Potpis!
Ali nikad se nece dogodit da Lakersi ili Boston ostanu dugo bez naslova, kad pogledas Detroit, Houston, Chicago (90ih) osvajali su naslove vise puta i bum nestali. Jedina stvar koja mene fascinira, ako pogledas ligu najvise trofeja je oslo u velike gradove, kako Knicksi nisu u stanju stvorit dinastiju.
Apsolutno je Stern imao pravo zaustavit ovaj trade jer je bio presmijesan, Houston totalno osakacen. Bas citam da su opet poceli dogovori oko toga da Paul ipak prijede u Lakerse. Jos 14 dana a ja vec sad visim po cijele dana po stranicama i forumima o NBA-u, ovi tradeovi su mi postali zanimljiviji od same igre :)
Sto kazete kako ce izgledati podjela moci na Istoku tj. Zapadu ?
Celticsi se nesto dobro pojacavaju B. Bass i West su dosli, jos jedan pravi Centar za zamjenu O'Nealu i imaju opet jaku momcad za osvojit naslov.
Heat Battier odlican ulov, E. Curry sto sam procitao po forumima izgleda da je smrsavio i da ima zelju se pokazat, a posto je tu Pat Riley nekako nemam straha za taj ugovor. Jos jedan dobar play, suska se nesto da bi Knicksi mogli upotrijebit Amnesty clause na Billupsu pa da postoji sansa da zavrsi u Miamiu.
Chicagu fali jos jedan kvalitetan suter. Knicksima pomocni trener da ih nauci obrani.
Lakersi ako dovedu Paula onda su favorit za ulazak u finale na Zapadu. OKC ne treba im puno eventalno koji Veteran radi iskustva. Dallas nema sanse za repeat.
I jos jedna vijest koja me zatekla je da B. Roy ide u mirovinu. Steta veliki talent.
Nisam neki Dallas Fan, no isto su tako govorili da Dallas nema šanse proći dalje od 2. runde u playoffu pa su osvojili finale.. Tako da je sve moguće..
A i meni je žao za B-Roya.. stvarno je žalosno kad netko od 27 godina(mislim) ide u mirovinu zbog ozljede koljena(?)..

a mislim i za clipperse 
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Clippersi su sasvim druga momčad. Paul je instantna prevaga, ali onaj tko me najviše iznenadio je Billups - mali je podsjetio na svoje zlatne dane u Detroitu. Sad je treća četvrtina (fraer ima i lik je samo u toj šutirao trice 3/3 i još je metnuo jednu sa 9m) ima 18 koševa... Kobe se muči izubio je 2lopte za redom mislim da je sad na 5 turnovera ima 17 koševa. Vidjet ćemo što će biti do kraja, fkt fina tekma xD