NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Hrvojeee kaže...

Baš je fora da pored svih ovih Jamesova, Duranata i ostalih novijih zvijezda na kraju ispada da je San Antonio najbolja ekipa sa starcima Duncanom i Parkerom.. Nadam se da će do finala..

Nekako su mi draži ovi stariji igrači (s kraja 90-tih / početka 00-tih).. Tako da navijam za finale Celticsi - San Antonio..

Nisi jedini, tada se i igrala prava košarka, ovo sada je sve samo na snagu i ništa više.

Pored Bullsa u PO ću navijati ta Spurse samo radi Duncana i Popovicha, dva košarkaška majstora.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ide Utah u playoff, iako sam htio da uđe Phoenix

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Ide Utah u playoff, iako sam htio da uđe Phoenix

da, i meni....baš mi žao zbog Nasha...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
NBA liga

Zbog Hilla, tip ima meni se čini 39 godina i još igra.

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

A i dalje je zvijer od igrača :)

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Zbog Hilla, tip ima meni se čini 39 godina i još igra.

i zbog njega :D

16 godina
NBA liga

Lakers-Denver

Možda tralier za CoD objave tamo :D

Svakako, i bez toga, odlična bu bila tekma

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
15 godina
neaktivan

Bullsi pobijedili u prvoj utakmici, Rose odličan večeras i vrlo blizu triple-doublea jer mu je falilo samo po jedan skok i asistencija.

Počela je tekma između Heata i Knicksa tako da sad mogu na miru uživati u košarci {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Haslem i Stoudemire dobili tenhičke jer su pričali, ROFL

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Može link?

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
NBA liga

Iako ne navijam za Bullse, šteta za Rosea. Stvarno nema sreće ove sezone.

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Bullsi pobijedili u prvoj utakmici, Rose odličan večeras i vrlo blizu triple-doublea jer mu je falilo samo po jedan skok i asistencija.

Počela je tekma između Heata i Knicksa tako da sad mogu na miru uživati u košarci {#}

Dodat ću još da se Rose ozlijedio i da je morao napustiti teren malo prije kraja.....nadam se da nije ništa opasno mada nije izgledalo bezazleno.....

17 godina
neaktivan

Rose na putu u bolnicu, ide na MRI nesto nije dobro.

EDIT: Upravo Bullsi protvrdili, Rose ima 'Torn ACL' i nema ga do kraja sezone, inace to je ista ozljeda koju je zadobijo Ricky Rubio. Mislim da ovo mijenja sliku Playoffa na istoku totalno. Nadao sam se da ce se ponovit konferencijsko finale od prosle godine, ali to je sad jako upitno, ako Chicago prode Sixerse pitanje je kako ce to izgledat protiv Kelta.

Zao mi je Rosea stvarno nema srece sa ozljedama ove sezone nadam se da ce se brzo oporavit i vratit se onoj ekplozivnosti.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 0:34 (JackD).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Nba 2K12 My Player mod, malo smijeha :D

15 godina
neaktivan

Mislio sam da nije ništa ozbiljno, ali kad sam čuo dijagnozu pravo me je dotuklo. Jbg ovo je stvarno veliki hendikep, PO je za Bullse gotova priča jer bez njega nemaju šansi išta napravtiti. Možda prođu Sixerse ali za dalje nema šanse. Koji pehovi majko mila.

Sad je pitanje kakav će biti nakon operacije i oporavka, kad je koljeno u pitanju većina igrača nije ni nalik onima prije povrede. Šteta, velika šteta na ovaj način završiti sezonu. 

15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Linkosaan kaže...

Može link?

Utakmice gledam na http://www.sportlemon.tv/c-6.html ili na http://livetv.ru/en/ 

Biram između njih koji ima bolji stream,sinoć sam Bullse gledao na livetv.ru.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Rosea će dotuć te ozlijede. On mi je vrlo drag igrač, imam i njegove 2.5 šuze, stvarno sam bio nabrijan za taj playoff i žarko sam htio da dobije prsten prije Jamesa. Ali što je tu je. Mislim da Bullsi nemaju što više radit u playoffu, mada su pobijedili Heat bez Rosea, sumnjam da će proći Boston jer je Boston dobro ugrizao zadnjih par utakmica.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Žao mi je Rosea, želim mu što brži oporavak

15 godina
NBA liga
Kakva utakmica sinoć Dallasa i Thundera. Durant opet u zadnjoj sekundi za pobjedu,taj lik je rođen za te stvari. Ali mislim da Dallas još nije rekao zadnju riječ,jučer su me ponovno podsjetili na prošlogodišnje nastupe u playoffu,mogli bi oni iznenaditi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
NBA liga

Šteta Rosea, kao navijača Bullsa ova me vijest jako pogađa. Rose mi je jedan od najboljih igrača, ali mislim da će ga ozljede upropastit. 

Kako neki nemaju sreće, bolje da umjesto Rosea bude ozljeđen bolesnik Artest asshole Peace.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 18:09 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
NBA liga

go spurs go

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
15 godina
antimadridista kaže...
Kakva utakmica sinoć Dallasa i Thundera. Durant opet u zadnjoj sekundi za pobjedu,taj lik je rođen za te stvari. Ali mislim da Dallas još nije rekao zadnju riječ,jučer su me ponovno podsjetili na prošlogodišnje nastupe u playoffu,mogli bi oni iznenaditi.

Naravno da bi mogli iznenaditi, ali mislim da su Durant i Westbrook pa i cijeli OKC zreliji te si to nece dopustiti...

15 godina
NBA liga

Ja mislim da Dallas nema tu nikake sanse okc hladno 4-0.

15 godina
NBA liga

Za dallas ona:
"Never underestimate the heart of a Champion.." 

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
neaktivan

Kakve tekme sinoć, pobjeda Hawksa i Clippersa, pogotovo njihova nakon zaostatka od 27 poena. Šta su prokockali Grizzliesi graniči sa ludilom.

Dobre utakmice već na početku iako mi je ovaj PO pravo ohladio nakon onakve povrede Derricka Rosea.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Malo osvrta na sinočnje utakmice

Boston - Atlanta 1-1

The Truth 36 pts, 14 reb i KG 15 pts, 12 reb, gledao sam malo tu utakmicu(prvu i drugu četvrtinu) i uglavnom je Boston imao poen-dva prednosti, što se eto i na kraju odrazilo, i imaju izjednačenu seriju prije povratka u Boston.

P.S. Jeff Teauge! Ako budete gledali  higlighte ili vam top 10, na nekih 4-5 pozicija se nalazi on, imao je strašnu noć.

Philadelphia - Chicago 1-1

Ne mogu reći da mi je drago što je Chicago izgubio, nego mi je drago što je Philadelphia pobijedila, sada se situacija dodatno zakomplikovala, posebno za Bullse. Utakmice se sele u Philadelphiu, tako da Bullsi imaju još teži posao, no, pokazali su Bullsi ove godine i da bez svog glavnog aduta mogu ostvariti neke važne pobjede. Nadam se zanimljivoj seriji, a bolji neka prođe.

Holiday 26 pts, 6 ast - Williams 20 pts, 6 ast

Noah 21 pts, 8 reb

Lakers - Denver 2-0

Lakersi nastavljaju sa pobjedama te ovako imaju 100%-nu prednost iz prve dvije utakmice. Veoma mi je drago zbog njih i samo da kažem LET'S GO LAKERS!

Lakersi imaju sada strašnu ekipu, Kobe je bolji nego ikad prije, dijeli asistencije i pogađa, Bynum je novi Shaq, u prvoj utakmici triple-douple prvi nakon Magica i izjednačenje rekorda(10 blk) sa Mark Eatonom i Hakeem Olajuwonom, Gasol strašan, vrlo često ostvaruje triple double, a ove sezone počeo je gađati i trice, zanimljivo je da PF prvi asistent kluba, Sessions se pokazao kao odlično pojačanje, zna dodati, pogoditi, istrčati kontru, fenomenalno pojačanje. Fali još jedan igrač da se zatvori petorka, a to je Metta World Peace, na stranu njegovo ponašanje, u igri zna pogoditi trojke, a zna i igrati veoma dobru odbranu, klupa je loša, na njoj bi izdvojio Hilla i Blakea, te i Ebanksa, oni su malo bolji od ostalih.

Kobe 38 pts, 3 stls, Bynum 27 pts, 9 reb, Gasol 13 pts, 10 rebs

I da se još osvrnem na nagrade;

Popovich - Coach of the year- potpuno zasluženo

Tyson Chandler - zasluženo, pokazalo se kada nema njega, odbrana Knicksa je kao švicarski sir

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 11:08 (stone).
15 godina
NBA liga

Celticsi stvarno imaju solidnu momčad,jedva čekam da nalete na Heat,to će biti zanimljivo. Jučer su pobijedili Hawkse bez Ronda i Allena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Playoff nekako nezanimljiv.. (vidi se i po tome što nema komentara ovdje)

Knicksi ni jučer kad je Miami stvarno odigrao jedno od najgorih prvih poluvremena nisu vodili više od 40:36.

Jednostavno su preloši da igraju protiv Miami-ja.

Mislim da će se trebati riješiti Amare-a jer ga nikad nema, a i kad ga ima, igraju lošije nego kad ga nema:-).

A i ne odgovaraju Amare i Anthony jedan drugome. Možda da dovedu nekog SF/PF koji bi bio više obrambeno jak.

Dallas me totalno razočarao. Očekivao sam da se malo žešće postave. Ipak su lani osvojili naslov čvrstom igrom i dobrom obranom.

Westbrook forsira šut i kad mu nejde tako da sam očekivao da će ga jače stisnuti.

Očito im fali Chandler u obrani.

Denver također teško da će dobiti koju utakmicu. Lakersi su taman vrsta ekipe koja im totalno ne odgovara.

I tu ide sve glatko.

Da ne spominjem da je Utah zabila 28 poena u prvom poluvremenu protiv San Antonia. I tu sam očekivao da će ovi visoki momci stisnuti u obrani.

Ali dobro, SA zabija i izvana (10 trica :-). Stvarno zabijaju skoro pa sve. Kao da igraju protiv neke ekipe iz D-lige.

Mislim, 58% šuta u playoffu stvarno znači da s protivnikom nešto nije u redu ;-).

Evo, nadam se da Orlando može dobiti barem još jednu, i da Philadelphia može proći Bullse sad kad nemaju Rose-a.

Atlanta-Boston - ovo bi moglo biti ok.. Gledao sam drugu utakmicu, Boston u napadu nije odigrao nikako (u 3. četvrtini 2. utakmice pogodili prvu tricu u playoffu, a najbolja 3PT momčad lige, ok nema Allena, ali opet, Pierce trice 9%).

Dakle, Boston napadački nije odigrao ništa, ali je pobijedio samo zato jer su (u drugom dijelu 3. i u 4. četvrtini) tolko stisnuli u obrani da su ovi psihički pukli.

Moglo bi ovako biti do kraja: malo poena, niski postotak šuta, ali čvrsta borba u obrani.

Grizzlies-Clippers - ovdje bi moglo biti napeto, mada mi se čini da Memphis ima više iskustva, ipak su lani izbacili San Antonio.

Evo nadam se da će ovaj post ispasti glup i da će već danas doći do nekog iznenađenja ;-)

17 godina
neaktivan

Ma prva runda playoffa rijetko kad je zanimljiva.

Miami - NYK - Navijam za Miami, i potpuno su unistili Knickse koji nisu imali nikakve sanse ni prije nego sto je poceo PO. Nije mi jasno zasto nisu odmarali zadnje utakmice i pokusali past na osmo mjesto pa protiv Chicaga pokusat jer im oni vise odgovaraju. Al eto Chandler je trazio Miami i dobijo ih je.

OKC - Dallas - Cudno, jako cudno izgubit u gostima dvije utakmice s ukupnom razlikom od 4 kosa pa doma onako posteno izgubit nije mi jasno. Mislia sam da ce ova otici bar na 6 ali ovo je rijesena stvar, mozda Dallas dobije sljedecu doma pa onda u Oklahomu po jos jedan poraz.

Phila - Chicago - Iskreno nemam pojma sto reci za ovu seriju, i jedni i drugo mogu proc jedino pitanje kakvo je mentalno stanje Chicaga.

LA - Denver - Ocekivano Denver jednostavno nije na razini ove godine a Lakersi igraju trenutno najbolje sto su igrali ove godine.

SA - Utah - Nema iznenadenja kao i prosle godine, ocigledno su Timmy i ekipa odmorni i mogu potegnit do konferencijskog finala.

Atlanta - Boston - Ukrali su Kelti jednu i sad imaju prednost domaceg terena, mislim da ovo ide maksimalno do 6, Boston prolazi.

Grizzlies - Clippers - Nadam se prolasku Memphisa, nemogu progutat ove Clipperse, mislim da Memphis ovo prolazi u 6.

2. runda bi trebala bit puno zanimljivija pogotovo na Zapadu, a ja cekam Konferencijsko finale Miami - Boston.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Rondo uništava, koji mu je ovo 6. ili 7. triple double?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice