Nogomet 2009/2010

poruka: 147
|
čitano: 24.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nogomet 2009/2010

Molim vas nemojte se svadat,samo cete dobit kartone tema ce nam bit lockana,pricamo o nogometu,ako se mislite svadat dajte si medusobno xfire ili msn i uzivajte ^^

Eduardo je bolji,Dzeko je bolji.... Sto ima veze tko je bolji ^^^(Eduardo Smijeh)

.::Fc Barcelona::.
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Ma ne pada mi na pamet da se raspravljam sa nekim ko nema pojma sta zeli :D

Jeftina mjuza, teska cuga, uzas je nasa furka
17 godina
neaktivan
lacoste88 kaže...

Molim vas nemojte se svadat,samo cete dobit kartone tema ce nam bit lockana,pricamo o nogometu,ako se mislite svadat dajte si medusobno xfire ili msn i uzivajte ^^

Eduardo je bolji,Dzeko je bolji.... Sto ima veze tko je bolji ^^^(Eduardo Smijeh)

Dečko zlatko umišljen,znam da je ovo međunarodni forum ali brate nije bug.ba pa neka piše kako Bog zapovijeda

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

Ma ne pada mi na pamet da se raspravljam sa nekim ko nema pojma sta zeli :D

Evo što želim dokazat našim "komšijama"da su umišljeni,prvo otišli Srbi na sp 06 dobili 6 komada od Nizozemaca,sad vi srakate kao rasturate brate ajme ajme,što se tiče hrv repke ono na euru 08 neće kao ni pomrčinu sunca više vidjet u ovom stoljeću!

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

haha, znaci zato sto je ovo hrvatski sajt ja na temi o nogometu ne smijem pisati o igracima iz neke druge drzave, osim iz Hrvatske?

Sve mi je jasno, ko si i sta si, a vjerujem da je i moderaciji jasno. Ovo je moj zadnji komentar na tvoje nebuloze. Cool

Srdacan pozdrav!

16 godina

on uspoređuje Džeka s Eduardom?? to je samo jedan igrač, a gdje su tu naš Pranjić, Olić, Petrić i naročito Modrić...ja bih drugi put razmislio prije nego pljuvao hrvatske reprezentativne igrače!!!

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

haha, znaci zato sto je ovo hrvatski sajt ja na temi o nogometu ne smijem pisati o igracima iz neke druge drzave, osim iz Hrvatske?

Sve mi je jasno, ko si i sta si, a vjerujem da je i moderaciji jasno. Ovo je moj zadnji komentar na tvoje nebuloze. Cool

Srdacan pozdrav!

Nemoj krivo shvatiti ali moderacija je ok a ti nisi baš,srečan pozdrav komšija,pozdrav prijatelju neznam koji si :) pozdrav

16 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...

on uspoređuje Džeka s Eduardom?? to je samo jedan igrač, a gdje su tu naš Pranjić, Olić, Petrić i naročito Modrić...ja bih drugi put razmislio prije nego pljuvao hrvatske reprezentativne igrače!!!

A Rakitić SRNA Mandzukić Kalinić,Iličević,...moga bih i ja nabrajati do sutra......

.::Fc Barcelona::.
16 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...

Pa ko je koga pljuvao kolega forumas? Otkud tebi sad Olic,Petric ili Modric? Koga sam ja to spomenuo od njih, gdje sam rekao da je Eduardo los? Mozak? Neeee!Fazon je sto ja volim svoje, a postujem tudje, sto se za tebe ne moze reci!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:42 (Zlatan).
17 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...

Govoriš meni ili ?????Hahahh dobar si pogotovo s ovim naročito modrić...........hahahh čuj reći ču ti ovo vidjeli smo kako sve te zvijezde modrići,olići,pranjići...bla bla funkcioniraju bez eduarda!

Razmisli dali bismo mi dobili dva puta Engleze da nije bilo Eduarda,nema veze jeli zabio gol ili nije ali je igrački bio jači od svih!

16 godina
Zlatan kaže...
80h3m1r kaže...

Pa ko je koga pljuvao kolega forumas? Otkud tebi sad Olic,Petric ili Modric? Koga sam ja to spomenuo od njih, gdje sam rekao da je Eduardo los? Mozak? Neeee!Fazon je sto ja volim svoje, a postujem tudje, sto se za tebe ne moze reci!

sorry, krivo sam se izrazio, zapravo sam htio reći da je Eduardo puno bolji igrač od Džeke i da hrvatska reprezentacija osim njega ima puno dobrih i kvalitetnih igrača dok Srbija ima samo Dejana Stankovića, a i on je već u godinama.....

17 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...
Zlatan kaže...
80h3m1r kaže...

sorry, krivo sam se izrazio, zapravo sam htio reći da je Eduardo puno bolji igrač od Džeke i da hrvatska reprezentacija osim njega ima puno dobrih i kvalitetnih igrača dok Srbija ima samo Dejana Stankovića, a i on je već u godinama.....

Nemoj ga vrijeđat,BIH,sorry Zlatko ima bisera,a ti 80h3m1r to bi i za mene bila uvreda da si rekao Srbija,ajme ajme pa što je Džeko Srbin?!

16 godina

oprosti već mi je kasno i popio sam pa mi se mota, Džeko je iz Bosne, sorry ako sam koga uvrijedio :((

16 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...
Zlatan kaže...
80h3m1r kaže...

Kakve veze Srbija ima sa EDINOM DZEKOM? Tebi je Eduardo bolji jer si Hrvat, meni je bolji Dzeko jer sam Bosanac i Hercegovac i tu je kraj price. Problem je sto je meni drago kad Eduardo zabije gol, i kad npr. Hrvatska repka pobijedi Njemacku, a tebi nije kad je obrnuto :=)

16 godina

već sam se ispričao i naveo sam razlog pogreške...znam da je Džeko bio 2. najbolji strijelac Bundes lige, za Wolfsburg

još jednom se ispričavam :((

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...
80h3m1r kaže...
Zlatan kaže...
80h3m1r kaže...

Kakve veze Srbija ima sa EDINOM DZEKOM? Tebi je Eduardo bolji jer si Hrvat, meni je bolji Dzeko jer sam Bosanac i Hercegovac i tu je kraj price. Problem je sto je meni drago kad Eduardo zabije gol, i kad npr. Hrvatska repka pobijedi Njemacku, a tebi nije kad je obrnuto :=)

Kako će nam biti drago kad vas nema na sp i ep,možda sad na sp 10 će vas biti,ali nas neće!

16 godina
neaktivan

Tandara ajde molim te izbriši kletvu koju si mi poslao,znam da se baviš tim stvarima(crnom magijom)ali nemoj mene.

17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Tandara ajde molim te izbriši kletvu koju si mi poslao,znam da se baviš tim stvarima(crnom magijom)ali nemoj mene.

Hhahah evo deletana

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Pa vidim da pokusavate omalovaziti igracke kvalitete Edina Dzeke ili Vedada Ibisevica sto stvarno,ali stvarno nema nikakve realne osnove, a ja cak nisam rekao da je Eduardo los igrac, nego naprotiv.

A nas nije bilo na prvenstvima jer nismo imali dovoljno dobre igrace, prosto ko pasulj, sad imamo fakat paklen napad (Dzeko, Ibisevic) i vezni red sa Misimovicem,Rahimicem (CSKA),Salihovicem i vrijeme nam je da se plasiramo.Priznajem da nam je odbrana losa, i nadam se da ce napadaci zabit vise nego sto ce odbrana primiti, i iskreno se nadam da cemo se sa Hrvatskom naci negdje u cetvrtfinalu ili polufinalu i pobjediti, naravno :)

Dugo sam igrao fudbal, i zbog toga, sportski pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:57 (Zlatan).
16 godina
Zlatan kaže...

Pa vidim da pokusavate omalovaziti igracke kvalitete Edina Dzeke ili Vedada Ibisevica sto stvarno,ali stvarno nema nikakve realne osnove, a ja cak nisam rekao da je Eduardo los igrac, nego naprotiv.

A nas nije bilo na prvenstvima jer nismo imali dovoljno dobre igrace, prosto ko pasulj, sad imamo fakat paklen napad (Dzeko, Ibisevic) i vezni red sa Misimovicem,Rahimicem (CSKA),Salihovicem i vrijeme nam je da se plasiramo.Priznajem da nam je odbrana losa, i nadam se da ce napadaci zabit vise nego sto ce odbrana primiti, i iskreno se nadam da cemo se sa Hrvatskom naci negdje u cetvrtfinalu ili polufinalu i pobjediti, naravno :)

nadam se da ćemo se sresti negdje, makar i prijateljska utakmica i neka bolji pobijedi.... :)))

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Evo izgubio lacoste volju već :)

Ajmo malo s vijestima:

Evo malo slikica dinamovog treninga na red bull areni

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12686           

Ibrahimović poljubio sveti barcin grb i naljutio navijače

http://www.24sata.hr/sport/clanak/zlatan-poljubio-barcin-grb-te-time-razljutio-navijace/128094/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport      

Kolo Toure u Man Cityju za 17 milja €-nema što borit će se za naslov

http://www.24sata.hr/sport/clanak/kolo-toure-u-manchester-cityju-za-17-milijuna-eura/128102/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

Seljačka liga 16 promašaj-to smo i znali

http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/30320/Prvih-90-minuta-pokazalo-besmislicu-Lige-16.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 22:02 (tandara).
16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

zaboravio si reć i da imate najboljeg trenera :)

ja se samo nadan da se nećemo susrest u play-offu za prvenstvo jer trenutno nemamo šanse protiv vas...

Tražim posao, po mogućnosti programera, u Splitu...
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Dzeko superioran igrac.Za Misimovica mislim da je jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Music's the medicine of the mind.
16 godina
tandara kaže...

Evo izgubio lacoste volju već :)

Ajmo malo s vijestima:

Evo malo slikica dinamovog treninga na red bull areni

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12686           

Ibrahimović poljubio sveti barcin grb i naljutio navijače

http://www.24sata.hr/sport/clanak/zlatan-poljubio-barcin-grb-te-time-razljutio-navijace/128094/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport      

Kolo Toure u Man Cityju za 17 milja €-nema što borit će se za naslov

http://www.24sata.hr/sport/clanak/kolo-toure-u-manchester-cityju-za-17-milijuna-eura/128102/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

Seljačka liga 16 promašaj-to smo i znali

http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/30320/Prvih-90-minuta-pokazalo-besmislicu-Lige-16.html

samo ppročitajte šta je eto'o reka za ljubljene grba i zašto on

nije poljubia interov

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina

Evo i moj doprinos, stranica samo o nogometu.

16 godina
Nogomet 2009/2010

evo onda i jedna od mene

nogometni magazin

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Goal.com izabrao momčad desetljeća pa evo s 24 sata,jedino što nema r.carlosa SRAMOTA i jednog i jedinog NEDVEDA!

http://www.24sata.hr/sport/clanak/momcad-desetljeca-branici-talijani-francuzi-su-u-vezi/127913/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

MOJA MOMČAD 4-4-2

kahn-r.carlos-thuram-cannavaro-cafu-makelele-nedved-zidane-ronaldinho-ronaldo-rivaldo

hvala na informaciji.. oduševljeni sam jer se u momčadi desetljeća nalazi jedan i jedini neponovljivi Luis Figoooo Cool

čujte samo par riječi kako su velikana opisali:

"Luis Figo - Kud god da je došao bio je vođa momčadi i pravi srećonoša. Bilo da je igrao u Barceloni, Realu ili Interu Figo je dizao pehare prvaka. Tome su uvelike pomogla njegova nogometna inteligencija i kvalitetne asistencije."

ma jednostavno predivno..vidi se da znaju što je junačko srce i nogometna kvaliteta..takav majstor se samo jednom rađa... svijet će te pamtiti Luise Plač

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 11:45 (Figo).
16 godina
neaktivan
mariik kaže...
Zlatan kaže...

zaboravio si reć i da imate najboljeg trenera :)

ja se samo nadan da se nećemo susrest u play-offu za prvenstvo jer trenutno nemamo šanse protiv vas...

Dobar je trener, a najbolji motivator koji postoji.. Nadam se da necemo igrat playoff s vama zato sto bi bilo super da se plasiramo svi.Vi ste trenutno slabiji nego inace zato sto igra najvise ovisi o genijalnosti Eduarda, sto bas i nije dobro..Valjda ce Petric konacno proradit' kako dolikuje (Ola je uvijek dobar).

p.s. eo jos jedan genijalan potez Edina (ne radi se o golovima) http://sportsport.ba/bh_fudbalp-21347.htm

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Sta ste se usutili ljubitelji najvaznije sporedne stvari na svijetu? Sta ima u HNL-u? Ocel' Dinamo opet osvojit, il' ce im Hajduk pomrsiti racune?

Sto se tice bosanske lige, tek prvo kolo odigrano, i moj Zeljo zabiljezio vrlo vaznu gostujucu pobjedu protiv Celika (0-1), iducu nam dolazi Siroki :)

Ajde zivnite malo, nismo se odavno posvadjali Cool

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Evo evo dinamo nesretno ispao iz lige prvaka(po meni).Prvo poluvrijeme kukavička igra,no početak drugog nisam mogao vjerovati kako igraju,no kažem ja sam sebi 20 min prije kraja,evo dobit će gol,a u pm kako uvijek moraju ispast,ali ovo stvarno boli ovaj  red bull je toliko očajan,ajme kako lopta neće u gol................

1.hnl evo dva kola prošla hajduk 13.hahahha trostruka kruna je tu..........dinamo 1.,a sve je isto ko i lani

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice