NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.997
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NBA liga

ja smatram da su ga tako savjetovali,jer naravno da svaki put kad se zaletiš u dva NBA igrača,koji sigurno nisu maleni,da osjetiš posljedice,tako i onl,pa si pokušava produžiti "vijek" trajanja,da se tako izzrazim,a on je jedan od baš rijetkih koji je konstantno ima poboljšanja na svim poljima,a da će jednom doći pad,sigurno hoće,ali svakako i dosad je nevjerovatna karijera,ako se ne varam,on je broj 6 na TOP 50 all time NBA,dakle TOP 10,prije duuuuge liste super igrača,i to dok još nije završio karijeru,pa postoji šansa da skoči još koje,da se tako izrazin :)

12 godina
johnyaces777 kaže...

ja smatram da su ga tako savjetovali,jer naravno da svaki put kad se zaletiš u dva NBA igrača,koji sigurno nisu maleni,da osjetiš posljedice,tako i onl,pa si pokušava produžiti "vijek" trajanja,da se tako izzrazim,a on je jedan od baš rijetkih koji je konstantno ima poboljšanja na svim poljima,a da će jednom doći pad,sigurno hoće,ali svakako i dosad je nevjerovatna karijera,ako se ne varam,on je broj 6 na TOP 50 all time NBA,dakle TOP 10,prije duuuuge liste super igrača,i to dok još nije završio karijeru,pa postoji šansa da skoči još koje,da se tako izrazin :)

te liste su subjektivne i takve liste ti realno ne možeš napraviti jer svatko ima drugačije mišljenje

13 godina
neaktivan

pa baš tu  listu su napravili u NBA,oni tamo,ne znan baš kojim kriterijima,ali jesu,to lako  pogledaš i vidiš da je on broj 6,a MJ je NO 1...dakle pokušali su nekako sklopit tu listu,a sad koliko su uspješni u tome,naravno uvijek netko ima drugačije mišljenje...ili je to ipak bio onaj njihov bleacer magazin,da sad ne lažen,iskreno...da san čita taj neki poredak...jer je LBJ ipak bio mlad,a tad je shaq ima 24 godine,pa je uvršten,čini mi se..

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 22:53 (johnyaces777).
15 godina
NBA liga

Aha, čim je Lebron negdje u top 10 na listi onda je to subjektivno. A stranicu prije ste 30 puta napisali kako je kobe drugi iza mja. Tad nije bilo subjektivno?

12 godina
mystik kaže...

Aha, čim je Lebron negdje u top 10 na listi onda je to subjektivno. A stranicu prije ste 30 puta napisali kako je kobe drugi iza mja. Tad nije bilo subjektivno?

ko je rekao da nije, svako mišljenje je subjektivno, a ti si više dosadan lebronov asslicker

15 godina
NBA liga

­

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 9:54 (Top Bugovac).
16 godina
NBA liga

odlicna tekma cavsa I bullsa, odlican rose I odlican lebron, lijepa utakmica je bila. isto tako zanimljiva je bila lakers vs clippers jer je bila blizu, cak su lakersi poveli, kobe odlicno odigro, joj sta bi tu bilo da nema panjeve u timu.

13 godina
neaktivan

slažen se,šteta da je rose se ozlijedio,tko zna kako bi završilo...dobra tekma,a LAL-LAC je isto bila napeta,neloše,samo san ostario skroz,zaspen u srid utakmice,pa se probudin pri kraju,zto su i dobili cavsi,inače bi bili pušiona,lol...a panjevi,kad neče nitko da dođe igrat tamno dok je kobe tamo,koliko   god bio veliki igrač,nije magnet,ka MJ ili LBJ,pa da bi svi s njime igrali,nažalost...i 0:3  ne liči na dobro,a tenbdencija je još gore...aj,kad se vrati young the swaggy,nešto će se poboljšat,baren malo..ali opet nemaju PG nassh i PF rookiea,pa je to solidan hendikep....a mislio san da će CHI ipak nabit cavse,da je igra rose bez ozljede,dobili bi ih...ali to pokazuje da svatko može dobit svakoga maltene,zavisno od situacije,i zato je teško predvidit nešto ipak...

16 godina
NBA liga

neznam oce liga sad dopustit lakersima oslobodenje u capu za juliusa i nasha, jer ovi su trazili dozvolu. ako to dopuste mozemo solidne igrace dovest.

15 godina
NBA liga

Rose

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan

a koji bi to solidni igrači bili??većina je več solidnih kupljena,tj,imaju momčad,eventualno neki tipa lamar odom ili slično,iako moram priznat da nisan gleda listu free players,da vidin šta se nudi trenutno..ja bi im dopustio,ipak u prva dva kola izgubit dva igrača nije mala stvar,s time da je nash triba bit prva opcija PG.ali vjerujem da lin može odigrat solidno,možda čak i bolje nego nash sada,prije par godina je bila druga priča ipak,nash je bio zvijer i siguran za +hall of fame...dakle,mar123,ti si LAL fan,s obzirom da si i kobe fan,također :)

nečete se dobro provest slijeećih godina,ove i još koje iza,nitko neče  doći jer je kobe još tamo,a njemu je lova draga,ka i melu u NYK,samo je lova glavna,zato isto cijenim LBJ,jer je čovjek odbacio desetak miliona samo radi igre,a MALO ih je koji bi to napravili,ostali svi traže MAX ugovor,a ako itko zaslužuje max,to je LBJ...i dirk i ekipa iz SAS su isto uzeli paycut,pa su nešto izveli,nadan se da će im se isplatit u DAL s time,vidićemo...

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Rose

nemoj tako,lik je strašan igrač,nema govora,po meni sad čak i bolji od CP3,a još da nije bilo ozljeda,di bi bio...ZVIJER je to...

16 godina
NBA liga

da ja sam prvenstveno lakers fan a onda tek kobe fan sto znaci da ako kobe ode mozda iz lakersa ja necu navijat za njega. on mi je samo najdrazi igrac ikad. po meni trenutno smo najlosija momcad u ligi, mi tesko da ikog mozemo dobit osim mozda sixersa, cak bi nas utah mogla nabit. ako ne dovedemo pojacanja 20 pobjeda ce nam bit max.

sto se tice rosea, meni je to najdrazi plej lige, "mali" rastura bilokoju obranu svojim prolazima.

16 godina
NBA liga

jel prati neko tekme heata? malo sam ih gledao i jako dobro igraju, timska kosarka, wade i bosh bez lebrona funkcioniraju savrseno, neznam ko ce ih moc dobit.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel prati neko tekme heata? malo sam ih gledao i jako dobro igraju, timska kosarka, wade i bosh bez lebrona funkcioniraju savrseno, neznam ko ce ih moc dobit.

Ja navijam za Heat i mogu reći da još od 2010-11 nisam bio ovak uzbuđen za početak sezone. Lebron je samo gušio Wadea i Bosha, mislim da jos niko nije svijestan koliko je Heat zapravo jak sa ovim rosterom.

Izgubili smo Lebrona, ali dobili Denga, Grangera, McRobertsa...

I klupa nam je jako dobra: Nappier, Williams, Birdman, i još Chalmers sad kao 6th man rastura.

Ja mislim da mogu doći do ECF, jedino ko nas može zaustaviti su Cavsi ili Bullsi.

Samo treba malo posložit obranu na prijašnji nivo i radit na skokovima i Heat je nezaustavljiv.

----------Jesse,we need to cook 8)
15 godina
NBA liga

U epizodama gdje su Ballmer ili McRoberts glavne zvijezde ekstazi nema kraja {#}

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
16 godina
BobbyZ kaže...
mar123 kaže...

Ja navijam za Heat i mogu reći da još od 2010-11 nisam bio ovak uzbuđen za početak sezone. Lebron je samo gušio Wadea i Bosha, mislim da jos niko nije svijestan koliko je Heat zapravo jak sa ovim rosterom.

Izgubili smo Lebrona, ali dobili Denga, Grangera, McRobertsa...

I klupa nam je jako dobra: Nappier, Williams, Birdman, i još Chalmers sad kao 6th man rastura.

Ja mislim da mogu doći do ECF, jedino ko nas može zaustaviti su Cavsi ili Bullsi.

Samo treba malo posložit obranu na prijašnji nivo i radit na skokovima i Heat je nezaustavljiv.

ja bas ne volim heat al ovakvu igru nemozes ne pohvalit, po meni kompletna momcad, dobra prva postava, dobra klupa, kemija medu igracima se cini dobra, i ja mislim da je lebron gusio wadea i bosha i onda su ljudi zaboravili da su i njih dvojica igracine.

13 godina
neaktivan
NBA liga

ipak će trebat više i duže,čak ni LBJ ne može pohvatat sve konce odjednom,a svi koji hvale kyriea nek zapamte podatak da je ispalio 36 baluna poslije zadnje asistencije??a on je ka PG,lol....i ka neki superstar,nemoj me nasmijavat,daleko je on još od cp3 ili rosa,ili slično,i čini se da mu je slava ipak malo udrila u glavu...nema veze,valjda će doći sebi,ako i ne,trejd za nekog tipa wall ili slično,ili baren u tom rangu...jer on bi kao treba bit kreator igre  i vući konce,a sve šzta želi je sebe stavit u prvi plan,izgleda ili se samo meni čini tako??HOU ide dobro,a vidićemo večeras,jer SAS eće nastupit kompletan,ostaviće 5 igrača da odmaraju,ali sve mi se čini da će ih nabit opet SAS...

16 godina
johnyaces777 kaže...

ipak će trebat više i duže,čak ni LBJ ne može pohvatat sve konce odjednom,a svi koji hvale kyriea nek zapamte podatak da je ispalio 36 baluna poslije zadnje asistencije??a on je ka PG,lol....i ka neki superstar,nemoj me nasmijavat,daleko je on još od cp3 ili rosa,ili slično,i čini se da mu je slava ipak malo udrila u glavu...nema veze,valjda će doći sebi,ako i ne,trejd za nekog tipa wall ili slično,ili baren u tom rangu...jer on bi kao treba bit kreator igre  i vući konce,a sve šzta želi je sebe stavit u prvi plan,izgleda ili se samo meni čini tako??HOU ide dobro,a vidićemo večeras,jer SAS eće nastupit kompletan,ostaviće 5 igrača da odmaraju,ali sve mi se čini da će ih nabit opet SAS...

cito sam da je danas lebron obavio ozbiljan razgovor s irvingom o tome kako ce igrati, jer ocito u kavalirima svako vuce na svoju stranu, 3 superstara od kojih svaki zeli bit glavni, ja sam si i mislio da ce to tako bit.

15 godina
mar123 kaže...

cito sam da je danas lebron obavio ozbiljan razgovor s irvingom o tome kako ce igrati, jer ocito u kavalirima svako vuce na svoju stranu, 3 superstara od kojih svaki zeli bit glavni, ja sam si i mislio da ce to tako bit.

Naravno da treba prilagodbe, pa kad je dosao u Heat, isto su lose zapoceli sezonu...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
NBA liga

Naravno trebat ce im jedna sezona da se razvije hemija, poslije toga im niko nece moci nista. A ove sezone po meni Chicago ide u finale sa Istoka.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Pozdrav ekipa

Prijatelj mi je autor jedne od boljih stranica koja prati NBA i NCAA, pa sam za malo promocije napravio facebook stranicu.

https://www.facebook.com/ispod.obruca

Linkovi sa novim postovima, NCAA najave, (skoro) dnevne analize i zanimljivi videi s YT. Pridružite se!

13 godina
neaktivan
NBA liga

šta je zamrla rasprava,svatko ima svog posla...kobe tone,a ni LBJ i co. nisu daleko,LOL...vidi se da "imena na papiru" malo znače u stvarnom životu...dosta ozljeda,KD još ne igra,ni goerge iz IND također,DW i DR isto malo malo pa pauza...ali aj,neka je kretnja,mislio san da će napucavat MIL ka prošle godine,ali se drže extra solidno...PHI ide po novi rekord,sezonu s manje od 5 pobjeda ili slično...nitko se nije baš izdvojio i da gazi,svi su tu negdje,iako su za CLE bila velika očekivanja,zasad još ništa...nekako mi je "krivo" da slabo koriste Lovea,a i LBJ igra poziciju kyriea izgleda...još su daleko od naštimanosti,ali nekako njih najviše gledan,s time da ćirnen još šta stignen usput tipa LAC,HOU,GSW i te  i takve ekipe ili dobre tekme...ali tek se "zagrijavaju" valjda šta li,LOL...BUMP :)

12 godina
NBA liga

ne tone kobe nego njegovi suigrači zbog kojih mora po 30 šuteva uzimat

13 godina
neaktivan

jadnom mu baš teško palo ;) a inače boozer je bio solidan baren prošle godine za CHI,a i lin ako nije extra klasa,može baren nešto odigrat,a ima još kogod da pomogne,ali fali "momčadski duh",neče ljudi da igraju s njime,bilo je več rasprava oko toga,nakon jedne utakmice,di je zabio 30-40 koševa,ali suigrači se naljutili bili...ne znan,ne želim in ja zlo,ali da je lik arogantan,brate,zato ga ne podnosin,ne trpina arogantne seronje,pa da ima 100 miliona $ u đepu,ili da se zove kobe ili da je ne znan presjednik hrvatske i amerike skupa...ali to je moj izbo0r ;) ne ide nit LBJ i CLE,a imaju istina malo ipak bolju momčad,i vjerujem da ih trenira netko tipa Phil J. il ovaj iz LAC doc ili takav kalibar,da bi to dosta bolje išlo...ali duga je sezona,a iza nje opet play off tek...

12 godina
NBA liga

solidni su oni u napadu samo im je obrana kriminalna pogotovo lin i hill

16 godina
johnyaces777 kaže...

jadnom mu baš teško palo ;) a inače boozer je bio solidan baren prošle godine za CHI,a i lin ako nije extra klasa,može baren nešto odigrat,a ima još kogod da pomogne,ali fali "momčadski duh",neče ljudi da igraju s njime,bilo je več rasprava oko toga,nakon jedne utakmice,di je zabio 30-40 koševa,ali suigrači se naljutili bili...ne znan,ne želim in ja zlo,ali da je lik arogantan,brate,zato ga ne podnosin,ne trpina arogantne seronje,pa da ima 100 miliona $ u đepu,ili da se zove kobe ili da je ne znan presjednik hrvatske i amerike skupa...ali to je moj izbo0r ;) ne ide nit LBJ i CLE,a imaju istina malo ipak bolju momčad,i vjerujem da ih trenira netko tipa Phil J. il ovaj iz LAC doc ili takav kalibar,da bi to dosta bolje išlo...ali duga je sezona,a iza nje opet play off tek...

ti kazes ne tone kobe ima boozera i lina, prijatelju to su tri igraca, a roster ih treba 12, mi nemamo prvu petorku da valja, a da ne govorim o klupi koja ide u konkurenciju za najgoru klupu u ligi. boozer u obrani je panjina, lin jos veca, swaggy p nema blage veze sto uopce znaci obrana, igraju ju samo kobe(kolko moze jer je vec star pa je spor) i davis. lose je to, eto sad zadnju tekmu je kobe uzeo 18 suteva, zabio 10, i opet su popusili tako da nije stvar tu u kobeu. dajte mu jednog dobro igraca i vec ce se poduplate pobjede jer ovaj omjer koji imamo je jadan.

a i kako mos rec da se niko ne istice, pa daj pogledaj memphis, oni unistavaju, pogeledaj njihovu tekmu, gasol ubija, timska igra odlicna, po meni dobri kandidati za naslov zasad.

eto i westbrook cim se vratio je srusio nba rekord i unistio, sto ce tek bit kad se kd vrati.

chicago je u ku*cu zbog rosea i ozljeda ostalih, gasol i noah dobro igraju al im fali suter.

lebron je izgubljen u vremenu i prostoru, jednu tekmu ubije, drugu odigra totalno jadno, a o njegovim superstar suigracima nemam rijeci, bit ce pravo cudo ako love nakon ove sezone ostane kod njih, jer vec sad je nezadovoljan.

houston nije los, spursi nisu losi, clippersi su kriticni, indiana iznenadila s obzirom da georga nema i da im je otiso stephenson. bucksi nelosi. a 76ersi ce valjda oborit rekord povijesti za najlosiji tim ikad.

13 godina
neaktivan

slažen se s većinom rečenog,žao bi mi bilo jer blatt izgleda nema ideje kako ih ukomponirat i "maksimalno iskoristit" za CLE,ža mi je LAL,valjda će bit bolje,ali čisto sumnjam opet nažalost...MEM je čista timska igra bez velikih "imena",ali s ekstremnom produktivnošću,oni su "blue collar" ekipa,štono bi se reklo "radnička" i "udarnička",dobri su,gaze..ali ne znan baš za play off,koliko će imat sreče,isto ka IND prošle godine,vuci,vuci,pa odoše kad je najpotrebnije bilo..a LANCE S,LOL...misli da je NEXT jordan,a ima talenta,ali opet EGO če ga pojest...da je osta,bolje bi proša u IND,a oša je jedino jer je u CHA "gazda" veliki Mike,pa da "nauči par finti.."...i za kraj,za CLE,non stop pričaš o nekim superstar,koji su to??K.Irving koji je snimio reklamu,pa posta popluaran(ima talenta,daleko,ali je daleko on od SUPERSTARA),A LOVE ima produkciju,ali ispada da nema sistema da se on istakne,jer je u sjeni LBJ,a još više KI,koji mi se čini opet egotriper koji "želi stvorit ime"...tu je uzrok raspada,i šteta jer LOVE zaslužuje da bude SUPERSTAR,ali mora nešto napraviti,osvojit MVP,najstrijelca lige ili igrat sezonu na EXTRA nivou,a zasad je daleko od toga,a vjerujem da nije toliko kriv...stvarno šteta jer opet smatram da je BIG 3 bila daleko jača,i bolje su si "pasali"...a od ostalih jedino TRistan t. VRIJEDI NEŠTO,ali igra iza lovea,Dijon senf waiters je isto glumac,varejao je solidan,ali samo to,a ostatak nadoknađuje radom i borbom...stvarno šteta da su trejdali wigginsa,jer vjerujem da bi "puno bolje pasao" jer je mlad,željan igre,poslušniji od KI i ne bi bio egoističan toliko,i da je osta,bio bi starter skoro i uskoro...ali vidićemo kako će se stvari razvijat...lp:)

16 godina
NBA liga

pa oni sami sebe predstavljaju ko superstare pa zato kazem.

po meni jedini pravi big 3 je u spursima i zna se koji to.

17 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice