Nogomet 2009/2010

poruka: 147
|
čitano: 24.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nogomet 2009/2010

lacoste, svaka cast na odlicnoj temi!

malo je zamrla koliko vidim, zadnji post od 04.08. a lige polako krecu!

eo moj doprinos: za sve one koji nemaju mogucnost gledati sve zive utakmice a imaju flat - odite na stranicu justin tv

u search bar ukucajte tko igra, npr tottenham liverpool i izbacit ce vam online prijenose utakmica

sad tu ima prblm da ponekad vas zna izbacit, kao neki "max limit per country", međutim sa strane se nalazi chat gdje ljudi daju linkove gdje možete nesmetano pratiti utakmice

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

U prvoj utakmici španjolskog superkupa Barcelona u gostima pobijedila Atletic Bilbao, a strijelci za Barcu bili Xavi i neki PedroNeodlučan, uglavnom, najbitnije je da je Barca nastavila tamo gdje je proslu sezonu završila :)

17 godina
neaktivan
RE: Nogomet 2009/2010

Inter je favorit i ove godine za osvajanje scudetta

17 godina
moderator
Nogomet 2009/2010

Kako bi se lakše mogle pratiti nogometne rasprave (konstruktivne!) formirat ću nekoliko tema. Ova ovdje neka ostane za neke "opće", nepokrenute teme, a za sve za koje postoji više interesa - pokrenite ih na isti način kao i ja!

16 godina
Nogomet 2009/2010

Evo novosti izvučeni su parovi lige prvaka, ako želite više možete vidjeti na linku s kojeg sam kopirao ovo dolje.. Stvarno zanimljive skupine, po meni najzanimljivije Inter-Barca i Milan-Real. Što mislite kakvi će biti rezultati

Skupina A:
Bayern, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.

Skupina B:
Manchester United, CSKA Moskva, Beşiktaş, Wolfsburg.

Skupina C:
Milan, Real Madrid, Olympique Marseille, Zürich.

Skupina D:
Chelsea, Porto, Atlético Madrid, APOEL.

Skupina E:
Liverpool, Olympique Lyon, Fiorentina, Debrecen.

Skupina F:
Barcelona, Inter, Dynamo Kyiv, Rubin Kazan.

Skupina G:
Sevilla, Glasgow Rangers, Stuttgart, Unirea Urziceni.

Skupina H:
Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiacos, Standard Liège.

16 godina
Nogomet 2009/2010

neke skupine nisu ni toliko loše, bit će par dobrih utakmica... milan real, inter barca....

manchester ima lagan put isto tako i arsenal...a lako dođe do iznenađenja tako da ne triba odmah ni otpisivat..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Nadam se da će te gledati Milan - Inter koji počinje za dvadeset minuta na Drugom.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
dncrmt kaže...

Nadam se da će te gledati Milan - Inter koji počinje za dvadeset minuta na Drugom.

Naravno, to je tekma kaj se ne propušta.

Jedan od najvećih derbija na svijetu, opet bude veličanstven crveno-plavi ugođaj na San Siru.

Kad se samo sjetim godina dok je Seedorf igral za Inter i zabil dva majstorska gola sa 30 metara za redom za pobjedu 3:2...

Nadam se barem pribilžno dobroj tekmi večeras!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...

eo moj doprinos: za sve one koji nemaju mogucnost gledati sve zive utakmice a imaju flat - odite na stranicu justin tv

u search bar ukucajte tko igra, npr tottenham liverpool i izbacit ce vam online prijenose utakmica

sad tu ima prblm da ponekad vas zna izbacit, kao neki "max limit per country", međutim sa strane se nalazi chat gdje ljudi daju linkove gdje možete nesmetano pratiti utakmice

slažem se justin tv je jednostavno odlična i svima je preporučujem

16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
RonoN kaže...

slažem se justin tv je jednostavno odlična i svima je preporučujem

Prije je bila bolja sad mogu gledati samo 30-ak sekundi neke tekme prije nego me izbaci i kaže mi da moram napraviti premium account.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Još par minuta do velikog obračuna divova, Nerazurri sam od malih nogu i nemogu dočekat susret! Drago mi je što su prodali Ibrahimovića i doveli Eto'a, Ibro se ulijenio u Interu i trebao je otići. Eto'o je po meni najbolji golgeter trenutno na terenima, već se dokazao golom protiv Barija! :)

U svakom slučaju dobar susret, vrijedi izdvojit vremena i pogledat čak i onima koji nisu preveliki pobornici ovog sporta :)

Music is my life :)
17 godina
Nogomet 2009/2010

Jedna loša vijest - Luki Modriću je danas na utakmici protiv Birminghama slomljena noga! Od jednog neopreznog starta mu je napukla fibula, i neće ga biti na terenima 3 mjeseca. Katastrofa za njega koji igra u vrhunskoj formi, katastrofa za Spurse koji su počeli sezonu s 4 uzastopne pobjede, i naravno katastrofa za reprezentaciju kojoj slijede odlučujuće utakmice za SP...

Birmingham je očito koban za naše, Dudu je također protiv njih stradao.

Mršti se

Drži se, Luka!

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Kakav potop Milana,nevjerovatno!

Kako mi je žao zbog Luke i zbog naše reprezentacije,valjda ćemo nekako uspjeti bez njega.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 21:38 (dncrmt).
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Kakav potop Milana,nevjerovatno!

Kako mi je žao zbog Luke i zbog naše reprezentacije,valjda ćemo nekako uspjeti bez njega.

Forzaa Inteeer !!! ^^ <3

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
izith kaže...

Jedna loša vijest - Luki Modriću je danas na utakmici protiv Birminghama slomljena noga! Od jednog neopreznog starta mu je napukla fibula, i neće ga biti na terenima 3 mjeseca. Katastrofa za njega koji igra u vrhunskoj formi, katastrofa za Spurse koji su počeli sezonu s 4 uzastopne pobjede, i naravno katastrofa za reprezentaciju kojoj slijede odlučujuće utakmice za SP...

Birmingham je očito koban za naše, Dudu je također protiv njih stradao.

Mršti se

Drži se, Luka!

Evo baš danas gledam tekmu, i vidim što se dogodilo, i mislim si, pa ne opet jbt. Katastrofa...Nisam baš siguran kako ćemo protiv Engleske proć na Wembley-u.

17 godina
Nogomet 2009/2010

Rasturaju ih.

Gatusso, ko drugi more dobiti 2 žuta i skriviti penal u nekoliko minutaBelji se

odoh ja, ko vas ****  :) odoh ja, ko vas **** :)
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
Nogomet 2009/2010

Opet prokleti krvnici iz Birminghama! Pa ne mogu vjerovati!

Drži se Luka! Vratiti ćeš se ti nama i prije ta dva-tri mjeseca!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

nisam ocekivao da ce inter ovako razvaliti milan, ali daleko najvise me razocarao gatusso..

17 godina
cro_blue kaže...

Opet prokleti krvnici iz Birminghama! Pa ne mogu vjerovati!

Drži se Luka! Vratiti ćeš se ti nama i prije ta dva-tri mjeseca!

stvarno mi ga je žao, to će biti veliki udarac za Tottenham inače to mi je najdraži klub u engleskoj i u ovoj sezoni mogu napravit čudo samo da su uigrani i da u dobroj formi

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Kakva bomba Stankovića za 4-0.Totalni potop Milana.Da je bar Milan dao koji gol,onako,radi same tekme i da Gattuso nije pobio pola Interove postave.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Nogomet 2009/2010

Ma Inter im je razbio p***u, najzaslužniji za pobjedu Intera je Milanov kapetan, Gattuso. Naravno šalim se, odlična igra svih iz Intera, a jako me iznenadio Sneijder, prvi susret a već odigrao takvu tekmu.

Forca Inter.<3Cool

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Da se premjestimu u adekvatnu temu za rasprave,... Ukoliko mod ima želju, potrebu ili kaj već, može premjestiti one postove ovamo...

ManchesterUTD-opet potvrđuješ to kaj sam rekao... Postovi i branjenje tvog stava su ti na razini djeteta iz vtrića-two thumbs up!

Ne, samo da smo bili jbolji jučer.

Sveukupno MUFC ima više trofeja, ali mene više zanimaju pojedinačni dvoboji klubova. Ak se ne varam, trenutni omjer pod vodstvom AWa i SAFa, je +1 za MUFC...

FlyBoy- to se zove profesionalna deformacija Smijeh

Kad već živiš zadnjih 6 godina za Arsenal, gledaš svaku tekmu prve i rezervne momčadi, nosiš gaće s topom, te si i službeno priznati navijač, počenš se osjećati kao dio toga :)

Anyway, Modrić je jučer ozbilljnije ozlijedio nogu tako da će biti out za reprezentaciju... Nesreća se dogodila protiv istog kluba kao i u slučaju Eduardo-Birmingham... Baš su barbari... -.-

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Derbi Inter-Milan odličan svaka čast Interu stvarno su se dobro pojačali ovu sezonu dok je Milan očajan slaba pojačanja i Ronaldinho u prvoj postavi katastrofa.

Jučer je Ronaldinho bio promatrač i teren je za njega šetalište kao u ostalom i cjelu prošlu sezonu.Šteta što je Seedorf na klupi, Ronaldinho je u cjelom prvom poluvremenu imao tri kontakta s loptom od čega je dvaput izgubio loptu i jednom probao proigrati Pata, a Seedorf je u 5 minuta drugog djela imao 10 kontakata i 3 uspješna driblinga.

Muka mi je jer sam bio veliki fan Ronaldinha, i on sigurno može igrat kao prije samo je u njegovoj glavi problem.

I par rječi o Real Madridu. Jučer su Deportivo dobili 3-2, gledao sam tekmu na internetu usporedno s prjenosom Inter-Milan na Htv-u i vrhunski im je napad ali takve rupetine u obrani već dugo nisam vidio, i čini mi se da je Cassilas žešće van forme (i još je pustio ogromnu bradu pa izgleda kao Šeks u mladim danima) dva gola koja je primio uz katastrofalnu reakciju obrane je samo ispratio pogledom, tjs. uopće nije reagirao

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Vjerujem da vas je većina upućena u nedavnu hajku protiv Eduarda i njegova simuliranja penala protiv Celtica....

Celtic i Škotski nogometni savez ga želi kazniti... Pa evo, možda da se ipak prvo pozabave svojim dvorištem.

Celticu iskuljučen igrač zbog-simuliranja!

VRHUNAC >>> Citat:

"Aiden je pao jer je bio umoran. Prošao je prvu prepreku, pa drugu, a onda je na trećoj pao. Je li to bila gluma? Nikad, ni u milijun godina." :)))))

Umoran, ay? A da možda nije bio potres? Ili snajperist u publici?

You have just been PWNED! Cool

Eto vam ga na! .l.Namigiva

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 21:54 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Vjerujem da vas je većina upućena u nedavnu hajku protiv Eduarda i njegova simuliranja penala protiv Celtica....

Celtic i Škotski nogometni savez ga želi kazniti... Pa evo, možda da se ipak prvo pozabave svojim dvorištem.

Celticu iskuljučen igrač zbog-simuliranja!

VRHUNAC >>> Citat:

"Aiden je pao jer je bio umoran. Prošao je prvu prepreku, pa drugu, a onda je na trećoj pao. Je li to bila gluma? Nikad, ni u milijun godina." :)))))

Umoran, ay? A da možda nije bio potres? Ili snajperist u publici?

You have just been PWNED! Cool

Eto vam ga na! .l.Namigiva

Kakvo licemjerje,nevjerovatno.Pa ti Englezi su u povijesti pobili više ljudi no što mo ih mi vidjeli,izmislili huliganizam i sad se oni javljaju zbog simuliranja.Pa ljdi moji,to su isti ljudi koji su tvrdili da je na Maksimiru krtica bila kriva za autogol...

Ne znam da li da se smijem ili plačem.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Evo, vidim da nitko ne komentira, jučer je i službeno, Kranjčar će u Tottenhamu igrat. To je sjajno, i za Kranjčara, a i za našu reprezentaciju...kako su spursi krenuli, još ima par igrača fali i imaju našu cijelu repku. Prešo je za samo 2,5 milijuna jer mu ističe sad ugovor, pa su ovi iz Portsmouth-a uzeli rađe išta nego ništa.

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Crottenham...

Sad će (nažalost) biti puno njihovih (kvazi)navijača i u Hrvatskoj...

Ali, slažem se-sad će se njih trojica sjajno uigrati tamo i u repki bi trebali super surađivati te znati kaj koji misli...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Kranjčar u Tottenhamu, Klasnić u Boltonu na posudbi, sve više i više hrvata u premiershipu, najjačoj ligi na svijetu.

Btw jeste vidili da je Eduardo dobio 2 utakmice kazne zbog simuliranja. Po meni je to sramota jer je Martin Taylor( ja mislim da se tako zove, zaboravio sam ) zbog kojeg je Dudu izbivao sa terena vise od godinu dana dobio samo 3 utakmice neigranja. Očito da su njima krvoločni startovi i simulacije penala u nevažnoj utakmici isti. A koliko bi onda kazne trebao dobiti Pippo Inzaghi, on je rođen da pada u 16-ercu....

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Sramota, a sudac je kriv. To je posve isto ko da netko puca, a obrambeni igrač izbije loptu iz gola, a sudac ne dosudi gol. Taj obrambeni igrač je isto svjesno obmanjivao sudca...ovo je prvi put u povijesti da se nešto tako dogodilo, sramota.

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Je, Dudu je dobio kaznu od 2 tekme, al neće Wenger to tek tako lako pustiti. Sad će namjerno postat  p*zda i svakog prijavljivat uefi, pa će svaka momčad imati po 4, 5 suspendiranih igrača.

Ako će diveri dobivat kazne jer varaju suce, što će onda biti s najbanalnijim primjerom kada igrač ide izvest out ili korner iako zna da nije njegova lopta nego diže ruku i traži od suca da izvede? Zar to nije varanje?

Ne znam kako se UEFA prije nije sjetila to kažnjavati? Steven Starfish Gerrard, Dida, C. Epilepsija Ronaldo, P. Majstor Glume Inzaghi itd...

Odjednom im prdnulo, kaznit će Eduarda i onda shvatiti kakvu glupost rade i više neće... Definitivno jesam za to, ALI pod uvjetom da se to onda nastavi, a ne da Eduardo bude pokusni kunjić/žrtveno janje...

Sad si me podsjetio za Taylora (U pravu si, tako se zvao. Sad po drugoj ligi lomi noge dok njegov klub lomi u Premiershipu(Modrić)...)

Witselu zbog loma noge braniču Anderlechta dva mjeseca suspenzije!

Ali ni ta 2 mjeseca nisu dovoljna ukoliko ovaj više nikad neće moći trčati, a kamoli 3 tekme za Eduarda...

Can't find a better Jam!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice