Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 106.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011
Slažem se sa svima, u svakom timu ima onih šta su padavičari ili šta simuliraju, no i u tome treba bit profesionalac :) :P
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Slažem se sa svima, u svakom timu ima onih šta su padavičari ili šta simuliraju, no i u tome treba bit profesionalac :) :P

Takvima treba noge polomit, pa onda nek glumi... Bez obzira gdje igrao, nema mi ništa gorega od toga...

Fuj.

Can't find a better Jam!
17 godina
Gunner_V kaže...

Fuj.

Kako ga nije sram svojih navijača?

Gdje će mu duša...baš kao što kažeš: FUUUUUUUUUUJ!!!!

Insomniac XD
18 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Gunner_V kaže...

Fuj.

Kako ga nije sram svojih navijača?

Gdje će mu duša...baš kao što kažeš: FUUUUUUUUUUJ!!!!

potpis :D
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Sta mislite o ovome tekstu? Prenesen s 24sata.

Ronaldo je kažnjen jer se zamjerio nogometu. Od padanja je dobrim dijelom živio, od pada je, bar na toj utakmici, umro. Jednostavno, sve to njegovo preseravanje netko mu je morao naplatiti. Vidi da suparnika lopta nije pogodila u ruku, a signalizira sucu da je. Godinama to radi. Padne iako ga suparnik nije faulirao. Širi ruke. Sva ona smijuljenja, cinični osmijesi foliranog iščuđavanja, gotovo da su zvali suca koji će jedva dočekati priliku i odsvirati nešto što grdno boli. A i tu je Ronaldo pomogao. Da nema taj - ne urođeni nego razvijeni - refleks pada na najmanji dodir, da je pokušao ostati na nogama nakon duela, ne bi pao na Mascheranove noge, i Real bi poveo. I, da nije toliko iritantan, možda De Bleeckere ne bi jedva dočekao svirati faul.

Mourinho je kažnjen jer se zamjerio igri, ali i bogovima igre. Nije on toliko živio od arogancije, koliko je od arogancije živio jer su mu bogovi igre dopustili da bude arogantan. To se smije dok pobjeđuješ. Kamera te sa svrhom i razlogom snima tako da, gord, izgledaš kao spomenik. Nekad ti već zbog prvog poraza pokažu gdje ti je mjesto, a nekad naprosto postaneš dosadan. Cantona je možda bio najbolji. Ako i nije, sigurno je zaslužio mjesto u reprezentaciji, ali nije ga dobio. Mourinho je mogao sjediti u loži, ali mu nitko iz Realove delegacije nije ustupio svoje mjesto. Bi da je zaslužio, da ponašanjem nije tako tvrdoglavo inzistirao na pravu na doživotno obožavanje njegove arogancije. Genijalnost mu nitko ne osporava, ali zašto da ga puste u ložu, a da ih on onda sramoti?!

Što je dopušteno bogovima, nije volovima. A bog je u ovom slučaju ljepota igre, bog je priča koja nadahnjuje mase, i bog je fair-play. Tko je toliko samoljubiv, da ne razumije što bogovi žele, a taj je, jebi ga, vol. Bolje je kladiti se na momčadi koje bogovi vole.

TrustNo1
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

iako clanak nema veze sa novinarstvom, covjek je pogodio bit reala...

potpis :D
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 19:31 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Dobro se sjećam toga i to nikako ne podržavam... Ne moram niti reći koliko me je(i mnoge druge navijače) s tim razočarao.

I digla se strahovito velika bura oko toga, nikad veća nego prije od strane Celtica koji su zahtjevali bannanje Eduarda ili čak izbacivanje Arsenala iz LPa.

I, što se dogodi već sljedeću tekmu Celticu?

Igrač Celtica EPIC dajva.

Ali, ček... onda se nitko nije žalio jel? hmmm... {#}

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan

Nažalost simuliranje je uzelo sve više maha u nogometu i to mi se nikako ne sviđa. Uz to, izgleda mi da su suci sve gori i sve češće na to nasjedaju (iako su neke glume vrhunske). Još jedan razlog za uvođenje tehnologije u nogomet, imat jednog suca pred tvom koji će takve situacije vidjet na usporenoj snimci i javiti glavnom sucu što se desilo. Niti bi puno vremena oduzelo, a može samo doprinjeti kvaliteti nogometa.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Nažalost simuliranje je uzelo sve više maha u nogometu i to mi se nikako ne sviđa. Uz to, izgleda mi da su suci sve gori i sve češće na to nasjedaju (iako su neke glume vrhunske). Još jedan razlog za uvođenje tehnologije u nogomet, imat jednog suca pred tvom koji će takve situacije vidjet na usporenoj snimci i javiti glavnom sucu što se desilo. Niti bi puno vremena oduzelo, a može samo doprinjeti kvaliteti nogometa.

Već sam više puta rekao kako bi to bilo odlično i kako to jedva čekam.

Nije mi jasno kako bilo tko može biti protiv toga? Reci jedan argument protiv?

Nogomet ne bi izgubio čar , samo bi bio puno pošteniji.

I naravno, DA za naknadno kažnjavanje dajvera i varalica.

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan

Jučer je UTD pobjedio chealsi i gotovo izborio naslov prvaka, fali mu još samo bod za potvrdu naslova isto kao i barceloni, i onda se oba kluba mogu posvetiti finalu lige prvaka

a sad mene zanima za koga ćete navijati, ne zakoga mislite da će pobjediti, nego za koga ćete navijati, čisto da se vidi omjer onih za barcelonu i united

30 Manchester United
31 Barcelona
17 godina
Liga prvaka 2010/2011
I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
mrog 33 kaže...

Jučer je UTD pobjedio chealsi i gotovo izborio naslov prvaka, fali mu još samo bod za potvrdu naslova isto kao i barceloni, i onda se oba kluba mogu posvetiti finalu lige prvaka

a sad mene zanima za koga ćete navijati, ne zakoga mislite da će pobjediti, nego za koga ćete navijati, čisto da se vidi omjer onih za barcelonu i united

26-22 Vidi se razlika izmedu realnosti u snazi i mrznje Reala(/Barce?)

M.U.F.C 19 times, 4 times :D

EDIT: 26

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 21:18 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Nevjerujem da bi kod nas netko to prodavao za 10 eura {#}

17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
Mitch kaže...

Takvima treba noge polomit, pa onda nek glumi... Bez obzira gdje igrao, nema mi ništa gorega od toga...

Fuj.

nazalost to se dogodilo dudu-u, makar on nije simulirao

17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

ovo je po meni najjače finale lige prvaka od kad sam ja rođen :D

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Vidit ćemo kakvo će biti ovo finale, ali po meni najjače do sad je ono između Milana i Liverpoola 2005 godine kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

želim samo dobar nogomet i neka pobijedi bolji,po meni su šanse 50:50 jer su ovo dvije uvjerljivo najbolje momčadi na svijetu,United je fizički dosta jači,ali je Barca uigranija.

15 godina
Liga prvaka 2010/2011
15 godina
Liga prvaka 2010/2011
17 godina
neaktivan

mislim da ce vidic upakovati mesija u paketic,..... manchester je najveci klub zasigurno,pogledajmo samo ovo,.....oni nemaju neke zvijezde tima,.....imali su ronalda,,......mislim da je to rezultat dobrog koektiva,njima npr igra jisung,fletcher koje ne mozemo porediti sa mesijem,xaviem,pedrom,iniestom,villom i ostalima,....ono tehnika njih je kontrast crno bjelog {#}

15 godina
Liga prvaka 2010/2011
ali Barcelona ima kolektiv kakav nitko nema,svi igraju za ekipu nitko za sebe,tako da ti to nema smisla.Dosta je bilo rasprava,vidjeti ćemo sutra i neka pobjedi bolji!
17 godina
neaktivan

pa naravno nisam to osporio,ali govorim o suprotnostima ako gledamo pojedninacno igrace....ako manchester dobije sutra(daj boze) znacice da imaju dobar kolektiv

15 godina
Liga prvaka 2010/2011
pa normalno,to se već zna da Manchester ima odličan kolektiv,sve je već rečeno,ovo su dvije najbolje ekipe današnjice i sasvim zasluženo će se boriti za najbolju momčad Europe,Barcelona je lagani favorit,ali kad utakmica počne,sve se to zaboravlja.
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Vidjeh danas da je Manchesterovih najvjerojatnijih početnih XI ove godine zabilo 58 golova u svim natjecanjima. Leo Messi je sam zabio 52. {#}

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Inače jako rijetko pratim nogomet, ali ću pogledat ovu utakmicu {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

večeras očekujem dobru utakmicu, pobjednik mi nije bitan, pošto nisam fan nijednog od ta 2 kluba

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
Visca Barca!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan

{#}..i kokice

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice