MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.715.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

The Demolition Man{#}{#}

Odlican main card i uzasan preliminarni.

Mladi Viking iz Svedske fenomenalan. Ceronne se zaletio i.... submission masina je pregazila Namphana .

Overeem realno i ocekivano pobjedio. The Reem ima ubojit klinc i bas mi je drago kaj opet baca kickove{#}

18 godina
Re: MMA (mixed martial arts)
TracerCPP kaže...
Reem je preiskusan. A pogotovo poslije večeras jds se bude dobro zamislio.

Definitivno dajem prednost reem-u zbog iskustva i broja borbi. Jds je tek postao prvak i biti će zanimljiva borba no iskreno ne vidim čime će parirati overeemu? U stojci ne vjerujem... Ipak je ovaj prošao brdo K1 borbi.

Kako je loš bio Lesnar, Ubereem mu dođe sa dvije ruke i uhvati ga u thai klinč gdje ga je koljenima poderao, to još nisam nikada vidio da tako lako se nekoga može uhvatiti.

Ali JDS vs Overeem će biti drugačije garantiram. JDV KO via uppercut {#} JDS je daleko eksplozivniji, brži, tehnički bolji udarač (rukama). Po K1 pravilima bi Overeem pobijedio. Ali u mma dajem Ciganu prednost. Cigano je barem duplo brži od Overeema, ima vrhunske sparing partnere (Black House), ima najsavršeniju tehniku boksanja kod teškaša koju sam vidio, strahovito je brz i precizan. Osim toga ima bolji BJJ od Ubereema sigurno. Overeem mi je nekako nezgrapan, ne znam... spor mi djeluje. Iako ima tešku ruku {#}

Također ne vjerujem da će i ta borba trajati duže od 2 runde.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja ću navijati za JDS, draži mi je borac.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Koji jds, overeem će ga samljet i poslužit u rubelju....

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 17:47 (razorinc).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel se zna kada ce biti mec overeem  vs dos santos?

http://tragumjetnosti.net/
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

To mi je jedino zao kod ufc-a, ja ocekujem ovaj mec u 8. mjesecu 2012.

Tolko pauze za neki mec, a bezveze. Mislim ok je ako je borac ozljeden i sl.

Ali ako nije, onda idemo cim prije.

Ocekujem ga sredinom 2012, ali nadam se da ce puno prije...

Znaci, da odgovorim na pitanje, nezna se....

18 godina
neaktivan
Pinc kaže...

Dos Santos je u post-mazch intervjuu rekao da bi volio da meč bude u travnju ili svibnju. Ali poznavajući UFC biti će to tek tamo u drugoj polovici godine.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
Reem je po meni očekivano pobijedio. Lesnar mi je bio katastrofa u ovom meču. Nije mi jasno zašto nije išao na tackle neki. Od takvog napada se niti Reem ne bi lako obranio. A,da ga je srušio bilo bi svega,ako ništa drugo meč bi bio zanimljiviji.
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Reem je po meni očekivano pobijedio. Lesnar mi je bio katastrofa u ovom meču. Nije mi jasno zašto nije išao na tackle neki. Od takvog napada se niti Reem ne bi lako obranio. A,da ga je srušio bilo bi svega,ako ništa drugo meč bi bio zanimljiviji.

Valja poletit prema koljenu{#}

18 godina
razorinc kaže...

Koji jds, overeem će ga samljet i poslužit u rubelju....

Pogle samo protiv koga se koji od njih borio pa će ti biti malo jasnije. Overeem je osvojio 3 pojasa, ali protiv kakvih protivnika? Toda Duffea u DREAMu? Ili Aertsa koji ima 40 godina i 20kila manje od njega? A i borba protiv Werduma mu nije neka, tamo je jako loše izgledao.

JDS je u UFC-u gdje ima sve pobjede i gdje se redovito borio protiv top level boraca, dok to nije slučaj sa Overeemom.

Samo šteta što ćemo morati čekati barem do ljeta da bi vidjeli tu borbu...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
neaktivan
Pinc kaže...
thechosenfreak kaže...

sva sreća pa se ti ne boriš, da vidiš kak je to ...

Borcima treba par mjeseci oporavka...

Uostalom, nakon svake borbe borci dobe od atletske organizacije koliko se ne smiju boriti...

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 19:16 (angel of fire).
18 godina
neaktivan
Pinc kaže...

JDS je upravo odradio operaciju koljena, Overeem je imao poduži kamp i mama mu je na samrti. Osim toga, treba obojici i neko vrijeme da se odmore, sastave plan, pokrenu kampove kako treba.

Nisu robovi ako su borci i nema nikakvog razloga zašto bi se borba održala prije 5. mjeseca primjerice.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

The full paydays (show/win money) for tonight's fighters include:

Brock Lesnar: $400,000 show/no win bonus
Alistair Overeem: $264,285.71/$121,428.57
Donald Cerrone: $30,000/$30,000
Nate Diaz: $37,000/$37,000
Jon Fitch: $60,000/$60,000
Johny Hendricks: $26,000/$26,000
Alexander Gustafsson: $16,000/$16,000
Vladimir Matyushenko: $40,000/$40,000
Jim Hettes: $8,000/$8,000
Nam Phan: $8,000/$8,000
Junior Assuncao: $8,000/$8,000
Ross Pearson: $20,000/$20,000
Danny Castillo: $19,000/$19,000
Anthony Njokuani: $12,000/$12,000
Dong Hyun Kim: $41,000/$41,000
Sean Pierson: $8,000/$8,000
Efrain Escudero: $10,000/$10,000
Jacob Volkmann: $16,000/$16,000
Luis Ramos: $6,000/$6,000
Matt Riddle: $15,000/$15,000
Manny Gamburyan: $18,000/$18,000
Diego Nunes: $12,000/$12,000

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Lijepe svotice novca za Lesnara i Overeema...

14 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kako neki borci koji imaju vise borbi od Lesnara ne dobiju ni trecinu para , a ovaj se povuku jer nemoze udarce dobit, nebi ni bilo borbe da Lesnara nije vezi tezak ugovor tako da mi je i poraz a i njegovo napustanje UFC a sjelo normalno, a nije mi sjelo da nekog ko je posto prvak i imao samo 7 borbi uzdizu u nebesa dobro da ga nisu stavili u Hall of Fame dok mi po nasem Mirku seremo koji je imo kolko blizu 40 borbi samo u MMA da ne prica Kick box borbe.

Uglavnom bila mi je interesantna borba i mislim da kolko got je Dos Santos opasan Overeem ce pobjedit, razlog zato sta je doso iz Kick Box svjeta di je prvak bio a Dos Santos ima ima dobru Jiu Jitsu je stabd up borac i mislim da ce to biti rat.

http://www.forum-drugaciji.com
18 godina
neaktivan
tiksa kaže...

Kako neki borci koji imaju vise borbi od Lesnara ne dobiju ni trecinu para , a ovaj se povuku jer nemoze udarce dobit, nebi ni bilo borbe da Lesnara nije vezi tezak ugovor tako da mi je i poraz a i njegovo napustanje UFC a sjelo normalno, a nije mi sjelo da nekog ko je posto prvak i imao samo 7 borbi uzdizu u nebesa dobro da ga nisu stavili u Hall of Fame dok mi po nasem Mirku seremo koji je imo kolko blizu 40 borbi samo u MMA da ne prica Kick box borbe.

Uglavnom bila mi je interesantna borba i mislim da kolko got je Dos Santos opasan Overeem ce pobjedit, razlog zato sta je doso iz Kick Box svjeta di je prvak bio a Dos Santos ima ima dobru Jiu Jitsu je stabd up borac i mislim da ce to biti rat.

Kako si ti nepismen, katastrofa.

Overeem je dobio malo para u odnosu na Lesnara...

Nego, zacudio sam se kak se u biti ovi svi drugi borci tuku za siću...

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
angel of fire kaže...

Slažem se.

Ne znam koliko bih riskirala polomljene kosti, sve silne potrese mozga ili neke trajnije ozljede radi pišljivih 6000$.

16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
angel of fire kaže...

Slažem se.

Ne znam koliko bih riskirala polomljene kosti, sve silne potrese mozga ili neke trajnije ozljede radi pišljivih 6000$.

Ma sramota, ja bi se tuka za 6k $ samo kad bi bia 10000% uvjeren da mi protivnik ne može ni zadat udarac :D A sa mnom će se svi sada složit!

14 godina
1.Lovac kaže...

A sa mnom će se svi sada složit!

On neće - Luis Ramos: $6,000/$6,000

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 15:54 (Ukulele).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Lesnar je previše dobio.

18 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Lesnar je previše dobio.

Lesnar je jedan od najvećih magneta za gledateljstvo, naravno da nije previše dobio.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Dobili su Brock i Alistair jos i postotak od prodanih PPV. Cini mi se po pola $ od svakog prodanog

14 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sam mislio da se ispod nekih 30 000 uopce ne bore tako da me ova cifra od 12 000 jako zacudila. Ajde ako to sve njemu ostane jos bi kak tak prozvako mil+slim ako mu sponzori sve troskove pokrivaju.

http://www.forum-drugaciji.com
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

pa likovi dobe i pare od sponzora

18 godina
Ukulele kaže...

Slažem se.

A čuj, UFC najviše i plaća tako da...

S time da svatko dobije još određeni postotak od prodanih PPV-a, sponzora... Što si bolji borac i što više napreduješ to ćeš više i zarađivati, logično.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Overeem ce pomest i JDS-a, jednostavno ovaj mu s 108Kg nemože parirat u snazi, a overeem je svestraniji borac , Overeem= boksačka tehnika+noge+koljena+sirova snaga, JDS= brzina+boksačka tehnika...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina

Ja mislim da će JDS nokautirati Overeema. Overeem ima dosta više borbi od JDS-a, ali je to velika većina protiv boraca srednje klase. JDS se stalno bori protiv top boraca, brži je od Overeema koji ima prednost u klinču s koljenima. Na podu JDS ima prednost, kao i u brzini.

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ja mislim da će JDS nokautirati Overeema. Overeem ima dosta više borbi od JDS-a, ali je to velika većina protiv boraca srednje klase. JDS se stalno bori protiv top boraca, brži je od Overeema koji ima prednost u klinču s koljenima. Na podu JDS ima prednost, kao i u brzini.

pa nebi se ja složio da je Overeem puno sporiji od JDS-a , al zato je viši 5cm, teži 11kg, veći raspon ruku, ima razornije udarce, jednostavno je čovjek zvijer... nema šanse da borba završi na parteru, jer i jedan i drugi su udaraci, a i fizički JDS nema teoretske šanse da sruši overeema

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:16 (mtopol).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Mislim da bi Alistair bio opasniji da izgubi 5-6 kila, jer se vidjelo protiv Lesnara da je i sam dosta spor.

U tom slučaju bi mogao uspješnije kontrirati toj Ciganovoj brzini, eksplozivnosti i okretnosti.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja nebi zanemario ni Overeemov jiujitsu, iako ga nismo puno viđali na podu u zadnje vrijeme, čovjek ne može samo tako zaboraviti to, koliko se sjećam par godina unazad je osvojio i jedan ADCC turnir. Ima dosta borbi pobjeđenih na submission, dok s druge strane od JDS-a na podu nismo vidjeli ništa, ostaje samo činjenica da mu je Minotaur mentor pa valjda zna nešto.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice