Shogun - Hendo.
Impresivna borba, obojica se srčano borili, ali 5 rundi je ipak previše, u zadnje dvije su bili udarci bez ikakve snage tako da prve 2-3 Hendove runde ipak "vrijede više"
Očekivano Shogunove zadnje dvije runde, ipak je mlađi, i što je borba duža to njemu ide više u prilog. Šteta što to nije znao realizirati.
Nisam stigao uloviti Axe Murderera i Cunga, to ću sada, a i Fedora.
Silva - Cung Le
Impresivna twd tehnika Cunga, ipak mi je djelovao nekako neozbiljno, trebao je biti konkretniji, a ne egzibicionirati. Barem će dobiti dosta love jer publika voli atraktivne borce.
Drago mi je zbog Silve, vidi se da je došao pripremljen i koncentriran.
Prekid i nije morao biti, ali Cung je bio u velikim problemima, i bilo bi pitanje sekunde kad će ga Silva dovršiti, ovako je manje batina pokupio.

Inače, Shogun nije poznat po dobroj kondiciji, tako da je pravo čudo da je Hendo bio umorniji...
Ali što je tu je, čak sam čitao da mi mogao biti revanš na UFC144 mislim. Lokacija - Saitama Arena 

Nitko ga nije tražio da tri runde bude vreća za napucavanje pa da onda u zadnje dvije pokuša izvući draw. Pobjedu nikako nije zaslužio. A sad draw ili gubitak... Možda će ga ovaj gubitak za ubuduće malo bolje motivirati pa da si više ne dopusti takve stvari.