MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.709.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)

nisam pratio temu prije nego sam poceo khenjat okolo, ide li itko na event?  ja sam planirao ali mi frend odustao sad trebam curu nagovorit btw da li su prodane golden circle karte valjda je to najblize sta obican smrtnik moze doci??

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Di je Sefo natukao 120 kila, yebate. Mirko izgleda puno bolje, nadam se da će se to vidjeti i u ringu.

Mislim, nema tu puno diskusije, Mirko pobijeđuje jer je hrvat, a event se održava u Hrvatskoj.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 19:22 (thesekiman).
18 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Mislim, nema tu puno diskusije, Mirko pobijeđuje jer je hrvat, a event se održava u Hrvatskoj.

LOL da! :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Koja sranja sam procitao na zadnje 2-3 stranice{#} nevjerovatno!! Trening BJJ bez tapkanja{#} Kaj je ovaj treniro da mi je znat???

Inace jeste vidili card za UFC 146? Sve puno teskasa{#}

PS: da li mi je bolje pocet trenirat ligu prvaka ili ligu evrope? hahahhahahha Sorry moro sam{#}

PS1: Sefo je znao bit ove kilaze ....on i Hunt  masivni udaraci sa Novog zelanda

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 1:50 (Quilombo23).
18 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Koja sranja sam procitao na zadnje 2-3 stranice{#} nevjerovatno!! Trening BJJ bez tapkanja{#} Kaj je ovaj treniro da mi je znat???

Inace jeste vidili card za UFC 146? Sve puno teskasa{#}

PS: da li mi je bolje pocet trenirat ligu prvaka ili ligu evrope? hahahhahahha Sorry moro sam{#}

PS1: Sefo je znao bit ove kilaze ....on i Hunt  masivni udaraci sa Novog zelanda

ja treniram 3 hnl :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
neaktivan

Neko vrjeme mi se nije dalo odgovarati na ovu sramotu, ali evo vrjeme je da se oglasim, .... nemam toliko vremena da sad svakom čovjeku koji je vidio na televizji nešto ili je bio na par dana u dvorani objašnjavam posebno, .... jedan post po danu .....
Vidim da se digla prašina oko tapkanja, pa daj da onda objasnim neke osnove oko te nepoznanice (odmah da u naprijed kažem pošto sam vidio da ima tu dosta spam postova, bolje je ne pisati stvari za koje niste nekoliko puta promislili i analizirali, dao bih savjet svima koji misle drugačije, da prije nego dođu do brzopletog (čitaj krivog zaključka) postave pitanja/e na koje se može konkretno odgovoriti, kako opet nebi došlo do neugodnosti. Kao naprimjer neki čovjek što je došao do zaključka da nikada nisi trenirao borbe prema pravilima ufc-a i da klubovi koji gdje se vježba na takve načine ne postoje. Dakle klasičan primjer gdje čovjek donosi primitivan zaključak, na temelju krivo postavljenog pitanja, a čija se terminologije često koristi, kao primjer navodim da gdje se kaže UFC se nemisli na Ultimate Fight Championship već na klub u kojem teniraš Ultimate Fight Club, pa se onda stvaraju na temelju krivog zaključka dodatni primitivni zaključci, itd. Smatrat ću to spam postom ili trash talk-om, općenito na takve stvari nemam komentara, e da i još jedna stvar ovi pimpekići sličice i ovi smilovi, niti na to nemam komentara)

Pa da napokon objasnimo to famozno tapkanje.

Rekao sam da se tapkanja slabo koristi. I dalje stojim iza toga, a to ću i dokazat praktičnim primjerima. Istina je da kao novaku ti je rečeno da kada se nalziš u neizlaznoj situaciji tapkaš. Pri tome se misli da kada dođeš do granice boli prijaviš to jednostavnim dvostrukim laganim tapkanjem po podu ili po protivnikovom tjelu, kako bi te on oslobodio. Naravno to je česta praksa kod ljudi koji se prvi puta bore ili su kao što sam rekao novaci. Tvrdnja na temelju koje sam rekao da tapkanja gotovo nema, stoji jer uzmimo za primjer: Treniraš u klubu u kojem ima max 20 ljudi, trening traje 1,5 sati, od toga 20 minuta za zagrijavanje, a ostalo za izučavanje novih zahvata, poluga, ... i borbu u parteru. E sad zadržimo se na trenutak na borbu u parteru, jer ona traje najdulje. Od 20 ljudi koji su u klubu, 5 ih je novih, oko 8 starih majstora :), i ostatak između, što znači ako si novi borit ćeš se sa novime, jer nemaš realne šanse kod majstora. Dakle to je kategorizacija prema vještini. Jasno je da novaci koji se između sebe još dobro ne poznaju da tapkaju, jer neznaju kada jedan drugome nanose veću bolu, dok kod starih majstora njih osmorica se poznaju svi u dušu, i kada ti čovjek napravi klasičan zahvat iz kojeg znaš da nema izlaza, samo te zadrži na sekundu (ili manje) i pusti te, bez obzira dali si ti tapkao ili nisi. Zašto? Pa zato što se ljudi poznaju u dušu, konkretno ako sam čovjeku izvuko Kimuru pa znam da mu nemoram rastrgat ligamente na komade da bi on izgubio, na brzinu izvućeš i staneš, kod poluga i gušenja stvar je još jasnija. Dakle iskusnom borcu nije potrebno javljati (signalizirati) da je protivnik u bezizlanoj situaciji, jer on to zna. A što bi se npr. dogodilo kada bi čovjeka uhvatio na gušenje i pošto se on još otima ti ga još jače stišćeš, a zna se dogodit da čovjek ustvari se pokušavao izvući i odmah poslije tapkao a ti nisi primjetio to? To se znalo dogodit kod novaka koji su se previš uživjeli u situaciju pa su ljude skoro ugušili. Zato se radi na način da tapkaš ako osjetiš da te neznam boli tih dana lakat pa da te previše ne tlače na taj dio (radi ozljede) onda tapkaš, a kad je stvar jasna čovjek te uhvati zadrži na sekundu u položaju i pusti. To je cjela procedura.

:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 10:41 (Sicily).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
16 godina
neaktivan

Pokrajac je ispao iz borbe sa Thiagom? S kim će se boriti onda?

Kako je kolega gore napisao, UFC 146 će biti yeben card.

UFC 146: dos Santos vs. Overeem
Date: May 26, 2012
Venue: MGM Grand Garden Arena

-Junior dos Santos (14-1; #1 Heavyweight) vs. Alistair Overeem (36-11; #2 Heavyweight)
-Cain Velasquez vs Frank Mir
-Roy Nelson (16-7) vs. Antonio ‘Bigfoot’ Silva (16-3)
-Shane Del Rosario (11-0) vs. Gabriel Gonzaga (13-6)

-Jason “Mayhem” Miller (23-8) vs. C.B. Dollaway (11-4)
-Edson Barboza (10-0) vs. Evan Dunham (13-2)
-Paul Sass (12-0) vs. Jacob Volkmann (14-2)
-Dan Hardy (23-10) vs. Duane ‘Bang’ Ludwig (21-12)
-Diego Brandao (14-7) vs. Darren Elkins (13-2)
-Glover Teixeira (17-2) vs. Kyle Kingsbury (11-3)

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 11:28 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Vitali Klitschko Kickboxing

18 godina

ukratko, rekao je da u BJJ-u nema toliko tapkanja, barem ne na treningu, jer iskusniji borci znaju kad je suparnik u neizlaznoj situaciji, i bez tapkanja znaju da će ga ugušiti/slomiti zglob ako ne otpusti zahvat.

Pustimo to, nego tko sve ide na Cro copa večeras? Očekujem sutra fan-made snimku na THR-u {#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
neaktivan
Sicily kaže...

navodim da gdje se kaže UFC se nemisli na Ultimate Fight Championship već na klub u kojem teniraš Ultimate Fight Club

Rekao sam da se tapkanja slabo koristi. I dalje stojim iza toga, a to ću i dokazat praktičnim primjerima. Istina je da kao novaku ti je rečeno da kada se nalziš u neizlaznoj situaciji tapkaš. Pri tome se misli da kada dođeš do granice boli prijaviš to jednostavnim dvostrukim laganim tapkanjem po podu ili po protivnikovom tjelu, kako bi te on oslobodio. Naravno to je česta praksa kod ljudi koji se prvi puta bore ili su kao što sam rekao novaci. Tvrdnja na temelju koje sam rekao da tapkanja gotovo nema, stoji jer uzmimo za primjer: Treniraš u klubu u kojem ima max 20 ljudi, trening traje 1,5 sati, od toga 20 minuta za zagrijavanje, a ostalo za izučavanje novih zahvata, poluga, ... i borbu u parteru. E sad zadržimo se na trenutak na borbu u parteru, jer ona traje najdulje. Od 20 ljudi koji su u klubu, 5 ih je novih, oko 8 starih majstora :), i ostatak između, što znači ako si novi borit ćeš se sa novime, jer nemaš realne šanse kod majstora. Dakle to je kategorizacija prema vještini. Jasno je da novaci koji se između sebe još dobro ne poznaju da tapkaju, jer neznaju kada jedan drugome nanose veću bolu, dok kod starih majstora njih osmorica se poznaju svi u dušu, i kada ti čovjek napravi klasičan zahvat iz kojeg znaš da nema izlaza, samo te zadrži na sekundu (ili manje) i pusti te, bez obzira dali si ti tapkao ili nisi. Zašto? Pa zato što se ljudi poznaju u dušu, konkretno ako sam čovjeku izvuko Kimuru pa znam da mu nemoram rastrgat ligamente na komade da bi on izgubio, na brzinu izvućeš i staneš, kod poluga i gušenja stvar je još jasnija. Dakle iskusnom borcu nije potrebno javljati (signalizirati) da je protivnik u bezizlanoj situaciji, jer on to zna. A što bi se npr. dogodilo kada bi čovjeka uhvatio na gušenje i pošto se on još otima ti ga još jače stišćeš, a zna se dogodit da čovjek ustvari se pokušavao izvući i odmah poslije tapkao a ti nisi primjetio to? To se znalo dogodit kod novaka koji su se previš uživjeli u situaciju pa su ljude skoro ugušili. Zato se radi na način da tapkaš ako osjetiš da te neznam boli tih dana lakat pa da te previše ne tlače na taj dio (radi ozljede) onda tapkaš, a kad je stvar jasna čovjek te uhvati zadrži na sekundu u položaju i pusti. To je cjela procedura.

:)

1. znači ti treniraš Ultimate Fight Club? Mislim tako si napisao...

2.majke ti kakve komplikacije..treniram u velikom klubu i ima puno iskusnih natjecatelja i oni tapkaju..kaj su mutavi? Napravio si cijelu filozofiju od jednsotavne predaje borbe u BJJ.Bravo 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 14:21 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

ukratko, rekao je da u BJJ-u nema toliko tapkanja, barem ne na treningu, jer iskusniji borci znaju kad je suparnik u neizlaznoj situaciji, i bez tapkanja znaju da će ga ugušiti/slomiti zglob ako ne otpusti zahvat.

Pustimo to, nego tko sve ide na Cro copa večeras? Očekujem sutra fan-made snimku na THR-u {#}

Valjda će bit puno gledatelja, a što se tiče Cro Copa vjerojatno će izgubit.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovo nakon tri runde liči koda se Seffo ne želi boriti i da Mirko mora dobiti pod mus

18 godina
moderator
Hrvojestr kaže...

Ovo nakon tri runde liči koda se Seffo ne želi boriti i da Mirko mora dobiti pod mus

Sefo je star i jako težak - kako neće biti trom? {#} Eh, jednom kad se čovjek navuče na MMA, K1 mu je dosadnjikav.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sad neznam šta da mislim:

1. Borba je bila super, Mirko je bio odličan.

2. Borba je zapravo bila show, kojeg je Mirko morao dobit.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Sefo je star i jako težak - kako neće biti trom? {#} Eh, jednom kad se čovjek navuče na MMA, K1 mu je dosadnjikav.

Ma znam,samo je izgledalo isforsirana pobjeda.

Nemože se MMA mjeriti s niti jednim borilačkim sportom više! 

17 godina
Deni,piva,piccolo.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Puna arena, trebao sam ići :/

Ugl. vrijeme penzije i jednom i drugom

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Event je bio onako, ne baš prema mojim očekivanjima. Vjerojatno je to, kao što Baksa kaže, zbog navike na MMA. Čak mi je i cura primijetila da je MMA puno zabavniji i zanimljiviji. Da je citiram "MMA je dinamičniji i manje predvidiv".

Na Mirku se kužilo da je navikao na MMA, kako i neće nakon toliko godina, pa je stalno forsirao klinč. Al dobro.

Nije mi žao love, isplatilo se otići, ako ni zbog čega drugoga zato da vidim Ghitu, Sefa i Mirka uživo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 11:56 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

To men sve izgleda namješteno.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo jedno mišljenje sa PFS foruma s kojim se skroz slažem oko svega vezanog za borbe u Areni:

Evo i moje viđenje eventa.

Atmosfera je bila jako dobra.. Borbe i ne toliko.. Pogotovo početak eventa.

Fabjan - Posavec.. Posavec me ožalostija.. Tija sam uć u ring i ispleskat ih obojicu..

Paparyan - Milanović.. Milanović me malo razočara.. Trenira sam par godina s njim u Ameno Gymu i nije pokaza svoj nivo, bar ne onaj u agresivnošću.. Vjerojatno je u pitanju promjena kluba i trenera.

Jelić - Duut.. Ovaj jelić se bori ko stablo, ko krava.. Momak nema veze stvarno. Proša mu je jedan zadnji aperkat na početku na sriću i onda ga je forsira do kraja, neuspješno. Duut je pokaza odlične tehničke sposobnosti i kombinacije.. Nizozemska škola..

Preteni - Pacome - Izvanredna borba i nastup Pitbulla. Momak stravično napreduje i puno je toga još pred njim. Po meni najbolja borba večeri.

Kujundžić - Došen - Dosadna borba.. Ni jedan ni drugi nisu ništa ekstra pokazali. Dapače, došlo mi je da bacim ceradu preko ringa, okrenem kamere na tribine i izazovem tučnjavu ljudi imaju šta gledat.

Brestovac - Bouzidi - Uz CC vs Sefo, meni najiščekivanija borba večeri.. Tia sam vidit rat. Brestovca obožavam i računa sam da ću vidit dobru borbu, kad ono no contest.. Dapače, pobijedia Brestovac. I neka je kad je već neko mora.

Jurković - Kemayo - Dvije runde po meni dobia je Kemayo u najmanju ruku i treba je pobijedit na odluku, bez runde. Ext. rundu Kujundžić je bia dominantniji i drago mi je da je pobijedia. Diskutabilna odluka sudaca.

Ghita - Lascenko - Super borba.. Očekivano. Kickovi Ghite me uvijek iznova fasciniraju. Čovjek kickove ispucava ko metke, nevjerojatno za njegovu težinu.. Lascenko je radija odlične ručne kombinacije i pokaza dobre boks. tehnike, al nije probija Ghitin gard. Nakon onog udarca u jetru, Lascenko je spušta ruke i dopalo ga je šta je i sam zna da će ga dopast.

CC - Sefo - Dva high-kicka Filipovića na početku i par dobrih ručnih serija/udaraca, Sefo nije napravia ništa.. Nekako mi smrdi na namješteno jer je ima par prilika, pogotovo u klinču za sašit bombu a nije ništa iskoristija.. Pogotovo me nanervira oni pasivni klinč i filipovićevo srljanje glavom naprijed.. Radi tog sam glasnice spalia vičući: ''Radiiiii!!'' non stop xD

Sve u svemu, dobar šou i lipo je bilo vidit da se ovakav card realizira u HR. Nadam se da će bit još sličnih K-1 priredbi i sa zadovoljstvom ću otić na svaku.

Da sam na mjestu Brestovca ne bi ni uzeo onaj pehar, to je trebalo biti NC a ne njegova pobjeda. A o borbi Kujundžić - Došen nemam riječi, koliko je bila loša borba morala se održati 4. runda jer se nije znao pobjednik nakon što je svaki borac uputio 3 udarca u sve 3 runde {#}

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Idem baciti mali peek u temu da vidim komentare na Filipovićevu borbu i naletim na prepirku ostalih sa forumašem Sicily.

Malo sam brzo čitao sve postove, ali ne vidim da je čovjek puno pogriješio?

Što se tiče tapkanja, da kod iskusnijih boraca na treningu, pogotovo ako rade zajedno duže vremena, tapkanje se slabo koristi. Nema razloga, poznajete se, poznajete polugu / potez koji radite. Nekorištenje tapkanja uglavnom znači jako dobro poznavanje tehnike jer možeš procijeniti protivnikovu bol i znati gdje ti je granica bez da ti protivnik kaže.

Tapkanje se koristi kada vježbaju novajlije ili kada novajlija vježba s tobom jer ne pada ti na pamet čovjeku koji se tek upoznaje sa svime dati da radi tehniku slobodno, u borbama, te kada se vježba nova tehnika ponekad.

Imao sam nekoliko stalnih partnera pri treniranju, i tapkanje je bilo rijetkost među nama.

Što se tiče onoga što je spominjao za turnire i namještanja, ne bih ulazio u to da li se u UFC - u suci zauzimaju za Američke borce, iskreno sumnjam u bilo kakva namještanja tamo, a što se tiče borilačkih turnirića po raznim zemljama koji imaju novčane nagrade, istina je da ih je dosta namješteno i imaš problema sa isplatom.

Što se tiče toga da "trenira UFC" kako je rekao nadam se da je pogriješio jer inače je gadno pobrkao neke stvari!

Eto.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Šta je s ovim pikovima na http://fantasy.sherdog.com/ stranici -.-?

Već mi tjedan dana pokazuje da su zaključani -.-

18 godina
neaktivan
Otključat će se u tjednu prije eventa.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Netko gledao TUF? Treneri su Cruz i Faber.

Bilo je dosta borbi, 16 mislim po 1. rundu. Za svaki prekid borac je dobivao bonus oko 4,5k zelembača mislim. Jedino što me je smetalo što je sudac (Mazzagatti) dosta prerano prekidao borbe po mom mišljenju, udarac i borac pada i iako nije ošamučen ovaj prekida. I tako je bilo par borbi, bzvz...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Tapkanje na treningu - što kažu likovi sa profightstore foruma.

Nego, što će biti sa Rampageom? Ljut je na Joe Silvu što ga svaki puta stavlja da se bori protiv hrvača što očito Rampageu smeta, kao on je udarač i htio bi se boriti sa nekim udaračem, a ne hrvačem koji ga samo pada na pod i s njime briše guzicu {#} Razumijem ga donekle, ali ako si borac i ako želiš biti najbolji moraš se boriti sa svima, bez obzira koja njegova specijalka bila, zar ne?

18 godina
neaktivan
Aj fala bogu pa možda sad ekipa skuži da priču o tapkanju ne izvlačim iz dupeta. :)
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Quinton "Rampage" Jackson continues to sound off via Twitter, as he remains on the side of being released by the UFC following his most recent loss to Ryan Bader. Jackson has posted news that he has fought hurt for several years now.

"Let me clear things up 4 my fans. I'm upset cause I've been fighting hurt 4 a few years now, cause I have kids n 4 yall," Jackson wrote. "The UFC knew I was hurt, n almost every fight I was hurt n, but instead of saying thanks 4 not pulling out, they talk shit about a poor job I did."

"I never missed weight, but when I do, nobody stop 4 a second 2 ask if I was hurt, yall just quick 2 talk shit, so I'm done with them."

Rampage added that he is fine with making less money fighting for another organization, which he intends to do if the UFC grants him his release or after his final fight on his contract.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice