NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 737.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Griffin posterizes Perkins.

A new dunk which all others are measured by{#}

http://www.nba.com/video/games/clippers/2012/01/31/0021100307_okc_lac_play6.nba/

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel čita ko super košarku?

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Praetorian1 kaže...

Jel čita ko super košarku?

Kupovao sam je ali je ukinuta, bolja mi je bila ona stara KOŠARKA i još uvijek čuvam stare brojeve iako je davno prestala izlaziti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Nisam znao da je ukinuta. Ja sam prije kupovao, pa sam mislio sad opet počet uzimat. Šteta.

15 godina
neaktivan

Kad se samo sjetim kako sam guštao uz KOŠARKU, ja i prijatelj redovno kupovali pa fino sjednemo na klupu i svako svoj primjerak prelistava i komentariše. Još smo imali dogovor da ako bude poster nekoga iz Bullsa da on meni daje, a ako bude iz Knicksa ja njemu. 

Ne moram ni govoriti da sam ja bio u dobitku pogotovo kad bi izlazili oni posteri od dva metra.

Ubjedljivo najbolji su mi oni specijalni o Chicago Bullsima i Jordanu, prava mala remek djela {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga
15 godina
neaktivan
NBA liga

Pogledajte, smiješno za poludit.

15 godina
NBA liga

jel izasao novi broj hrvatske kosarke(za veljacu)?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Šta mislite koji je najbolji strani igrač u NBA?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 20:54 (Praetorian1).
15 godina

A tesko je reci, al po meni gasol i dirk.

18 godina
NBA liga

Inače bi rekao steve nash al već je star momak isto kao i duncan i ginobili. Tako da Tony Parker. Ali trenutno svi prate malog rubia koji bi mogao nešto postati...

He who is brave is free.
15 godina
Dwyane Wade kaže...

Inače bi rekao steve nash al već je star momak isto kao i duncan i ginobili. Tako da Tony Parker. Ali trenutno svi prate malog rubia koji bi mogao nešto postati...

Po meni su i Nowitzki i Gasol bolji igrači od Parkera,koji je isto tako već ostario (daleko od toga da je loš). Isto tako mislim da bi Rubio mogao postati superstar,samo da nabije malo fizičke snage za obranu i popravi šut.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Meni je Duncan, koliko imao godina.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Men su Nash i Nowitzki. A Rubio bi to mogao postat.

15 godina

Mislim da Rubio ovo nemoze nadmasiti http://www.nba.com/playerfile/steve_nash/index.html

14 godina
neaktivan
Hrca24 kaže...

Mislim da Rubio ovo nemoze nadmasiti http://www.nba.com/playerfile/steve_nash/index.html

Usporedbe nikada nisu vjerodostojne ali ako Rubio nastavi igrati u kontinuitetu u NBA-u mislim da može imati barem sličnu statistiku kao i Nash ako ne i preko. To vidim po statistici od Nash-a kada je bio rookie gdje je imao samo 3.3 PPG. i 2.1 APG što Rubio zasada ima puno više.

Ugl...meni su najbolji europljani u NBA-u trenutno Dirk i Gasol (mada vidim da nitko ne spominje Bargnanija koji igra u odličnoj formi pa je i on u užem izboru)

15 godina
neaktivan
NBA liga

Rijec-dvije-tri o mojim Knicksima;

Trenutni omjer im je porazavajuci. Posljednjim trejdovima su izgubili svakog imalo kvalitetnijeg i SG-a i PG-a, i to im se sada odrazava na igru. Cisti primjer toga je sinocna utakmica gdje je ih je Rose ubijao i probijao odbranu kao da ga cuvaju igraci iz lokalnog kvarta.  Douglas je smece od igraca u pravom smislu, da bi imao jednu noc sa 20 poena, 5-7 asistencija i 50% suta, ima narednih 10 sa ispod 10 poena, 2-3 asistencije i 20% suta. Iritantno ga je gledati dok igra, ja sam licno gledao tekme i bio sam zapanjen da ono sto on radi ne nervira suigrace i trenera. Shumpert je tu i tamo ok ali se vidi da je zeleni rookie, puno oscilacija u igri. Mislim da ce on vremenom napredovati u jako dobrog igraca. Za Bibby-a smatram da jos uvijek moze da daje fine partije, ali je sistem D'Antonia takav da ga premalo ubacuje u igru. Fields je takodjer slab igrac, on i Douglas bi mozda zasluzivali biti starteri u Pistonsima ili Wizardsima, ali ovako...

Amaru takodjer pada igra jer nema PG-a koji bi ga feedao i igrao pick&roll s njim gdje je on najjaci. Takodjer dolazak Chandlera je mu dodatno smanjio rezultate jer obojica igraju u paintu. Anthony ko' Anthony, generalno gledajuci ofanzivno super, ali defanzivno jad i cemer, za sto nije zasluzan samo on vec i trener, koji je i zasluzan za losu odbranu cijelog tima.

Igrac kojeg bi pohvalio je Harellson, ali kad je sve ovako super u timu on se gadno povrijedio i van terena ce biti par mjeseci...

U Davisa se polazu velike nade, ali realno gledajuci, ne moze on donijeti cudo sa sobom, covjek nije igrao mjesecima.

A sto se tice trenera, ima i on svojih ispada. Ovaj tim uopste ne odgovara igri kakvu on forsira i to se vidi, citao sam komentare na fb-u i vecinom fanovi zele njegov otkaz. Sto se mene tice neka ide slobodno, D'Antoni nikad nije bio extra trener, cak i u najboljem vrhuncu njegove run&gun igre, Phoenix je koliko pamtim dosao u finale zapada i spusio ga od Lakersa.

Sada se opet prica o mogucim tradeovima, NYK hoce da dovede Kenyona Martina, sto je po meni cista glupost. Martin ovom timu nije potreban sve dok je Amare tu, bolje da se trude da dovedu JR Smitha/Wilsona Chandlera koji bi konacno popravili tu groznu igru guardova. Gledao sam Chandlerove statistike, svake sezone su se povecavale, dok nije otisao iz Knicksa za 34 provedene minute biljezio je 16 poena i 6 skokova. Jeste da mu je naturalna pozicija SF ali moze igrati SG bez poteskoca. JR takodjer dobar igrac, malo nekonstantan ali ipak dobar.

Pominje se i Steve Nash, koji bi navodno takodjer mogao da popravi stvari u D'Antonievoj kosarci, ali on je prestar za bilo kakav ozbiljniji title run. Koliko jos sezona on moze da igra i da mu brojke budu kao sada, 1, 2, 3?

I kao zadnja glasina se pominje trade Amarea i Chandlera za Howarda. Ako se stanje u timu ne popravi jednom kad Davis zaigra i ako Amare i dalje ne bude davao partije kakve se od njega ocekuju, onda odobravam ovaj potez. Trade se moze obaviti 5 dana prije trade deadlinea (15. Mart) jer mora proci 3 mjeseca od Chandlerovog tradea u NYK kako bi mogao preci u drugi klub. Chandler jeste dobar ali je precjenjen i ako se trade obavi sa Howardom ce vjerovatno doci i Turkoglu. Tada bi to vec bilo nesto i moglo bi da funkcionise.

I tako prica ostaje samo prica, da sam im ja GM uradio bi gomilu stvari, ovako mogu samo da na suho pametujem.

Pratim i Clipperse, Nuggetse i Maverickse, onako usput da zaboravim na tugu kad vidim kako Knicksi igraju{#}

15 godina
neaktivan

Dobra analiza, nema šta.

Problem Knicksa je prošlogodišnji idiotski trade za Anthonyja, kad su se riješili puno kvalitetnih igrača a u suštini nisu baš puno dobili od Anthonyja. Nedostaje tu dobar play, a kad skontaš da su se riješili Billupsa ništa bolje niko nije ni mogao očekivati. New York se uvijek nada nekom dolasku velikog igrača, tj. zvijezde pa da im konačno stvari krenu na bolje. Nemaju strpljenja graditi tim već sve daj na brzinu pa šta ispadne, a ispadne uvijek loše po njih.

Opet, da im dođe bilo ko sa ovakvim trenerom nemaju šanse!

15 godina
NBA liga

Ma da taj D'Antoni  veze nema.

15 godina
NBA liga

kako lijepo polaganje:

nezaustavljiv je zadnjih nekoliko utakmica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 12:32 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Meni je Rose najbolji košarkaš. Čitao sam o njemu dok je još igrao na sveučilištu u Super Košarci.

Kako dečko igrat, baš ga je uživacnija gledat. On je Messi u košarci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 12:36 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Trenutni omjer im je porazavajuci. Posljednjim trejdovima su izgubili svakog imalo kvalitetnijeg i SG-a i PG-a, i to im se sada odrazava na igru. Cisti primjer toga je sinocna utakmica gdje je ih je Rose ubijao i probijao odbranu kao da ga cuvaju igraci iz lokalnog kvarta.  Douglas je smece od igraca u pravom smislu, da bi imao jednu noc sa 20 poena, 5-7 asistencija i 50% suta, ima narednih 10 sa ispod 10 poena, 2-3 asistencije i 20% suta. Iritantno ga je gledati dok igra, ja sam licno gledao tekme i bio sam zapanjen da ono sto on radi ne nervira suigrace i trenera. Shumpert je tu i tamo ok ali se vidi da je zeleni rookie, puno oscilacija u igri. Mislim da ce on vremenom napredovati u jako dobrog igraca. Za Bibby-a smatram da jos uvijek moze da daje fine partije, ali je sistem D'Antonia takav da ga premalo ubacuje u igru. Fields je takodjer slab igrac, on i Douglas bi mozda zasluzivali biti starteri u Pistonsima ili Wizardsima, ali ovako...

Amaru takodjer pada igra jer nema PG-a koji bi ga feedao i igrao pick&roll s njim gdje je on najjaci. Takodjer dolazak Chandlera je mu dodatno smanjio rezultate jer obojica igraju u paintu. Anthony ko' Anthony, generalno gledajuci ofanzivno super, ali defanzivno jad i cemer, za sto nije zasluzan samo on vec i trener, koji je i zasluzan za losu odbranu cijelog tima.

Igrac kojeg bi pohvalio je Harellson, ali kad je sve ovako super u timu on se gadno povrijedio i van terena ce biti par mjeseci...

U Davisa se polazu velike nade, ali realno gledajuci, ne moze on donijeti cudo sa sobom, covjek nije igrao mjesecima.

A sto se tice trenera, ima i on svojih ispada. Ovaj tim uopste ne odgovara igri kakvu on forsira i to se vidi, citao sam komentare na fb-u i vecinom fanovi zele njegov otkaz. Sto se mene tice neka ide slobodno, D'Antoni nikad nije bio extra trener, cak i u najboljem vrhuncu njegove run&gun igre, Phoenix je koliko pamtim dosao u finale zapada i spusio ga od Lakersa.

Sada se opet prica o mogucim tradeovima, NYK hoce da dovede Kenyona Martina, sto je po meni cista glupost. Martin ovom timu nije potreban sve dok je Amare tu, bolje da se trude da dovedu JR Smitha/Wilsona Chandlera koji bi konacno popravili tu groznu igru guardova. Gledao sam Chandlerove statistike, svake sezone su se povecavale, dok nije otisao iz Knicksa za 34 provedene minute biljezio je 16 poena i 6 skokova. Jeste da mu je naturalna pozicija SF ali moze igrati SG bez poteskoca. JR takodjer dobar igrac, malo nekonstantan ali ipak dobar.

Pominje se i Steve Nash, koji bi navodno takodjer mogao da popravi stvari u D'Antonievoj kosarci, ali on je prestar za bilo kakav ozbiljniji title run. Koliko jos sezona on moze da igra i da mu brojke budu kao sada, 1, 2, 3?

I kao zadnja glasina se pominje trade Amarea i Chandlera za Howarda. Ako se stanje u timu ne popravi jednom kad Davis zaigra i ako Amare i dalje ne bude davao partije kakve se od njega ocekuju, onda odobravam ovaj potez. Trade se moze obaviti 5 dana prije trade deadlinea (15. Mart) jer mora proci 3 mjeseca od Chandlerovog tradea u NYK kako bi mogao preci u drugi klub. Chandler jeste dobar ali je precjenjen i ako se trade obavi sa Howardom ce vjerovatno doci i Turkoglu. Tada bi to vec bilo nesto i moglo bi da funkcionise.

I tako prica ostaje samo prica, da sam im ja GM uradio bi gomilu stvari, ovako mogu samo da na suho pametujem.

Pratim i Clipperse, Nuggetse i Maverickse, onako usput da zaboravim na tugu kad vidim kako Knicksi igraju{#}

Meni se ne sviđa ovaj trade što spominješ za Howarda.. Amare mi nekako draži igrač, ima puno bolji "Basketball IQ".. Howard je čisti tenk, igra samo na snagu.. Možda je čak malo precijenjen..

Mislim da bi za početak trebalo promijeniti tog D'Antonija.. Ja ne kužim kako ljudi nisu shvatili da ne valja taj stil koji forsira.. (ne kužim kako ON to nije shvatio) I da,imati u ekipi Amarea i Anthonyja, a ovako bezveze gubiti utakmice, to nema smisla.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 13:19 (Hrvojeee).
17 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Ma Knicksi imaju toliko problema trenutno da sam na mjestu GM-a dao bih otkaz, totalno su zaglibili sa Amareom i Melom.

Sanse da Howard dode u NYK su po meni male, a i on sam nezna gdje ce svako malo dodaje nove timove svojoj listi zelja.

Prva stvar je da je D'Antoni precjenjen, on svoju ugled moze zahvalit Nash-u i Stoudemire-u i vrhunksoj Pick&Roll igri. Druga stvar je da Amare'e i Melo nemogu skupa igrat jer oboje trose puno lopti i obrana im je losa, a da ne spominjem dodatak Chandelera pod kos sto polako al sigurno unistava Amare'ea. Trece sami trade za Mela je unistilo NYK.

Malo sam se poigrao tradovima koji bi se trebali desit sljedecih nekoliko tjedana. Posto su ameri totalno ludi i nepredvijdljivi a i NBA ima bolesne GM-ove ovo sto pisem bi se i lako moglo ostvarit.

Naime, prvi veliki igrac o kojem je rijec je Dwight Howard koji ce po meni zavrsit u Dallasu, gdje ce se oformit nova velika trojka s Dirkom, Howardom i D-Willom. Sanse da se ovo dogodi su poprilicno velike, cak vece od toga da DH zavrsi u Lakersima koji nece pustit Bynuma/Gasola jer im trenutno dobro igraju, stvar je u vlasniku Dallasa. Valsnik Dallasa Marka Cuban, ilitiga pain in the ass, je bolestan i jedini uz Pat-a Rileya sposoban da okupi neku veliku trojku. Kod ovakvog trade gdje bi sudjelovali Netsi-Dallas-Orlando bili bi ukljuceni Howard, Turkogulu, D-Will, eventualno jedan od Richardsa i mali milijun pickova, Hedo bi zavrsio u Netsima sa jednim od Richarda.

Ostaje nam momcad koja se muci od pocetka sezone a realno nebi trebala a to su NYK. Kad tad ce shvatit da tandem Amare'e i Melo jednostavno ne funkcionira onako kako je zamisljen, NYK ce se htjet rjesit Amare'ea i jedina momcad u ligi koja moze primit njegov ugovor i koljena su Netsi kojima nakon odlaska D-Willa treba neka zvijezda u momcadi, eventualno bi prije ovog trada mogao doci Nash tad bi ozivila Pick&Roll igra Amare'a al bi Melo poludio jer nebi loptu vidio i onda ce tek nastat cirkus.

Ostali su Clippersi koji su se ukljucili u igru za Howarda, stvar je u tome sto oni nemaju bas koga za tradat, Jordan je dobar defanzivni igrac, ofenzivno jedino sto ga sluzi je to sto moze visoko skocit i hvatat oop-ove. Clippersi imaju odlicnu pocetnu petroku i dobrog Mo-a na klupi i to je sve. Pod hitno trebaju dovest nekoliko dobrih igraca sa klupe (tipa J.R. Smith, Kanyon Martin itd.) ili bi Paul mogao opet promjenit adresu. Ah da spomenem, posto je Dwight Howard nedavno rekao da bi mogao zaigrat za Bullse, Rose mu je odgovorijo da mu nije potreban i da ima odlicnu ekipu i bez njega.

Ako ste uspjeli ovo procitat, uzmite ovo sa malo rezerve....zvuci totalno otkaceno ali Ameri nisu normalan narod, doduse sve bi se moglo okrenit naopacke pa Dwight zavrsi u Milwakeju :=)

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

pitanje da sad počinjete franšizu s nule oko kojeg igrača bi ju gradili  {#}

15 godina
neaktivan

Derrick Rose i Kevin Durant moji izbori. Dva igrača koja imaju sve.

17 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

pitanje da sad počinjete franšizu s nule oko kojeg igrača bi ju gradili {#}

Bez puno razmisljanja prvi izbor bi bio LeBron James.

Koliko god ga ljudi nevolili jednostavno je najbolji igrac trenutno. Ako ne on onda Kevin Durant ili Chris Paul.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

meni se osobno durant za nešto takvo najviše sviđa i dodao bi mu drugačijeg playa nešto tipa paul ili rondo iako bi westbrook mogao bit strašan kad bi shvatio da je drugi igrač oklahome

16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Potpis

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Potpis

Drugi potpis.

15 godina
bobo rastur kaže...
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Potpis

Drugi potpis.

i treći potpis {#}

samo bi još naveo kako je Rondo još uvijek malo cijenjen igrač,a u top 5 playmakera je sigurno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice