Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 106.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

vamos Barca!

17 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011
izith kaže...

Vidjeh danas da je Manchesterovih najvjerojatnijih početnih XI ove godine zabilo 58 golova u svim natjecanjima. Leo Messi je sam zabio 52. {#}

Moram ti reci da se ne slazem sa ovom izjavom,,jedno ti je primera a jedno premier liga,....engleska je najaca liga definitivno,....sta mislis da bi barca bila ubjednljiva u njoj kao u spanskoj,....grdno se varas,.....ekipe su puno spremnije od spanskih,ovamo imas real i barcu jedino,.....a ovamo imas arsenal,manc utd,chelsea,manc city,totenhem,i jos dosta jakih ekipa,....rezultat mog opravdanog stava je sto se engleske ekipe uvijek plasiraju u zavsrsnice,....2008 god bile su cetiri engleske ekipe u polufinalima

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ajmooooo Manchester....

btw. nisam fan ni jednih ni drugih ali bi volio da Man.Utd odnese pobjedu...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 16:31 (rebelsy).
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Opet u finalu dva kluba koja najviše mrzim{#}

Volio bih da nekako oba izgube{#}

ali, navijat ću za man jer barcu mrzim za koplje više od manU

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
dogman kaže...
izith kaže...

Vidjeh danas da je Manchesterovih najvjerojatnijih početnih XI ove godine zabilo 58 golova u svim natjecanjima. Leo Messi je sam zabio 52. {#}

Moram ti reci da se ne slazem sa ovom izjavom,,jedno ti je primera a jedno premier liga,....engleska je najaca liga definitivno,....sta mislis da bi barca bila ubjednljiva u njoj kao u spanskoj,....grdno se varas,.....ekipe su puno spremnije od spanskih,ovamo imas real i barcu jedino,.....a ovamo imas arsenal,manc utd,chelsea,manc city,totenhem,i jos dosta jakih ekipa,....rezultat mog opravdanog stava je sto se engleske ekipe uvijek plasiraju u zavsrsnice,....2008 god bile su cetiri engleske ekipe u polufinalima

kako mrzim kad netko nešto ovakvo kaže bez ikakvog obrazloženja.to što si rekao nema veze s vezom.Da te podsjetim,u finalu 2009.je Barcelona toliko izmorila United fizički,jer su stalno morali trčati za njima,za loptom,jer jednostavno Barca sakrije loptu i neda protivniku da miruje.jedan Arsenal koji se do samog kraja premiershipa borio za naslov,protiv Barce nisu imali izgleda,Barca ih je jednostavno umrtvila.I to što kažete da Barca nebi mogla u Engleskoj,a kako se onda Arsenal tamo bori za naslov,a igra nogomet veoma sličan Barci,ali na dosta lošijoj izvedbi?

BTW: čestitke rukometašima Barcelone na izborenom finalu Lige Prvaka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 17:01 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Opet u finalu dva kluba koja najviše mrzim{#}

Volio bih da nekako oba izgube{#}

ali, navijat ću za man jer barcu mrzim za koplje više od manU

Meni je baš obratno. Igraju mi dva najdraža kluba u finalima  {#}

18 godina
Jabulani kaže...

Meni je baš obratno. Igraju mi dva najdraža kluba u finalima {#}

I meni isto. Osim Barcelone {#}

Imam osjećaj da bi se mogli igrat produžeci. Nadam se da će Manchester pobijedit jer su stvarno najjači kolektiv (najmanje zvijezda) među svim velikim ekipama.

18 godina
dogman kaže...
izith kaže...

S čime se točno ne slažeš? Ja sam samo iznio najobičniji statistički podatak, kao zanimljivost. Čak sam i smileyu na kraju zabranio da komentira {#}

Recimo, ja se slažem s tvojom izjavom da je Premier liga puno jača. Čak i potajno navijam za ManU večeras, iako volim i Barcu. Srce mi se kida... {#}

15 godina
Engleska liga je najjaca po snazi. Ali badavo tebi snaga ako na protivnickoj strani imas ekipu koja ti drzi loptu i ne da ti ju. Vidjet cemo poslije. Ja se nadam dobroj tekmi. Navijam za Barcelonu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

ajmo prognoze...evo... ja kažem 2-0 za barcu....

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Oba dva kluba mi nisu "najdraža", ali su ONI došli do finala večeras, pa neka pobijedi bolji {#} !!

Osobno, držim i drukat ću za Manchester United večeras {#}, ali ne očekujem ljepoticu od utakmice ipak {#} !!

Možda ću najvjerojatnije pogriješiti i ući u {#}, ali {#}, očekujem teški i tvrdi X na kraju 90 minuta, i možda najviše 1:1 kao rezultat, a konačnog pobjednika tek kroz Bijele točke rulet, a tu ipak dajem na svoje novce na Van Der Saar-a

ATJ Lučko
15 godina
Jedna je tekma i sve je moguce. Vidjet cemo. Sumnjam da ce biti produzeci, a jos vise penali. To ce Barca prije rijesiti.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan
Bichanich kaže...
Jabulani kaže...

Meni je baš obratno. Igraju mi dva najdraža kluba u finalima {#}

I meni isto. Osim Barcelone {#}

Imam osjećaj da bi se mogli igrat produžeci. Nadam se da će Manchester pobijedit jer su stvarno najjači kolektiv (najmanje zvijezda) među svim velikim ekipama.

Barcelona je večinu svojih zvijezda proizvela u svojoj školi tako da je glupo pričat o nekakvom kolektivu. I jedni i drugi imaju strašan kolektiv zato i jesu u finalu lige prvaka.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Taman sam posao isto rijeci, to su sve momci koji se odavno znaju i koji vec dugi niz godina igraju zajedno, jos dok nisu bili zvijezde. Ali upravo su se i izdigli zbog svoje kvalitete.

Ja mislim da Iniesta u 3 ujutru zna gdje je Xavi {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ja navijam za Manchester,ali mislim da barca igra bolji nogomet i da će oni dobiti.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
16 godina
neaktivan
Toooooo!!!
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Noooooo!!!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 21:20 (PLASMAorLCD).
17 godina
N3N0 kaže...
Toooooo!!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 21:21 (Jack Sparrow).
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ja za sada POGODIO {#} {#} {#} {#} {#}!!!!!!!!

A za slijedjećih 60 minuta, {#} {#} {#} {#} !!!!!!!!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

i, ko je napravio prvi faul na messiju?

LOL: Dmanz
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

pa jel igra on uopče?{#}

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

jeli netko primjetio da je United zabio iz zaleđa?

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

koje mrtvo zalede ? -.-

To je to..tome sam se nadao..odlicna i napeta tekma, barem zasada {#}

15 godina
fakEEE kaže...

koje mrtvo zalede ? -.-

igrač koji je primio loptu u šesnaestercu je bio u zaleđu

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ovaj Vidić je stroj,definitivno najbolji obrambeni igrač na svijetu.

16 godina
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

koje mrtvo zalede ? -.-

Ma naravno duso, Barca nikad ne prima regularno golove...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
dmanz kaže...

i, ko je napravio prvi faul na messiju?

Giggs

http://about.me/antesirkovic
15 godina
Don Strongtoni kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

koje mrtvo zalede ? -.-

Ma naravno duso, Barca nikad ne prima regularno golove...

ma ne kažem to,želim samo da poslije ove utakmice prestanu one teorije zavjere i slične stvari.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

koje mrtvo zalede ? -.-

Ma ti znas da je bio u zaledu po tome sto si gledao sa kamere odozgo i iskosa ? 

+ kaj mu se na toj kameri iz tog kuta vidio jedino vidio dio stopala iza pete zadnjeg igraca .. i ti to nazivas zaledem :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 21:39 (fakEEE).
16 godina
neaktivan
Ma dobra je utakmica, nema previse faula i sve je dobro odsudjeno. Bar zasad...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice