pa mogu i ja kazat da san next jordan,bitno je dali je to istinito...za lovea se slažem,ipak je čovjek više od običnog stara,a pogotovo jer su većinom(skoro svi) crnci,a on je najbolji bijeli igrač,šta nije lako,i da ima onako dobre statse,skače,šutira i još asistira,ima u glavi,moglo bi se reći "bijeli LBJ2,LOL :) ali kad ima samo jedan balun,jbg,dodaj još KI-alias DR DRU alias super-super-sper-STAR,lamo,koji je samo u hypu jer je snimio reklamu,nije on sad loš,naravno,ali daleko je on od nekog istinskog superstara..tipa nekog kobea,DW,pa čak i Bosh...a za PG od likova kao CP3,Curry(po meni trenutno najjači),westbrook...čak bi bio u zadnjim redovima druge " lige" tipa wall,lowry,pa čak i sve trojice skorp iz PHO...kad pogledaš da ima više debelo koševa nego assista,sinoć do par minuta prije kraja je ima 5,ako j doda koju,i mislim da su i LBJ i love imali skoro više...a on play,lol...on bi htio bit scorer,šta nije loše,ako si S.Curry,pa imaš domet čim uđeš u dvoranu...ima on domet isto,samo kažen da bi triba više dodavat i razigravat...
a što se tiče BIG 3 u spursima,daleko je to od neke big 3,iskreno,svaka čast,oni su skupa odlični igrači,jer se dobro poznaju,ali po meni veče zasluge ima tu general POP,nego njih 3,jer ako si primjetio da čovjek rotira maltene sve na klupi,i svaki daje 100% i više...dobro izabire igrače koji mu trebaju za točno određene stvari,on je ustvari glavni i odgovorni za njihove domete...možeš se ne slagat,ali dobar ili vrhunski trener znači dosta,puno više od nekog superstara,jer svatko može imat lošu večer,ali treba general da sve to poveže...i nije slučajnost da su oni najdugotrajniji pobjednici ili šta več u svim sportovima američkim,s POPom na čelu...lik zna i gotovo...da je on u CLE,sad bi imali skor 15-0,vjeruj mi...nije blatt loš trener,daleko od toga,ali opt kao i KI,ipak je dno "druge neke lige",a možda i niže,jer ima iskustvo u europi,a nije ni blizu ista igra nit filozofija igre...jesi gleda utakmicu eurolige,pa driblanje polako ,pa postavi napad i obranu,i daleko su igrači statičniji nego NBA...kako stvari stoje,moguće da SAS opet daleko doguraju...i da ne zaboravimo još ostatak ekipe,koji nisu "razvikana imena",ali su extra produktivni...uživajmo svi u majstorijama NBA majstora,ipak je tamo vrh vrhova basketa :)

Hejjjjj