Vidio sam da na forumu ima navijača Medvedščaka te da je hokej groznica došla u Hrvatsku.
Medvedščak igra u polufinalu protiv RB Salzburga, te mu trbaju 4 pobjede da prože u finale a trenutno gubi 1:0.
Vidio sam da na forumu ima navijača Medvedščaka te da je hokej groznica došla u Hrvatsku.
Medvedščak igra u polufinalu protiv RB Salzburga, te mu trbaju 4 pobjede da prože u finale a trenutno gubi 1:0.
meni frend reko da će izgubit 4:2, makar ne vjerujem ima još vremena do kraja...
meni frend reko da će izgubit 4:2, makar ne vjerujem ima još vremena do kraja...
Ja mislim da će Medvjedi proć sa 4:3 jer iduću tekmu igraju u ledenoj dvorani pa bi mogli bit više motivirani.
Pa naravno da ima navijača,zbog obveza nemrem na utakmice tenutno.A sad da i ispade u polufinalu to je velik pothvat za klub koji je bio nepoznat do prije par mjeseci.
Mi Hrvati smo cudan (da ne velim smotan) narod... Di su bili navijaci rukometa dok nasi nisu prvi put osvojili svjetsko prvenstvo ? Ja sam odmah znao da ce tako bit i za hokej, sad kad su se malo probili - Ojjjjjjjjjjjjj !!! Hokej !!!
Ali ovo je svakako veliki iskorak za hrvatski hokej i za hrvatsku.
Duplikati post
Medvjedi su u dvorani sportova poraženi sa 5:1
al se nadamo da će se dogoditi čudo kao kod graz 99ersa ,još nije sve izgubljeno
u utorak je kod nas,a kad je sljedeća kod nas
evo vode 4:0
Salzburg sam kaj se ne raspadne
ukro si mi temu klik , al nema veze
Sorry nisam je vidio
al glavno da je 2:1 ,još ćemo ih tuć tri puta pa idemo u finale
Ima ko karte ?
Ima ko karte ?
To ćeš teško nać jer karte čin krenu u prodaju planu u 10-ak minuta
Medvjedi poraženi od bikova 5:1 sad je ukupan rezultat 3:1 za RB
Medvedščak je poražen od Red Bula 3:2 bilo je gusto al ovo je odlično za prvu sezonu ,
vidjet ćete kako će medvjedi gaziti iduće sezone.