Odlična tekma Nuggetsa, očitali su lekciju Bullsima. Stvarno mi se sviđa njihov tim i način na koji igraju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlična tekma Nuggetsa, očitali su lekciju Bullsima. Stvarno mi se sviđa njihov tim i način na koji igraju.
Bullsi bez Rosea i Hamilton :D
Btw svaki dan na NBA.com pogledaj rezultate i top 10 akcija veceri Griffin je svaki hebeni put bar 2 put u tom top 10 koja zivotinja XD
Koliko neće bit Amare-a?
Koliko neće bit Amare-a?
Indefinite, nitko nezna.
On je za neprepoznati u odnosu na prošlu sezonu, kao da nije to ista osoba a kamoli igrač.
On je za neprepoznati u odnosu na prošlu sezonu, kao da nije to ista osoba a kamoli igrač.
Ma nije on toliko dobar koliko ga neki drze. On vecinu svoje slave moze zahvaliti Nash-u i D'Antoni-u, usporedi mu brojke u Sunsima i Knicksima razlika je ogromna. Pitanje je kakav bi bio da su mu kolina kao na pocetku karijere, mozda bi bio jedan od najbolji PF-ova trenutno.
Ma nije on toliko dobar koliko ga neki drze. On vecinu svoje slave moze zahvaliti Nash-u i D'Antoni-u, usporedi mu brojke u Sunsima i Knicksima razlika je ogromna. Pitanje je kakav bi bio da su mu kolina kao na pocetku karijere, mozda bi bio jedan od najbolji PF-ova trenutno.
On je klasičan primjer igrača koji strogo zavisi od playa, imao je Nasha u Sunsima pa je zato tamo bio dobar a prošle godine je taj posao u Knicksima odlično radio Felton. Da nije imao problema sa koljenima bio bi nezaustavljiv, jer kad se sjetim kakva je zvijer bio dok je bio zdrav niko ga ne bi mogao čuvati na poziciji na kojoj igra.
Ali opet da ima ovakav pad forme u odnosu na prošlu godinu je u najmanju ruku čudan, trebao bi igrati daleko bolje a opet s kim igra dobro je da igra bilo kako. On i Anthony nisu par nikako, bolje mu je odgovarao Gallinari sa svojim vanjskim šutom, jer je tako Amar'e dobijao više prostora za sebe.
Ali opet da ima ovakav pad forme u odnosu na prošlu godinu je u najmanju ruku čudan, trebao bi igrati daleko bolje a opet s kim igra dobro je da igra bilo kako. On i Anthony nisu par nikako, bolje mu je odgovarao Gallinari sa svojim vanjskim šutom, jer je tako Amar'e dobijao više prostora za sebe.
Upravo to oboje Amare'e i Melo su post-playeri, usto je problem sto oboje zahtjevaju loptu u svojim rukama pogotov Melo sto stvara probleme. STAT da ode bilo gdje di igra kvalitetan pass-first PG opet bi digao brojke. A u ovom sistemu sa Melom i Chandlerom tesko da ce bit isti oni Amare'e iz Sunsa.
Nesto slicno kao i Bosh u Miamiu, bio je nositelj igre u Raptorsima a sada je treca violina, doduse ekipa se trudi i forsira ga pod kosem u prvoj cetvrtini da ga krene, mogli su to i pokusat Knicksi sa STAT-om.
Netko je spomenuo Blakea Griffina (sifon^^), meni je on bio zabavan prosle sezone prvih nekoliko mjeseci tamo do All-Stara, ali nakon toga jednostavno mi je naporan i u nekim situacijama ga se forsira u TOP 10. Em sta nije zasluzuijo Dunk Contest jer je McGee ima luda zakucavanja, em sto u svakom napadu pokusava na silu zakucat. Bit ce on dobar dok ga budu sluzile noge/koljena i dok je jos mlad a poslje ko zna.
Meni osobno je Kevin Love izmislijo kosarku naspram B.Griffna.
Ma kakav Griffin, njega i Lovea se ne smije nikako staviti u istu rečenicu. Kevin Love je od njega bolji i to drastičnou, možda je u ovom trenutku i najbolja NBA četvorka. Na par trenutaka me je podsjetio na Duncana (iako se ne može sa njim porediti) jer igra glavom a ne fizikalijama.
Love je zakon igrač, čovijek kad ga vidi bi rekao da ne može on pogađat trice, već da igra na snagu. Al on zapravo puca trice ko pravi šuter a i dobar je u obrani i neigra na snagu to mi se sviđa.
"Injury Update: Amar'e Stoudemire will return to New York today after seeking a second opinion in Miami. Both doctors have agreed that he should undergo non-surgical treatment and rehab to treat a bulging disc of his lower back. He will be out for approximately 2-4 weeks."
Amare je ponovo povrijedjen, cim se probudio i dobro odigrao 3-4 utakmice ledja su se ponovo aktivirala, znaci on vise nikad nece moci igrati na levelu na kojem je prije igrao. Minimalno vrijeme oporavka je 4 sedmice, ali i kad bude zdrav, kakve koristi od njega kad vise to nije taj igrac... zao mi ga je, ali njegov trade bi bila najbolja opcija kada bi NYK mogao da dobije igraca za istu poziciju naprimjer kao sto je Kevin Love, po mom misljenju PF No. 1 lige trenutno. Taj lik biljezi double-double u prosjeku i pored sto ko' zivotinja skace u paintu u sred tekme izadje na perimetar i osine trojku. Respect prema Griffinu, Smithu i ostaloj power forward kompaniji koja manijacki zakucava ali Love jednostavno igra daleko, daleko efikasnije i korisnije od bilo koga od njih.
Ako ćemo realno Stoudamire nije onaj stari još od operacije mikrofrakture koljena, no makar ga je to natjeralo da poradi na inside shootu. U svakom zlu neko dobro ;)
Još jedna brutalna utakmica Lovea, on je stvarno postao elita lige. Fenomenalan igrač.
Bullsi razbili Hawkse i to ponovo bez Rosea, ali su zato odlično odigrali Deng i Boozer.
Jel igra DRose danas?
Ne igra. Vjerojatno će tek zadnji tjedan prije PO igrati.
Očekujem odličnu utakmicu dvije najbolje ekipe u NBA-u. Još kad bi Bullsi pobijedili iako znam da će biti jako, jako teško to ostvariti.
Očekujem odličnu utakmicu dvije najbolje ekipe u NBA-u. Još kad bi Bullsi pobijedili iako znam da će biti jako, jako teško to ostvariti.
aha, +29 za OKC, kraj treće četvrtine :D
Link?
Westbrook i Durant ubijaju...
Link?
http://www.firstrowsports.eu/watch/116610/1/watch-oklahoma-city-thunder-vs-chicago-bulls.html
ja gledam na sportklubu, ali eto, tja radi
http://livefootball.ws/7989-nba-oklahoma-chicago.html
vamo ti je bolje
Jel se meni čini ili Boston vodi Miami?
OKC rasturali Bullse..
Boston razbija Miami..
Odlično !!!
Bullsi nisu imali šansi protiv Thundersa, ljudi igraju fenomenalno.
Za njih ću navijati na zapadu ove godine. Kako brutalno igraju to je čudo jedno, svaka im čast.
"gerijatrija" pomela King Jamesa i ekipu, Rondo maestralan - ljepota loptanja pod obručima...