- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel igra DRose danas?
Ne igra. Vjerojatno će tek zadnji tjedan prije PO igrati.
Očekujem odličnu utakmicu dvije najbolje ekipe u NBA-u. Još kad bi Bullsi pobijedili iako znam da će biti jako, jako teško to ostvariti.
Očekujem odličnu utakmicu dvije najbolje ekipe u NBA-u. Još kad bi Bullsi pobijedili iako znam da će biti jako, jako teško to ostvariti.
aha, +29 za OKC, kraj treće četvrtine :D
Link?
Westbrook i Durant ubijaju...
Link?
http://www.firstrowsports.eu/watch/116610/1/watch-oklahoma-city-thunder-vs-chicago-bulls.html
ja gledam na sportklubu, ali eto, tja radi
http://livefootball.ws/7989-nba-oklahoma-chicago.html
vamo ti je bolje
Jel se meni čini ili Boston vodi Miami?
OKC rasturali Bullse..
Boston razbija Miami..
Odlično !!!
Bullsi nisu imali šansi protiv Thundersa, ljudi igraju fenomenalno.
Za njih ću navijati na zapadu ove godine. Kako brutalno igraju to je čudo jedno, svaka im čast.
"gerijatrija" pomela King Jamesa i ekipu, Rondo maestralan - ljepota loptanja pod obručima...
"gerijatrija" pomela King Jamesa i ekipu, Rondo maestralan - ljepota loptanja pod obručima...
Još jedna njegova savršena partija, ono što je kod njega najzanimljivije uvijek super odigra protiv najboljih timova. Njihov vođa na terenu bez obzira na ostale Celticse.
Vidio sam da NBA TV LIVE na mjesec dana košta 5 dolara,pa to moram kupiti!!!
Uvijek ima starih legendarnih tekmi,a ponekad i live tekmi.
Može se kupovati i pojedinačna tekma po 3$ što je sasvim OK ako vas zanima neka tekma , a ne želite tražiti streamove koji nonstop štekaju
Vidio sam da NBA TV LIVE na mjesec dana košta 5 dolara,pa to moram kupiti!!!
Uvijek ima starih legendarnih tekmi,a ponekad i live tekmi.
Može se kupovati i pojedinačna tekma po 3$ što je sasvim OK ako vas zanima neka tekma , a ne želite tražiti streamove koji nonstop štekaju
Ja bi iskreno sačuvao za playoffe.
Gledam Bucks-Wizards, Wizardsi dosta forsiraju trice.
Lets Rooooooooooooock
Bullsi izgubili prvi put dvije zaredom nakon 86 tekmi. Bez Rosea to nije to, vidi se da su pali u formi kako njega nema.
Ma kako me oklahoma srusi na tiketu... Nisu neke pare 100 km iliti 400 kn, ali opet...
Ma kako me oklahoma srusi na tiketu... Nisu neke pare 100 km iliti 400 kn, ali opet...
Loše su igrali ali ovaj Mephis me iznenadio ugodno(to sam i par postova gore napisao) i mislim da mogu dogurati do Conf polufinala ali teško mogu dalje na 4 tekme,nemaju tu kvalitetu kao Lakresi,Oklahoma itd...
Knickse sam kupio tekmu večeras protiv Indiane ,to moram gledati,nadam se da neće biti 7. pa da u playoffu nabasaju na Heat ali Bullsi se mogu proći pogotovo ako Rose ne bude u TOP formi.
Loše su igrali ali ovaj Mephis me iznenadio ugodno(to sam i par postova gore napisao) i mislim da mogu dogurati do Conf polufinala ali teško mogu dalje na 4 tekme,nemaju tu kvalitetu kao Lakresi,Oklahoma itd...
Knickse sam kupio tekmu večeras protiv Indiane ,to moram gledati,nadam se da neće biti 7. pa da u playoffu nabasaju na Heat ali Bullsi se mogu proći pogotovo ako Rose ne bude u TOP formi.
Lakersi su ništa ove godine, kao Boston.
Lakersi su ništa ove godine, kao Boston.
A uvijek se na njih mora računati,imaju najjaču centarski tandem u ligi i Kobea za kojeg ne trebam nista posebno pisati(škrt i dobar).
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
OKC i Lakersi u finalu zapada, još bi mogli Spursi iznenaditi ovi ostali nisu tog ranga.
OKC-Lakersi
Miami-Boston
Tako to bude izgledalo!
Nego, vidli ste sta je LeBron radio 
Pierce se ruga Spursima.....
Pierce se ruga Spursima.....
Ali je Pierce fulao shot za pobjedu,87-86