Nogomet 2009/2010

poruka: 147
|
čitano: 24.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nogomet 2009/2010
80h3m1r kaže...
luckyluke kaže...

ma inter je srotni klub.milan bi ove godine trebao proraditi.

donekle istina, nije tako šrotni kako imaju sreće.....

Milan je cijelo vrijeme najbolji klub, ali je moj favorit u Seriji A Juventus.....otkad su se vratili u 1. ligu stalno su tu negdje oko prvih 5 tako da sumnjam da će ove sezone biti drugačije.....

i ja sam navijac juventusa ali nemogu sad tu biti "neposten" i reci da ce oni osvojiti kad nece.budimo realni,milan ce ga vjerojatno osvojiti.

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...
luckyluke kaže...

ma inter je srotni klub.milan bi ove godine trebao proraditi.

donekle istina, nije tako šrotni kako imaju sreće.....

Milan je cijelo vrijeme najbolji klub, ali je moj favorit u Seriji A Juventus.....otkad su se vratili u 1. ligu stalno su tu negdje oko prvih 5 tako da sumnjam da će ove sezone biti drugačije.....

slazem se juventus je jedan od najboljih klubova u serie a...evo ako te zanima statistika prosle sezone

KLUB      POBJEDA      REMI        PORAZ      BODOVI

1.Inter      25                9               4              84

2.Milan      22                8               8              74

3.Juve       21               11              6              74

milan je imao bolju gol razliku od juvea pa je zauzeo drugo mjesto.

Serie a najbolji strijelci:

Zlatan Ibrahimovic-25 golova

Di vaio,d.milito-24 gola

Gilardino-19 golova

Pato(PATAK Smijeh),Kaka-15 golova

nadimak patak mu je dao jedan bosanski komentator kad sam ja to cuo valjao sam se od smijeha hahahh ide PATAK jako dobro prosao i goool PATAK je opet zabijo i pokazao da je dobar napadac u MILANU  ahahahah xD

.::Fc Barcelona::.
16 godina
neaktivan

Kakav Milan ljudi, pa jeste gledali utakmicu Inter - Milan ? Ronaldinho se nesto kao vraca u formu, al' daleko je to od njegove prijasnje forme, Nesta star ko Grcka, jedva se krece po terenu, da ne pricam o ostalim oldtimerima. U Interu Milito pun pogodak, jes' da je Ibrakadabra otisao, ali Eto je jednako dobar.Po meni Inter ima najvece izgleda za prvaka, a poslije njega Juventus, Diego je to bolan :)

Patak aka Pato, nadimak mu je dao onaj nas ludi komentator sa OBN televizije, Sasa Vugdalic, to je jedan u nizu bisera, potrazite na utubu njegove komentare, hilarious :)

Diablo fan
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 19:05 (Zlatan).
16 godina

nisam znao koji su točno, ali sam znao da su u prvih 5 bili 100%....:)

16 godina
neaktivan
tandara kaže...
Figo kaže...

moja prognoza ove sezone.. Inter u Seriji A prvak.. Real Madrid u španjolskom prvenstvu.. ajde možda se Real tako brzo ne snađe pa će Barca biti još ove sezone prva.. ali u Seriji A niko drugi osim Intera nema šta tražiti.. a i vidlo se već na pripremnim utakmicama kako je Inter pobijedio izravnog konkurenta za naslov Milana.. novo pridošli igrač Diego Milito utrpao je Kalcu 2 gola i time zaokružio Milanov 4 poraz na prijateljkom kupu.. Eh da je u Interu još ostao Ibra i Figo ja mislim da bi sasvim sigurno mogli puno očekivati i u Ligi prvaka... ovako ostaje za vidjeti.. Forza Inter.. tj   Forza Figooo  SmijehCool

HAHAHHA dobar si dobar,nema što,još nije početak sezone,nije se milan ni zagrijao,pa imaju stare kosti šta ćeš........pa nije to FAMOZNA ULTRA UBER EXTRA BIG GROSE SUPER LIGA 16 SELJAČKA LIGA da je bilo zanimljivo,da dobro ste čuli,čak je bilo i zanimljivo vjerovali ili ne PRVIH 56. MIN 1.KOLA VAU EVO OSTALIH 31. DOSADE,hahahha jajduk već izgubio prvenstvo u prvom kolu,a šta ćeš,dinamo prvak.VIDIT ĆEMO,ma talijanska liga je sr*** ,ali naša je ultra sr***!

slažem se s tvrdnjom da je talijanska liga, a POGOTOVO HRVATSKA totalni shit.. u talijansko prvenstvo je oduvijek bila čista dosada.. dok nije proradio Inter i doveo neke majstore u driblanju kao što je Ibrahimović i Figo, pa Maicon i Quaresma.. ali sad su Ibra i Figo otišli i bojim se da će ponovo talijanska liga izgubiti lijepi nogomet.. ah ništa morat ćemo se zadovoljiti sa mladim galacticosima u Realu.. ako barem pola onog urade što su nekad Zidane, Figo, Ronaldo, Raul i Roberto Carlos radili - možemo biti uvjereni da će se gledat lijepi i mađioničarski nogomet..   a u talijanskoj ligi će Inter i dalje osvajat samo neznam kakav će nogomet igrat.. nadam se kreativan ali sumnjam.. Milan i Juve nemaju nikakva pojačanja.. jedino je Juve kupio Diega.. sad kako će se snaći ostaje nam za vidjeti.. ali Inter je doveo prvog strijelca prošle sezone Diega Milita iz Genoe, Eto-a, Hleba, Mottu, Lucia, Marka Arnoutovića i da ne nabrajam još.. tako da slabašan Milan i Juve nemaju šta tražit niti ove sezone u Seriji A.

16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

Kakav Milan ljudi, pa jeste gledali utakmicu Inter - Milan ? Ronaldinho se nesto kao vraca u formu, al' daleko je to od njegove prijasnje forme, Nesta star ko Grcka, jedva se krece po terenu, da ne pricam o ostalim oldtimerima. U Interu Milito pun pogodak, jes' da je Ibrakadabra otisao, ali Eto je jednako dobar.Po meni Inter ima najvece izgleda za prvaka, a poslije njega Juventus, Diego je to bolan :)

Patak aka Pato, nadimak mu je dao onaj nas ludi komentator sa OBN televizije, Sasa Vugdalic, to je jedan u nizu bisera, potrazite na utubu njegove komentare, hilarious :)

skidam kapu majstore..sve si rekao kako Bog zapovijeda..Namigiva

16 godina
neaktivan
Figo kaže...

slažem se s tvrdnjom da je talijanska liga, a POGOTOVO HRVATSKA totalni shit.. u talijansko prvenstvo je oduvijek bila čista dosada.. dok nije proradio Inter i doveo neke majstore u driblanju kao što je Ibrahimović i Figo, pa Maicon i Quaresma.. ali sad su Ibra i Figo otišli i bojim se da će ponovo talijanska liga izgubiti lijepi nogomet.. ah ništa morat ćemo se zadovoljiti sa mladim galacticosima u Realu.. ako barem pola onog urade što su nekad Zidane, Figo, Ronaldo, Raul i Roberto Carlos radili - možemo biti uvjereni da će se gledat lijepi i mađioničarski nogomet..   a u talijanskoj ligi će Inter i dalje osvajat samo neznam kakav će nogomet igrat.. nadam se kreativan ali sumnjam.. Milan i Juve nemaju nikakva pojačanja.. jedino je Juve kupio Diega.. sad kako će se snaći ostaje nam za vidjeti.. ali Inter je doveo prvog strijelca prošle sezone Diega Milita iz Genoe, Eto-a, Hleba, Mottu, Lucia, Marka Arnoutovića i da ne nabrajam još.. tako da slabašan Milan i Juve nemaju šta tražit niti ove sezone u Seriji A.

Oces se kladit u CRT monitor da ce prvi dio prvenstva Juventus bit na 1 mjestu? Smijeh

16 godina

raspada se HNL, Serie A, Primera je još donekle (uvelike radi ljetošnjih pojačanja u Realu i Barci), francuska nije zanimljiva ( barem meni, jedini favoriti su Bordeaux i Marseille).....po tome bi jedino još valjala engleska liga, jer tamo se igra pravi nogomet......

to je samo moje mišljenje, a vi kako želite....

16 godina
neaktivan
lacoste88 kaže...
Figo kaže...

Oces se kladit u CRT monitor da ce prvi dio prvenstva Juventus bit na 1 mjestu? Smijeh

ja se kladim samo u kladionici.. a na kraju prvog dijela prvenstva se čujemo pa ako bude Juve 1. ja ti skidam kapu.. a ako će biti Inter smijat ću ti se ko malo dijete Cool

16 godina
neaktivan
Figo kaže...

ja se kladim samo u kladionici.. a na kraju prvog dijela prvenstva se čujemo pa ako bude Juve 1. ja ti skidam kapu.. a ako će biti Inter smijat ću ti se ko malo dijete Cool

ajde moze Smijeh Kad bude kraj prvog dijela kapu stavi na glavu molit cu lijepo Belji se

16 godina
neaktivan

@80h3m1r

Zaboravljas drugu najposjeceniju i najgledaniju ligu na svijetu, onu njemacku! Ako ona nije zanimljiva, onda nista nije. Pa pogledaj samo koliko timova se prosle sezone ravnopravno borilo za salataru, u prvom dijelu Hoffenheim sve pocijepao, u drugom dijelu sezone su pali, povrijedio se Ibisevic, nije imao ko davat golove..Pa Wolfsburg koji je prvi dio sezone zavrsio na 9. mjestu, a na kraju osvojio ligu,Bayernu pobjegli za korak. Sve je rijeseno u zadnjem kolu. Zanimljivo je blaga rijec Cool

Jeftina mjuza, teska cuga, uzas je nasa furka
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 19:23 (Zlatan).
16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

@80h3m1r

Zaboravljas drugu najposjeceniju i najgledaniju ligu na svijetu, onu njemacku! Ako ona nije zanimljiva, onda nista nije. Pa pogledaj samo koliko timova se prosle sezone ravnopravno borilo za salataru, u prvom dijelu Hoffenheim sve pocijepao, u drugom dijelu sezone su pali, povrijedio se Ibisevic, nije imao ko davat golove..Pa Wolfsburg koji je prvi dio sezone zavrsio na 9. mjestu, a na kraju osvojio ligu,Bayernu pobjegli za korak. Sve je rijeseno u zadnjem kolu. Zanimljivo je blaga rijec Cool

OMG :clap: svaka cast ODLICNO RECENO, ma ne da ti skidam kapu za ovo nego i hlace Smijeh

16 godina
neaktivan

Hey, no need for that, im not gay!

16 godina
Zlatan kaže...

@80h3m1r

e sry, neznam kak sam nju zaboravio, ofc Bayern, a pogotovo Bayer Levekusen i Hoffenheim su prošle sezone puno napravili, pogotovo Hoffenheim....došao iz druge lige i pola sezone ako ne i više je bio prvi na ljestvici...da ne zaboravim i HSV je bio dobar, ali su na kraju pali.....Hoffenheim bi ih sve zasjenio da Wolfsburg na kraju sezone bio 1. što se dogodilo ponovno nakon najmanje 25 godina, ako se ne varam....

16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

I'm not gay omg,just a joke don't be angry

ajm not gej omajgad,đast a đouke dont bi engry (Ovo je za one koje zele naucit hh Smijeh)

E da meni je jos zanimljiva Skotska liga....Celtic je tamo najbolji ^^

16 godina
lacoste88 kaže...
Zlatan kaže...

I'm not gay omg,just a joke don't be angry

ajm not gej omajgad,đast a đouke dont bi engry (Ovo je za one koje zele naucit hh Smijeh)

E da meni je jos zanimljiva Skotska liga....Celtic je tamo najbolji ^^

meni su Rangersi favorit, Celtic uvijek izvuče 1. mjesto u lizi na kraju.....inače nisam ni pratio škotsku ligu dok Pršo nije počeo igrati za Rangerse....

16 godina
Nogomet 2009/2010

meni je skotska liga jako zabavna za gledat.sjetite se one utakmice mislim da je bila man utd-celtic pred kraj utakmice 85.minute celticovi su navijaci napravili takvu atmosferu da to nije za povjerovat.Smijeh

sto se same skotske lige tice imaju 2 dobra kluba koja bi mogla konkurirati svojom kvalitwtom bar  za osminu finala LP-a bar(Glasgow R. i Celtic)

Batman je zakon!
16 godina
luckyluke kaže...

meni je skotska liga jako zabavna za gledat.sjetite se one utakmice mislim da je bila man utd-celtic pred kraj utakmice 85.minute celticovi su navijaci napravili takvu atmosferu da to nije za povjerovat.Smijeh

sto se same skotske lige tice imaju 2 dobra kluba koja bi mogla konkurirati svojom kvalitwtom bar  za osminu finala LP-a bar(Glasgow R. i Celtic)

Ja sam jednom čuo da će se škotska i engleska liga spajati, da li je to zaživjelo ili su to bile neke mušice??

16 godina
neaktivan
80h3m1r kaže...
luckyluke kaže...

Ja sam jednom čuo da će se škotska i engleska liga spajati, da li je to zaživjelo ili su to bile neke mušice??

Ma to su zelje skotskih velikih klubova aka Celtic ili Glasgow Rangers, ali mislim da od toga nema nista.

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Eduardo zabio dva gola protiv nekih mađara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12660

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Eduardo zabio dva gola protiv nekih mađara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Haha, drago mi je zbog njega..

Wolfsburg - Mallorca 3:1 (Dzeko jedan gol, Misimovic 2)

Dajte nam Brazil da se igramo:)

p.s. Dzeko tek oporavljen od povrede

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 22:59 (Zlatan).
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

ma on je majstor...doktor nogometa....golgeter u premier ligi ocekujem od njega u sezoni 15 golova minimalno....(samo da ne dode neka ozljeda) i arsenal moze s njim osvojit bar kup jer covjek bas zna zabit sjecam se protiv seville kako mu je kroz ruke uvalio gol ^^

BRAVO MAJSTORE!!!!!

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...
tandara kaže...

Što hahahhah više vrijedi nama dudu nego vama 5 džeki peki,vedada,misimovića.....ajde ajde niste vi ništa eduardo je svjetska klasa a ne ovi vaši bundesligaši,pa u bundesligi je mijatović među jačima i drpić

Moram HAHHHHHHHHHHHAHHAH čuješ lika PS DŽEKO OPORAVLJEN OD OZLJEDE,a što bi mi trebali PS PS PS PS PS PS PS PS EDUARDO SKORO OD AMPUTACIJE,ISPREBIJANIH PREPONA,2 GODINE IZGUBLJENE KARIJERE,JEDVA HODAO,ULAZI U FORMU PA SE OZLJEDI I ONDA RASSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boli me ako ću dobit žuti!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:03 (tandara).
16 godina
Nogomet 2009/2010

Čitao sam da Inter misli dovesti i Slovaka Mareka Hamšika iz Napolia, ovaj igrač je veoma dobar i mlad k tome. A Marka Arnoutovića još nisu doveli, ali vjerovatno če dovesti i Hamšika, a i Arnoutovića jer sad barem imaju love od prodaje Ibre!

16 godina
lacoste88 kaže...

Apsolutno netočno, ovo je dovoljan dokaz da ne pratiš Serie A (i da nisi nikad pratio), a razmećeš se tu nekim informacijama i melješ gluposti, ovaj će bit prvi onaj će...ironično je da po završetku sezone ne znaš (kad su svi bodovi crno na bijelo) tko je bio drugi a tko treći a znaš već prije početka nove tko će zauzet koje mjesto.

U Italiji nikad nije odlučivala gol razlika i svatko tko je gledao bar jednu sezonu to zna, osim tebe. Proteklih godina se u slučaju istog broja bodova igrala majstorica tj. jedna utakmica na neutralnom terenu i tko pobjedi bolje je plasiran. Od prošle sezone je uvedeno novo pravilo koje kaže da se, ako ekipe imaju isti broj bodova, gledaju međusobni susreti:

Juventus - Milan 4:2

Milan - Juventus 1:1

Znači poredak je bio: Inter, Juve, Milan.

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Goal.com izabrao momčad desetljeća pa evo s 24 sata,jedino što nema r.carlosa SRAMOTA i jednog i jedinog NEDVEDA!

http://www.24sata.hr/sport/clanak/momcad-desetljeca-branici-talijani-francuzi-su-u-vezi/127913/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

MOJA MOMČAD 4-4-2

kahn-r.carlos-thuram-cannavaro-cafu-makelele-nedved-zidane-ronaldinho-ronaldo-rivaldo

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:14 (tandara).
16 godina
neaktivan

Evo mala novost

Sutra je kvalifikacija za Ligu Prvaka

PAROVI:

17:00h  Aktobe-M.Haifa

17:00h  FK Baku-Levski

20:00h  Sparta Prag-Panathinaikos (Ante Rukavina ce zabit gol to je sigurno Smijeh)

Sad samo da prokomentiram rukavinu,kad se igralo dvoransko prvenstvo briljirao znaci zna igrali mali ''balun'' ali na velikom meni zna samo trcati i odlican je dodaje se pretrci samo tako a brz je kao Bolt....Stvarno jedan solidan igrac samo da igra veznu liniju a ne napadac jer se tamo samo zapetlja cim dobije loptu..

20:45h  Anderlecht-Sivasspor

onda imamo Peace kup spanjolska u kojem opet igra Real Madrid-da vidimo oce li c ronaldo zabit gol mogao bi jer imaju loseg protivnika

igraju i juventus i real u 20:30h

Juventus-Seongnam

Real Madrid-LDU Quito

A od prijateljski uglavnom nizeligasi protiv momcadi iz lige petice! Ovaj prijateljski susret bi mogao biti jako zanimljiv sutra...

Werder Bremen-Valencia (19:00h)

Eto toliko od mene ljudi ja jos malo pa idem spavati nisam spavao 5 dana normalno(u normalne sate) xD

16 godina
neaktivan
tandara kaže...
Zlatan kaže...
tandara kaže...

Što hahahhah više vrijedi nama dudu nego vama 5 džeki peki,vedada,misimovića.....ajde ajde niste vi ništa eduardo je svjetska klasa a ne ovi vaši bundesligaši,pa u bundesligi je mijatović među jačima i drpić

Moram HAHHHHHHHHHHHAHHAH čuješ lika PS DŽEKO OPORAVLJEN OD OZLJEDE,a što bi mi trebali PS PS PS PS PS PS PS PS EDUARDO SKORO OD AMPUTACIJE,ISPREBIJANIH PREPONA,2 GODINE IZGUBLJENE KARIJERE,JEDVA HODAO,ULAZI U FORMU PA SE OZLJEDI I ONDA RASSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dijete drago, gdje sam ja omalovazio Eduarda,jesam rekao da je los? Za mene je on jedan od najboljih svjetskih napadaca!A ti si jedan obicni mali pacenik koji pojma nema o sportu, idi popij mlijeko i spavaj!Sasvim je normalna stvar da vise volim Ibisevica i Dzeku (koji su,usput, potvrdili klasu protekle sezone) i koji ce nastaviti gdje su stali u ovoj sezoni, nadam se. Tvoje misljenje je irelevantno, ti vjerovatno lopte nisi dotakao u zivotu :)

16 godina
neaktivan
Champollion kaže...
lacoste88 kaže...

Apsolutno netočno, ovo je dovoljan dokaz da ne pratiš Serie A (i da nisi nikad pratio), a razmećeš se tu nekim informacijama i melješ gluposti, ovaj će bit prvi onaj će...ironično je da po završetku sezone ne znaš (kad su svi bodovi crno na bijelo) tko je bio drugi a tko treći a znaš već prije početka nove tko će zauzet koje mjesto.

U Italiji nikad nije odlučivala gol razlika i svatko tko je gledao bar jednu sezonu to zna, osim tebe. Proteklih godina se u slučaju istog broja bodova igrala majstorica tj. jedna utakmica na neutralnom terenu i tko pobjedi bolje je plasiran. Od prošle sezone je uvedeno novo pravilo koje kaže da se, ako ekipe imaju isti broj bodova, gledaju međusobni susreti:

Juventus - Milan 4:2

Milan - Juventus 1:1

Znači poredak je bio: Inter, Juve, Milan.

Pa ne pratim SERIE A nego spanjolsku primeru kao prvo,a kao drugo malo sam gledao po netu i vidio sam da je milan drugi nisam uopce isao za tim te medusobne omjere itd... vidio imaju isti broj bodova...ma sta ja znam...Brendy cini cuda Smijeh Champollion svak napravi gresku jel tako?

Evo da ti dokazem da ne lazem ovdje isprid svih ^^ slika 1 je znaci kriva tablica slika 2 PRAVA ^^

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:20 (lacoste88).
17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...
tandara kaže...
Zlatan kaže...
tandara kaže...

Dijete drago, gdje sam ja omalovazio Eduarda,jesam rekao da je los? Za mene je on jedan od najboljih svjetskih napadaca!A ti si jedan obicni mali pacenik koji pojma nema o sportu, idi popij mlijeko i spavaj!Sasvim je normalna stvar da vise volim Ibisevica i Dzeku (koji su,usput, potvrdili klasu protekle sezone) i koji ce nastaviti gdje su stali u ovoj sezoni, nadam se. Tvoje misljenje je irelevantno, ti vjerovatno lopte nisi dotakao u zivotu :)

Ko prvo nisam mali,ko drugo nogomet mi je život,što se lopte nisam takao u životu evo taknu sam je zadnji put prije 2 sata,Ko drugo ja nemam pojma o sportu kre****!Haaahahahh stavljaš ps džeko ozljeđen uuuuuuuuuuu a eduardo igra bez lijeve noge...aj molim te ne kenjaj igraju u jakoj bundesligi koja ima po četiri kluba u četvrtfinalu lige prvaka svake godine .....dobar si mi dečko.....nema što

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice