MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.715.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Re: MMA (mixed martial arts)
1.Lovac kaže...

Naletia sam na ovaj video, stvarno zanimljiv lik ;)

LOL, koji fejk video.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kad je borba danas?

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

removed

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 7:37 (razorinc).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

idemo prognoza:

Nam Phan

Gustafsson(najveca dvojba)

Fitch

Ceronne

Overeem

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ako netko gleda cjeli card, koja je trenutno borba u tijeku, tako da se mogu orijentirati na overeem - lesnar.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
FlyBoy kaže...

Ako netko gleda cjeli card, koja je trenutno borba u tijeku, tako da se mogu orijentirati na overeem - lesnar.

Upravo ti pocinju njih 2...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
FlyBoy kaže...

Upravo ti pocinju njih 2...

Pukni neki link, koliko sam ja skuzio tek krece main card.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina

Ili ne, vise nis ne kuzim, svakih 10sec pise da je neko drugi, jos cu na poso zakasnit omg...

I ja gledam na onom linku od par postova iznad...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Ili ne, vise nis ne kuzim, svakih 10sec pise da je neko drugi, jos cu na poso zakasnit omg...

I ja gledam na onom linku od par postova iznad...

Da, tek main card počinje, znači neće još nekih sat vremena biti main event...

O majko, gledam nešto u drugom tabu sad prije borbe Fitch - Hendricks, rek'o ajd neće prvih 10 sekundi ništa biti, kad čujem kaos...

Ova mi se borba činila druga najzanimljivija večeras, a na kraju 12 sekundi. 'ajd, barem će mo prije dočekat main event :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 5:02 (FlyBoy).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

koji k sada pustaju snimku borbe ?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
18 godina
neaktivan
toxic kaže...

koji k sada pustaju snimku borbe ?

da, puštaju preliminarse, valjda zato jer nije još sve spremno za Diaz - Cerrone...

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

dobra borba izmedu diaza i cowboy-a

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

..a sad the main event

http://www.chess.com/livechess/profile/Tracer1808
18 godina
neaktivan
toxic kaže...

Šteta što Diaz nema knockout power u rukama...

Cowboy me neugodno iznenadio lošim kretnjama i amortizacijom udaraca.

Ajmo REEEEEM :D

AAAAAAAAAAAAAA eto ti Lesnar, pa se igraj s vatrom. Rem je zvijer. ili je Brock precjenjen?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 6:19 (FlyBoy).
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
toxic kaže...

Šteta što Diaz nema knockout power u rukama...

Cowboy me neugodno iznenadio lošim kretnjama i amortizacijom udaraca.

Ajmo REEEEEM :D

AAAAAAAAAAAAAA eto ti Lesnar, pa se igraj s vatrom. Rem je zvijer. ili je Brock precjenjen?

Nije Brock precijenjen, Overeem je jednostavno nadmoćniji puno u stojci.

LoL EU : pr1mus
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Hm, svaka cast Lesnaru na hrabrosti uopce da se pojavi u ring, ocekivao sam bar malko duzu borbu da Lesnar bar na podu nesto pokusa ali jbga..

Vidi se da je reem premocan, ali opet mislim da ce ga jds izubijat

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Overeem očekivano spustio priglupe amere na zemlju...

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo vidiš sad Brockovu izjavu.

Čovjek jednostavno nema iskustva u MMA-u, a ako odmah uskočiš među najbolje, ne piše ti se dobro. Iako je on još dobro prošao.

Hrvanje je stvarno impresivna disciplina, ali on nije navikao primat udarce i to se vidi u svim njegovim borbama.

Eto, i sam čovjek veli da mu je dosta primanja batina...

A sad, što se tiče JDS vs Overeem.

Tu se stvarno svašta može dogoditi. Iskreno, mislim da je Junior prebrz za Overeema, i ako se bude dobro kretao, dajem mu prednost. Opet, ako ga Alistair uhvati i spuca tim koljenom kao Lesnara svašta može biti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 6:29 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan

Lesnar nikad nije niti bio neki poseban borac, tek zvijer od čovjeka. Isto kao i Bob Sap. Tehniku i znanje nikad nisu stekli i jedino su imali veličinu. Samo kad se vidi da žmire na udarce ili okreću glavu kad ih se napadne sve je jasno. To nisu refleksi tehnički potkovanog i iskusnog borca.

18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Čovjek jednostavno nema iskustva u MMA-u, a ako odmah uskočiš među najbolje, ne piše ti se dobro. Iako je on još dobro prošao.

Hrvanje je stvarno impresivna disciplina, ali on nije navikao primat udarce i to se vidi u svim njegovim borbama.

Mislim da to nije do batina, nego covjek je imao tu operaciju, zena i obitelj se boji i to sve na njega utjece i tak to. I bolje je da se povuce, zelim mu sve najbolje..

A reemu zelim da dobi puno batina od jds-a

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da Lesnar nije imao toliko problema sa bolešću bio bi puno bolji.. no bez obzira na to fali mu iskustva.. UFC ga je radi showa ubacio odmah u sam vrh da iskoristi njegov karakter i pojavu. Da su mu davali slabije protivnike u početku sakupio bi to iskustvo i poradio više na raznim tehnikama. Ima strašne fizičke predispozicije i da je ranije ušao u MMA možda bi postigao zapaženiji score. Kad se bori vrlo je neodlučan i to ga jako koči te tako pokazuje manjak znanja i nesigurnost..Borba za naslov će biti mrak, ali šanse su 70% naspram 30% za Dos Santosa(moje mišljenje)..i da šteta što je borba tako brzo završila..ali opet bolje nego Junior i Cain..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
FlyBoy kaže...

Mislim da to nije do batina, nego covjek je imao tu operaciju, zena i obitelj se boji i to sve na njega utjece i tak to. I bolje je da se povuce, zelim mu sve najbolje..

Reem je preiskusan. A pogotovo poslije večeras jds se bude dobro zamislio.

Definitivno dajem prednost reem-u zbog iskustva i broja borbi. Jds je tek postao prvak i biti će zanimljiva borba no iskreno ne vidim čime će parirati overeemu? U stojci ne vjerujem... Ipak je ovaj prošao brdo K1 borbi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 6:34 (TracerCPP).
18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
toxic kaže...
FlyBoy kaže...

Reem je preiskusan. A pogotovo poslije večeras jds se bude dobro zamislio.

Jedini problem za JDS-a bi mogao biti klinč i koljena, mislim da je jds puno brzi i eksplozivniji

18 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Lesnar nikad nije niti bio neki poseban borac, tek zvijer od čovjeka. Isto kao i Bob Sap. Tehniku i znanje nikad nisu stekli i jedino su imali veličinu. Samo kad se vidi da žmire na udarce ili okreću glavu kad ih se napadne sve je jasno. To nisu refleksi tehnički potkovanog i iskusnog borca.

Slaže se u potpunosti.

Iako Brock ima hrvačkog talenta i znanja, i to prolazi u hrvačkog okruženju, u MMA-u je ipak podređena vještina.

Vidi se i po kretnjama, i "gameplanu" da ne razmišlja kao MMA borac, nema taj instinkt koji vremenom MMAovci razviju.

Svaka mu čast, pružio je puno spektakla, i želim mu miran obiteljski život, a nek kavez prepusti profesionalcima.

15 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Glupo je uspoređivat Sappa i Lesnara jer je ovaj drugi vrhunski hrvač, a ima i druge kvalitete..te je Lesnar ipak ostvario par pobjeda protiv dobrih boraca..

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
TracerCPP kaže...

Glupo je uspoređivat Sappa i Lesnara jer je ovaj drugi vrhunski hrvač, a ima i druge kvalitete..te je Lesnar ipak ostvario par pobjeda protiv dobrih boraca..

Imao je i Sap dobrih borbi na početku karijere. Pobjedio je i K1 prvaka Hoosta, dok i borba s Minotaurom je legendarna, no danas kad su shvatili da nema tehnike i znanja pobjeđuju ga nepoznanice.

15 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
Đapa club kaže...
TracerCPP kaže...

Imao je i Sap dobrih borbi na početku karijere. Pobjedio je i K1 prvaka Hoosta, dok i borba s Minotaurom je legendarna, no danas kad su shvatili da nema tehnike i znanja pobjeđuju ga nepoznanice.

Danas je Sapp teški glumac i sakupljač para..Lesnar se ipak neće spustit na tu razinu i valjda će se vratit u WWA ili što god..Japan je bio show program, a UFC ipak ima neki profesionalizam..

15 godina
neaktivan

Da. Jedino ostaje freak-show u koji će vjerojatno i mirko. A zašto ne? Rizik je daleko manji nego ovdje a lova super.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nitko ne komentira makljažu Diaza i Cerrone-a {#}

Ne sjećam se kad je netko toliko puta pao na pod kao Diaz u ovom meču. Možda Werdum onda protiv Overeema :) Ali svaka čast Diazu, prolazio je do Cerronea kako je htjeo, dok ga je ovaj prcao low kickovima.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
MMA (mixed martial arts)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice