MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.721.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)

Izgleda da je bilo kako sam pretpostavio. Nekako mi je već na otvorenom treningu JDS izgledao fokusiranije, svježije, pripremljenije i bolje.

Onaj udarac u uho, a kasnije oni udarci iza uha navodno su najgori udarci koje borac može legalno primiti jer totalno poremete ravnotežu i općenitu svjesnost situacije.

Ne da sudac nije pogriješio, već je napravio jedino što je mogao. Cain je bio out u potpunosti.

Inače, tko nije, pogledajte Henderson vs Guida od sinoć. Nevjerojatan meč!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Očekivano da borba neće dugo trajati, ipak su teškaši u pitanju. Mislim da je Cain pogriješio što nije pokušavao odmah rušiti JDS-a. Sve je to super, ti low kickovi i to, ali Cigano je prebrz i ima brutalan aperkat (najbolji tehnički koji sam do sada vidio u mma, te ujedno i jedan od najjačih), onaj udarac kojim je srušio Caina ruši bilo koga, udarac u uho ruši ti ravnotežu da ne znam tko si.

I ne vidim šta je sudac pogriješio, pa Cain je bio ispružio skroz ruku i nije se branio ni 1%, sasvim dobra odluka Herba Deana.

Cigano je odličan borac, novi je prvak i jedva čekam da vidim njega i pobijednika Ubereem vs Lesnar.

A za tjedan dana je Shogun vs Hendo {#} Shogun FTW m...fuckers! {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

Očekivano da borba neće dugo trajati, ipak su teškaši u pitanju. Mislim da je Cain pogriješio što nije pokušavao odmah rušiti JDS-a. Sve je to super, ti low kickovi i to, ali Cigano je prebrz i ima brutalan aperkat (najbolji tehnički koji sam do sada vidio u mma, te ujedno i jedan od najjačih)

Za ispitivanje snaga je potrebno dvoje. U tome je stvar. Cain je htio ispitati kako stvari stoje, a Cigano je odmah krenuo za ozbiljno.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

A čuj, Cigano ima 11 borbi i ne znam koliko ne nokauta. Ja tu ne bi ništa ispitivao hehe! Cigano je bio brži i to je to, mogao je i Cain tako njega pa bi bilo drugačije. Tu su teškaši u pitanju sa preko 120 kila, ta snaga kada se udari padaš da ne znam tko si.

Cigano je odličan borac, Ubereem ili Lesnar će imati vraških problema kada se budu borili protiv njega.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan

JDS svaka mu cast ono nemoze svatko

Pain is temporaily,glory is forever!!
18 godina
moderator
MMA (mixed martial arts)

Nevjerojatno je kako nitko ne može dominirati u teškoj kategoriji. Samo su Couture, Sylvia i Lesnar dvaput (zaredom) obranili naslov.

http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_Heavyweight_Championship#Heavyweight_Championship

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Unatoč tome što je borba brzo završila event nije bio loš. Naravno da se očekivala ova glavna borba, u to nema sumnje. Cigano je doista sjajan borac. Drago mi je što klasični striker napokon ima UFC pojas. Borac u ringu, ali i izvan njega, to je Cigano. Prije onog udarca, dobro je 2 puta opalio Caina u bradu. Ovaj mi je nekako loše držao guard, a i dosta sporiji nego u prijašnjim borbama. Ne znam, tako mi se činilo.

Borba Hendersona i Guide odlična, jako puno dobrih pokušaja submissiona, svidila mi se borba iako je bila većinom na parteru. Lamas i Poirier pobijedili by sumbission. Poirier odličan protiv Pabla Garza, stalno ga je pritisko. Nije bila nešto previše atraktivna, no solidna borba.

Evo i post-fight press conference

počinje od 14:45 min ->

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 14:26 (fighterZu).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Lesnar ima najbolje hrvanje,Cigano najbolji box,Overeem najbolji kickbox,Cain najbolji cardio,Werdum/Minotaur najbolji BJJ u HW kategoriji.

Sljedeci fight  Hendo vs. Shogun  i Axe Murder vs. Lee

Bit ce nokauta{#}

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Aleksander.Emelianenko.vs.Magomed.Malikov.at M-1 Challenge 28

#

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
18 godina
moderator
thesekiman kaže...

Aleksander.Emelianenko.vs.Magomed.Malikov.at M-1 Challenge 28

Hm... Mislio sam da se on više ne bori - navodno ima hepatitis B. Koliko vidim, gotovo sve ove kasnije borbe je imao u Rusiji, nisu mu dali da se bori na Afflictionu, nije se borio ni na ičemu što je proizašlo iz Pridea.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

UFC 139

Moj odabir:

Shogun vs Hendo

Winner: Shogun - 2.runda TKO

Faber vs Bowles

Winner: Bowles - 3. runda sub

Wand vs Chung Le

Winner: Chung Le - TKO 2. runda

Bonnar vs Kingsbury

Winner: Bonnar - decision

Bader vs Brilz

Winner: Bader - TKO 1.runda

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Dobar trailer

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
18 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

Shogun vs Hendo

Winner: Shogun - 2.runda TKO

Nekako mi se Hendo čini prežilav i previžljast da ga se nokauotira... Na kraju krajeva, to bi mu bilo prvi put u karijeri!

18 godina
neaktivan

Hendo - TKO (ne znam kada)

Faber - odlukom sudaca.

Le - KO/TKO 1. runda

Bonnar - odluka sudaca

Brilz - sub (ne znam kada)

i zaboravio si još neke, a ja glasam:

Story - odluka sudaca

McDonald - KO/TKO 3. runda

Međutim, kako sam dobar prognostičar vjerojatno će sve biti potpuno drugačije. LOL

P.S. Znate mene, uvijek glasam protiv Shoguna. Opasno ga potcjenjujem. ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 14:13 (Danny_HR).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ja se nadam da će ga kad tad godine stići. {#}  Pa tako se dogodilo i sa Mirkom, Fedorom, Coutureom, Wandom... Svi su se držali do jednog trenutka.

Znam da nisam nešto objektivan jer navijam za Shoguna, ali opet... Ako bude zdrav, bez ozljeda mislim da će Hendu biti jako teško. Iako on ima u ruci H-Bomb koja uspava i medvjeda...

18 godina
neaktivan
Hehe, ja dežurni Shogun hejter a ti dežurni Shogun fanboy. :)
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Kod Shoguna je najgore što se ne zna u kakvom stanju će izaći i kakvo će mu koljeno biti. Potpuno zdravom mislim da mu nema ravnoga, čak ni Bones. Hendo mi je malo jednodimenzionalan, samo čeka taj desni udarac. Ako se vrati hrvanju, na podu su mu veće šanse G'n'P-om dobiti Shoguna, iako ga je (Henda) Shields razbio kao bebu u hrvanju i u parteru. U stojci veće šanse dajem Shogunu.

14 godina
MMA (mixed martial arts)

Izgledate ko da bi mi mogli pomoć. {#}

Ako je itko gledao The Ultimate fighter, zanima me kolko uopće postoji sezona?

I ako ima ko kakav link za udjelit gdje ih mogu naći sve jer sam skinula prvu sezonu očajno loše kvalitete?

može u pp da ne pop* kartončić {#}

18 godina
neaktivan
Postoji 14 sezona, odnosno 14. je sad u tijeku.
14 godina

O bože. Imam kaj za gledat mjesecima {#}

Zahvaljujem!

16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Dobar trailer

Jedva čekam ovo :D
Ovo će bit fenomenalna borba!

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

http://www.sherdog.com/news/articles/1/UFC-139-Preview-The-Main-Card-37149

Evo Šerdogov privju.

Nisam znao da se Shogun vratio Cordeiru. Odličan potez! I ovako je prilično agresivan, ali Cordeiro u igru ubacuje ono nešto posebno, ono što je cijeli Chute Boxe učinilo toliko atraktivnim i popularnim.

Međutim, ipak mislimi da će ga Hendo 'prizemljiti'. :) Moram kupit bon za HL online kladionicu pa stavit neku paru na to.

18 godina

Bolje tu lovu što ćeš na Henda staviti daj teti u kladuši uz prazan papir. Ili si za frizuru ostavi {#}

Sve ovisi o Shogunovom zdravstvenom stanju, često puše toplo-hladno. Hendo je u vraškoj formi, ali vjerujem da ga godine moraju stići. Shogun ne bi smio ući u razmjenu sa Hendom, jer će ga kad tad pogoditi poznata H-bomb. Ako bude strpljiv, Hendo je u opasnosti. Ako Hendo odluči hrvanjem te u parteru dobiti Shoguna, te ga uspije srušiti, tu je njegova prednost.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kaže Mirko da priprema oproštajni spektakl u ZGB Areni, 10.03.2012

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/mirko-u-gipsu-najavio-spektakularni-oprostaj-sljedece-godine.html

Neki izvori iz "prve ruke" govore da ce to biti Remy Bonjaski, ali za sada ništa konkretno. Što je najgore od svega, neznam koga bi mu mogli dati da bi mogao reci da će sigurno pobijediti, osim ako ne bude neki nepoznati borac.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 14:27 (thesekiman).
18 godina
neaktivan
Ako ga bude, to je must-see.
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ne znam da li je bilo...

(Lesnar vs. Overeem press)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:06 (TracerCPP).
18 godina
neaktivan

http://www.sherdog.com/news/articles/Pros-Pick-Shogun-vs-Hendo-37189

Pros pick za Hendo vs Shogun.

Dosta gusto.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Cro Cop sprema spektakl u zagrebačkoj Areni - 10.03.2012. po K-1 pravilima. Odlično, sigurno idem {#}

18 godina
neaktivan
Dvajs kuna na Henda i dvajs kuna na Chunga. :)

Idem i ja, definitivno. Čak mi se dopada da je po K1 pravilima. Samo se nadam da neće dobit po piksi.
18 godina

Ako Hendo dobije imaš pivčugu od mene. U suprotnome ti plaćaš. Eto slažem se za Chunga, mislim da će Wand opet dobiti KO i da će to biti konačan kraj...

Shogun do kraja! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice