Hokej-medveščak-nevjerovatno navijanje

poruka: 13
|
čitano: 8.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

..u sjeni megapopularnog nogometa, i nasilja koje on generira, u ledenoj dvorani dešava se čudo,za naše prilike gotovo nevjerovatno...
 naime publika navija tokom cijele utakmice neovisno o rezultatu,a porazi se slave kao pobjede..
kaže mi frend koji je prvi puta bio na utakmici,da tako nešto nikad nije  doživio..inače je nogometni fan..

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=7818

još malo te atmosfere...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 12:40 (seneka).
17 godina

Baš sam sa frendom sinoć pričao koji je bio sad na zadnjoj tekmi i kaže da je to nevjerovatno kako se navija. Naši dobiju gol, dva, tri ali navijanje samo jače bude. Tak i treba, to su pravi navijači. I ja isto planiram otići na jednu tekmu pa da vidimo kako je to stvarno uživo...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
16 godina
neaktivan

Ja se sjećam dana kad smo išli na tekme da se družimo i navijamo.Nismo išli iz nekih drugih pobuda,bilo je to čisto navijanje.Uglavnom smo se vraćali sa slabim glasnicama od navijanja.Zadnjih godina kažem da sam"operisan "od sporta jer više nema toga žara u većini utakmica,sve se gleda kroz profit.Ali je lijepo vidjeti da se može navijati i bez devastacija i vrijeđanja.Možda postigne nešto ovo u budućnosti,nadajmo se da će to imati nekog utjecaja...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

nova pobjeda medveščaka...
http://www.net.hr/sport/page/2009/10/30/0573006.html?pos=n1
i podsjetnik na atmosferu :

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 10:23 (seneka).
15 godina
odjavljen

Tako me razveseli kad vidim normalne navijače, ljude koji su došli na utakmicu da navijaju,druže se i jedino čemu naprave štetu je svojim glasnicama ali to nije uzalud i to je popravljivo :D

That's the spirit!

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 11:10 (D.N.R.).
16 godina
neaktivan
RE: Hokej-medveščak-nevjerovatno navijanje
D.N.R. kaže...

Tako me razveseli kad vidim normalne navijače, ljude koji su došli na utakmicu da navijaju,druže se i jedino čemu naprave štetu je svojim glasnicama ali to nije uzalud i to je popravljivo :D

That's the spirit!

Zato ja volim Amerikance i počeo sam gledati njihove sportove.Ljudi se lijepo okupe u nedjelju popodne da se druže,popiju si pivicu i pojedu hot-dog i navijaju za svoj klub i takav mentalitet mi se užasno dopada.A kod nas ne može proći tjedan dana da se ne dogodi neki ispad na terenu.Zato mi je neopisivo drago i užasno sam sreatn mi je da ima normalnih ljudi koji rado otiđu na jednu takvu utakmicu Medvešćaka,druže se i navijaju bez huliganizma,nego čisto odlična atmosfera.Zato sam baš i počeo gledati njihove utakmice u zadnje vrijeme,a možda odem i na neku s frendovima.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 13:23 (dncrmt).
16 godina
neaktivan

svaka čast e ovo je navijanje!!

...1:35 najbolji dio

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 13:30 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan

na htv-u je prijenos hokeja medveščak-graz u 17 i 15 ,pa ko hoće pogledat..

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

na htv-u je prijenos hokeja medveščak-graz u 17 i 15 ,pa ko hoće pogledat..

Gledam!! Smijeh

GO MEDVEŠČAK!!

Filip
15 godina
neaktivan

dobri su, ali biti ce oni jos i bolji (mislim na igrace)

navijacima svaka cast, vidi se da se dobro zabavljaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:21 (leon321).
16 godina
neaktivan

Baš sam mislio pohvaliti publiku ali već ste to napravili umjesto mene pa da se ne ponavljam... prekrasna atmosfera! Nikad nisam pratio hokej, do sada mi je bio stran sport ali kad gledam Medveščak osjećam se kao da gledam Dinamo. Šteta što nisam bliže Zagreba pa da mogu osjetiti tu atmosferu uživo. Vidi se da je publika šarolika, uglavnom normalni obiteljski ljudi i tko bi pomislio da će navijanje biti tako žestoko. Ali navijanje u sportskom smislu. E da je tako bar na stadionima, mogu se samo ugledati na publiku Medveščaka.

ZIG - ZAG - MEDVEŠČAK!!! Smijeh

They took our jobs!
15 godina

TO JE ZATO ŠTO JEIzlanuo seΗŠAMPION

15 godina

AJMO SVI NA MEDVEŠČAK KAD POĆNE SEZONA

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: