NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 932.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
bobo rastur kaže...

Slažem se, ali Jordan je imao prije Rodmana Paxona, Armstronga i Granta

Ma ok je, ja sam samo htio da navedem par primjera gdje se vidi da i danasnji Hall Of Fameri nisu igrali sa 4 kolca pored sebe vec sa itekako dobrim igracima koji su im pomagali i na kraju cak i sami postali HoF-ovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 18:06 (the. Shelby).
15 godina
neaktivan

Sinoć održan NBA draft i Kentucky dao prva dva picka - Davisa i Kidd-Gilchrista.

Zanimljiv draft, sad nam predstoji zanimljivo ljeto i vjerujem dosta zamjena igrača. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

Sve mi više žao Irvinga,čini mi se da će na kraju morati otići kao i James.

Od ovih Cavsa nikad normalne ekipe. 

17 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Sinoć održan NBA draft i Kentucky dao prva dva picka - Davisa i Kidd-Gilchrista.

Zanimljiv draft, sad nam predstoji zanimljivo ljeto i vjerujem dosta zamjena igrača. 

Zaniljivo da je Kentucky dao čak dva picka. Sam da budu dobri.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Zaniljivo da je Kentucky dao čak dva picka. Sam da budu dobri.

Ma to se nikad ne zna, živa je ovo lutrija. Ali ako se Davis potvrdi i opravda povjerenje biće paklen igrač.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

Jeste čuli publiku svaki puta kada je Stern izlazio van? {#}

Uglavnom.. Meni je ovaj Draft bio jedan od boljih..

Impossible is nothing..
16 godina
NBA liga

http://www.hrsport.net/vijesti/442776/kosarka-nba/nista-od-mirovine-kevin-garnett-ostaje-clan-boston-celticsa/

super, volio bi da ostanu i Pierce i Allen, pa taman da i više nisu u stanju konkurirati za naslov, uživam ih gledati sve zajedno u ekipi uz Ronda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 21:43 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Da bar u novoj sezoni D. Rose bude zdrav kod Bullsa{#}

15 godina
neaktivan
Rosea su ozljede upropastile, bio bi i bolji da je zdrav.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
neaktivan

Ne vjerujem da će on igrati sljedeće sezone, period oporavka mu je između 12-14 mjeseci tako da će najvjerovatnije propustiti čitavu sezonu. I bolje mu je da se vrati potpuno spreman nego da forsira, vidjeli smo gdje ga je to na kraju odvelo.

Upravo iz tog razloga su Bullsi izabrali Marquisa Teaguea, playa sa Kentuckyja.

18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

http://www.hrsport.net/vijesti/442776/kosarka-nba/nista-od-mirovine-kevin-garnett-ostaje-clan-boston-celticsa/

super, volio bi da ostanu i Pierce i Allen, pa taman da i više nisu u stanju konkurirati za naslov, uživam ih gledati sve zajedno u ekipi uz Ronda.

Odlicna vijest za Kelte, ali 34$ za 3 godine mi se cini malo previse za njega ali valjda Ainge zna najbolje. Upitno je oceli se Allen vratit, glasine su da se Miami jako zanima za njega i obrnuto te da ce od 12:01 ET (ili 18:01 po nasem vremenu) zestoko krenut po njega, zele mu ponudit MLE od nekih 3 milja.

Dobra stvar je sto ce KG moc poducavat ovog Fab Mela kojeg su draftali, i stvarno se nadam da ovaj Sullinger nece imat problema sa ledima kako mu predvidaju jer je inace trebao bit lottery pick i Kelti puno riskiraju s njim.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

Došlo mi je da zaplačem od sreće

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Došlo mi je da zaplačem od sreće

3:21 <3

15 godina
neaktivan
NBA liga

Par postova iznad sam ih malo branio sto su se hinjski okupili pa zajedno osvojili prsten, ali ovo vec prelazi granice. Heat svako malo dovede nekoga, vise je postalo glupo. Competitive level sve vise ide u q...

A nisam se ovakvom pi*dastom potezu nadao ni od Allena, za duplo manje para je pribjegao u krilo rivalskom timu i samom LeBronu. Izgleda da danas niko nema ni ponosa ni dostojanstva kad je prsten u pitanju, igrace zajedno sa najljucim protivnikom i dat' ce guze ako treba, samo da ga osvoji...  jadno.

Ray Allena vise ne smatram za igraca kakvog sam prije smatrao, razocaran sam.

16 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Par postova iznad sam ih malo branio sto su se hinjski okupili pa zajedno osvojili prsten, ali ovo vec prelazi granice. Heat svako malo dovede nekoga, vise je postalo glupo. Competitive level sve vise ide u q...

A nisam se ovakvom pi*dastom potezu nadao ni od Allena, za duplo manje para je pribjegao u krilo rivalskom timu i samom LeBronu. Izgleda da danas niko nema ni ponosa ni dostojanstva kad je prsten u pitanju, igrace zajedno sa najljucim protivnikom i dat' ce guze ako treba, samo da ga osvoji...  jadno.

Svi se palite na Miami, svi se*ete po njemu, ali niko nije primjetio da je Terry došao u Boston i da je Kidd otišao u Knickse. Njima ništa, ali čim se radi oko Miami-a, odma svi salvu na njih.
Po avataru se vidi da sam fan Bostona, ali Allenu ne zamjeram niti malo. Neka mu bude sretno u Miami-u

18 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Zelis pricat o competitive levelu ?! Steve Nash u Lakerse, da mi je to netko reka prije dvije godine samar bi mu zalipio.

Kakvi pi*dasti potez, kad su ga skoro trejdali u ozujuku u Memphis onda im je valjao, ljepo su se odnosili prema njemu koliko dugo mu se ime vec vuce u trade-talkvoima. A o odnosu njega i Ronda necu ni pricat. Ima 37 godina naravno da ce otic u momcad koja brani naslov i realno ima najvece sanse da ga osvoji i dogodine.

Ray Allen je legenda i jedan od najboljih sutera ikad! Covjek je bio FA imao je izbor i odlucijo je.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

meni je također žao što Allen odlazi, ali govoriti o njemu da je izdajnik nakon svega što je napravio za klub, i pljuvati po Miamiju je jadno. Pa što oni ne smiju tradeati igrače? jedino mi je malo glupo ovo što je napravio Nash, a ne vidim razloga zašto Allen nebi smio otići u Miami...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 14:43 (antimadridista).
16 godina
NBA liga

Meni je drago zbog Nasha..

Samo neka ide u što bolji klub, kao da on ne želi prsten.. 

Neka napravi šou u Brooklynu!

Impossible is nothing..
15 godina
neaktivan
NBA liga

Vi imate svoja misljenja, ja imam svoja, za mene jeste izdajnicki potez preci u rivalski tim koji te je izbacio u finalu konferencije u 7 utakmica i osvojio titulu, i sve to za duplo manje para. Ostale tradeove nisam spominjao jer mi je ovaj najbezobrazniji, Nash bar nikada nije osvojio prsten, covjek hoce samo jedan i da na miru ode u penziju.

Jos jedan ovakav trade i u Miamiu cemo imati All-Star petorku. Za svaku pohvalu, nema sta.

16 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Vi imate svoja misljenja, ja imam svoja, za mene jeste izdajnicki potez preci u rivalski tim koji te je izbacio u finalu konferencije u 7 utakmica i osvojio titulu, i sve to za duplo manje para. Ostale tradeove nisam spominjao jer mi je ovaj najbezobrazniji, Nash bar nikada nije osvojio prsten, covjek hoce samo jedan i da na miru ode u penziju.

Jos jedan ovakav trade i u Miamiu cemo imati All-Star petorku. Za svaku pohvalu, nema sta.

Da čujemo o tvojoj NBA karijeri...

16 godina
the. Shelby kaže...

ja bi možda nekako i razumio to što ti govoriš da je riječ o nekom mladom igraču, ali Allen je bilzu 40. godine života i dosad je sve dao Celticsima. Uvjeren sam da će biti dočekan ovacijama dogodine kad Heat dođe u Garden.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 16:59 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Ne bih se složio.. Mada mi smeta što je prešao i Miami, mogu ga razumjeti.. Boston je prema njemu pokazao veliko nepoštovanje ove sezone i nisu zaslužili da ostane..

16 godina
neaktivan
NBA liga

Odletio Bird iz Indiane, gotovo je s njima.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Wade, Allen, James, Lewis, Bosh

Westbrook, Harden, Durant, Ibaka, Perkins

Nash, Bryant, Metta, Gasol, Bynum

Williams, Johnson, Stevenson, Teletović, Howard

naravno, ovu zadnju petorku sam malo lupao, ali ako Howard bude trejdan u Netse... auu, četiri elitne ekipe

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:20 (stone).
16 godina
neaktivan
stone kaže...

Wade, Allen, James, Lewis, Bosh

Westbrook, Harden, Durant, Ibaka, Perkins

Nash, Bryant, Metta, Gasol, Bynum

Williams, Johnson, Stevenson, Teletović, Howard

naravno, ovu zadnju petorku sam malo lupao, ali ako Howard bude trejdan u Netse... auu, četiri elitne ekipe

Zaboravio si Rondo, Terry, Pierce, Bass, Garnett, ako oni i rezerve ostanu zdravi, bit će zabavno.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ljudi oćemo još jednu raspravu ko je najbolji igrač ikada? :)

16 godina
bobo rastur kaže...

MJ23 Definitivno...

Ljudi koji nisu gledali tekme ga ne vole..

Uglavnom evo par činjenica:

Neda mi se pisati. Počeo sam ali sam odlučio i spavati večeras! {#}

Pročitaj na wiki. i pogledaj par videa..

&quot;Impossible is nothing..&quot; &quot;It's on me: To be lighter, fly higher, go further..&quot;
15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Michael Jordan ubjedljivo najbolji ikada, kada tako nešto kažu sami igrači koji su ga gledali ili igrali sa njim onda se tu nema šta više dodati.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Iako je MJ uvjeriljivo najbolje, meni je osobni favorit ovaj na profilnoj, jedino što mu je falilo da bude bolji od MJ-a je atleticizam, ali je domirirao i bez njega premočno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice