MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.721.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)

Ma to ja uplaćujem ionako samo da je zabavnije gledati. Vidiš i sam da nisu neke cifre i da se neću obogatiti. :)

1,70 koeficijent na Chunga, a 1,90 na Henda. :)

I mogli bi okrenut plaćanje piva, ako Hendo dobije ja platim jer sam onda i zaradio za pivo, ak Shogun dobije onda ti jer ću ja biti švorc. LOL

P.S. Obavezno javi čim se finalizira ovo za Mirka, treba karte kupit što prije da ne popušimo jajca.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 10:03 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Mislite da ce Cunga-Lunga dobiti Wanda?? Nema sanse ovo je Wandu zadnja borba i imam osjecaj da ce proc kroz ovu zvaku ali pametnije ce se borit nego protiv Lebena{#}

Shogun-Hendo, stara garda, mislim da ce Shogun ipak dobiti ovu borbu

17 godina
A,kud svi tud i mali Mujo!
Idem i ja :-D
Samo nek se javi za karte na vrijeme.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ne djeluje mi tako dobro Wand više, isto kao i Mirko. Bojim se da će mu Chunga-Lunga baciti neki spinning-back-kick ili high-kick i pa-pa... Volim gledati Wanda, pravi je borac i ljudina, ali ne vjerujem da bi mogao dobiti. Eto neka pokaže drugačije u ned {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

hahaha {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
17 godina
thesekiman kaže...

hahaha {#}

Bilo već...

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma dajte dečkovi, ovaj Hendo se previše zabavlja da bi izgubio sad.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

lol, Dana White se nekako promijenio

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo doček Cigana u Salvadoru

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo nekih brojki, stavio sam samo za ove dvije borbe.

Junior dos Santos $220 000, uključen win bonus od $110 000
Cain Velasquez $100 000

Ben Henderson $60 000, uključen win bonus $30 000
Clay Guida $40 000

Nekako mi iznos za Caina izgleda malen, ne mislim u smislu da bi meni to bilo premalo love za 1 minutu, nego gledajući da je ipak bio držač titule

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 14:14 (thesekiman).
18 godina
neaktivan
Meni je to isto neobično. Prvak da je dobio manje od izazivača. Doduše, plaća se po ugovoru a ugovor je baziran na tome koliko je borac privlačan. A JDS je definitivno veći draw od Caina.

Moguće je da je Cain pod starim ugovorom još uvijek.

A ovo za Hendersona i Guidu je bijeda. Ne vjerujem!
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Mislim da i prvak dobija nekih 3-4 % od pay per view tako da ispade dosta love tako sam cua.

18 godina
neaktivan

Svaki borac se bori, odnosno pregovara za svoj ugovor, neki dobivaju postotak od PPV-a, neki ne.
Nema veze s time tko je prvak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:57 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Josh Koscheck Q&A

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 16:04 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

THE AXE MURDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shogun Hendo za povjest MMA!!!!!!!!!!!Svaka cast! pregazili bi Bonsa obojica.

Na kraju cetvrte imam osjecaj da bi ih i ja mogao KO i to obojicu odjednom{#}

Po mom misljenju draw ili barem split decision za jednog od boraca nikako uninomus{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 5:43 (Quilombo23).
17 godina
protjeran
MMA (mixed martial arts)

kakva borba *ebote{#}

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ajoj ponadao sam se da će na odluku dobit Shogun..šteta volim ga ko borca po meni vrlo izjednačeno. Nikako mi nije jasna odluka sudaca, ajde kad su već dali pobijedu, ali to je split no vrlo lako su je mogli dati i Shogunu. 4-5 rundu je bio dominantan. STRAŠAN FIGHT {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 5:46 (Đapa club).
15 godina
MMA (mixed martial arts)

odlična borba i navijao sam za shoguna, iako mi nije jasno kako ono sudac nije prekinio kad je hendo navalio, sve u svemu povijesna borba :)

18 godina
moderator
Đapa club kaže...

Ajoj ponadao sam se da će na odluku dobit Shogun..šteta volim ga ko borca po meni vrlo izjednačeno. Nikako mi nije jasna odluka sudaca, ajde kad su već dali pobijedu, ali to je split no vrlo lako su je mogli dati i Shogunu. 4-5 rundu je bio dominantan. STRAŠAN FIGHT {#}

Kako ti nije jasna odluka? Prve tri runde je Henderson ili bio uvjerljiv ili dominirao. Već je to dovoljno za jednoglasnu odluku. Četvrtu je Shogun dominirao, a peta je bila tako-tako. Jest da se Shogun valjao po Hendersonu, ali ono... Nema logike po kojoj bi to bila split pobjeda, kad ni jedan sudac nije imao elemenata proglasiti Shoguna pobjednikom. Shvaćaš da to znači split decision - kad dva suca kažu da je bolji bio jedan borac, a treći sudac kaže da je bio bolji drugi borac.

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Đapa club kaže...

Kako ti nije jasna odluka? Prve tri runde je Henderson ili bio uvjerljiv ili dominirao. Već je to dovoljno za jednoglasnu odluku. Četvrtu je Shogun dominirao, a peta je bila tako-tako. Jest da se Shogun valjao po Hendersonu, ali ono... Nema logike po kojoj bi to bila split pobjeda, kad ni jedan sudac nije imao elemenata proglasiti Shoguna pobjednikom. Shvaćaš da to znači split decision - kad dva suca kažu da je bolji bio jedan borac, a treći sudac kaže da je bio bolji drugi borac.

Peta runda je po meni 10-8 za Shoguna,cetvrta 10-9 dok su prve tri 10-9 za Henda. Kakvu valjanje{#}

Jesam rekao da ce Wand proc kroz cunga lungu{#} California Kid je odradio extra borbu

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 12:22 (Quilombo23).
18 godina
neaktivan
LOL za petu rundu 10-8.
Hendo je sasvim zasluženo dobio, nije uopće bilo dvojbe.

Mislio sam da će tako završiti al na stranu sad to. Shogun je dobio jedno posebno mjesto u mom srcu jer se ovakva ustrajnost ne viđa često. Nikad više neću hejtati po njemu jer je frajer kralj nad kraljevima. Obojica su velike legende sporta i nadam se da ćemo još dugo čekati dan da odu u mirovinu.
Kakve sweepove ima Shogun, to još nisam vidio od nikoga!

Svaka čast obojici, nevjerojatan meč!

Međutim, mislim da ni jedan nema šanse protiv Jonesa - na žalost.

Cijeli event je bio dobar, od prelimsa na FB pa do main eventa. Čista uživancija.
18 godina
mbaksa kaže...
Đapa club kaže...

Danny_HR kaže...
LOL za petu rundu 10-8.
Hendo je sasvim zasluženo dobio, nije uopće bilo dvojbe.

Mislio sam da će tako završiti al na stranu sad to. Shogun je dobio jedno posebno mjesto u mom srcu jer se ovakva ustrajnost ne viđa često. Nikad više neću hejtati po njemu jer je frajer kralj nad kraljevima. Obojica su velike legende sporta i nadam se da ćemo još dugo čekati dan da odu u mirovinu.
Kakve sweepove ima Shogun, to još nisam vidio od nikoga!

Svaka čast obojici, nevjerojatan meč!

Međutim, mislim da ni jedan nema šanse protiv Jonesa - na žalost.

Cijeli event je bio dobar, od prelimsa na FB pa do main eventa. Čista uživancija.

Ljudovi ne kužim kako je čista odluka. Trebalo je biti nerješeno. 10-9 prve tri Hendo, 10-9 Shogun 4. runda i 10-8 najmanje Shogun. Do the math... Ne kužim šta vam ne odgovara 10-8 5.runda Shogun? Šta je Hendo napravio u njoj? Shogun je bio u full mountu cijelu rundu i udarao ga je, pa nisu se grlili cijelo vrijeme. Pa ne može dobiti 10-9 ako ovaj nije ništa napravio, zar ne?

Po meni treba promijeniti cijeli sustav bodovanja, ovo je nepravedno. 10-9 dobiješ ako dominiraš, razbijaš, a protivnik ti zada 8 udaraca dok ti skoro 80. I to je pravedno? Kako onda pobijediti? Nikako.

Evo malo pročitajte ovo.

Hendo me iznenadio, cardio mu je bio lošiji od Shogunovog... Hendo je čvrst kao stijena, Shogun također. Jedna od boljih borbi ikada po meni, a tako pišu i po netu...

Danny imaš pivčugu {#}{#}

I Wand je baja, baš mi je drago. Slika Chung Le-ovog nosa{#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan

hmm zanimljivo je ovo šta je Pero stavia :D

18 godina

To dobro šta ili loše? {#}

I da, trenutno je u tijeku Fedor vs Monson u Rusiji, evo vam jedan stream koji sam našao nabrzaka. Fedor se bori nakon još jedne borbe kako sam skužio.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Bez obzira što u petoj Hendo nije bio toliko aktivan, tj. bio je aktivan koliko je mogao biti, nebi se trebalo računati 10-8. Dodatni bod se najčešće skine ako je uz veliku dominantost u pitanju i knockdown, npr. da ga je Shogun pošteno "satrao" u petoj, ali nije, jednostavno je dominirao cijelu rundu na podu dok se Hendo branio koliko je mogao.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ček, tebi nije bila u pitanju velika dominacija u 5.rundi? Really?

78-8 omjer udaraca i cijelo vrijeme Shogun na njemu? Šta treba onda napraviti da bude 10-8 stvarno ne znam.

I sada je Fedor vs Monson - uživo, izlaze taman.

18 godina

Jel ima gdje za pogledati fajt Henderson Shogun?

18 godina
MMA (mixed martial arts)

mma-core, mmatko. Tamo je gledam sve.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Fedor pobijedi.... ali to je to od njega. Doveli su mu ne udaraca.... nista impresivno.

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

I sada je Fedor vs Monson - uživo, izlaze taman.

Neznam šta reći na borbu :)

Drago mi je da je Fedor pobijedio, ali opet s druge strane Monson nije pruzio nikakav otpor i skupa s tim opet ga Fedor nije završio.

S takvim performansom nebi dugo izdržao u UFC, mora malo više pokazati da se "vratio" i dobiti nekog relevantinijeg borca.

Baš me zanima tko će mu biti sljedeći.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice