NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 801.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
mar123 kaže...

kakve basnoslovne ponude su se nudile za love-a, totalno nerealno, neznam sad koji tim ali davali su 3 igraca, i 2 visokorangirana picka prve runde.

Boston je htio dat Bassa, Bradleya 6. i 17. pick

Idiotarija zesca, pa to bi dao za Lebrona jedino

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
neaktivan
NBA liga

Di ste vidili da je Wade raskinuo i potpisao za manje novca ? Evo Pat Riley je dao izjavu da su ocekivali raskid ugovora od strane LBJ-a i da ce se dogovorit narednih tjedana, ocigledno se ide na onu opciju da sva trojica prihvate manje novca za bolju klupu. 

Melo ako zeli naslove ide u Bullse ako ga zanimaju pare ostaje u Knicksima. On je raskinuo ugovor samo jer mu je ovo zadnja sansa da dobije negdje max contract, ima 30 godina i ako se kojim slucajem ozljedi tokom sezone sigurno mu nitko nebi ponudio max contract.

Love ce biti zesca sapunica al nekako ga vidim u LA-u, tamo je bio na koledzu tu mu je dom. Eventualno u GSW-u ako budu htjeli dati Klaya Thompsona.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

Di ste vidili da je Wade raskinuo i potpisao za manje novca ? Evo Pat Riley je dao izjavu da su ocekivali raskid ugovora od strane LBJ-a i da ce se dogovorit narednih tjedana, ocigledno se ide na onu opciju da sva trojica prihvate manje novca za bolju klupu. 

Melo ako zeli naslove ide u Bullse ako ga zanimaju pare ostaje u Knicksima. On je raskinuo ugovor samo jer mu je ovo zadnja sansa da dobije negdje max contract, ima 30 godina i ako se kojim slucajem ozljedi tokom sezone sigurno mu nitko nebi ponudio max contract.

Love ce biti zesca sapunica al nekako ga vidim u LA-u, tamo je bio na koledzu tu mu je dom. Eventualno u GSW-u ako budu htjeli dati Klaya Thompsona.

Koja trojica?

Bosh zeli otici, a Wade je rekao da zeli manje novca zbog toga i da ce najvjerojatnije narednih dana raskinuti ugovor i potpisati novi, nadi na netu presicu/clanak...

Melo je napravio opt out i ne ostaje definitivno u NYK...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
JackD kaže...

Koja trojica?

Bosh zeli otici, a Wade je rekao da zeli manje novca zbog toga i da ce najvjerojatnije narednih dana raskinuti ugovor i potpisati novi, nadi na netu presicu/clanak...

Melo je napravio opt out i ne ostaje definitivno u NYK...

LBJ, Bosh i Wade.

Bosh je na exit interviewu prije par dana izjavio da zeli ostat u Miamiu i da ne ide nigdje. Za Wade-a neznam, bilo je price prije koji tjedan da bi on mogao stvarat probleme oko ugovora i novca. A za Mela, znam da je napravio opt out, ali kazem on ima dvije opcije ili zeli naslov pa ce pokusat u Bullsima/Houstonu ili ga samo zanimaju pare pe ce ostat u NYK i trazit max contract jer mu je ovo realno zadnja sansa da dobije max ugovor.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
neaktivan
NBA liga

U Bullsima/Rocketsima moze dobiti bruto 96 mil $ na 4 godine i to je zapravo maksimalni ugovor, a u NYK 130 mil $ na 5 godina...

24 milijuna i konkurentnost za naslov, ili 26 milijuna i frula...

Mislim da je odabri jasan :)

13 godina
NBA liga

uzet će on lovu :D

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ne ide Melo za lovom, bar je to jasno, znalo se odavno da ce aktivirati opt out. Po pravilima lige nijedan klub mu ne moze ponuditi novca koliko New York moze, ali on je svjestan da je na vrhu karijere i da mu je ovo sa njegovih 30 godina jedan od zadnjih pokusaja da osvoji prsten. Ako ostane u Knicksima onda ce to bit iskljucivo zato sto ga je Phil Jackson uvjerio u rebuild 2015-te, a ako ode mislim da ce najprije u Chicago, sto je po meni bolja opcija od Houstona.

17 godina
NBA liga

ma po meni houston nije tim koji ide po naslov, jednostavno nemaju to nesto da osvoje. i mislim da netko tko zeli naslov netreba ni razmisljat dal ic u houston ili chicago.

nego vidim sad da je i nick young iskoristio opciju i posto free agent, zar nije on reko da i s manjom placom ostaje u lakersima?

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

U Bullsima/Rocketsima moze dobiti bruto 96 mil $ na 4 godine i to je zapravo maksimalni ugovor, a u NYK 130 mil $ na 5 godina...

24 milijuna i konkurentnost za naslov, ili 26 milijuna i frula...

Mislim da je odabri jasan :)

Jasno je meni to, i svima ostalima ali pitanje jeli njemu jasno. To su cifre na papiru, Knicksi su brend dok Bullsi i Rocketsi nisu toliko jaki tako da i to treba uzet u obzir. 

Meni je svejedno gdje ce, ponavaljam njemu su dvi opcije na raspolaganju novci ili naslov pa nek izabere ono sta vise zeli. 

Al jedna stvar mi je zabavna oko ovog opt outa LeBrona, Vegas je povukao ponudu tko ce osvojit naslov 2015-te, a na twitteru vidim da su pojedine momcadi javili Melu da priceka dok ne obave razgovore s LBJ-om. Fascinatno kako jedan igrac okrene sve na glavacke u ligi. Ceka se draft i tko ce bit 1. pick, i naravno divlji trejdovi sad kad je Embiid ozljeden. 

17 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da ce Cavsi uzet ili Parkera ili Wigginsa, jer Lebron ih prati vec neko vrijeme kako bi se vratio u Cleveland i taman se "poklopila sreca" zadnju godinu LBJ ugovora i Cavsi dobivaju 1. pick.....

14 godina
neaktivan
NBA liga

draft samo što nije počeo

jeli gleda tko uopce???

17 godina
neaktivan
NBA liga

Bogdan i Dragić u Sunsima, odlično!

Očito je samo Orlando htio riskirati sa Šarićem, ali oni bi ga mogli i trejdat, inače Nurkić je #16 i ide u Bullse.

13 godina
NBA liga

šarić je na kraju zavržio u phili, bogdan u sunsima, vasa i onaj drugi isto u phili ,a nurkić je draftan od bullsa ali ide u denver

16 godina
NBA liga

"Prije 15 godina Tim Duncan je stajao na terenu Madison Square Gardena sa trofejom šampiona. Dve hiljade četrnaeste, drugi grad, ista slika. Karijera koja je tako tiha, a tako fascinantna. Tim Duncan... Nekoliko puta uništen, ali ne i pobjeđen..."

Link

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
14 godina
neaktivan

Sarić ide u 76erse, a Nurkić u Denver

17 godina
NBA liga

jel se zna mozda dal bojan bogdanovic ide sljedece sezone u nba ili ce jos ostat u europi?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Kako Šarić u Phil ako je potpisao za onaj Andalo Efes prije nekoliko dana? Što su ga kao rezervirali ili...?

Ne kužim to oko drafta najbolje pa ako mi netko može objasniti, bio bih zahvalan :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
explorer 4 kaže...

Kako Šarić u Phil ako je potpisao za onaj Andalo Efes prije nekoliko dana? Što su ga kao rezervirali ili...?

Ne kužim to oko drafta najbolje pa ako mi netko može objasniti, bio bih zahvalan :)

phila ima prava na šarića, ali nakon dvije godine ili kad ga oni pozovu on će doći u nba

17 godina
NBA liga

kad neko nekog drafta znaci da imaju prava na tog igraca tj da taj igrac kad odluci doc u nba mora igrat za njih. no taj igrac nemora doc igrat za njih nego eto potpise za neki klub u europi. mislim da je saric napravio gresku sto je potpisao s efesom prije drafta, jer da nije bio bi bolji pick, trebo je potpisat nakon.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Hvala momci :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kad neko nekog drafta znaci da imaju prava na tog igraca tj da taj igrac kad odluci doc u nba mora igrat za njih. no taj igrac nemora doc igrat za njih nego eto potpise za neki klub u europi. mislim da je saric napravio gresku sto je potpisao s efesom prije drafta, jer da nije bio bi bolji pick, trebo je potpisat nakon.

Koja je razlika prije ili poslije ? Pa nije to djeci vrtic pa da moze radit sta hoce, i da je isa potpisat poslije drafta mora bi obavijestit klubove koji ce ga draftat. Pickalo ga tocno negdje i di su mu predvidali, 10-14 pick upa je u lottery i jos po meni nije ni moga bolje proci. Sljedecu sezonu ce se lagano uigrat Nerlens i MCW, ubrat jos koji pick pa onda sezonu poslje nek ubace Embiida i taman za dvije godine stize iskusni Saric i eto ti plejof momcad. Naravno ako Embiida i Nerlensa zaobidu ozljede. 

17 godina
neaktivan
NBA liga

76ersi sami sebe tankaju, ja se bojim da ce Noel ispast kao i Bennett....

Za Embiida treba jos vidjet, cekajmo da nauci engleski prvo

17 godina
JackD kaže...
mar123 kaže...

Koja je razlika prije ili poslije ? Pa nije to djeci vrtic pa da moze radit sta hoce, i da je isa potpisat poslije drafta mora bi obavijestit klubove koji ce ga draftat. Pickalo ga tocno negdje i di su mu predvidali, 10-14 pick upa je u lottery i jos po meni nije ni moga bolje proci. Sljedecu sezonu ce se lagano uigrat Nerlens i MCW, ubrat jos koji pick pa onda sezonu poslje nek ubace Embiida i taman za dvije godine stize iskusni Saric i eto ti plejof momcad. Naravno ako Embiida i Nerlensa zaobidu ozljede. 

razlika je da bi bio bolja pozicija na draftu, ovako kad se znalo da sigurno 2 godine nece jos doc neki timovi ga nisu bas htjeli uzet. pa ko je reko da nemora obavjestit klub, kad ga draftaju on ih onda obavjesti da ce potpisat za ove.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
JackD kaže...
mar123 kaže...

razlika je da bi bio bolja pozicija na draftu, ovako kad se znalo da sigurno 2 godine nece jos doc neki timovi ga nisu bas htjeli uzet. pa ko je reko da nemora obavjestit klub, kad ga draftaju on ih onda obavjesti da ce potpisat za ove.

Pa svejedno prije drafta svaka momcad obavlja razgovore s igracima i sigurno znaju situacije oko njih. Nije njima Dario moga skriti da zeli igrat jos sezonu dvije u europi, uostalom sta i da je presutio da nece odmah igrat u NBA-u ? Vjerovatno bi ga momcad koja ga picka poslala u nekom paketu i selilo bi se njegovo pravo od momcadi do momcadi. Ovako je siguran da ce ga Phila cekat tih sezonu dvije. Da je ispao iz lotterya onda bi mogli rec da je sj*eba situaciju jer bi ostao bez dosta para, ovako nije apsolutno nista izgubia. 

@Mitch - ni Olajuwon nije zna engleski ;) Neznam meni se taj Embiid jako svida, momak poceo igrat prije koju godinu i vec ima Dream Shake u repertoaru. A Noel ako ce biti defanzivno jak koliko tvrde analiticari onda nema straha da ce postat novi Benett.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 21:08 (JackD).
17 godina
NBA liga

ma dobro nije bitno, pustimo sarica, nek mu je sa srecom.

sto se tice embiida i meni se jako svida, kasno poceo igrat i do ove razine je stigo, sto se tice njegovog engleskog jbg iz kameruna je, nemoze imat savrseni naglasak i sve to.

13 godina
NBA liga

puna mi kapa više čekajući melovu i lebronovu odluku

17 godina
neaktivan
NBA liga

LeBron James: "I'm coming Home!" 

Nek sad Bosh ode u Rocketse i osvoji jos koji prsten cisto da dokaze da je igracina. A LeBron nek osvoji taj prsten sta je obecao Clevlandu.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Napokon NBA ima smisla, East ce izgledati jos smijesnije nego prosle godine...

Wiggins i LBJ, jos ako Kyrie nece trosit lopte.sad mi se cini da ce Melo otic u Heat...

17 godina
neaktivan

Melo se necka izmedu Bullsa i Knicksa, iako mi nije jasno sto ceka...nek potpise vise za Bullse. Wiggins jos nije potpisan i to zato da ga mogu trejdat, vjerovatno su Cavsi obecali LBJ-u da ce dovuc Lovea. Sta se da nac, mogao bi past nekakav trejd Wiggins + Waiters + pickovi za Lovea. 

Mene sad jako zanima Bosh i Houston, ako uspiju to slozit onda postaju instant contenderi. 

East bi mogao bit smjesan dogodine (ako Melo ostaje u Knicksima) Cavsi,Wash,Hornetsi medu prvih 4-5 momcadi, cirkus.

16 godina
NBA liga

Neće taj cleveland osvojiti ništa.

GO HEAT. Zadrzat bosha i potpisat mela i još kojeg role playera i to je to. Ili ako bosh ode, loviti bledsoea i monroea, i  za dvije godine uzet duranta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice