- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Johnon tezi 12lb od dozvoljenog
Koji kreten, ne znam samo kako je do sad spustao do 170lb.... (znam vec je dva putao bio pretezak).
Ovo mu je treci puta da ima viska kilograma. Znaci sutra Belfort vs. Johnson u LHW ako Johnson ne prefura 205. Volio bi da ga Belfort prebje ka macku i vjerujem u to.
Aldo izgleda pravo zahebano
.
Jedva cekam vidjeti borbu Rusimar Palharesa
Bugonline kamp ekipa da li ste bacili kladionicu na onoj stranici? (usput mi dajte link,instaliro sistem ponovo pa nemam u bookmarku)
Doktori poludjeli.
Hrpa medicinskih suspenzija, zbog kojih neki neće u oktogon šest mjeseci: http://www.sherdog.com/news/news/UFC-141-Medical-Supensions-Diaz-Janitor-Gamburyan-Face-6-Months-38741
Anthony Johnson na današnjem ponovljenom vaganju imao 204.2 pounds 
Uglavnom, fajt se nastavlja jer je Vitor pristao na to da se bore ako bude ispod 205. Dana White nije zadovoljan nikako, a ima i pravo.
http://mmajunkie.com/news/26975/anthony-johnson-weighs-204-2-pounds-ufc-142-co-main-event-is-on.mma
Event za 10!!!!!
Drago mi je za Vitora
sve sam pogodio na onom fantasy osim Stout-Tavares i Barbosa-Etim (tu sam bubno reko mozda bude iznenadjenje i neki lucky punch kad ono spektakl).
Ovi eventi u Brazilu su sila dobri.
Johnson dobio otkaz u UFC zbog sranja s vaganjem
PS: Jao ne mogu sebi da dodjem niti kava ne mpomaze
Onaj kružni u glavu je bio nevjerovatan, prve dvije runde sam cjelo vrijeme iščekivao nešto i kad sam vidio da ide u treću reko "a jbt sad ce odluka sudaca" i onda odjednom PAF, ostao sam WTF pred ekranom, nije mi bilo jasno šta se upravo dogodilo 
Svaka čast Belfortu, kako je Johnson krenuo divljački mislio sam da se Vitor neće izvući. Drago mi je, na kraju sam i htjeo da on pobjedi.
Atmosfera u Riu je bila nevjerovatna, ono što je Aldo napravio na kraju, neznam koliko mu je to pametno bilo ali bilo je odlično, i ti ljudi ga iznose na ramenu, svi navijaju, čudesno. Kad usporediš sa USA publikom, nebo i zemlja.
Ovo su bili moji pickovi
http://www.mmaplayground.com/picks.aspx?UID=59189&EID=120
Stigao sam Dinamitnog za jedan bod 
Što mislite o ovome (Jesu li steroidi nužno zlo ili samo zlo=? Kaže čovjek ujednom do videa da je za vrhunske sportske napore nemoguće da se tijelo bez steroida oporavi nakon ozljede, a su u skladu s tim i svi sportaši povremeno dopingiorani (s opravdanjem - za liječenje ozljeda, a istovremeno tvrde da u tako kratkom roku ne ostvaruju povećanje snag ei ostale efekte zbog kojih se steroidi smatraju diopingom=? Ne drži mi to baš vodu...
Rumble definitivno nije bio zdrav u ovom meču, nešto ga je 100% žderalo. To se moglo vidjeti jer je već nakon 2.5 minute izgledao kao da je brutalno umoran. Istina, krenuo je žestoko, ali ovo je zbilja bilo nevjerojatno.
Rumble definitivno nije bio zdrav u ovom meču, nešto ga je 100% žderalo. To se moglo vidjeti jer je već nakon 2.5 minute izgledao kao da je brutalno umoran. Istina, krenuo je žestoko, ali ovo je zbilja bilo nevjerojatno.
Istina, u jednom trenutku me podjestio na Melvina Manhoffa, kod njega je ista šema, krene ko divljak, ako te ne pobjedi u prve tri minute, gotov je. Ma to je zbog tih gluposti sa skidanjem kila, nema tog doktora koji će ti reći da je zdravo skinuti 5-10 kila u 10 dana i iscrpljivati se tako. Prema onome što sam čitao po netu, težio je 215 10-tak dana prije prvog vaganja. Neznam na šta je mislio, imao je dosta vremena malo po malo i sigurno skidati kile. Sav taj stres, dehidracija i poslje toga opet pumpanje utječu na čovjekovo tijelo.
Istina, u jednom trenutku me podjestio na Melvina Manhoffa, kod njega je ista šema, krene ko divljak, ako te ne pobjedi u prve tri minute, gotov je. Ma to je zbog tih gluposti sa skidanjem kila, nema tog doktora koji će ti reći da je zdravo skinuti 5-10 kila u 10 dana i iscrpljivati se tako. Prema onome što sam čitao po netu, težio je 215 10-tak dana prije prvog vaganja. Neznam na šta je mislio, imao je dosta vremena malo po malo i sigurno skidati kile. Sav taj stres, dehidracija i poslje toga opet pumpanje utječu na čovjekovo tijelo.
Prema infu je dan prije vaganja imao 191, ali je opasno dehidrirao pa mu je liječnik rekao da mora na rehidraciju. Ugl. vidjet ćemo što je bilo u idućih par dana.
A siguran sam da će Johnson dobiti novi ugovor i prije nego što se dogovori s nekom drugom promocijom.
Pogledao sam i ja main card, nije mi se dalo preliminarne.
Drago mi je za Vitora, pokazao je veći profesionalizam za i prije meča, ozbiljnije je ušao u borbu i na kraju bih rekao da je odlučujući faktor bilo njegovo golemo iskustvo.
Naravno, uz činjenicu da je Rumble već sredinom runde teško disao, što je vjerojatno posljedica zezanja s kilažom.
Barboza- Etim: nema se puno reći, Barboza je bio bolji, dominirao je, Etim jednostavno nije imao rješenja za kickove i u 3. rundi kad je bilo jasno da mora nešto poduzeti, dobio je u jednom udarcu dosta batina za cijeli život. Barboza stvarno obećava, i nagledat će mo ga se još, i to u velikom stilu.
Zanima me kako komentirate prekid borbe između Ericka Silve i Pratera, tj. diskvalifikaciju silve.
Mislim, neupitno je da je Silva bio bolji, i TKO je visio o niti, ali se ipak slažem s odlukom Maria Yamasakia, udarac u glavu je ilegalan, pa makar to bio jedan udarac dok pokušavaš finiširati protivnika. Ipak, jedan udarac je sve što je potrebno za ozbiljnu ozljedu ili napuknuće lubanje, a to je još i bio udarac koji je najbolje sjeo od svih tih u ground£u.
Ma lako je na slow-motion replayu analizirati šta se desilo, ali ajde ti budi pametan i odluči u dvije sekundi kaosa šta se događa. Po meni je donio dobru odluku, meni se isto učinilo da ga je ovaj više puta udario u potiljak. Drugo što me živcira je Joe Rogan koji se toliko ufurao u analiziranje borbe i točno zna od kuda do kuda se proteže strana glave, a odakle potiljak, mogao bi komotno početi suditi u borbama.
Ma lako je na slow-motion replayu analizirati šta se desilo, ali ajde ti budi pametan i odluči u dvije sekundi kaosa šta se događa. Po meni je donio dobru odluku, meni se isto učinilo da ga je ovaj više puta udario u potiljak. Drugo što me živcira je Joe Rogan koji se toliko ufurao u analiziranje borbe i točno zna od kuda do kuda se proteže strana glave, a odakle potiljak, mogao bi komotno početi suditi u borbama.
Da, mene je isto Joe Rogan iznervirao sa svojim igranjem sudca...
Odlične borbe, puno nokauta i poluga. Barboza lud kao šiba, podsjetio me na KO Bard Haria nad Lekom hehe!
Što se tiče DQ onog malog, mislim da se sudac zahebao. Bio je g'n'p i udarci nisu išli 12-6 po satu, već sa strane. Osim toga mogao je čisto vidjeti da ga je udarao u rame, ne u glavu (jedan je udarac samo sjeo u potiljak). Po meni kriva odluka, pa kada bi po jednom udarcu DQ sve, ne bi nitko onda pobijedio. Hint: Hendo vs Fedor - pogledajte gdje je Hendo udario Fedora pa opet nikome ništa.
Mislim, neupitno je da je Silva bio bolji, i TKO je visio o niti, ali se ipak slažem s odlukom Maria Yamasakia, udarac u glavu je ilegalan, pa makar to bio jedan udarac dok pokušavaš finiširati protivnika. Ipak, jedan udarac je sve što je potrebno za ozbiljnu ozljedu ili napuknuće lubanje, a to je još i bio udarac koji je najbolje sjeo od svih tih u ground£u.
Bitno je staviti taj udarac u kontekst. Dok udaraš protivnika ne možeš ti znati kad će on okrenuti glavu, jer bi po toj logici i meč između Lesnara i Velasqueza mogao ovako završiti obzirom da je zadnji udarac koji je drugi put sružio lesnara bio čisto u zatiljak.
To da ga je on par puta udario u potiljak, ok. DQ i svi sretni. Ali ovako glupo prekinuti, tj DQ Silvu... i ajd da nije bio blizu Yamasaki, ali ni to mu ne ide u prilog.
Posebno mi je drago Belforda, poderao Johnsona, dobio njegovih 20% plaće, Rumble dobio nogu...
Rumble dobio nogu...
A da?
EDIT: evo našao http://mmaweekly.com/dana-white-says-anthony-johnson-likely-getting-cut
Što se tiče DQ onog malog, mislim da se sudac zahebao. Bio je g'n'p i udarci nisu išli 12-6 po satu, već sa strane. Osim toga mogao je čisto vidjeti da ga je udarao u rame, ne u glavu (jedan je udarac samo sjeo u potiljak). Po meni kriva odluka, pa kada bi po jednom udarcu DQ sve, ne bi nitko onda pobijedio. Hint: Hendo vs Fedor - pogledajte gdje je Hendo udario Fedora pa opet nikome ništa.
Meni je isto prvo kroz glavu prošla borba Hendoa i Fedora. Osim što je prerano prekinuta još su bili i čisti udarci u potiljak.
Nisam baš bio raspoložen za tipkanje jučer pa evo da danas dam par svojih mišljenja.
Aldo me opet impresionirao, nakon 2 posljednje borbe u kojima je bio nekako oprezniji i manje riskirao, ovdje je bio onaj stari. Konstantno je išao naprijed i sasvim je očito bilo da ga Mendesovo hrvanje ne brine puno. Je li to zato što je toliko uvjeren u svoj TDD općenito ili zato što je trenirao sa Bullyjem ne znam, ali nije ni bitno.
Mendes se samo povlačio i zapravo tražio priliku za rušenje i ništa više. Eto, pokazao je da nije na Aldovom nivou.
Druga borba koja mi je bila supač je Palhares vs Massenzio. Nije da sam očekivao drugačiji ishod, ali Palhares je zbilja zakon. Njegovi submissioni su definitivno odlični i mislim da je možda čak i najbolji u sportu.
Vitor vs Johnson, tu se nema šta komentirati. AJ nije bio svoj, nešto tu ne štima opasno i nadam se da će se otkriti što točno.
Do sada nisam volio Gonzagu, ali mi je drago što se vratio sa stilom. Djeluje ok čovjek (po intervjuima), drag i down-to-earth. Samo ne mogu pobjeći pomisli da Oliveira ne bi trebao biti HW. Mislim, ima škembicu i mislim da bi s trenutnih 104 kg vrlo lako došao do 93 i da bi mu išlo bolje nego s ovim velikim dečacima.
---
No dobro, maknimo se od UFC142.
ESPN piše o Velasquezu i Bigfootu, što bi obzirom na njihovu općenitu pouzdanost značilo da je ovaj dil gotovo siguran.
Malo o DQ Silve... sa ovim tekstom se u potpunosti slažem, vidi se da je sudac pogriješio. Evo citat:
Even if you think SIlva did commit a foul by hitting Prater in the "earmuffs" area, Yamasaki didn't handle it the right way. If Silva committed an illegal strike, Yamasaki should have stepped in and taken a point away from Silva, and only stopped the fight after having the doctor check on Prater and determine whether Prater could continue. Instead, Yamasaki stepped in and waved his arms to stop the fight instantly.
A disqualification for an illegal strike should only take place if the illegal strike is what caused the fight to end. But it appeared that Silva's legal strikes -- a brutal knee to the body and several powerful hammer fists to the side of the head -- were enough to finish Prater off. Prater suggested after the fight that it was really the knee that did him in.
Strašno,kako jednostavno dolazi do poluge na nozi 
Strašno,kako jednostavno dolazi do poluge na nozi 
Lik ima brutalne poluge na nogama, brutalne takedownove, ne bi se definitivno s njim usudio borit na podu, ali na nogama mislim da bi ipak on izgubio protiv nekog borca :D