Poginuo Marco Simoncelli :(

poruka: 51
|
čitano: 11.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Poginuo Marco Simoncelli :(
igorsb2 kaže...

{#}steta  Simoncellia velika steta a bio bi prvak sigurno.. a glupo sad vidim i f1 ivo kao ima njegovu sliku na profilu, najjaci su mi taki odma kao sasvim slucajno je bio fan Simoncellia.heh {#}

Nisam njegov fan bio nego čisto iz poštovanja.

R.I.P. Marco Simoncelli 1987-2011
15 godina
neaktivan
igorsb2 kaže...

{#}steta  Simoncellia velika steta a bio bi prvak sigurno.. a glupo sad vidim i f1 ivo kao ima njegovu sliku na profilu, najjaci su mi taki odma kao sasvim slucajno je bio fan Simoncellia.heh {#}

ko kaze da je bio fan? stavis sliku odas pocast covjeku

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:24 (dmanz).
15 godina
igorsb2 kaže...

zašto bi moro bit fan?

pa ja ni nepratim moto gp, možda ponekad poredak i znam da je dećko bio talentiran i žao mi je što je pogino na taj naćin, ne razumijem ćemu prijezir

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
16 godina

RIP :(  A strašno je da je u nesreći udarac u glavu zadao upravo Rossi koliko sam ja uspio vidjeti, koji je bio njegov prijatelj i sunarodnjak. Poginuli su  mnogi u Moto GP-u kroz 15 godina koliko pratim ovaj  opasan i surov u neku ruku sport a

i ovako da se desi nevjerojatan splet okolnosti je strava a kako je Rossi-u i Colinu Edwardsu ne želim ni pomišljati! {#}

thug life...
16 godina
neaktivan

posljednja poruka Simoncelli-a{#} 

16 godina
neaktivan

Tako mlad i talentiran. RIP {#}

RIP EnlightenedPhoenix //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
15 godina
neaktivan

Strašno! R.I.P. {#}

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
14 godina

Tragedija velika...

RIP

14 godina

R.I.P

I always tell the truth, even when I lie.
14 godina
neaktivan

Počivao u miru...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina

ja sam za ovo doznao preko moba kad sam se vracao iz zadra, skoro sam se izrigao u busu kad sam to procitao, nisam mogao docekati karlobag da izadem na svjez zrak, mislio sam da cu rigati, al nisam...

marco :( :( :(

stvarno tragedija, bio mi lik full simpatican, pravi talent, iako je imao dosta sudara ove godine, ali i rezultata...

uzas :(

16 godina
neaktivan

Evo zašto je Simoncelli-u ispala kaciga.,vidi se da Rossi prelazi motorom preko njegove glave,užas{#}

16 godina
neaktivan

Šokantna snimka : Umirući Simoncelli pao retardiranim liječnicima

14 godina
neaktivan

R.I.P Marco

-pratim ovaj sport i kad motor proklizi u zavoju obično se vozač "otkači" od motora...odmah na prvi pogled snimke prije sudaranja vidi se jasno da Marco nekako čudno i "mlitavo" se drži na motoru, totalno neprirodno...koliko god bilo teško rossiu i edwardsu koji su prešli preko njega...možda i postoji mogućnost da je trenutak prije toga marco pao u nesvijest, stalo srce ili nešto treće...iako su oni stvarno strojevi od ljudi...

isprike na ovom tekstu, uzaludno je lupetati..

samo krupno, ništa sitniš
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

Šokantna snimka : Umirući Simoncelli pao retardiranim liječnicima

Nije dobro što se to dogodilo, ali ne moguće je preživjet kad ti takva zvjer od motora pregazi glavu {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan

sprovod :( 

16 godina
neaktivan

Šta toliko potenciraju kad netko pogine u auto-moto sportu. To onda objavljuju na sva zvona. Pa u nogometu, rukometo, košarci.... ljudi umiru od srčanog udara vrlo često pa nikom ništ.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Šta toliko potenciraju kad netko pogine u auto-moto sportu. To onda objavljuju na sva zvona. Pa u nogometu, rukometo, košarci.... ljudi umiru od srčanog udara vrlo često pa nikom ništ.

čemu ovaj komentar?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan

Hoću ukazat na potenciranje ove vijesti, dok kad neki mladi talent dobije srčani udar i umre na terenu u košarci, samo piše na teletextu. A ovo s ovim (neznam ni napisat njegovo ime) se potenciralo toliko da je to žalosno.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:20 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Hoću ukazat na potenciranje ove vijesti, dok kad neki mladi talent dobije srčani udar i umre na terenu u košarci, samo piše na teletextu. A ovo s ovim (neznam ni napisat njegovo ime) se potenciralo toliko da je to žalosno.

Žalosno je što netko piše ovakve glupe komentare...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina

zašto se svaka starija tema ponovno otvori na naćin da neki idiot poćne pisat gluposti i onda se svi poćnu svađat s njim?
ovo bi moglo pod LOCK 

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice