koliko pratim ovaj opasan i surov u neku ruku sport a
i ovako da se desi nevjerojatan splet okolnosti je strava a kako je Rossi-u i Colinu Edwardsu ne želim ni pomišljati!
Tako mlad i talentiran. RIP
Strašno! R.I.P.
Tragedija velika...
RIP
R.I.P
Počivao u miru...
ja sam za ovo doznao preko moba kad sam se vracao iz zadra, skoro sam se izrigao u busu kad sam to procitao, nisam mogao docekati karlobag da izadem na svjez zrak, mislio sam da cu rigati, al nisam...
marco :( :( :(
stvarno tragedija, bio mi lik full simpatican, pravi talent, iako je imao dosta sudara ove godine, ali i rezultata...
uzas :(
R.I.P Marco
-pratim ovaj sport i kad motor proklizi u zavoju obično se vozač "otkači" od motora...odmah na prvi pogled snimke prije sudaranja vidi se jasno da Marco nekako čudno i "mlitavo" se drži na motoru, totalno neprirodno...koliko god bilo teško rossiu i edwardsu koji su prešli preko njega...možda i postoji mogućnost da je trenutak prije toga marco pao u nesvijest, stalo srce ili nešto treće...iako su oni stvarno strojevi od ljudi...
isprike na ovom tekstu, uzaludno je lupetati..
Šta toliko potenciraju kad netko pogine u auto-moto sportu. To onda objavljuju na sva zvona. Pa u nogometu, rukometo, košarci.... ljudi umiru od srčanog udara vrlo često pa nikom ništ.
Šta toliko potenciraju kad netko pogine u auto-moto sportu. To onda objavljuju na sva zvona. Pa u nogometu, rukometo, košarci.... ljudi umiru od srčanog udara vrlo često pa nikom ništ.
čemu ovaj komentar?
Hoću ukazat na potenciranje ove vijesti, dok kad neki mladi talent dobije srčani udar i umre na terenu u košarci, samo piše na teletextu. A ovo s ovim (neznam ni napisat njegovo ime) se potenciralo toliko da je to žalosno.
Hoću ukazat na potenciranje ove vijesti, dok kad neki mladi talent dobije srčani udar i umre na terenu u košarci, samo piše na teletextu. A ovo s ovim (neznam ni napisat njegovo ime) se potenciralo toliko da je to žalosno.
Žalosno je što netko piše ovakve glupe komentare...
zašto se svaka starija tema ponovno otvori na naćin da neki idiot poćne pisat gluposti i onda se svi poćnu svađat s njim?
ovo bi moglo pod LOCK